Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Egcsi, te most suliba jarsz? Es tanulas mellett szeretnetek a harmadikat? Vagy mar ezek vegso vizsgak? Le a kalappal!!!!
Betettek kepzeljetek a mutetemet 1 nappal a suliszunet ele. Masnap indulunk kirandulni. Hiszteroszkopia. Volt mar valakinek ilyen? Szerintetek mehetek masnap? Egy 10 perces altasasos rutinmutet. Be vagyok f...va..
malna5
 
 


Kati: Dokihoz két hét múlva megyünk, afp-m szerintem már megvan, de az is a dokihoz megy, úgy hogy majd két hét múlva 19-én kiderül az is. De szerintem tuti nem lesz gond, mert állítólag telefonálnak, ha nem jó az eredmény. Már izgulok én is az uh miatt, de tuti minden rendben lesz, érzem és kész. Szerencsére eddig sem volt semmi rossz előérzetem, csak azért izgul az ember az uh-k előtt. Már több napja folyamatosan azt álmodom, hogy fiam születik. :D :D :D Igazából nálunk mindenkinek mindegy, hogy mi a neme a babának. Én tényleg szeretnék fiút is meg lányt is így nagyon foguk örülni bárki is lakik odabent. Párom szokta mondani, amikor megkérdezik, hogy mit szeretne: Gyereket! :lol: És igaza van.
Uh-hoz szurkolok Kati, de tuti minden rendben van. Ez lesz a genetikai? Ott mit néznek pontosan? Én is gondolkodtam a tolókarján, de én amikor baby sitterkedtem mindkettőt kipróbáltam és igazából mindegy volt. Talán azért döntöttem e mellett, mert a mocit majd rá tudom akasztani. :lol: De az még messze van.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Malna: Nekem még szerencsére nem volt semmilyen műtétem, kivéve egy szájsebészetit, de attól függ, hogy hogyan is viseled az altatást. Mert ha rosszul leszel, akkor úgy nehéz bármit is csinálni. De ha bírja a szervezeted akkor nincs gond. Drukkolok nagyon!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 

 
 

gabi: genetikai már meg volt, minden oké volt. az is csak egy uh, de egészen jól megnézik. szerintem ez azoknak "jelentős", akik nem magán dokihoz járnak, mert nálunk mindig mindent megnéz a doki. itt is annyi történt "csak".
engem egy másik dokihoz, egy kollégájához küldött, mert náluk így szokás. több szem többet lát alapon!
aranyos, amit a párod mond, h gyereket! :lol:

málna: nekem sem volt még ilyesmi műtétem. kitartás, minden oké lesz!!! mikor lesz pontosan?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Talp az nem volt hozzá azt külön lehet venni 10e-ért. De azt mondta az eladó, hogy nem sok értelme van. Annyi, hogy nem kell ki meg bekötözni, de azt meg nem nehéz, így mi azt nem veszünk.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Értem, hát nálunk is megnézi a babót, megmérte a fej körfogatát meg a comcsontját. De többet nem szokott. Neked tényleg nagyon jó dokid van. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Sziasztok!

Málna, mivel ez csak tükrözés, szerintem nyugodtan... ha vágnának/kaparnának/metszenének már neccesebb lenne...

Gabi, nagyon csinos vagy, és éééééééééééééééééééééééééédes a babakocsi :) jó vásár volt, nekem nagyon tetszik :D mennyiért vettétek? Könnyű?

Kati, jövőheti UH-n biztosan nem lesz semmi gond :)

Puszi nektek, megyek vizsgázni :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: kalappal a vizsgához! meg kéz-láb törést, meg mindent, amit ilyenkor szoktak kívánni!!! de hát ügyes lány vagy te!!!
ennyire korán vizsgázol??? én az egyéni tanrendemmel kezdem november közepén.
én is úgy gondolom, h minden oké lesz. ez már azért egy megnyugvás, h mocorog a bébike.

gabi: én sokat járok autóval, nekem azért fontos a talp. elképzeltem, h nem egy álom hóban, fagyban, esőben félig behajolva kötögetni, meg rátolni az első ülést. a tesómék is ezt csinálták, de én nem vágyom rá.
a színe gyönyörű a kocsitoknak!!!!
ne aggódj, neked is jó a dokid! abból a két adatból derül ki a legtöbb dolog. nekünk mindig megmutatja a gyomrát, veséjét. most pedig az ujjait és a gerincét is hozzátettük, de tényleg ne aggódj, mert ez a korral jár!!! mármint a baba korával. eddig nekünk is csak fej és combcsont kuksizás, méregetés volt. és mondtad, h a gépe sem profi. tutira el fog küldeni máshova is. meg mentek 4dre is.
ennél a dokinál fogsz szülni? mennyit kér egy vizsgálatért?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok...

