Köszönjük a kedves dicséreteket pózoló csemetémnek
Lili!
Én sem erőltetném egyáltalán, szerintem cseppet sem vagytok elkésve, sőőőt, szóval én várnék hogy elkezdjen érdeklődni ő. Hidd eljön az is. Az is fontos kritériuma a hozzátáplálásnak, nem csak a kor. Ha mindig látja hogy ti esztek, és ez milyen jó móka, ő is rákap majd. Az előkét már mindenesetre gondolom eléggé megutálta, szóval én azt hanyagolnám
Nekünk Peg Perego Prima Pappa székünk van, én nagyon szeretem.
Twist!
Nekünk csak orrfolyás volt, még a nyaralásból hoztuk haza, csak mivel kitartott egy hétig, ezért adtam neki orrspray-t a végén, el is múlt másnapra
Jobbulást Dorkának most már aztán tényleg!!!
Én nem nagyon adok gyümölcslevet, illetve most a héten kóstolt 100%-os narancslevet, meg még Olaszországban kaptam 70% baracklevet, de az utóbbi szívószálas volt, azért próbáltuk ki. Én víz párti vagyok és a gyümölcsöt eredeti formájában adom, nem lének feldolgozva. De az én gyerekem iszonyú sok gyümölcsöt eszik, szóval könnyen beszélek
Skrisz!
Mennyi fog, továbbra is csak ámulok...mi leragadtunk a bűvös 7-nél
Nani!
Láblógatás, éljenéljen
Azért néha tényleg lógasd is
Rani!
Szegény Milán jobbulást neki is!!
Gesztenye első körben mehet már, én adtam nagyon hamar. Bár én nem bébiételeztem, de lehet kapni tök jó szemes gesztenyét (bio) meggyel az én Kölköm imádta!
Itthoni lábbeli
Mi puha talpú bőrcipőcskében nyomjuk itthon, most rendeltem meg a követező két méretből négy párat
Én ezt adom zoknira. Meg van egy táskámban is mindig, ebben vagyunk csiribirin, meg ringatón is, meg mindenhol máshol, ahol leveszem róla a kinti cipőt. Nekünk nagyon bevált már kicsi kortól. A tapadós zokni nekem simán levette a lábáról.
Szánkó??? Huhh, én ennyire még nem gondolkodom előre
Bár overallt meg téli sapit már vettem