Szisztok Lányok!
Tigris,
Lica, csatlakozom a szenvedők táborához...
már nekem sem megy semmi és szenvedek mindentől. Az estéktől és az éjszakáktól kifjezetten irtózom, mert egyszerűen sehogy nem jó...
Ja, és elkezdett lemenni a hasam...
Szegénykéim, gondolom az sem jobb érzés, ha rendesen befordult a bébi és a fejecskéjével nyomja a medencét...
Szerdán megyek dokihoz, akkor beszéljük meg a továbbiakat.
Azt mondanám, h jelenleg 90% a császár. Szerintem is "tapizni fog", de én is meg tudom erősíteni neki, h továbbra is ugyanonnan és ugyanúgy érzem a mocorgásokat, mint eddig.
Szóval nem fordult meg!
Tudom, h még az utcsó pillanatban is változhat a helyzet, de nem fog, mert Dani hallgat anyájára!
Egyébként nagyon bízom benne én is, h a 38. héten "szülünk". Egy kikötésem van, ha programozott császár lesz a vége: nem akarok november 1-2. szülni!
(kicsit morbid...) Aztán, ha Dani mégis akkor jönne, akkor nincs mit tenni...
TGYÁS: október közepétől én is azon leszek és már szintén kérdeztem a könyvelőnket, h mi a teendő. Ő azt mondta, h kell egy nyomtatvány, amit ők töltenek ki (és küldenek be OEP-be) és kell a terhes kiskönyvem teljes másolata. Abban benne van ugye a hivatalosan kitűzött szülési időpont utcsó menzesztől számítva. És ennyi. Szóval, ezt a héten lemásoltatom az urammal és elküldöm neki. Ma voltam táppénzes papírért a körzetinél és nekik is szóltam, h majd intézzük a TGYÁS-t és ennek megfelelően írjanak majd ki táppénzről. ŐK sem szóltak semmit + igazolásról, de majd szerdán erre is rákérdezek a nőgyógyitól is.
Kismama bérlet: csesszék meg...
csak GYES ideje alatt lehet igénybe venni... Kell hozzá igazolás a GYES-en létről és kismama bérletigazolványt is kell majd csináltatni hozzá...
Tigris, Dani is zabálnivaló, amikor csuklik!
Remeg az egész pocakom tőle. És elég sokat szokott csuklani...
Van, h 1 nap 3X is...
Tényleg csak az a lényeg, h egészségesek legyenek a bébieink, de azért a haj dologra én is kíváncsi leszek!!!!!