Új privát üzeneted érkezett!

zitácska! vigyázz nekem magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

georgia! holnapra egy kalappal!

vanili! nem írtál magadról!

kisbaby! laptetőőőő! hmm nem, nem vagyok álmos, néha ici pici hányingerem van tőle.
én is annak örülök, ha érzem a hasam, mint h semmi...mert rendes spontán ciklusba nem nagyon szoktam bármit is!drukkkkkkk

KépKép
dike

képzeljétek éjjel arra keltem fel, jobb oldalamon feküdtem, h lüktet jobb oldalt és szurkál,remélem h a beágyazódás!!!aztán álmodtam h szülök, tegnap is azt álmodtam, hát úgy sírtam,mikor még csak vizsgáltak,még fájásaim se voltak, de már attól rettegtem, h mindjárt szülök:) ujjjíí mi lesz vem?:))))) :D
ja és éjjel a víz is levert.

KépKép
dike

Dike

Ezek az almok azert vannak, mert csak azzal foglalkozol, hogy mi lessz terhes leszl vagy sem?
Kicsit probalj kikapcsolodni. :D :D

Voltam vervetelen, azt mondtak pentek korul van meg az eredmeny.
Remelem minden oke lessz a bebivel, es jo lessz az eredmeny.
Jovohet meg nyakiredo vizsgalat, ma tudom meg pontosan mikor.
Csutortokon megyek ultrahangra, alig varom hogy lassam megint a bebikemet :D :D !!
Aztan szuleszno, kivancsi vagyok mert nem tudom pontosan itt mi a szisztema, de 2 nap es megtudom. :D :D

Angyi

Remelem segitett a furdo es jobban vagy!!
Gyere minnel elobb!

Tobbiek merre vagytok?!
Vendég

Zita

Te hogy vagy? Ugye minden rendben van veled?
Vendég

Georgia,
Reggelre elmúlt a hasfájásom, aztán de. kezdődött előröl, ha fekszek, akkor érzem, ha mozgok, akkor kutya bajom, gondolom ez nem a tegnapi miatt van, biztos nő a méhem és azt érzem.... De most jól bekajáltam :D

Dike
érdekes álmaid vannak :) nekem szerencsére ilyenek nem voltak....

Angyal
Valami gond volt veled? Mizu? hogy vagy?

Szép napot ebben a kutya hidegben!

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Enne orulok, hogy nincs semmi problema :D :D .

Szerencsere itt kellemes ido van :D :D !!
Vendég

Sziasztok csajok :wink:

gyancsikám :!:

Örülök, hogy minden rendben zajlott le üdvözöllek a férjes asszonyok csapatában :D
Remélem, hogy jól vagytok drága ebben a sz@r időben :wink:

szrityi,vanili drukk lányok++++++++++++++++++++

dike :!:

Ne idegeskedj minden rendben lesz megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++++++

Melinda :!:

Örülök, hogy jelentkeztél és, hogy minden okés Veled és a babával :wink:

Betty :!:

Nagyon szoritok Érted+++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Igazolt távollét drága Roli baba az első, minden jót kivánok Nektek :wink:

Zita :!:

Örülök, hogy jól vagytok Ti is :wink:

Nem volt semmi gond nem tudom miről van szó :roll:

Suzy :?:

Bri :?:

Zsu :!:

Örülök, hogy jelentkeztél drága remélem szépen helyrejönnek a dolgaitok +++++++++++++++++++

Georgia :!:

Milyen fürdőről irsz bocs de nem vagyok képben :shock:

Vigyázzatok magatokra és a babákra csajok mennek a drukkjaim Mindenkiért++++++++++++++

Rólam röviden most mult el de már nem csinálok belőle nagy ügyet ami most jobban aggaszt, hogy az ember lerobbant éjjel 1-kor az ügyeletenvoltn becsipődött az idegszál nemsoká megyünk a körzetihez.

Puszilok Mindenkit bocs ha valakit véletlen kihagytam de el vagyok havazva :lol:
Vendég

Zita!