Gabi: cuki poci, Én is Én is Én is akarom :D
Babkocvsi fantasztikus, ilyen színű is lesz????

Kati: köszi, remélem is, hogy változzik :D Köszi a laptetőt most kell-jól jött :)
Kismamik, nektek volt, hogy nyilalt a derekatok????Nekem nyilalgat és eléggé nyugtalan kezdek lenni, igaz nem erpssen :D Remélem azért mert tágul a méhem vagy nem tom, szóval jó okból törénik :D

Jeanner: drukk :D

Bejni: na mizu??Vezetés????

Na jelenetem bútor össze szerelve, szoba közepén, nagyon jó szép tetszik mind 2 nek Hétvégén lesz még rendezkedés, a nagy ruhás szekrényt is sikerült, tegnap áthelyezni a másik falra, nem volt egyszerű, hűűűű még oda is vissza rámolni...Na szóval lesz, mit csinálni és még a régi bútorok is ott vannak :D
Amgy jól vagyok, a derekam néha nyomaszt egy picit, hogy hol fáj.hol nem....De mindjárt Hétfőn, remélem nem marad ez a derék fájdogálás.... Holnap megyek továbbképzésre, aztán Vasárnap lakásremdezés, Hétfő doki....Szóval izgulás van már :D Szívhangnak kell lennie, és hallani-láttni AKAROM!!!!!
csip-csip18
 
 


csip: nincs az a kímélő munkád! az egész napi ülés nem a legelőnyösebb testtartás, de ne aggódj, nekem is szokott nyilalgatni. néha jobban, néha kevésbé, néha egyáltalán. sok mindentől függ. szerintem a növéstől nem a derekad fáj. nekem akkor a hasam fáj, de olyan furán, szinte meghatározhatatlan az érzés.
gabiék a narancs-barna összeállítást vették.
tutira lesz szívhang! tök jó, h mindennap van mit csinálnod, így gyorsabban megy az idő.
csak óvatosan az emelgetéssel!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csip: vezetgetek, vezetgetek.... nem tudom hogy megy...:D jobb lenne, ha senki más nem lenne a pályán:D valamint ha a vizsgát vizsgabiztos nélkül is meg lehetne oldani:D szóval az önbizalmam éppen burjánzik...

Amúgy fasza, ma reggel olyan torokfájással keltem, azt hiszem meghalok...de még mindig nagyon fáj:( És nem is tudom mitől, mert mindig fel vagyok öltözve, meg vigyázok magamra:( és most nagyon nem jó:(

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Málna
Igen, suliba járok, még van vagy 2 év hátra. :) Drukk a műtéthez!

Jeanner
Hogy sikerült a vizsgád?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


ja tényleg, jeanner: hajrá-hajrá!

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Kati: értem ,zért nem mindig van időm ülni :) emelgeetni, meg itt nem kell :)
Amúgy most nem fáj :) :)
csip-csip18
 
 


Gabi, nagyon csucsjargany a babakocsi!! Es milyen konnyu!!!! 7,4 kg???? Ez komoly???? Ugyesek vagytok!!! A pocid is csinike, hozza teszem nekem most ekkora a hasam baba nelkul! :lol: :lol:

Jeanner, drukk a vizsgadhoz de ugyis 5os lesz nem is drukkolok mert a vegen meg en huzom le a drukkokkal 4re!!!! :wink:

Bejni, jobbulast!!!! Ne aggodj ez nem art a babanak ha mar ott van benned meg nincs kapcsolatban a testeddel!!! Azt olvastam multkor, hogy 5 hetes terhessegig (mensi elso naptol szamolva 14. napon valo peteeressel ami Neked szinte igy is van) nem artunk neki sem alkohollal, sem gyogyszerrel csak 5 hetes kor utan. Ezt orvosok mondtak.

