Chris, ezt nevezem, szép méretek! Most már bármikor jöhet a "nagy"fiú
Izgalmas mi?
Terhesen nem is nézik az inzulint, mert teljesen bekavarnak a hormonok - úgy tudom.
Képlopó programmal simán le tudsz venni fotót dvd-ről. Én a szoftverbázisról bányásztam ilyet.
Ana, nekem súlycsökkenést nem hozott a gyógyszer, ráadásul mellékhatása is van a bőrömön. El akarok menni másikat felíratni - próba-szerencse -, de most nincs pénzünk rá. Tiszta szívás. A barátnőmnek viszont nagyon-nagyon bejött, hozta a tankönyvi formát. Súlyra már a tuti, inzulin meg majdnem a tuti, úgyhogy remélem ez nálad is így fog működni! Természetesen mindezt szigorú diétával és testmozgással érte el gyógyszer mellett, ahogy kell. Ő írt ide hozzátok távollétemben, mikor hiányoltatok.
Kinga, szegény tesód! Én is tiszta ideg lennék!
Aki szerint nem veszélyes, az nyugodtan ihat belőle egy pohárkával, avagy engedje tele a fürdőkádját vele és mártózzon! Nyilván nem azért haltak meg ennyien, mert nem tudtak úszni.
Szerintem nagyon veszélyes, de vegyvédelmi ruhában semmi baja nem lesz. Az a szar, hogy sokan ott még maszkot sem használnak, mert ugye nem érzik, mikor a szálló port belélegzik...
Nekem egy csomószor eszembe jut Csernobil az utóbbi napokban. Ha jól emlékszem, akkor egy héttel a katasztrófa után mondta be nálunk az egyik rádió a hírt, aki bemondta, azt rögtön kirúgták, ugyanis nem szabadott volna nyilvánosságra hozni. A takarításra ott és akkor embereket használtak, ugyanis a sugárzást a gépek nem bírták, egymás után mentek tönkre. Kemény?! Nyilván nálunk nincs ilyen radioaktív sugárzás, de nem hiszem el, hogy "semmi sem történt", "semmi nem veszélyes".
Lehet, hogy paranoid vagyok, de én azon a véleményen vagyok, hogy bármi is történjen, nem akarnak pánikot kelteni, és esetleg utólag megtudjuk az igazat... vagy nem. Szerintem nagyobb a baj, mint arról a nyilvánosságot tájékoztatják. Ha ennyire kiszámíthatatlan minden és elvileg agyonellenőrzés mellett ilyen megtörténhet, akkor nem vennék rá mérget, hogy Paks nem fog "sugározni" egyszercsak.
Na, ennyit a parámról.
Most rólunk, gyengébb gyomrúak ne olvassák!!!
Nem tudtam visszaolvasni, mert Enikő másfél órája felébredt és szanaszét hányta az ágyát, aztán még én is meghányattam, hogy kijöjjön minden, így most remekül alszik, és remélem, hogy így is marad. Ricskónak irtózat hasmenése volt oviban-itthon, úgyhogy összejött kicsit. Minden hányásban van répa?!
További SzépJóÉjszakát! Pussz