Új privát üzeneted érkezett!

:D :D :D :D :D
csip-csip18
 
 


Csip:D:DD:D

Bogárka: Juj:D De kis helyes vagy, hogy ezt így leírtad! Akkor meg is nyugodtam:D:DKösz-kösz:D

Citrin:D:D Anna nem lehet semmi:D:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Hát én mára el is fáradtam rendessenn voltak és mi lesz ha beindul :shock: :roll: picit fáj is a derekam...Remélhetőleg kialszom, és semmi bajom nem lesz!!!!Nem tom, hogy bírom majd ezt a 15 órát :roll:
csip-csip18
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak beköszönök... fertility szerint most vagyok a 4. napon, akkor mégsem akkor volt pé, mint amikorra a ciklus.hu jelezte... ez szuper, mert így talán kibírja a miki vasárnapig... :)

Megyek, mert elkések, bővebben hétvégén vagy hétfőn jövök...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Belani gratu a pozi teszthez! :D
Holnap én is tesztelek, sajnos csak anatómiából, már zúg a fejem a tanulástól. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok...

Reggel nem volt valami jó kedvem, tegnapi derékfájás miatt, egész éjjel nem tudtam aludni...Ma is nyílal egy kicsit...De remélem, hogy jó okból!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztán igen meghozták a bútorokat, csak persze, nem biztos, hogy ma eltudjuk hozni, most várom a hívást, hogy eltudok-e menni mással, a Tomi barátja eltudja-e hozni, mert persze, az Embernek dögivel van ma munkája....
csip-csip18
 
 


Jeanner, a ciklus.hu nekem sosem jo idopontra teszi a pe-t. Van eselyed a vasarnapra!!:):)

Csippppp, kitartas anya!!! A butor meg ha nem ma akkor holnap landol a lakasotokban! :wink: Csigaver kismami!!! :wink: :wink: :)

Egcsi, hajorakomannyal!!!! Ugyis sikerul!!!
Vendég
 


Sziasztok!!!
Mindenkinek megy a drukk ezerrel hogy minden okés legyen!!!!!+++++++++++++++++++

Velem nemm tudom mi van vagy beteg leszek vagy nem tudom de hétfö óta nagyon aluszékony vagyok,hétfö kedden 13 ig aludtam,tegnap felkeltem apával de visszaaludtam még vagy 4 órát,ma meg 11kor keltem.
Lehet ez a hülye idöjárás fáraszt le,ja és ugy alszom eddig hogy nincs melóa kiben lefáradnék esetleg...nah mindegy majd lesz valami,lázam nincs addig jó !!!
Vendég
 


Na ettem erős sültkolbást és hozzá céklát :) Most rohanok, mert igen mehetek a bútorét :)
csip-csip18
 
 


Jaj csip, ez a céklamániád kiborít:D:D:D:D Hogy lehet mindenhez céklát enni:D:D:D ejej:D:D

Mindjárt megy a bútor, érzem:D

Lanyus, látod, rajtam is ilyen tavaszi fáradtság van:D

Azt nézem, hogy nekem fertility és ciklus.hu- között 1 nap eltérés van, ciklus.hu szerint okt. 3, fertility szerint okt.2 a pé..:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Oooo, hat Benji draga, akkor meg tenyleg nem lehet semmilyen terhes tuneted csak mensis. Mellfeszules, hasfajas, akarmi, ami szokott lenni. Meg csak max. 5 napja volt pe-d, ami utan kb. 6 oraval tortenik meg a teljes egyesules a katona es a peted kozott, eztan elkezd a pete osztodni es vandorol meg csak a mehed vele. Pe utani 7-8 napon er a mehbe, es ez utan kb. 2-3 nap mire megtalalja helyet es elkezd beagyazodni. Es miutan megkezdi a beagyazodast kezd termelodni a hcg-d, na ekkor elso jel a mellbimbo erzekenysege, erre meg varnod kell, ez okt. 13 korul lesz esedekes. Tenyleg ne aggodj a mensin! :wink: :D Drukkolok nagyon!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Szívesen csatlakoznék hozzátok!
A férjemmel beindítottuk a ketteske projektet. Nem is akartunk korábban második babát és néhány vizsgálaton is túl kellett még esnem. Én dolgozom, Ricsi bölcsizik.
Ricsi kisfiunk most jutott el arra a pontra, hogy szeretne kistesót.
Ennek hangot is ad: Apa, menj a boltba és vegyél hugit!
Úgyhogy fel van adva a lecke! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