Lanyus, drukk a mai teszthez es estehez is! :wink: :D
Vendég
 


Sziasztok!

citrin: Ricsi 21 hónaposan kezdte a bölcsödét. Egyáltalán nem viselte meg a dolog. Ő már igényelte a gyerekek társaságát. Már az első perctől játszott a többiekkel és követte az utasításokat. Nállunk felesleges volt a beszoktatási idő.
Ti mentek bölcsibe?

benji: Drukkolok a vizsgához! Biztos minden rendben lesz. Az oktatók már csak ilyenek, nem dícsérnek nehogy elbízd magad.
Én 9 hónapos terhes voltam amikor befejeztem a jogsit.
Akkor már inkább az oktató és a vizsgabiztos volt frászban. Az első kérdésük az volt, hogy mit csináljanak ha beindul a szülés menet közben? :D

gabi85: Szép a poci fotó. Gratula!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


:D huh:D Bevallom, alkoholt nem merek inni, mióta ráálltunk a babára, még az esküvőn sem mertem:D Érdekes látvány volt a sok szalonspicces emberke:D
Gyógyszert meg még nem vettem be..amíg nem muszáj, addig inkább napolom...cukorkát szopogatok, meg forró tea...de nem igazán javul..

köszi az infót:D
hajrá Lanyus!
Gabi, nekem is nagyon tetszik a kocsi, bevallom nekem ez a rózsaszín-kék is nagyon-nagyon:D amúgy csak úgy megsúgom, az én pocakom nagyobb ennél sajna:D:D de azért nagyon csini a tied:D(az enyém kevésbé:D )

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, nem is azert irtam, hogy nyugodtan igyal!! :wink: :D Hanem, csak erzekeltetes keppen, hogy ne aggodj ha megis gyogyit veszel majd be! :wink: :D

Az en hasam is nagyobb Gabienal es ja, kevesbe szexi! :lol: :D
Vendég
 


Rekus: ha összejön a baba idén, akkor nem adom bölcsibe. Akkor ti szépen megúsztátok a beszoktatást, jó hallani ilyet is.

Gabi: szépen növöget a pocid :D

Kati: én másképp oldottam meg a hordozós kérdést. Naponta autóztunk mi is... Mikor egyedül mentem Annával, akkor betettem az anyósülésre, majd beültem, és onnan kötöttem be (könnyű volt), így nem kellet esőben, hóban kint álldogálnom addig. Amikor más is jött velünk, akkor meg mögém tettem. Jó időben, vagy ha olyan kedvem volt, akkor persze kintről kötöttem be. Pikk-pakk megvolt mindig.
Vendég
 


:D:D Bogárka:D:D:D:D okok :D:D de ez vicci volt:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


sziasztok!!
Jeanner köszi ,igen valóba ez még negativ!!!!
De a mi már erősebb,és igy tényleg holnap lesz valószinű a peteérés kezdete,mert egyre erösebb a vonal,majd mindjárt rakok fel!!!!Mármint képet a mai tezströl!!!
Ugyhogy apának mai annyi,meg vasárnap is!!!!!!Pont tökéletes idözités...
Vendég
 


Kép
Ez a tegnap délutáni!!!!


Kép

Ez pedig kb 30 perces!!!!!
Vendég
 


Remélem nemsokára a pozitiv terhesteszteket mutogatjuk igy !!!!!!!!!
Mindekinek +++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Lanyus, most mar tart a peteeresed!!! Ez annyira pozitiv, hogy 24-36 oran belul kilokodik a peted!! Ma kapdd el Apat!!:) :D Drukk!!!! Es tartom valoszinunek, hogy eloben meg erosebb a 2. csik, mint ahogyan mi itt latjuk!!:) Szoval nagyon drukkolok!!!! :D :D :D :D
Vendég
 


benji: szerezz be propoliszos mézet. ha beteg vagy napi 3*1 teáskanálnyi, ha csak téli immunerősítésnek, akkor 1*1 teáskanálnyi. Nagyon jó! Mi mind ezt esszük és tényleg hatásos.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


Fél 2 :shock: Idáig a körmömet csináltam már 9 től :) Elkeztem a jobb kezem aztán balt is bejezetem és rájöttem nem tetszik :D és leszedtem :D és a sajátkörmömet csináltam meg csak franciával, de hát bele telt egy párórába :D Legalább elmenet.....
Nem értek ehez az lh teszt, dolgokhoz, nem csináltam, mert szerintem-mégegyszer-szerintem- csak jobban görcsösködik az ember :? No mind 1, de Én drukkolok azért mindenkienk :D
csip-csip18
 
