Jaj, lányok, miért történik ennyi szörnyűség?
Tigris, nagyon ügyes vagy, hogy kibírtad! Beninek egy nagy pocisimi, amiért jó fiú és lemászott anyucija veséjéről! A kis pisis!
Örülök, hogy jobban vagy!
Megint elvesztem, de legalább van mivel jönnöm......
Na, nem, nem baba-még.....
Ma elkezdtük a kivizsgálást....
Meddőségi központban voltunk Tapolcán.
Vért vettek, abból progeszteront néznek, 3. napon majd újra, abból meg mást is, de úgy néz ki, hogy volt peteérésem, ma a 18. napon vagyok és szép sárgatestet látott a doki uh-n és 9 mm-es méhnyálkahártyát.
Nem mintha számítana, mert 5 nap megvonás volt, pé. akkor volt kb., mikor nem is lehettünk együtt.
Férjnek sp.vizsgálat, meg lesz mégegy, és nov. 8-án kiderül, hogy hogyan tovább.
Amit mondott a doki, mikor bementem.....na, majdnem elsírtam magam.
Közölte, hogy tudnom kell, de 3 eset állhat fenn.....vagy jobb lesz a Crohn-nak a terhesség, vagy marad, vagy rosszabb.....látott már kismamát, akinek kilyukadt a bele terhesség alatt.
Gondoltam, nem sírok, csak kibírom, viszont elvörösödtem.....
Nyeltem egyet.....ő meg várt.....mintha azt várta volna, hogy döntsem el, így is akarok-e gyereket........
Közöltem, hogy nálam jó hatással lesz rá!
Mondta, hogy jó a hozzáállás, aztán nekifogott a vizsgálatnak.
A mhelyről (Jurassic Park)
hiányozni fogok egy sort, de nem érdekel. Miért csesztek ki velem? Most én is azt csinálom.
Valószínűleg vártam volna még a kivizsgálásokkal, ha nem csinálják velem, hogy átzavarnak másik faluba dolgozni, meg itt is, meg mégegy helyen, de mivel nem voltak tekintettel a betegségemre-kértem pedig!!!!!!-, így most lesz..om! Bocs!
Szóval én megígértem itthon az egyedi karácsonyfadíszt......kis zebrás tesztet.......
Ha őszi szünetben valakivel tudnék csináltatni egy átjárhatóságit, akkor nov. 8-án már okos lennék, hogy mi a következő lépés, mikor lesz inszemináció, vagy mi lesz.
Szóval elkezdtük.....be is tojtam!
Mikor megláttam a sok képet a babákról......Jesszus, mondom, menjünk haza, csináljuk magunk!
De a 6 év házasság alatt 3 évet már próbálkoztunk.
Aztán ahogy nézegettem a fotókat........ÚÚÚÚÚÚÚristen!
3-as ikrek képei.....nem egy, nem kettő!!!!!!!
Na, mikor aztán a statisztikát is néztem, 4-es ikrek......ott volt végem.
De az csak egy volt mostanában.
Én ilyen belekkel örülök, ha egyet sikerül épségben kihordanom.
És ő meg kell, hogy gyógyítson engem!
Muszáj!
Bocs, hogy hosszú voltam!
Lányok, hamarosan a karotokban tarthatjátok a babátokat!
Hmmm....olyan bátrak vagytok, ti adtok erőt nekem ám!
Megyek, mert készülnöm kell holnapra.
Nem lehet minden napot ellógni.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Tigris, szorítok nagyon! Beninek egy popsiharapdálás, ha nem viselkedik rendesen!
Az enyémnek már beígértem!
Jó éjszakát!