:D:D:D:D köszkösz:D:D:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Szia Rékus!
Üdv közöttünk:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Amúgy bogárka, már én is kiszámoltam, hogy feleslegesen pörgetem magam bármin is még jövő hét közepéig:D:D Jó mélyre el is dugtam a tesztet, nehogy el lövöldözzem őket feleslegesen:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, ne is lodozz itt ossze-vissza!!:) Most vezess, jovo heten pedig lodozhetsz kedvedre!!:) Hajraaaa!!!!! :D :D :D
Vendég
 


sziasztok!

vagyok én is, csak tegnap dolgoznom kellett menni.

bejni: ne aggódj, most csak vezess!!!

csip: nálunk apa nagyon várt fiút, de találkoztuznk egy bográcsolás alkalmával egy 18 hós lány ikerpárral, amikor már babás voltam és azóta sokat mondogatja, h a lányok is vagányak, csak nevelés kérdése. azóta szerelmes a babába és ha én azt mondom, h én szerettem volna fiút, ő mindig lecsitít!!! szóval ne aggódj! ha nálunk 180 fokos fordulat történt, nálatok is megtörténhet. pedig a párom etyke fiú és nem is annyira gyerekcentrikus. (ez csak abban merül ki, h ha meglát az utcán egy gyerekekt nem kezd el mosolyogni, mint én), de érzem, látom, h az övét már imádja!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok,nah megjöttem.

körbejártam a várost... picit el is fáradtam,persze cipöt nem találtam,nah mindegy!!!

Kati ez igy természetes,a ti babótokat szereti a legjobban,párom sem volt gyerekcentrikus mig nemlett keresztapa,de látni kellene öt gyerekkel,teljesen megváltozott,imádja öket...bár elmondásából azért is lenne jó ha kislányunk lenne,mert azokat még nem ismeri és meg szeretné!!!!(amint mondtam már régebben náluk csak fiúk vannak,ugyhogy jogos a kérése :P )

Lassan nálam is peteérés... de már én sem tom hogyan is számoljam...
Vendég
 


Rekus: üdv közöttünk..nagyon édes lehetett a kisfiad mikor mondta a hugicát, megmosolyogtam én is :D :D :D :D
Mikor kezdtétek a bölcsit, és hogy fogadta a fiúcska?

Lanyus: most én is azon agyalok, hogy mikor lehet majd pé-m. Jövőhéten szerda, csüt, vagy péntek??????????? Mondják hogy ha fiút szeretnénk, akkor előző nap vagy aznap csináljuk, de az mikor van????????????(költői kérdés)
Mindegy, most már úgy döntöttem nem töröm a fejem ezen, lesz ami lesz. Ezen a héten úgyis nagyon szarul vagyunk mindketten, jól megfáztunk. Hiába a sok c vitamin, mézes tea...
Vendég
 


Lanyus, Citrin, a Czeizel Endre dokker aszonta, hogy ha lanyt akarunk akkor 1 liter vizbe el kell keverni 2 evokanal ecetet es ezzel oblogetni ott lent aktus elott fel oraval. Ha fiut kivanunk akkor pedig ugyan ez csak szodabikarbonat kell a vizben oldani. Hajra!!:) Nalam most aktualis a pe, 9-10-11en lesz, mar fajdogal a hasam es nyalkam is van, en ma elkapom Apat! Es 2-3 nap mulva is, hatha betalal!!:):) Nekem mindegy fiu vagy lany, aki le akar szuletni az jojjon, nem befolyasolom. :wink: :D
Vendég
 


Bogarka: igazából nekem is teljesen mindegy.......imádom a lányokat is, fiúkat is....csak belül ott motoszkál valami, és nem hagy nyugodni
Vendég
 


Citrin!!! Nekem a ciklus.hu 11re irta a peteérést,viszont ha máshogy számolom akkor ma vagy holnap löködik ki...lehet mégis jó a 11???
tényleg végképp nem tom,mert a pocim ugy fáj mikor megjön,de csak enyhén érzem,meg picit puffadtnak is érzem egyik oldalt(jobb petefészkemet)
Én apjukat ma nem kapom el,mert tegnap akcioztunk és szeretném ha erösek lennének a katonái :P :oops: :P :oops:

