"Jó" kis napom van...
Ma reggel, amikor felébredtünk elment az áram és csak nemrég kapcsolták vissza. Mivel nincs gázunk, ezért semmit nem tudtam csinálni. Se főzni, se vasalni (mondjuk ez nem annyira nagy baj
), de még befűteni se... a riasztónk meg percenként csipogott egyet, hogy jelezze, nincs feszültség... amdj megőrültem tőle. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kati, hát akkor mégiscsak volt értelme elmenni orvoshoz. Sajnálom a dolgot, de tényleg a terhesség miatt van. Mondjuk, ha jól tudom a gomba nem veszélyezteti a babát, mert nem (ahogy az orvosod is mondta) nem szokott feljebb menni és megtámadni a méhnyakat. Azt a baktériumok csinálják. De látom alapos volt az orvosod, mert amit kaptál, az nemcsak gombaölő, hanem baktériumölő is. (egyszer sajnos volt szerencsém ahhoz a hüvelytablettához... bár nem pocakosan) Csak leírom, hogy ne lepődj meg, hogy az első 1-2 tablettánál elképzelhető, hogy iszonyat viszketés vagy égő érzés jelentkezik ott lent...
de ez a gyógyulás jele.
Egyébként gratulálok a majdnem tuti kislányhoz! Tegnap én is turiztam még Gergőnek pár vastagabb pulcsit, meg két rugit, annyira jó minőségűek! Majd én is dobok este fotókat!
Cumi: Bence nem fogadta el... soha, egy percig nem tudtam a szájába tenni a cumit... sőőőőőőőőőőt, cumisüvegből se ivott soha egy korty tejet, teát, semmit... nem volt egyszerű...
Nita, én is hallottam erről az ecetes öblögetésről a kiscsaj érdekében!
Meg arról is, hogy kb 2 nappal pé előtt kell akciózni, mert a fiú kiskatonák bár gyorsabbak, de hamarabb elpusztulnak odabent, a lány kiskatonák viszont lassabbak, de tovább élnek. GÍy mire pé van, szinte csak lányok maradnak életben odabent.
Mia, hatalmas a pocid (én már meg se mutatom az enyémet, mert nem sokkal nagyobb, pedig pont akartam arról is tölteni egy fényképet...). A házatok is gyönyörű! Bencének pont ugyanolyan kistraktorja van!
Dike, ezek az álmok... ne félj, csak a bizonytalanság miatt vannak...
Továbbra is drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nika, Veled mi újság? Mostanában keveset jössz...
Bettike, jól vagy? Ugye nincsenek görcseid?
Rita, Reginek gyógypusszancsok!
Majd Tőled is kérünk fotót a házról, ha elkészül!
Bogi, mi jó tettél-vettél ma?
Mona, jól esnek a szavaid, továbbítottam Gergőnek, sha már kívánhatok, akkor november első hete a cél! Akkor lesz az őszi szünet és a férjem be tudna vinni a kórházba szülni.