Sziasztok!
Bocsi a bepofátlankodásért, elvileg Bridgetet jöttem keresni.
Bridget!
Képzeld, mostanában egyre többet van az eszemben Babszika. Gondoltam ránézek a blogjára, de látom az zárt lett. Tudnál abban segíteni, hogy hogyan tudom őt elérni? Vagy ha van kedved, priviben mesélhetnél róla picit. Remélem jól vannak.
Ti? Jól vagytok? Látom, rohan az idő. Már 16. hét! Szuper!!!!
Chrissy!
Az inzulin miatt ne izgulj. Nekem első alkalommal a 2 órás terhelésem tán 120-as lett. Akkor azt mondta Tüű doki, hogy ez nagyon rossz, de többet nem is terhel meg, mert rosszul lehetek tőle. Azóta, igaz hogy eltelt 1,5 év, de minden eredményem tökéletes, hormonok rendben és brutál erős peteéréseim vannak. És Tüű még mindig nem kér terhelést, mert az egy mesterséges állapot. Igazándiból soha ennyi cukrot nem eszünk meg hirtelen, mint akkor ott. Szerinte ez a szervezet fölös terhelése. Ha hormonok rendben vannak, akkor ne foglalkozz semmivel. És amúgy is kb. 10 olyan lányt tudok neked felsorolni, akiknek romlott az inzu eredménye a Met mellett, és mikor a legszarabb eredményeik lettek, na akkor lettek terhesek. Fel a fejjel, ne törődj semmivel! Csak szeressétek egymást, a gyerek úgyis abból lesz, nem az eredmények nézegetésétől.
Nagyon, nagyon meg még annál is jobban drukkolok, fel a fejjel!!!