 


Rekus ez a mez ez tenyleg jo+a peteeres es termekenyseg szempontjabol is extra hatasos+bellaitja a ciklust is, rendbe teszi a hormonokat. En is most kezdtem el enni 1-2 hete, remelem bevalik. :)
Vendég
 


csip!!!
én sem csinálnám,de tesz-veszen vettem terhes tesztet és a csaj rosszul adta fel igy hozzá kaptam még ovuteszteket is,igy ha már van elhasználom öket!!!!
De tényleg tök jó ahogy egyik napról a másikra látszik a változás,remélhetöleg azért mert odabent minden okés ...
A másik meg jobb tudni,hogy van peteérésem,ez csak bizonyitotta!!!!
Vendég
 


Bogárka!!!!Köszi a drukkot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nektek is megy ezerrel!!++++++++++
Vendég
 


Hello lányok!
Voltunk ma auchanba, aztán főztem gyrost. Jól belaktam.
Kati: Hát a dokim a magán rendelőbe 10e kér, a kórházba is ő szokott megvizsgálni, de az ingyenes. Ott a gép nagyon profi. Te hol fogsz szülni? Kinézted már a babakocsit? Én igazából még nem akartam megvenni, de ez a 20e árengedmény azért még is csak jelentős és azt mondták, hogy ha kifogy a készlet, már nem volt belőle csak egy ezen kívül, akkor lehet után rendelni, de már csak eredeti árán 119 990-ért.
Köszönöm a dicséreteket lányok, olyan jól esik. :oops: :oops: :oops: Meg kell, hogy mondjam, hogy néha olyan amorfnak érzem magam. Mi lesz később? :lol:
Jeanner: 99 990 volt. Nem volt olcsó, de apuéktól kaptuk karira, mi nem tudtuk volna megvenni. Nem mondanám olyan könnyűnek, aki sokat bkv-zik annak ezt nem ajánlom.
Bejni: Jobbulást!!!!!!!
Csip: Jövőhéten melyik nap mész uh-ra? Nem ilyen színű hanem a sárga-barna párosítás. Ott van az is a linkben ha legörgeted.
Lanyus: Kiszáradva egész pozitívnak néz ki a teszt. De tuti a napokban lesz péd.
Bogarka: Az csak a váz, arra jön rá még a mózes, sportrész meg az autósülés, és azok is plusz súlyt jelentenek. Persze mindegyik külön helyezhető rá.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi: HÉTFŐ 6 óra :D juj alig várom :D....Na most elkeztem unatkozni :roll: Ettem egy pöttyös túrórudit, de mindjárt kifordulok :roll: közben elálmosodtam is :oops:
csip-csip18
 
 


Csip!!!!Rád gondoltam,ha kiváncsi vagy képekben (videón) hol tart a babótok,akkor ezt nézd meg!!!!
Vendég
 


Csip,amugy te merre mész dokihoz???
Tudsz róla valamit meséni,mert nekem is kellene egy normi nögyogyi,de amit kaptam egyik ismimtöl az drván drága,felhivtam idöpontért öket a héten,és már ott mondta az aszisztens hogy hozzak magammal 18000 ft-ot,én érten hogy itt Pesten csak fizetös van de ez azért már ....
10000 körül nekem is megfelelö,de a 18000 azért már vicces,mit gondolnak sz...om a pénzt????

jah meg uyge a melórol is kérdezném,hogy mi és hogyan ,mert besza.ttak hogy már korai (pár hetes) idöszakba mikor nem is tudom hogy ott van,károsithatom a munkámmal...csajok ez tényleg igaz????
Vigyázok én magamra,persze nem úgy hogy az a munkámon is meglátszodna,a pörgés és az ész nélküli emelést sajnos nehéz elfelejteni,de azt is tusom hogy magammal cseszek ki,de ezért lenne nagyon fontos beszélnem egy nödokival,hogy ö mit gondol.
Vendég
 


