Sziasztok!
Regi egy kicsit jobban van, bár a hasa még fáj neki, és a hasmenés is van, csak talán kicsit ritkábban.
És éjjel csak kétszer kakilt a pelusba, ilyenkor lezuhanyoztattam, aztán visszatettem aludni. 11-ig aludtunk.
Ez viszont nagyon jó, mert este éjfélkor csak nyugtatóval (ezt egyébként is felírta a doki, de azt mondta ne minden nap szedjem, csak néha-néha) tudtam elaludni, muszály volt, mert a fáradtságtól és az idegtől remegett kezem lábam.
Egyrészt bepánikoltam, mert ha ezt elkapom, és rajtam is minden csak átfolyik csak 3 napig, akkor nem tud felszívódni a koraszülés elleni gyógyszer, és akkor nagy baj lehet, nem részletezem, ti is tudjátok. Meg a magnézium ugyanúgy nem tudna felszívódni, szóval most nagyon-nagyon nem jönne jól. Minden higiénés szabályt szigorúan betartok. Úgyhogy bízom benne.
Bár ha szalmonella, és a konyháról terjed, akkor tuti elkaptam, mert kedden megettem az ebédjét (zöldbabfőzelék, husival).
Ugyhogy most azért cseppet sem vagyok nyugodt, ma viszünk mintát, aztán holnap talán lesz eredmény.
Ja és ez a véres széklet nagyon ijjesztő, nem kívánom senkinek. És ez igazolja, hogy komoly fertőzésről van szó. Jövő héten még tuti nem mehet oviba, de igértem neki, hogy bemegyünk Győrbe, és csapunk egy csajos napot. Úgyis, továbbra is kabátot kéne nekem venni.
Nem vagyok túl jó passzban, úgyhogy ne haragudjatok, de most nem nagyon olvasgatok vissza, nem tudok olyan jó kedvvel reagálni, de tudom megértitek.
Ez a bizonytalanság nagyon rossz. Pedig már épp kezdtem a hét elején megnyugodni, hogy újra jól bírom a strapát, és a keményedések ellenére még a 21. héten is zárt vagyok, megnyugodtam, hogy a gyógyszer, és a magnézium használ, szóval most a legnagyobb ellenség pont egy komoly hasmenéses vírus lenne.
Épp a napokban könyveltem el, hogy azért a sok para ellenére sokkal nyugodtabb vagyok, és így a második terhességre már megtanultam kezelni ezeket a keményedéseket, és nem félek annyira mint Reginél.
De úgy látszik most újabb próbatétel elé nézek, és remélem vesszük az akadályokat.
Majd a vizsgálat eredményét megírom, ha meglesz holnap.
Most megyek is, mert elsők akarunk lenni a rendelésen, minél előbb jöhessünk haza.
Végre szép idő van, a páromék jól haladnak a szigeteléssel, most pucolás és a vízzáróréteg rögzítése zajlik. Nemsokára ő is hazaér, úgyhogy ma talán könnyebb napom lesz, ezáltal, hogy eleve későn keltünk.