Maccs- Nagyon kiváncsian várjuk a képeket a gyönyörű kismacskákról
Remélem hamarosan az egész Macska család hazatérhet a kórházból!!!!
MikeGirl-Gratula a betöltött 36 héthez
Nekem szerencsére anyóssal nincs gondom így, hogy 600 km-re lakik
De azt hiszem ha a szomszédban lenne,mi is összeakasztanánk a bajszunkat egyszer-kétszer,mert ő sem egy könnyű eset ( mindig mindent jobban tud, ismeritek ezt a típust szerintem
)...Ahogy mondod, most már elkeltem,úgyhogy elengedhetem magam
Tegnap át sem öltöztem, otthonkában fetrengtem és benyomtam egy egész csomag főzős pudingot egyszerre
Hűűű de fincsi volt
Vikoo-Boldi baba nagyon ügyes volt a CTG-n
Pároddal mizujs??Jobban van már?Tegnap annyira fájt a derekam,hogy el is felejtkeztem az aranyérről,úgyhogy erre mindenképpen jó volt
Szerintem nekem most kicsit visszahúzódott, vagy legalább is nem fáj
Neked volt már a terhesség előtt is vagy alatta jött ki?...Ugyanilyen kis macis overállja van Lilinek is ( Cherokee ha jól emlékszem)
Én is imádom az ilyen maci jellegű, pihe-puha szerkókat
Lányok én is szaporítom a "szarul aludtam" tábort.....Vagy 3-4 órán keresztül szenvedtem, sehogy sem volt jó, se egyik oldalon, se a másikon.....Aztán szerintem jósló fájásaim lehettek,mert olyan volt,mintha megakarna jönni
Görcsölgetett, aztán abba hagyta.....Na fasza!
Henne-Ügyesen vásároltatok, tehetnél fel képeket
A te kis vékony testalkatoddal a 10 kg hízás nem sok egyáltalán!
Aranyoska, Vayacon- Merre vagytok??
Navi- Sajnálom a viszketés dolgot...De legalább már a hasmars elmúlt....Bocsi, azt a házasságos dolgot nem neked hanem Vaya-nak szántam
Félre címeztem, bocsánat
Dobhatnál képet a nem túl nagy pocidról,kiváncsi vagyok
Sophie- Köszi a számodat, elmentettem
Majd neked meg Aranyoskának írok szerintem, mert az egyikőtök tuti már otthon lesz és tudja hozni a híreket
...Nem,nem vagyok taknyos,semmi bajom, csak az a rohadt derékfájás....De mára már sokkal-sokkal jobb, bár nem akarom elkiabálni,kopp-kopp-kopp!!
Wivi- Ez a baleset nagyon durva.....Már olvastam az első babás topikban is ( néha bekukkantok Suzy és Gabi miatt
),nagyon nagy szerencse, hogy semmi bajotok nem lett!!!!
Tatjana- Szuper a tábli, és hát a nemeket illetően,ez egy kiegyensúlyozott kis topik
Otthon vagy már?
Lucuzs- Nagyon cukik a hazahozós rucik
Mindenki tegyen fel képeket,úgy imádom őket nézegetni
Te is 80-as vagy???Az a legjobb évjárat szerintem is
A hazahozós rucival egyébként én tök bajban vagyok,mert novemberben lehet akár +10 fok is de -10 fok is......Lehet két féle hazahozóst is összerakok majd!
Angie- Tök jó fej a védőnőd
Mi az a Mastu??Tudnál pár szót írni róla?Hogy álltok a szigeteléssel??
Dorka- A te párod se semmi
Mint valami whiskey reklám, úgy festhettél a terhes osztályon
Nászéjszaka???Hahahahaha
Ritya- Kisfiadnak jobbulást
Kriszta- Kár, hogy Salzburg
Pedig már felcsillant a szemem, hogy hátha itt laksz a környéken
Bár még így is te vagy a legközelebb
És mit csináltok Salzburgnál?Párod magyar vagy osztrák?Milyen suliba jársz vagy jártál? ( diplomamunka)
Eclipse- Gratula a szuper véreredményekhez, juhuuu
Elkezdtem hétfőn a gátmasszázst, mert az volt a használati utasításra írva, hogy a 34. héttől....Ártani csak nem ártok vele
Szissz-Azért jó, hogy még nem kezdtél el nyílni...Remélem jobb volt most az éjszakád, mint az előző
Pihengess,már amennyire ez Marci mellett lehetséges
Ebba-Nagyon jóóóó a szoba, annyira egyedi és stílusos
Írtó ügyesek vagytok
Olyan messze vagy te a bálnától ,óóóóó
Nagyon csini vagy!Mint mindenki itt természetesen
Eta-Sajnálom a penész gondot...Sajnos ez a nedves idő,meg hogy állandóan esik, jó kis táptalaj
Csillag- Fasza kis áramszünet....És nem is szóltak előre , hogy nem lesz áram??Örülök, hogy Gergővel minden okés!
Eszter- Köszi a folyamatos tudósítást a Macska családról!!Igaza van Rabbe-nak, magatokról is írhatnál!!!!!!
Rabbe- Bevallom őszintén azért mi is kicsit összezörrentünk Csabival a lagzi előtt...Én már eleve feszült voltam,mert annyi volt a kavarás előtte ( hogy mikor lesz, 1-én vagy 26-án, aztán megint 1-én), meg nagyon felbosszantott Csabi, hogy csütörtök este 9-kor kezdi el kitalálni, hogy mit is húzzon fel, mikor másnap reggel 4-kor kelünk és 5-kor indulunk Sopronba...Azt hittem a guta üt meg
Na de ugye minden rosszban van valami jó, az egyik zakójának a zsebében megtalálta az egy éve elvesztett kedvenc óráját, juhuuuuu
Amúgy én nem erőltettem az inget,mert szegénynek egy részt nem is nagyon van normális, másrészt annyira bénán áll neki,mivel nincs nyaka ( vagyis iszonyú vastag és rövid), szegény baromi hülyén néz ki ingben
De minden dühöm elszállt mikor megláttam, hogy jön a pólójában, kis kajla mosolyával,mert annyira imádom, hogy ilyen....Hogy iszonyú jó a humora, hogy sokat lehet vele nevetni és hogy egyszerűen ilyen kis bolond, egy nagy gyerek aki soha sem fog felnőni
Ilyennek szeretem!!!!!!!!!!!!!....Sajnálom a fog dolgot, én is már túl vagyok pár bölcsességfog kihúzáson, hidd el jobb az élet nélkülük
Nekem is mindig begyulladt,bedagadt, fájt....Már volt, hogy én mondtam a dokinak, hogy azonnal húzza ki, nekem nincs rá szükségem
Kinga- Ügyesen vásároltatok!!!!Képeket kérünk !!
Nekem most nagy a pofám ami a képeket illeti,mert megkaptam tegnap Anyutól az esküvősöket
Kiválogatok párat és már hozom is....