Fúúúúúú én biztos nem csinálnám azt az ecetes dolgot,párom rögtön kiütne ha "Jaj bocsi várj gyors öblögetek hogy kiscsaj legyen"
Ez azért már nekem is meredek ,pedig én kislányra hajtok,(de azért nem ennyire)
És aza durva ezt rengetegen meg is csinálják!!!!
Vendég
 


Lanyus nem kell azt mondani Apjuknak, ha megy az ember oblogetni. Tusolaskor meg lehet csinalni, a lenyeg, hogy ne kozvetlen aktus elott legyen, kis ido teljen el, pl. lehet meg ez utan fogat mosni, hajat szaritani, parfumozni, szexi ruciba bujni es hopp Apara fel. Bar sztem nem durva. Ahol van mar 2 fiu es lanyt szeretne a hazaspar ott miert ne?
Nem engem kerdeztel ugyan de hatha segit amit irok: ha most faj a pocid akkor a napokban kell kilokodjon a pete. Ha maskent szamolod es ma, holnap lokodik ki a pete akkor a 11 nem jo, akkor ma vagy holnap a jo. A ciklus.hu nekem pl. meg soha nem jo idopontra tette a pe-t es olvastam mar forumokon ezt mas lanyoktol is. Inkabb a testredre figyelj. Ha faj a has es folyasod van akkor ott a pe mindegy mit ir a ciklus. Ez csak egy program es a szervezeted a termeszet szerint mukodik ezt egy szamitogepes program nem tudhatja mi zajlik benned. Csaj hajra!!!:):) Drukk Nektek!!!:)
Mikor mesz legkozelebb dolgozni??
Remelem nem vagy beteg, nem ezert alszol sokat.
Vendég
 


Citrin, tudom mindegy fiu vagy lany Neked is, az egeszseg a lenyeg. Meg hat ha vannak termeszetes praktikak be lehet vetni, foleg ha ott motoszkal. Ez csak egyszeru savasito es lugosito eljaras. Az egyik a him, a masik noi ivarsejteket tartja tovabb eletben, ez a lenyege. Nekem pl. nagyon savas ott lent, lehet csak lanyom lehet barmit is szeretnek hiszen a savassag miatt a fiu spermiumok gyorsan elhalnak.
Vendég
 


Bogárka, Te mivel foglalkozol, hogy ennyire értesz ehhez? Szeretem az okos embereket, én az szeretnék lenni:D:D

Amúgy nekem nagyjából bejött a ciklus.hu, mert nekem akkor fájdogált, amikor írta:D:D Lehet, hogy gép vagyok:D

Gyerekek, szerdán rutin vizsga...ajaj..:D ja és ma már hallottam egy olyat az oktatómtól, hogy ez szép volt:D:D:D nem hittem volna, hogy dícsérni is tud:D No, legalább sikerélménnyel jöttem haza:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, ugyi vagy!! Na, megy ez Neked, belejossz, mint kiskutya az ugatasba!! Alig vezettel meg, szerintem jo sofor leszel, csak ugy radnezesbol gondolom.
Nem vagyok en okos csak mar lassan 2 eve szeretnenk babat, ismerem a szakirodalmat beteve+minden egyeb mast is. Van mar tobb tucat negativ tesztem, hittem mar ezerszer, hogy terhes vagyok mert az osszes jelet produkaltam. Sokat is olvastam a temaban de mar rajottem nem szabad, nem segit. Elvezni kell egymast es kesz a baba meg ugyis jon ha jonnie kell. Egeszsegesek vagyunk nem tudunk mast tenni csak varni. Ma is elkapom aZuram! :lol: :lol: :D
Vendég
 


Bejni, okos vagy! Aki a Kandora jar, kizart, hogy buta legyen! Meg ugy egyaltalan!! Persze ha nem erzed magad annak az jo, mert okossagod melle meg szereny is vagy! Ez a legjobb parositas! :wink: :D
Vendég
 


Bogarka!!!
Köszönöm,hogy irsz és segitessz.
Azért kérdem és egyáltalán nem zavar hogy irsz,és segitessz.
te már tudod amit én most tanulok töletek!!! :P :P
Csináltam ovutesztet(jah hatalmas akcio volt teszveszen vettem terhes tesztet és szegény csajszi rosszul adta fel nekem igy kaptam még ajándékba tőle ovuteszteket!!)
amit meg is csináltam az elöbb és megvan a két csík de viszon t kicsit halványabb mint a felsö...ezek szerint érik az a pete csak még nem ma!!! majd holnap délután is megcsinálom!!!!
Aztán ha erösebb a aminál akkor nekiugrok apánka,d ma nem mert nah nem szabad...(pedig ugranék)
Vendég
 