Te melyik kodot irtad be es hova hogy a vonalzod itt legyen?
Vendég

Angyi
Nem neked akartam bocsi.

Gyancsi

Remelem segitett a furdo es jobban vagy!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan beköszönök,mert utolért a dögvész :roll: :? A tegnapi derékfájásom egyre szarabb,szerintem megfázhatott mikor Csabi körül sertepertéltem ablakpuci közben,mert tök nagy huzat volt...Szuper, úgy közlekedek, mint egy öregasszony, derekamra kötött melegvizes palackkal :D Egész nap csak fetrengek..... Ülni sem jó, ezért elnézést is kérek, hogy nem írok külön mindenkinek, de holnap pótolom :wink:

Mindenki vigyázzon magára!!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Mielőbbi gyógyulást kivánok Neked :wink:
Pusziii
Vendég

Sziasztok,

Angyal
már megvan a félreértés :) Fel a fejjel! A köv. hónapban fog összejönni :wink: drukkolok nektek! :)

Georgia
a bbc code azt hiszem ez volt a neve, s az aláíráshoz kell belinkelni...

Gyancsi
Jobbulást neked! Remélem segít a melegvizes palack!

Szép napot Mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

Ha minden igaz sikerult a vonalzom :D :D !!
Igaz eleg mini lett.
Vendég

Suzy:
nem tesztelek mert petevezetők nélkül egy olyan ciklusban ahol nem volt peteérés nem hiszem hogy spontán terhesség lenne :cry:
hacsak a szentlélek meg nem szállt / szánt :lol:

Gyancsi:
vigyázz magadra tessék hamar meggyógyulni!!!!

Angyal:
koszi a drukkokat előre is

Pusszantás mindenkinek

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok Csajok,

Ma egész nap fáj a hasam, nem görcsöl, de pont olyan, mintha mindjárt megjönne. Lehet, hogy megjön?
Egyáltalán, ameddig szedem a progeszteront, megjöhet??
Hogy van ez?
:?
kisbaby

Sziasztok,

Georgia
Nagyon szép lett a vonalzód :) de az biztos, hogy rosszul számolta ki a gép, mert ha 10 hetes terhes vagy, akkor nem lehet még vissza 231 nap, főleg hogy én még csak 9+4 hetes vagyok s nekem meg 213 nap van. Szóval... érted?

Kisbaby
Próbálj meg pihenni! Nekem is érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Egyébként nem tudom, hogy progeszteron mellett meg tud-e jönni. De ne aggódj!

Ma végre eljött a nap! :) Este megyünk dokihoz! :)

Szép napot mindenkinek ebben az esős időben!

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Tudom lattam hogy nemjol szamolt a gep. :(

Kisbaby

Nekem is menszesz gorcseim voltak, es terhes lettem!! :D :D
Vendég

Zita

Szurkolok neked estere :D :D +++++++++++++++++++++++!!
Gyere majd a hirrel!!
Vendég

Ancsi
jobbulást minden féle szempontból :!: pihizzél drága :!:

Szrityi
és még mindig nincs piri :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita
drukk mára, gyere a hírekkel, várunk :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Megjön progi pótlás mellett is, de késhet :!:

Ne aggódjatok , pihizzetek és bízni, reménykedni :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

gyancsi! jobbulást neked!
szrity! azért én drukkolok!
angyal!köv ciklusra drukkkkk!
pinklady! nekem tegnap du óta semmi bajom:(

felhívtam a kaálit,elmondtam a panaszaimat, 1-2 körül kell telefonálni megint,és akkor kapcsolják a dokimat.
csajok ez nem enyhe haspuffadás, szó szerint 4 hónaposnak megfelelek.ja és híztam is 3.5 kg ami szintén abnormális,még soha ne voltam ilyen kövér. de a hasam nem hájas, hanem kemény!

zita! gyere a hírekkel!

KépKép
dike

Dike
székleted volt azóta :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nem pinklady, hanem kisbaby! bocsi összekevertelek!

kisbaby! írtam neked privát üzit,nézd meg!

