Sziasztok!
Én csak most értem haza. Ahhoz képest, hogy szabin voltam egész nap úgy elvoltam. Délelőtt takarítottam délután meg rohangáltam a városba erre-arra vásárolgattam a hugimmal.
Vettem ilyen mosódiót, valaki már használt ilyet? Én eddig jót hallottam csak róla, hát most kaptam a dm-be próbacsomagot.
Letti, nagyon csini kismami vagy és egyáltalán nem látszik az a háj-báj! Sokat nőtt a pocakod is.
Örülök, hogy rendben vagy!
Ana, jól mondja Kinga én is ezt szedem. Nem tudom a doki mondta-e, de fokozatosan kezd el szedni. Ne egyből a 750mg-ot. De most jut eszembe, nem 850-et kell szedned?Mert 750-es nincs.
Szóval azért kell fokozatosan szedni, mert olyan hasmenést okoz először, hogy csak na. Én 500mg-al kezdtem a szedését és egész éjjel a wc-n ültem tőle. Nekem még annyi a tapasztalatom, hogy a tejtermék meg ez a gyógyszi nem bírják egymást, szintén hasmenést okoz. Aztán nem mindig van így, de csak megosztom az én tapasztalatomat ezzel kapcsolatban.
Chris, te hogy vagy ezzel, mert az Adimet is metformin?
Kinga, azért a 3kg gyerkőc sem olyan kicsi. Amúgy is majd meg nő!
Azon meg ne aggódj, hogy korábban jön, nem kell ilyenre még gondolni sem. Jön amikor szeretne!
Meg lett aztán a pendrive?
Csillag, ne légy negatív.Bár erről szerintem az idő is tehet. Tisztára be tudnék én is depizni. Ha most is halvány pozi volt, lesz, akkor van remény!Eddig is sikerült, ezután is sikerülni fog! Én szurkolok érted ezerrel!
Csajok, ez szörnyű ami Devecsernél történt a gátszakadásnál.
A múlt héten jártunk pont ott.Ráadásnak ez az anyag radioaktív anyagot is tartalmaz.
Annyira sajnálom ezeket az embereket.