Sziasztok
Most csak nagyon gyorsan futottam át a leveleket, mert pakolászunk éppen. Kristóf szobáját ürítjük ki, mindent le a pincébe(eddig csak lomtár volt ott), mert délután érkezik oda egy heverő
Judit
234-es progiszint?!!?
Abban a hónapban, amikor nekem összejött Kristófom, akkor nem volt vérvételem, így nem tudom, hogy akkor mennyi volt a progim.
Viszont előző hónapban, a 23.napon 106,4 nmol/l volt a progim. Erre akkor mindenki azt mondta, tuti babát jelent, mert olyan magas. Baba persze akkor nem lett.
Dehát neked ez a 234,5-ös progiszint?! Ez őrült magas
Több mint a kétszerese, mint amire nekem már babát gyanítottak
Ezennel kinyilvánítalak a következő zebrásnak
Holnap reggel mindenképpen tesztet kérünk
Tündi
Ne izgulj a ciszta miatt
Az egyébként is inkább csak Closty és egyéb stimuláló gyógyiknál fordul elő gyakrabban.
Amúgy szerintem nagyon nehéz megkülönböztetni egy cisztás hasi fájdalmat egy normál, ciklus 2.felében jelentkező hasi fájdalomtól.
Nekem pl. a több mint 4 cm-es cisztámnál semmilyen tüneteim nem voltam, nem szúrt, nem görcsölt.
Viszont, mikor megfogant kicsi Kristófom, azután folyamatosan szúrkált az oldalam. Én is azt hittem cisztám van, pedig cisztám helyett babám lett
Neked is ilyet kívánok
Tacsifül
Amiket leírtál, azok mind jelenthetik a tüszőrepit. És mitől fájhat a pocid, ha nincs is peteérésed? Ezt sajnos nem tudom. Talán pszichésen.
Ja, apuci újratelepítette a Windows-t
Már nekem is van gif-em és mozgó smiley-jaim
Na most reggelizek(így délben), aztán összepakolok a lakásban, mikorra érkezik a heverő, aztán majd visszatérek
Babus+Kristófka