Sziasztok!
Regi napközben sokat aludt, hőemelkedése volt, meg 38 körüli érték, úgyhogy vártam a kuppal, mostanáig. Most fél órája volt 39,1 úgyhogy hütőfürdő és alvás jön most.
A hasmenés újra visszatért, bár vért már csak nagyon keveset látok benne. Ez a hétvége nem jött jól. De hétfőn megtudjuk és valamiféle kezelést csak kap. Bár a szalmonellára nem, azt ki kell várni, és a hasmenés eltarthat 2 hétig is. Szép kilátások. Én is aludtam délután, mert nekem meg a torkom fáj, és az izületeim.
Csillagvirág
Szerintem tegnap azért is ment fel 41-re mert be volt öltözve, harisnyában és nadrágban aludt el, és nem tudott a hő távozni. Ezentúl erre is jobban figyelek. Ma sokat aludt.
Nekem a fogamzásgátlótól (pedig csak 2 évig szedtem) ciszta/filobradenóma volt a jobb mellemben, és talán az első terhességre szívódott fel, nem tudom mert azóta nem érzem, és nincs tünetem,orvoshoz meg nem sikerült eljutnom, mire kaptam időpontot, újra állapotos lettem.
Nemsokára itt a te időd, úgyhogy ha gondolod, megadhatnád priviben a számod, és akkor értesítem majd a többieket az örömhírről. Egyébként is jól jönne, mert majd ha gyógyultunk a betegségből, elugrunk a hordozóért, remélem jövő héten, vagy azt követő héten sort kerítünk rá. Ha neked is jó így, akkor tudunk fizetni is.
Mia
Jobbulást Tomikának is! Gyógypuszik neki is!
Ügyeletre valóban nem lehet vinni "sima" "csak" lázas tünettel. Ezt nekem is kihangsúlyozta a korábbi orvosom (megyei főorvos, egyébként jó orvos, volt csak férfi, és Regi nem szerette, meg hát költöztünk is). Amivel az ügyeleten fogadják, az erős görcs, erős hányás, meg nem is tudom, de a lázcsillapítás valóban otthoni feladat, és ha a kúp hatóideje lejárta előtt visszatér a láz, akkor addig kádban kell tartani, egyébként nekünk a hütőfürdő nagyon használ. Néha napközben azzal tudom szinten tartani a hőjét. Már én is kivagyok, és most már látom, hogy ez még egy hétig biztos eltart, de fárasztó nagyon. Viszont ma tudtam én is pihenni, és csak 3x keményedtem. A párom is rátett a hangulatomra, hogy miért pihenek, alszok annyit, inkább takarítanák. Nem érti, hogy a pihenést csakis a baba érdekében teszem.
Bettyke
Nagyon jó a kép, jól látszik a kis arca. Most én is a 25-26. héten akarok menni, hátha jobban látszik már akkor minden. Meg most úgysem lenne erőm, majd a 24. héten úgyis megyek dokihoz, szóval valahol a kettő viszgálat között jó lesz egy uh.
A párom majdnem elfúrta az internet vezetékét, úgyhogy ha eltűnök, csak erre gondoljatok. Egyébként igyekszem mindig jelt adni magamról.