Lanyus!!!! Jut eszembe!! Ha lanyt szeretnel de irrital amit irtam az ecetrol akkor az is tuti recept, ha savasito eteleket eszel!!!! A magneziumban es kalciumban gazdag etelek a lanyoknak kedveznek mert elsavasitjak a szervezetet, ezaltal a huvelyt is, igy a csaj ivarsejteknek kedvez!!! Csak egy tipp, hatha ez bejon Neked es kiprobalod!
Vendég
 


Bogárka:D Az jeanner:D Én a Pázmányra járok, 5. éves joghallgató vagyok:D de köszi:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Lanyus, figyuszka, nem mindenkinel egyforma eros a ket csik vagy erosebb a 2. csik, mint az elso. Ettol meg lehet mostansag pe-d, mondjuk hajnalban. Es ha holnap elkapod Apat meg az is tokeletes!! Persze az is lehet, hogy holnap erosebb lesz a 2. csik, mint ma! :wink: huuuu, nagyon kivancsi vagyok, ird majd meg mizus! Drukkolok! Tok jo volna egyutt csikosodni. En meg ma kapom el Apat, holnap nem. hihi Majd csak holnap utan! :wink: Olvastad fontebb amit irtam a savasitasrol csak kajaval kapcsolatosan? Persze ha a termeszetre bizod totalisan akkor befogtam! :D :wink:
Vendég
 


Ja, bocsi, ugy emlekeztem Te is Kandos vagy! :oops: :oops: Pazmanyon jogot hallgatni...ne viccelje mar!! Sosem lennek kepes ra! Es az egy nagyon jo suli. Ha meg egyszer tanulnek, oda mennek az tuti. Ha folvennenek. :shock: Persze nem jogra. En asszem ahhoz hoooot hulye lennek.
Vendég
 


Bejni, es milyen jogot hallgatsz? Mi leszel ha nagy leszel? :)
Vendég
 


Bogárka!!!
Csajt szeretnénk!!!!Mindenképpen(elég sok fiú vette páromat körül a családban,mindhol fiúk vannak,nálunk meg vegyes de világéletemben lányt szerettem volna)
A magnesium az oké,mert eszem azt a schusser féle magnesiumos sót!!!!meg iszom a plussz kalciumot is !!!akkor ez tök jó,olyan jó hogy segitessz!!!
Holnap délután megcsinálom a tesztet ,meglátjuk de peteérés elöjelek is vannak ugyhogy a ciklus hu egy pár napot elszámolta magát!!!
Azért gondolom hogy ez még nem az igazi mert azt irja a papir hogy erössebnek kell lennie a a felsönél!!!mindjárt dobok egy tesztet és eldöntehtitek érik e a petém vagy sem :P :P :P
Vendég
 


Kép

Nah mindenki döntse el!!!
Vendég
 


Ha ez a valosagban is igy nez ki, akkor meg erik!! Holnap kapas van, Apara fel!!!:) Ha viszont a valosagban ennel erosebbnek latszik a masodik csik akkor mar lehet pe akar hajnalban is. Sok foto csaloka, nem azt adja vissza amit szabad szemmel lat az ember. Lanyus, igen a papir azt irja erosebbnek kell lennie de ha nem erosebb csak kozel olyan eros, az is jo ez egyen fuggo. Szoval ha nem tesztelnel erosebbet, ne aggodj attol meg van pe-d!:) :wink:
Olyan boldog vagyok, hogy ajanlottam Neked a magneziumot es erre van szukseged!! Bakkeeeeer! Mindent bele!!! :D
Vendég
 


Bejni, Te meg egy gep vagy anyam!! Ha mindig eltalalja a ciklus.hu a pe-d akkor feltetelezem a mensid is napra pontos, sosem kesik. Jo Neked, igy konnyen lehet tudni mikor van pe-d! Persze ha tudod a lutealis szakaszod hosszat. Hany naposak a ciklusaid?
Vendég
 


Ocsem, Velem van tele az oldal! Bocsi lanyok!!! :oops:
Vendég
 


Meg Velem :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops:

Még jó hogy használom amit tanácsoltál,ha hülyeségnek gondolnám hidd el nem tenném,de mondtad hogy ez segit a babának beágyazodni...és ha már ezzel tudok neki segiteni akkor rajtam ne muljék!!!!!
Megfogadom ha jó tanácspkat kapok,látod ezzel a magnesiumossal már ugy segitettél higy nem is tudtuk(csaj)!!!!!

