Jól bealudtam gyermekaltatás közben

Kati!
Hogy értetek haza? A mi metrónk a Lehel tér felé megállt az alagútban, aztán a Lehelen ki kellett szállni mindenkinek, hogy baleset történt, és le is zárták az állomást

Evey!
Na, ez már haladás, hogy csak 2x kell fölkelni! Szerintem is hozd el Kikkót a talira, egyrészt biztos rosszul esene neki, hogy kimarad valamibõl, másrészt meg szerintem szuperül ellenne a nagyobbakkal. Gondolj csak arra, mikor nálatok voltunk, a nagyokat alig lehetett látni. Biztos õ is megtalálná a helyét a csapatban

Születéskori oxigénhiány: lehet ettõl az átlagnál érzékenyebb, szorongósabb.
Adatok: Áron: 1997.okt.24. kb.18kg kb.102cm
Hanna:2000.aug.22. kb.11kg kb.80cm
Sajnos csak ilyen hozzávetõleges adataink vannak, mert ezer éve nem voltunk tanácsadáson. Nekem még kiskönyvem sincs, mert egyszerûen képtelen vagyok eljutni a védõnõhöz.
Ancsa!
Áron a Mencevax AC-t kapta, tkp uaz, mint amit te is írtál. Viszont ez csak kevesebb ideig véd, mint a 2 éves kor alatt adandó.
Anikó!
Tényleg klassz a tesóság, én nem szûnök meg ámulni rajta, és imádom figyelni õket, még a veszekedésekkel együtt is.
Nagyon helyes lehet Lili, ahogy ülve közlekedik

Zsóka!
A hiányolás valszeg abból fakad, hogy ha vki letölti a hozzászólásokat, és elkezd írni, akkor lehet, hogy a te hozzászólásod csak közben jelenik meg, és csak utólag olvassa az illetõ. Én egy csomószor járok így, ezért szoktam több részletben írni

Nekem egyébként pont ez volt a legnehezebb ebben a kétgyermekességben, hogy hogyan tudhatnám megosztani a figyelmemet és a szeretetemet. Amikor az egyikkel foglalkoztam, állandóan úgy éreztem, hogy most "megcsalom" a másikat. Aztán valahogy kialakult bennem, hogy 2 különbözõ gyerekem van, akiknek 2 egyforma mértékû, de különbözõ milyenségû szeretetre van szükségük. Azóta jobban tudom ezt kezelni.
Juca!
Örülök, hogy nincs gond Vili fogával!
Az elutazáshoz meg csak annyit, hogy nálunk is így kezdõdött...

KingAndi!
Katival már beszéltük, hopgy megbeszélhetünk valami találkát a börzén, amíg pihentetjük megfáradt tagjainkat és kajálunk egyet. Hm?
Verus!
Örülök, hogy javultok!
Bóbitával szoktam emilezni, sajnos még nem lesz tesó, csupán úgy járt, mint itt többünk, hogy megjött neki, de teljesen olyan bevezetõ tünetekkel, mintha várandós lenne

Puszi mindenkinek, sok átaludt órát: Pele