KépKép
dike

igen, 3 napja napi 2 de nagyon rossz volt,nehezen jött,pedig kávéra joghurt,meg ilyeneket csinálok.

KépKép
dike

mármint csak az nap volt, azóta nem megint, és akkor is lófasz.

KépKép
dike

Halihóóóóóóóó !

Holnap hozhatjuk haza Roli babát!!!!!!!!!!
Mivel a sárgulás nem volt komoly ezért fény alá se került.Ma még egy szemészeti vizsgálata lesz,de amúgy minden eredménye jó.Tegnap 2840g volt.(2850-el született)

Mindenkinek nagy puszi és köszönöm a sok drukkot és támogatást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi

Nagyon orulok, hogy Roli baba holnap mehet haza :D :D !!
Amugy annyira edes ezen a kepen!!
Nagy gratula meg egyszer!!
Vendég

dike
sztem ez okozza a nagy puffadás :!:

Gabi
itt is örülök a jó hírednek, kitartást :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Írtam egy csomót és eltűnt,áááááááááá :evil:

Dike-Minden rendben lesz, ne izgulj, de ez töktermészetes, hogy keresed a tüneteket, nyugodtan írd le,mi meghallgatunk :wink:

Zita-Nem lesz baj ennyi emeléstől, én is emelgetem a barátnőm 12 kg-os kisfiát,doki nekem azt mondta, hogy ennyitől nem lesz baj, csak ne a ruhásszekrényt emelgessem naphosszat :D

Kisbaby-Nekünk bejött a 2 tanus esküvő :wink: Ti mikorra tervezitek?A mensiszerű görcsölgetés normális ilyenkor!

Georgia- Mai Uh-hoz drukk+++Majd gyere a hírekkel!

Szrityi- Hallottam már olyat, hogy valaki petevezetés nélkül lett terhes :D Hajrááááááá :D

Vanili- Remélem mihamarabb kezdhettek...Mikor lesz pontos időpont??

Angyli-Köszi a szíves fogadtatást a férjes asszonyok táborában :D Van valami előrelépés lakás ügyben?

Suzy- Remélem jól vagytok Cipikével!! :wink:

Gabi- Ez szuper hír :D :D :D :D Nagyon örülök , hogy haza vihetitek végre Roli babát :D :D :D Van tejed egyébként, fejed vagy hogy megy ez ilyenkor??

Bri, Betty, Ancsu, Meli,Zsu, Princzi-Merre vagytok??

Én ma fürdő-wc-konyha takarítást terveztem, remélem a derekam is egyetért :D

És akkor az esküvős képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az esküvő után kicsit bolondoztunk a "polgármester úrral" :D :D Látszik, hogy nincs házasélet egy ideje :D :D

Kép

És végül 33 hetes Lili-lak:

Kép

Kép

Mindenkinek szép napot!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi

Nagon jok a kepek :D :D !

Koszonom a drukkot az ultrahanghoz, de nem ma , hanem holnap megyek :D :D .
Zita megy ma ultrahangra.
Vendég

Sziasztok lányok :wink:

Gabi :!:

Nagyon örülök a jó hirnek, hog Roli baba holnap már mehet haza :wink:

Egyelőre semmi hir a lakásról abból majd csak jövőre lesz valami kivárom az időmet nekem már csak ez jutott :D

Csak óvatosan a takaritással vigyázz nagyon Magadra drága :wink:

dike :!:

Köszi a drukkot :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz Mindenkinek :wink:
Vendég

Dike írtam magamról, azt, hogy még nincs időpont :lol: . Pénteken okosabb leszek!

Gyancsi szuper képek, látszik hogy jó hangulat volt. Pénteken tudok majd időpontot (remélem 8) ), akkor jövök és megírom!

Angyal köszi a drukkokat!

Gabi jaj de drága a vonalzós képen is :D . Szuperül visszahízott Roli, sok boldogságot nektek otthon együtt!

Bri gyere majd!

Betty olvastam nálad, szavaztam is :wink: sok-sok ++++++ remélem olvasol erre néha.

