Sziasztok!!!
Itt vagyok én is, csak...tegnap és ma egész nap csináltuk a fürdőt, mert holnap jön a srác vakolni, és fel kellett tenni a rabic hálót, + ma cseréltük ki az ablakot, villanyt is kellett szerelni ha minden jól megy talán a jövő hétvégén már mehet fel a csempe! Az Uram még mindig csinál valamit, közben a munkás autója tönkre ment, holnaptól az én autómmal közlekedik
ennek nem örülök, mert én nem tudok így sehova menni, de ez van!
Holnap hívom fel a nőgyógyászt, kérek időpontot, mert mensi óta időnként fáj mindkét petefészkem, (lehet ciszta), majd kiderül, remélem tud adni időpontot még a hétre...
Virág, már csak 12 napot kell kibírni Gergőnek, és akkor megszülethet
ez annyira jó!!! Sokat gondolok ám Rátok!
Zsuzsi, örülök, hogy "jól" érzed magad, Neked sincs már sok vissza! Panka, hogy bírja nélküled? Volt bent a kórházban meglátogatni?
Dike, nyugi, szerintem is tedd el jó mélyre a hőmérőt, nincs értelme idegeskedni....én is hónapokon keresztül felkeltem mindig hajnalban 5 kor, hogy mindig ugyan abban az időben tudjam mérni, de aztán egy hónapja kb. jól eldugtam, nem ezen múlik, ha jönni akar a Baby, akkor jön is majd, ettől függetlenül!! Nagyon szorítok Nektek!
Bogárka, jó volt olvasni, hogy ismét van nálatok Pici Lélek, azt kívánom Neked, hogy költözzön bele a pocakodba 9 hónapra ez a Kis Lélek!Nagyon szorítok!
Kati, szép nagy házatok van!
Mia gyógyuljatok meg gyorsan!!!!
Nika, remélem nem is fog megjönni Neked sem 9 hónapig
Bettike már 4D-re mentek? Rohan az idő!
Nitácska, ezek szerint jöhet a 3. Babóca...