Vantal!
Mi is a Hajdú doktörnőnél voltunk, mondjuk engem a dokim küldött hozzá. Mi is kíváncsiak lettünk volna az arcára, de csak oldalról láttuk, egyfolytában a szájában matat, és piszer orrocskája van. Remélhetőleg nektek nagyobb szerencsétek lesz és nem fog hátat fordítani, mint a miénk. Az az egészben a legérdekesebb, hogy akár hányszor ultrahangozzák mindig hátat fordít, lehet, hogy már most "szarik" ránk.
Majd megkérem a páromat, hogy ha lesz egy kis ideje tegye fel a képet. Tudjátok én az ilyenekhez tök hülye vagyok, de végül is nem zavar, mert azt gondolom, hogy nem kell mindenkinek mindenhez értenie. Végül is én nő vagyok és kit érdekel ha nem vagyok számítógépzseni?!
Ne haragudj, hogy ezt kérdezem, de te hány kilót híztál idáig, és mennyit a 21. hétig? Ezt csak azért kérdezem, mert én még csak 1-1,5 kg-ot és most már kezd aggasztani a dolog. Ez nem jelenti azt, hogy úgy szeretnék kinézni mint egy viziló csak félek nehogy a kicsi kárára menjen a dolog, pedig én minden tőlem telhetőt megteszek, eszek rendesen de hát csak nem jönnek a kilók.
Valahol itt a neten de most hírtelen nem tudom, hogy hol majd megkeresem neked a praxisba lehet regisztráltatnod magad és akkor 1.000 Ft kedvezményt kapsz, amit egyszer vehetsz igénybe. Tehát ha már a múltkor éltél a lehetőséggel akkor most nem tudsz. Tudom, hogy 1.000 Ft nem valami sok, de én úgy vagyok vele, hogy aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli. Lassan már csak hárman tartjuk életben ez a topicot.
Ezvicc!
Szerintem, ha csak azért akarsz elmenni, hogy "kíváncsiskodj" és nem azért mert az orvos küldd el, akkor minnél később mész annál jobban látszik mindene. Én biztos nem mentem volna magamtól a 26. hét előtt.
Az, hogy fiú vagy lány már akkor eldöl amikor megtapad, itt már csak az a kérdés, hogy mikortól látszik. Szerintem kb. a 16-18. héttől, ha úgy fekszik és ha az orvosodnak jó a szeme.
Én most szombaton kezdtem taposni a 22. hetet.