Jó reggelt csájok!
Itt vagyok, csak melóztam tegnap. Meg a bunkó picsa szórakozik velünk. A tulaj, az én főnököm nem kispályás, nem is értem, 25 évesen hogy mer vele packázni... De be lett fenyítve...hahaha. De szerintem megy a bíróságra, csak nem tudom, minek.
Te Úristen, Ana, miket olvasok itt! De szerintem ez nem annyira vészes (jó, biztos jobb lenne, ha nem lenne), ahogy Chris teherbe esett, neked is sikerül majd. CSak oda kell figyelni.
Ezek a szénhidrátok olyan szemetek! Minden rossz miattuk van, nem vettétek még észre? Minden fogyókúra a szénhidrát csökkentésről szól.
Nekem pl. nagyon nehezemre esik egy működő konyha mellett szénhidrátot csökkentenem. Tegnap svédasztalos rendezvény volt és az én kollégám nagyon njól bír főzni...Vargabéles volt a süti, direkt nem mentem le a konyhába sokszor, mert amikor arra járok, valamit meg kell kóstolnom
. Erre felküldött a kolléganőmnek meg nekem egy-egy kocka vargabélest vanília sodóval...Na, ennyit a szénhidrát csökkentésről. Persze nem küldük vissza...
Niki, az 5-6 kg egy hónap alatt nem egészséges ám! Inkább a 2 - 2,5, azt mondják.Lehet, hogy neked később indul meg. Az is lehet, hogy kammerolnak a versenyzők...
Babuska!!!!! Hát szevasz!!! Tényleg még mindig nagyon szépek vagytok így négyesben! Ahogy látom rajtad, nem okoz gondot a nagyobb család! Piri meg ha megjött, jó, nem? Lehet gondolkoódni a harmadikban. Biztos azért jött meg, hogy jelezze, megérett a helyzet!
Már csak 2 hónapot kellene kibírnom, de novemberben lazábbra veszem azért. Az a helyzet, hogy ha itthon kéne kuksolnom, depis lennék. Annyi szar van körülöttem, hogy el kell terelnem a gondolataimat. Meg aztán most már egész nap zsibbad a kezem, nem is tudnék feküdni egész nap, ha arról lenne szó... El fogok menni a klinikára kismama tornára jövő héten, azt gyógytornász csinálja, ma kérek a dokimtól javaslatot.
Ma megyek dokihoz, szorítsatok!!! Remélem, minden OK, nagyon megnőtt a hasam, ez már nem játék!!!!!!!!!!!!Talán ma küldök pocifotót.