Helló Lányok!!
Először is nagyon nagyon örülök a csupa jó hírnek amik érkeznek a MACCS családról
A Jósiten velük van!!!!!
Dorka- Újra otthon?????Hát ez királyság
Gondolom azért hiányzik a kedves szobatársad és meghívtad magatokhoz vendégségbe
MikeGirl- Jót röhögtem az anyósos sztorin ( hogy mindig kacatokat vesz
)....A gumi nem lett volna jó,megnéztem ,mert az enyém kocsi kiscsit kisebb ( R13-as)
Még mindig nem rendeltem meg a mélyhűtőt ( vagy is egyszer igen, a neten, de kiírt valami hibaüzenetet és utána írták,hogy nem kapták meg a rendelést, adjam le újra e-mail-en)...De most habozok,nem tudom,lehet ez egy jel, hogy nem kéne megvennem???
Annyira csini vagy!!!!!!
Navi-Mi a sok válás miatt nem vagyunk házasságpártiak( mondom ezt 3 nappal az esküvőnk után
), de én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen elvált az ember,mint egy szar kapcsolatban, ahol minden nap veszekedés és feszültség van,aminek a gyerekek isszák meg a legjobban a levét,mert érzik még ha nem is előttük zajlik....Szóval inkább találkozzanak az apukájukkal 2-szer egy héten,de akkor csak a jódolgokat kapják belőle, nem az idegeskedést....Hú ez kicsit összevissza lett, de remélem érted amit írni akartam
Tegnap Csabi teljesen megpucolta az ablakokat ( persze azért noszogatni kellett
),úgyhogy már csak a konyhabútor és a csempe van hátra ami még nagyon volumen
Nagyon kiváncsi vagyok a szobákra,majd dobj fotót
Navi- Remélem most már normálisan tudsz közlekedni és nem kell egy Toi-Toi-t magad útán húznod
Kinga- Baszki,nem marad fogad a végére
Vikoo-Remélem jobban aludtál az elmúlt napokban, bár a szél itt is rohadtul fúj mostanában!!!
Telokin-Kitartás és sok sikert az államvizsgához!!!!
Angie-Régen nekünk is olyan mosó-szárítógépünk volt,most csak sima mosógép....De akkor praktikusabb tényleg a két külön álló szerkezet
El is felejtettem,hogy abba nem lehet ugyanannyit megszárítani,mint kimosni....Azta, a pocakalkód tényleg nem semmi méretekkel rendelkezik
Sopronban volt az esküvő,így autóval mentünk, visszafelé ráadásul én vezettem,mert az Ember besörözött
Ez jó volt ez a párnás sztori
Remélem hamarosan betudjátok fejezni a ház körüli teendőket!!
Aranyos- Mégegyszer köszi, hogy raktárnak használhattuk a lakásotokat
Mi pont ugyanezt beszéltük Csabival, hogy tök szimpik vagytok,még a szomszéd srác is aki a csirkét majszolta
Jó lenne még összefutni
Hogy vagy egyébként???Te most már tényleg bármelyik pillanatban szülhetsz,irigykedem picit
Szisssz-Juhuuuuuu, újra van géped, szuper
Henne- Örülök, hogy Levi szépen fejlődik odabent
Kiváncsi vagyok,mit mondanak, hogy tudsz-e természetesen szülni.....Ha nem,akkor semmiképp se kockáztass, a baba és te vagytok a legfontosabbak!
Lucuzs-Örülök,hogy Bogi túl van a műtéten, stramm kis csaj!!
Eclipse-Ja, a málnalevél teát én ittam még anno amikor Lilit akartuk összehozni,mert peteérés serkentő hatása is van....Én mindig tettem bele cukrot és citromot,egész tűrhető íze volt
Majd gyere a laboreredményekkel!
Ebba- Hogy sikerült a dekoráció?
Sophie-Tartott a házban a felújítás egész hétvégén, vagy azért tudtatok pihenni is???Nekem megírnád a számodat, hogy tudjak írni ha Lili baba kibújna?
Krisztina86-Üdv. közöttünk
Tényleg nem kapkodtad el a csatlakozást, de ahogy a többiek is írták,jobb későn,mint soha
A kisfiad valóban nem túl kicsi, aztaaaa
Képzeld én is Ausztriában élek, Linz mellett.....Ti hol pontosan???
Csajok mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat, majd mindjárt írok az esküvőről is
Ja amúgy én is szarul alszom mostanában, 5-ször megyek pisilni, plusz kaptam egy szép kis aranyeret.....Vettem rá krémeket, az elmúlasztja????Van valaki még hasonló cipőben?
Csillag-Ügyesen haladtok akkor ti is a babaszobával....A hungarocell figurákat én is lenyúltam MikeGirltől
Ritya- Azt hiszem a kisTamásnak sem kell majd meztelenül rohangálnia,lesz mit felhúzni
Rabbe- Hát ezek nagyon jó hírek
Örülök, hogy minden okés Ádámmal
Na meg a pocaklakó tesóval is
Wivianne- Helló , üdv közöttünk
Nyugodtan lehet csatlakozni, szerintem mondhatom mindannyiunk nevében
Hihetetlen, hogy még mindig csatlakoznak hozzánk
Mi volt itt februárban csajok????????
És akkor a lagziról:
Csajok köszönöm a sok gratulációt, megtette a hatását,mert nagyon jól sikerült a lagzi
Mondjuk nem azt a ruhát vettem fel végül amit elterveztem,mivel az Ember kitalálta , hogy ő bizony farmerben jön és egy Szex, Drog , Rock and Roll feliratú pólóban...Így viccesen néztünk volna ki egymás mellett ha én meg a kisestélyimben tipegek
Így rajtam is farmerszoknya és egy sima fekete felső volt....nagyon sokat nevettünk,mert Csabi megivott pár sört előtte a volt soproni csapattársaival...Az anyakönyvvezető ráadásul vette a poénokat és így indított:" Üdvözlök mindenkit ezen a Las Vegasi hangulatú esküvőn, Elvis imitátorunk sajnos nincsen!! ":D
....Szóval végig nevettük az egészet, Anyu azt mondta, hogy ilyen jó esküvőn még sosem volt
Utána kajcsiztunk egyet és mindenki ment haza
Képeket még nem kaptam meg Anyutól, amint meg lesznek azonnal teszem fel őket
Viszont ma reggel nem tudom mi van velem,elfeküdtem a derekamat oldalt, alig bírok menni
Azt hiszem veszek egy fürdőt, hátha segít
Mindenkinek szép napot!
Puszi
Lili és Ancsa