Zsirikém!
Annyira, de annyira sajnálom!! Olyan nagy lendülettel indult... Ahogy itt a többiek is, szívből átérzem én is a fájdalmadat. Most már csak azt kívánom neked, hogy a természet rendezze el szépen csöndben a dolgát.
Biztos jót fog tenni, hogy ilyen hamar mentek az új intézetbe, hátha mondanak valami ötletet. Nálad inzulinrezisztencia nincs esetleg? Bocs, ha már volt róla szó, és tudnom kéne, csak én nemrég futottam ezzel egy újabb kört, és megint megerősítette egy újabb doki, h akinél van ilyen probléma, annál nem csak az lehet a gond, h nincs rendes peteérése, hanem a szervezet saját progeszterontermelése se jó,és ilyenkor hiába stimulálnak a lombikhoz és hiába kapunk utána egy vagon progeszteront, az nem ugyanolyan, amit a szervezet termel, és sokszor ez a gond a lombikosoknál, ezért nincs megtapadás. Én most ebbe kapaszkodom, mint egy utolsó szalmaszálba, h hátha, ha ezt kezeljük, akkor legközelebb más lesz a helyzet.
Csak azért említettem, h ezt mindenképp érdemes megnézetni, ha eddig még nem, pl. ezt megvizsgálhatják a csilivili új klinikán.
Sok puszit és erőt küldök neked az éteren keresztül
És hidd el, lesztek ti még így:
Adnav,
megértem, h te is nehezen indulsz neki egy újabb körnek, ismerős érzés...
Jázmin,
továbbra is nagyon-nagyon szorítunk neked, kérlek szépen, örvendeztess meg bennünket egy jó hírrel.....!
Neked pedig egy Kisjázmin, hogy nagyra nőjjön:
[/url]