Sziasztok!
Most néztem a híradóban, hogy Győrben már pusztulnak a halak a Mosoni Dunában... persze azt állítják, hogy csak a tetemeket hozta idáig a víz, de helyi halászok cáfolják ezt... mérhető, hogy túl lúgos a víz ahhoz, hogy ne okozzon bajt az élővilágban. Mutattak légi felvételeket is a belvárosról és látszott, hogy habzik a víz... ez szörnyű...
Bogárkám, nem is mondok mást Neked, mint, hogy élvezd az életet és a Párocskádat! Ne gondolj semmire... szuperságos csaj vagy, Apa pedig egy tünemény pasi, szóval jobb helyre nem is kerülhetne a kis Lelkecskétek...
Kati, szerintem használd csak 10 napig azt a kúpot, főleg így, hogy terhesség alatt jött elő a probléma. Hidd el, hogy azért kell a hosszabb idő, hogy nagyobb eséllyel tartsd távol magadtól a galibát okozó izéket... (na ezt jól megmondtam). Emlékszem rá, hogy amikor én kaptam ugyanilyen tablettát, akkor közben jött meg piri, mondtam is a dokimnak, hogy valószínűleg nem fogom tudni elhasználni még piri előtt mind a 10 tabit, erre azt mondta, hogy akkor mensi alatt hagyjam abba, de utána használjam csak el a maradékot.
Abban igazad van, hogy a pocaklakóknak bent is van napirendjük, de ez még nem jelenti azt, hogy kint pont így fognak viselkedni. A hasamban Bence is sokat bulizott este 10 után, amikor meg kibújt, tök jó baba volt. Húúúúúúúú Csajok, én nem tudom, hogy mi az, hogy éjszakázás.
Nálunk nem volt sírás... csak kajálás és szunya...
Mona, már biztos túl vagytok a köszöntésen és a tortaevésen, de azért Isten éltesse az Anyukádat!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az uh-n!!!!!!
Nika, jobban vagytok?
Tényleg, Bogi is kérdezte, de engem is érdekelne, hogy hogy megy a munka. Mennyit dolgozol? Vagy, ha Gergő beteg, akkor otthon vagy vele?
Rita, örülök, hogy jobban vagytok és hidd el, hogy nem lesz semmi bajod! Nagyon körültekintő, alapos Anyuka vagy, biztos nem kapod el ezt a valamit Regitől. Remélem holnapra még jobban lesz a kis Drágaság és el tudtok menni egy kicsit csavarogni.
Mia, holnapra mennek ám a drukkok ezerrel!!!! Aztán ne tessék napokra eltűnni, oszd meg velünk, hogy mit láttál!
Többen kérdeztétek, hogy mit viszek be Gergőnek a kórházba. Nos, az városonként, kórházanként eltérő, hogy mit kérnek... Nálunk 3 éve, amikor Bencét szültem még simán adtak ruhát a gyerekekre, de ha valaki akarta, akkor saját ruhába is szívesen öltöztették az esti fürdetés után. Most viszont külön felhívta a figyelmemet a védőnő, hogy jobban örülnek, ha saját ruciban van a baba (gondolom spórolnak...), így ha csak a minimum 3 nappal számolok, akkor is kell bevinnem neki bodykat meg rugikat. De ugye, ha beindul a tej és mondjuk bukik egyet a gyerkőc, akkor a 3 garnitúra ruha sem elég. Meg ha besárgul és nem engednek bennünket haza 3 nap alatt, akkor sem. Ezen kívül vinni kell még pelust, popsitörlőt meg popsikrémet. Naponta 3 pelenkát ad a kórház, ami addig elég lehet, amíg csak az előtej van, hisz addig nem igazán van ami kijönne. Viszont, ha beindul a tejci, akkor naponta 6-8 pelusra is szükség lehet. Nagyjából úgy kell számolni, hogy ahány evés annyi rottyantás.
Emellett kell még textilpeus büfiztetéshez meg a buksija alá, illetve viszek neki saját takarót. Háááát nagyjából ennyi...
Ezeket nem viszem magammal szülni, hanem majd csak egy másik táskába készítem össze és a férjem behozza, ha már kibújt a kis Tökös.
Ma egyébként azért nem jöttem korábban, mert egész nap mászkeráltunk mindenfelé a Zurammal meg Bencével. Sok-sok intézni valója volt meg sok dolgot kellett vennünk és mindent más boltból, így csak 3 után értünk haza. Anyukámnál ebédeltünk, szóval kényeztettek is bennünket. De meglepően jól bírtam a strapát. Ugyan sok helyen jártunk, de mivel mindenhova kocsival mentünk és csak az üzletekben kellett sétafikálnom, így nem volt gond. Így még megy a dolog!
Nagyon jót tett, hogy nem csak egy fél órát voltam távol a lakástól!
S már most jeleztem a férjemnek, hogy hová szeretnék még elmenni Gergő születése előtt. Pl van egy tuti jó cukrászda isteni kávéval, meg egy étterem... szóval ilyesmik. Minden héten elmegyünk majd valahová.