Mindenkinek puszi és köszi a drukkokat!
Vanili
Vendég

Ancsi
szuper képek :lol: sok boldogságot :!: micsoda hangulat lehetett, azt hiszem a képek mindent elárulnak :!: :wink: csinosak voltatok, szépséges a Lili-lak :wink:

Jól vgyunk Cipikével, nagyon aktív a kis drágám :lol: továbbra is szorgalmasan fekszem :!: :wink:

Derekad jobban van :?:

Vanili
puszillak, várom a jó híreket rólad :!: :wink:

És itt az Én 32 hetes pocakom:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok,
Hú de beindultatok ma :D

Dike
sajna nem kaptam meg a prividet. Felhívtad az orvost? Nekem is nagyon nagy a pocakom, és nem mértem még magam.. kb. mint egy 3 hónapos terhesnek. És állandóan azt érzem, hogy fáj, de nem görcsöl, hanem egész nap érzem, egyfojtában. Mintha megjönne. Még jó hogy már dolgozom, és napközben bár érzem, nem ezzel vagyok elfoglalva. De kérlek ne keseredj el, ha éppen nem érzel most semmit, mert ezek a tünetek csak a gyógyszerektől vannak. ET+6.napon még mi más tünet lenne?

Zita,
írj holnap, h mi volt az orvosnál, szurkolok én is :D

Suzy
Nagyon csini pocid van :D

Gyancsi,
Mi februárra tervezzük, aranyosak vagytok a képeken, látsziik, h jó volt a hangulat :D

Georgia,
Holnap Uhu? jelentkezz utána, mesélj :D

Puszi mindenkinek
kisbaby

Visszahívtak a Kaáliból, el kellett mennem Győrbe!

beleim vannak megduzzadva,nincs hiperstimu. tamarin lekvár,hunyadi ásványvíz,glicerines végbélkúp a megoldás:)

15,5 mmes az endometrium homogén-ez mit jelent h homogén?, bal ovárium 32*48 jobb ovárium 42*49.

ja és azt mondta h jó terhességi tünet a szorulás:)))

KépKép
dike

gyancsi! nagyon csinosak voltatok!szép a babylak!!!

susy! te pocakod is csodálatos!

gaby!nagyon örülök h jöhettek haza!!!

KépKép
dike

Suzy

Nagyon cuki a pocakod :D :D !!

Zita

Merre vagy? Mit mondtak az ultrahangon? :D :D

Dike

Szerencse hogy nincs hiperstimu!!
Remeljuk a legjobbakat+++++++++++++++++++++!!
Vendég

Vanili

Penteken szoritok neked!!
Vendég

Csak bekukk ma mar hulla vgyok masikba ahova szoktam irtam holnap ide is jo vok!!!!

Dike neked drukkok gondoltam rad egesz heten.Megvastagodott endometrium az jo :wink:

Micsoda pocikat lattam 8) na majd holnap bovebben...az alszemelyektol meg akik jonnek mennek mar kivgyok kicsit :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok,

Gabi
Szuper, hogy végre hazavihetitek Roli babát :) nagyon cuki a vonalzós képen! :)

Gyancsi
Szuper lehetett az esküvőtök, nagyon csinosak voltatok :) szép nagy pocid van már :)

Suzy
Pihenj, amit csak bírsz, szép a pocikád :)

Dike
Árulkodó a vastag méhnyálkahártya :) :wink: úgyhogy most már ne aggódj!

bocsi hogy nem jöttem tegnap, de 8-kor értünk haza és nagyon elfáradtam. Mindenkinek köszönöm a drukkokat! :)

Megvizsgált a doki, nagyon meg volt elégedve :) minden rendben van, persze nekem a teljes megnyugvás majd az uh lesz :) Mondta, hogy az 5-6. hét a legkritikusabb, s már szuper hogy a 9. hét közepén vagyok, s már csak 3 hét és nem kell aggódnom :)
Sokat beszélgettünk negyed órát bent voltunk, férjecském is elkísért :) 25-én kell majd mennem a 12. hetes UH-ra, ekkor lesz a nyakiredő vizsgálat és 9 e Ft-ért a vérvételes Down-kór szűrés, ill. én kértem a toxoplazmózist is. 27-én megyek majd vissza a dokihoz a leletekkel. Meglepődött, hogy miért szedek folsavat, bár azt mondta hogy ártani nem árt, de a Femibionban is van, nekem a Kaáliban mondták, hogy szedjem....