Lanuys: az Én orvosom 8000.- kér el, ebben minden benne van, ha kell csinál rákszűrést-hüvelyi uh-hasi uh, akár mit akkor is 8000 fizetdz nála....és igen nő....Mamut mellett van a magánrendelője van Sztk-is, ahol nem kell fizetni, mondjuk a rákszűrésért, de nem kapsz könnyen hozzá időpontot, meg ott nincs is uh....jah és egyben szülésznő is...és a Központ Mávkórházban ügyel és dolgozzik, mint szülésznő is :D
Valami kérdés még??? :)
csip-csip18
 
 


ne értsd félre,én inkább férfit szeretnék...
nekem aki van az is férfi és ha nögógyászra gondolok az férfi...én bennük bizom,nem tudom miért!!!
de ez személyes vélemény,és remélem most ebböl nem lesz harag!!!!
Vendég
 


kösz-kösz mindenkinek:D

Jaj lányok, hullazsák vagyok...teljesen kimerültem..de legalább az oktatómat felvidítottam:D:D annyit szerencsétlenkedtem a pályán..ja és ma már a lehetetlent is véghez vittem, kétszer is lefulladtam..dízellel...pedig eddig semmi ilyen problémám nem volt..hát ez van...mondjuk a mai nem az én napon...

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Lanuys: semmi gond...ezért is irtam ogy nő!!!!! :D

Bejni: na hajrá vezetés :D
csip-csip18
 
 


Csip: Hétfőre egy kalappal!!!!!! Már várom, hogy beszámolj és feltöltsd a képet a piciről. :D :D Én is már alig várom az uh-t, de még több mint egy hét! Na de az is hamar elmegy.
Lanyus: Az én dokim pasi, 10 ezer forint egy vizit, a Westend-del szemben van a rendelő, de az a helyzet, hogy nem tudom, hogy a rákszűrés meg ezek plusz pénzbe kerülnek-e, mert nekem ilyen nem volt, csak a sima vizsgálat és az uh. A rákszűrést még a sztk-ban végeztettem a terhesség legelején. (Dr. Hetényi Gábor)
Bejni: A lefulladás az nem szégyen. Hány olyan ember fullad le nap mint nap, aki állandóan vezet....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Lanyus: én a IV. kerbe a Rózsa utcába jártam egy magán dokihoz, 10.000 ft havonta, és nem kér pénzt a szülésért. Viszont nincs UH-ja, ezért az SZTK-ba kell bemenni. De nagyon kedves, figyelmes doki, bármikor fel lehet hívni, a vajúdáskor sokszor rám nézett, nem csak a szülésnél jött be. Ha érdekel elküldöm az elérhetőségét. Amúgy az Uzsokiban vezeti le a szüléseket, ott doki. Ott pedig a szülészet nemrég költözött egy új részlegre, még nem láttam milyen, de hallottam hogy nagyon jó.
Vendég
 


Ja, az árral kapcsolatban, a tavalyit írtam, azóta nem voltam nála...de biztos hozzá fogok menni ha megint babás leszek. :D
Vendég
 


Még eszembe jutott Lanyus: egyik fórumon olvastam róla, hogy egy kismama a 7. hónapban váltott nődokit, hozzá ment, és így sem kért semmit a szülésért külön. Korrekt
Vendég
 


Citrin jöhet a neve meg száma priviben...ez már nem olyan rossz.
de jó lene olyan akinek a rendelöje fel van szerelve teljesen.
Vendég
 


elküldtem

Tényleg jobb lenne a felszerelt rendelős doki.
Nekem még a nővérem ajánlotta, nem ismertem más dokit, csak egy SZTK-t, aki nagyon gáz volt, egy másik kerületben anno még.
Vendég
 


Citrin, az Uzsokiban jo szulni? Mit tudsz a szuleszetrol? Az en dokim ott dolgozik, ott is fogok szulni ha egyszer oda jutok.
Vendég
 