Igen én is ugy érzem hogy ez holnap erösebb lesz,ugyhogy szoritás!!!!

amugy ezt elfelejtettem örülnék neki ha te is csíkosodnál,és együtt tesztelnénk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Bogárka, nálunk nincs szakosodás, majd csak a diploma után, szóval mindenből hallgatunk egy kicsit:D:D

Jaja napra pontos a menzi, maximum egy nap késés szokott lenni (kopp-kopp-kopp):D:D és 28. naposak:D:D
De most olyan menzi előjeleket érzek, amit nem igazán tudok hova rakni...hiszen pé volt már...érdekes..

Amúgy Pázmány tényleg elég kemény...ja és adójoggal szeretnék foglalkozni..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Latod, latod, csak bejott valoban ez a magnezium, duplan segit. Lanyban is es beagyazodasban is! Ha most fiut akarnal ezerrel kesz is lennek, pfuuuu, de tok jo, hogy lanyra varsz! waaa!!!:):) :D :lol:
Varjal csak, jovunk meg mi itt pozi tesztel nemsokara!! Na, mara mentem, holnapig meg jo csaj legyel!!:) :wink: :D
Vendég
 


Ado jog???? Na, menj maaar!!:) Es meg Te szeretnel okos lenni??!!! :D :D Izgalmasan hangzik, ezt en is szivesen tanulnam. Legalabbis gondolom mert a szamvitel az erdekelt fosulin.
Te csaj, ha ilyen szepen van mensid Nalad tuti nincs semmi hormonalis gond es nem akarom elkiabalni de szerintem konnyen fog jonni a baba! Vagyis gyorsan!! :D
Vendég
 


Ámen:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


:D :D :D
Vendég
 


oké értettem jó csaj leszek!!!csap apa ne lenne olyan huuuhhhhhhaaaaaaaaa,nah uralkodok magamon!!!!!Jók legyetek,holnap "talákozunk"!!!!
Vendég
 


Morning :D

Ja, én vagyok a Kandós, holnap megyek is még vizsgázni, királyi... Egcsi, drukk megy neked!!!! minden együttérzésem veled!

Csajok, szerintem ennyire pé-t számolgatni nem túl jó, mert csak görcsölés lesz a vége, tapasztalat... nekem csak a "nyaralás" miatt nagyon fontos, mikor jön meg, de ezt már írtam..

Lanyus, nekem is ilyen ovutesztem van, ez kb. 2 nap és +, de ez még -...

Csip, jobbulást neked! Remélem, ezek a tünetek miharabb elmúlnak!

Na tipli, mert holnap vizsga, drukkoljatok!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kép [/img]

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Hello lányok!
Növöget a pocakom! :D :D Egész kismamás vagyok már.
Megvettük ma a babakocsit. :D :D Már vagy 3-szor összeraktuk és tologattuk itthon. Már várom, hogy bele tegyem a kis picurt. :D :D
Azért most vettük meg, mert 20e-rel levitték az árát és ez volt az álom babakocsi számomra. :D :D
http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... 0_866.html
Ez az csak a narancssárga-barna színösszeállításban vettük.
Jaj lányok olyan jó ezt a sok pozitív tesztet látni!!!!!! Már várom a jövőhetet, hogy beszámoljatok a csodálatos pulzálásról.
Lanyus: Ez még nem pozi ovuteszt, de szerintem pár napon belül az lesz.
Drukkolok a további pozitív tesztekért!!!!
Hajrá 2011!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


gabi: ez nagyon szép ez a kocsi! jó ízlésed van!!! nekem a fogantyúja miatt nem volt szimpatikus. olyan furi, h nem végig fut, hanem csak két kar. tényleg ennyi volt a "bajom" vele.
talpat is adtak az üléshez ennyiért?
csini a pocid! már valóban kismamis vagy, gratulálok!
további jó babakocsi tologatást!
mikor mész dokihoz? afp eredményed?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


laptetőőő!!!!
felét megtartom a jövő heti uh-jaimra, fele pedig belanié és csipé.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?