Tegnap mesélte a doki, hogy a kórházban van bent egy hiperstimulált csajszi, akinek 200-300 e Ft-os infúziók mennek le, napi több is :( szegény csajszi, s elárulta, hogy évi 4-5 is van ilyen. Nagyon sajnáltam szegény lányt, s örülök, hogy nem járok ebben a cipőben.

Akit kihagytam attól bocsika!

Zsu merre jársz?

Georgia
Drukkolok mára, gyere majd a hírekkel!

Szép napot nektek! Végre süt a napocska! :)

Zita

Kép
zitácska79

zita! de jóóó de jóóó minden rendben akkor szupeer!!!gratulálok!!

KépKép
dike

Dike

Köszi :) neked mikor kell visszamenned kontrollra a Kaáliba? Vagy majd megnéznek vv-kor?

Zita

Kép
zitácska79

Jó reggelt !!

Zita- Örülök a jó híreknek :D :D Én is úgy tudom, hogy a Femibionban van elegendő folsav!

Dike- Nagyon ígéretes a méhnyálkahártyád :D :D :D Már csak pár nap és minden kiderül,jujjj de izgis :D :D Nagyon szorítok!

Vanili-Nagyon várom a holnapi híreidet!!!! :wink:

Georgia- Mára egy nagy kalappal az Uh-on!!!!! :wink:

Suzy- Nagyon szépséges a Cipike-lak :D Szigorúan feküdnöd kell vagy azért csinálhatsz ezt-azt???

Bri-Nagyon várunk ma :D

Többiek-????

Én megcsinálom ma a takarítás maradék részét, portörlés, porszívózás, felmosás ( derekam szerencsére sokkal jobb)...Este megyünk szülésfelkészítőre utána meg a barátnőmért a Linzi pályaudvarra, itt lesz vasárnapig vendégségben,juhéjjjjjj :D :D :D

Mindenkinek szép napot!
Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:

Köszi Csajok a pocak dicsiket :!: :wink:

Dike
ez nagyon jó hír, szuper az endometrium vastagsága :!: :lol: a székrekedés valóban egy nagyon jó terhességi tünet, Én küszködök vele az elejétől fogva, de a lényeg, h könnyíts, mert erőlködni egyáltalán nem szabad :!: én használom a glicerines kúpot sokkal jobban bevált, mint a Laevolac szirup :!: szorítok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zita
örülök a jó hírednek :wink: Én is Femibiont szedtem, de a dokim kérte, h szedjem mellette a 3mg folsavat is a 12.hétig, utána már nem kell és a Femibion 400 megy onnantól :!: ártani nem ártasz vele, Én a terhességem előtt 1 évvel már szedtem folsavat :!:

Bri
várlak nagyon :!: :wink: addig is pussz :!:

Ancsi
nem csinálok nagyon semmit, egész nap fekszem, kimegyek a levegőre, anyukám főz minden nap :!: nem merek semmit csinálni a 36.hétig, nem szeretném, ha baj lenne, kinyílna a méhszájam, mert akkor tuti klinika :!: kitartok, Cipikéért :!: :wink:
örülök, h jobban van a drekad :!: :wink:

Szép napot Mindenkinek :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zita! kontrolról nem beszéltek.vvtel kedd ennyi tudok.holnap tesztelek egyet,ha lebeszéltek, ha nem. :D
megittam ezt a bűn rossz vizet,hatása semmi.már hívtak a kaáliból, de nem vettem észre,biztos h mi újság széklet ügyileg,mert mondta a doki h tartsuk a kapcsolatot telefonon.nem hívtam vissza őket,mert gondoltam a lekvár meg a víz elég lesz és nem vettem kupot.de az előbb elmentem gyógyszertárba és vettem, feltettem, 2 perc mulva egy bogyó,meg kijött a kup,most tettem fel mégegyet,meglátjuk.
hőm hónaljban 37.1. tudom tudom tudom...........

georgia! drukkk mára!

kisbaby mizu???