Bogarka: ki a dokid?
Nekem jó élményeim vannak a szüléssel kapcsolatban, persze eltekintve a fájásoktól, és egy ügyeletes doki és szülésznővel kapcsolatban még.
A lényeg, hogy nem vizsgáltak meg rendesen mikor bementünk reggel, mert elkezdett csordogálni a magzatvíz, de annyira kevés volt, nem tudtuk eldönteni hogy ez az e már, ezért bementünk. Na és mondták hogy még több nap is lehet hátra. Szerencsémre miközben feltettek azért ctg-re, megérkezett a dokim, aki szintén megvizsgált, és közölte, hogy szülünk. Jól tettem hogy bementem. Szóval szép lett volna ha hazamegyek békésen, és közben a babának meg kéne születnie bizonyos időn belül.
Ez volt a rossz egyedül.
Pont váltás volt, így kaptam egy kipihent, kedves szülésznőt és a saját dokimat, aki végig odafigyelt rám. Fél 7-re értünk be, és 10:45-kor már meg volt Anna. Két órát kellett még ott feküdnöm, aztán vitték csak el Annát is a csecsemősökhöz. Velük sem volt semmi gondom. Az egyik szobatársam mesélte hogy tömte a zsebüket, hogy segítsenek neki a fejésben, stb. Nekem mondjuk eszembe se jutott hogy fizessek ezért, így is segítőkészek voltak, nem volt probléma. Egy napra bekerült Anna a kék fény alá, mert besárgult. Napközben vittem neki 3 óránként a tejcsit, éjszakára pedig beadtam és oda adták neki.
Mondjuk cukros vizet is adnak a babáknak, és én mint kezdő anyuka szépen adtam is neki, pedig nem kellett volna, csak nehezen indult a szopizás. Legközelebb másképp csinálom az biztos.
Szerintem jó, hogy olyan sokáig bent tartják a babákat, anyukákat, min 4 nap, máshol már hamarabb kirakják, és pont az a kritikus idő a sárgasághoz.
Akkor még a régi helyen volt a szülészet, most már teljesen új minden. 4 ágyas szobák vannak fürdővel. Kb ennyi "röviden" :D
Vendég
 


Gabi: köszönöm zsebre rktam :D juhu már hétvége, Htfőn meg Dokker :D :D :D :D jaj, de joooooooooo

Ha hétvégén nem jönnék, az a lakás miatt van mivel futttt :D

Vigyázzatok magatokra, pocakosoknak pocak simi, p.é elött álloknak, Apára fel!!!!Tesztelőknek, meg drukkkkk-kitartás!!!!!!
csip-csip18
 
 


Citrin koszi a reszletes beszamolot. Gyorsan meg lett Annacska!!:):) A 2.at is itt fogod szulni, ha jol sejtem. Az en dokim Garamvolgyi Gyorgy, a Schopfmereinek volt a korhaz igazgatoja es mikor bezartak akkor ment at ide az Uzsokiba. Sajna sokat nem tudok rola illetve azt nem tudom, milyen Nala szulni es milyen aron dolgozik de asszem nem lesz olcso, lehet valtanom is kell majd ez miatt.
Vendég
 


Sziasztok csajok,épp nagytakaritást csinálok a számitógépnél,dvd-et cd -et nézek át,és hát kerülnek még elö jócskán a párom multjából...
Pedig mindent kiszortunk de ugy látszik nem néztünk mindent át.
Fúúúúú hát nagyon rossz volt látni képeket,esküvös eljegyzése...teljesen elszorul a szívem ha látom ez már vele egyszer megtörtént,és valóban el lehet felejteni egy 8 évig tartó kapcsolatot??!!!! Ráadásul ami házassággal,majd válással ér véget...
Az elején nagyon bizalmatlan voltam,hogy valóban túl lehet e lépni másfél év alatt,de meggyözött és bizonyitott.
Csak mikor ilyen képeket látok rossz belegondoloni hogy ö valaki mással képzelte el az életét,és nem velem..hisz ha nem csalják meg ö már apuka nagy valósziűséggel...
Ilyenkor vagyok magamban bizonytalan hogy tud e úgy vagy jobban szeretni engem?
Ilyenkor nagyon elbizonytalanodom,persze ezt mondom neki is amire ö csak annyit mond hogy engem akar és ha tudja hogy ez lett volna esze ágában nem nösült volna anno meg,hogy engem vehessen el elöször és utoljára!!!!
Tudom hogy szeret,de utálok ilyen dolgokat véletlen megtalálni,ráadásul találtam nem épp felöltözött képet is................

Kivagyok,ettöl leszek tiszta depi
Vendég
 


Látom mindenki apázik,sajna én egyedül vagyok,apa dolgozik!!!!
Mindekinek jó pihit...
Vendég
 


Lanyus: ne kínozd magad ezekkel a képekkel, inkább nézzél valami filmet, vagy a közös képeiteket nézegesd. :D :D :D :D
Barátok közt-et nem szoktad nézni? Mindjárt kezdődik. :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?