KépKép
dike

Helló!
Végre itthon!
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusz mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Cukigabi, Gratulálok, nagyon édes kisbabád van :D

Dike,
Tök jó, hogy bementél, és végülis megnyugtattak, hogy minden jól halad :D Tényleg tesztelsz már holnap? Ha ilyen bátor vagy, lehet, hogy én is megpróbálom a hétfői vérvétel előtt, mondjuk vasárnap.
Hogy vagyok? Tegnap egész nap fájt a pocakom, most éppen nem érzem, de este rosszabb. Nekem olyan szinte egyfolytában, mintha izomlázam lenne a hasamban. A hőmet mostanában nem mértem. Azért vettem már tesztet, hátha nem bírom tovább :lol:

Zita,

Örülök, hogy minden rendben zajlik odabent :D

Puszi mindenkinek,
kisbaby

Zita

Orulok hogy minden oke :D :D!!

Gabi

Nagyon szep a bebi :D :D !!

Szuzy

Pihenj sokat :D :D !!

Gyancsi

Nagyon ugyes vagy takaritasz teszel veszel :D :D !!

Dike Kisbaby

Drukk nektek+++++++++++++++++++++++++++++!!

Most ertunk haza, minden oke.
Lattam a bebit, 3,3cm mindene megvan, izgett mozgott :D :D :D !
Ugy orultem neki.
Vernyomasom rendben.
Holnap vervetel, de ultrahang, csak a 20dik heten lessz.
3 het mulva szuleszno ismet, meghallgatjuk a baba szivet, plussz beszelgetes.
21en megyek eloadasra terhessegrol felkeszites stb :D :D .
En nemszulhetek itthon, mert hatrahajlo a mehem, plussz volt 5 mutetem, mondjuk amugy se akartam.
3 het mulva mondja meg a szuleszno, hogy nala szulhetek e, vagy nogyogyasznal eldontik addig.
Holnap telefonalnom kell a noverkozpontba, szolni hogy mikorra vagyok kiirva, es be jegyzik, es ha szulok, kapok 10 napig egy novert, aki nekem mindenbe segit :D :D .
A hazi munkakba is, es a bebivel is mindent megcsinal, napi 8 ora 10 napig :D .
Egyenlore ennyi, bocsi ha hosszu lettem.
Mindenkinek puszi!!
Vendég

Sziasztok,

Dike
Remélem hamar helyrejössz! Az már durva, ha a Kaáli hívogat téged, hogy mi van veled, akkor be lehetnek tojva!!!! Szerintem egy kicsit korai lesz a tesztelés, bár te tudod. Ha jól tudom, akkor leszel ET+8 nap, nekem ekkor kezdődött a gyomorégéses "tünetem".

Georgia
Örülök, hogy minden rendben van! Jó messsze lesz még a 20. hét. Én is kiköltözök Hollandiába :lol: :lol: :lol: Nekem is kell egy saját nővér 10 napig a szülés után :lol:

Gabi
Nagyon aranyos Roli baba :) Ha jól emlékszem raktál fel te is képeket szobájáról.... majd visszakeresem, ötletek miatt :wink:

Gyancsi
Nem semmi csaj vagy te! :) nagyon pörögsz, én sokat pihenek, sajna már hozzászoktam a pihenéshez, s ha van egy pörgös nap, akkor nagyon elfáradok.

kisbaby
Pihenj sokat, amíg fáj a hasad, vedd jelnek, hogy tessék pihenni!

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Ez itt normalis, a biztosito fizeti, de ha rendesen szulsz pl. delutan, 2 ora mulva haza kell menned, nem maradhatsz a korhazba.
Ez itt igy mukodik.
De a ferjem mindig mondja ne aggodja, a Hollandok nincsenek kihalo felben, mukodik a rendszer :D :D !!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?