Sziasztok!
Én is vagyok, csak most tudtam úgy igazán letenni a popómat...
Zsuzsi, úúúúúúúgy örülök, hogy írtál! Annyit gondolok Rád!!!!!! Sajnálom az inzulint, de a lényeg, hogy Te is és Zsófi is jobban érzitek magatokat így! S így legalább nincs éhezés! sálálálálááááááá
Ja, ja, igen, Gergő 2 kg fölött volt a 31. héten... szóval most sem úszom meg egy könnyen a szülést... Ekkora gyerek biztos nem fér ki gátmetszés nélkül...
Kati, a folyás miatt tényleg ne aggódj, nekem is sok van és nekem is csak a terhességek alatt lett ilyen. Az én dokim mindig azt mondja, hogy mivel nem viszket, nincs szaga, ezért ez nem betegség. Kellemetlen, de el kell fogadni. Sőt, előre mondom, hogy ahogy haladsz a terhességgel lehet, hogy még több lesz...
A pocid biztos, hogy nagyot fog most nőni. Ha ég a bőröd, kenegesd valami krémmel és biztos jobb lesz. Az, hogy lesznek-e csíkjaid kötőszöveti kérdés, ha hajlamos vagy rá, mert esetleg lazábbak a szövetek, akkor nem fogod megúszni a striákat akkor sem, ha kenegeted, ha viszont erősek a szöveteid, akkor tök mindegy, hogy milyen krémet használsz. Nekem szerencsére nem lett csíkom Bencénél és remélem, hogy most sem lesznek. Nem is kenegetem semmilyen extra krémmel, a DM-ben vettem egy speciálisan kismama pocakra valót (ezzel kenem egyik nap, másnap pedig a BABA új kamillás tégelyes krémjét használom. ez nagyon zsíros krém, fura is marad utána a bőröm, de legalább nem viszket. Nekem most akkorát nőtt megint a hasam, hogy állandóan viszketett, de ez helyre tette.
Rita, jó alvókája van Reginek! Irigy-irigy... Bence napok óta kihagyja a délutáni alvást, pedig az az én pihi időm is...
Bogárka, jó kis sport lady vagy, hallod-e. Én futni soha nem tudtam... sőt kocogni sem... ezek nem nekem való "mókák". Én maradok a szobabicónál vagy a DVD-re tornázgatásnál. Béres Alexandra DVD-ket nagyon bírom, totál átformáltak tavaly nyáron. Remélem jövő nyárra megint segíteni fognak rajtam.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss, jelentem alássan, befejeztem a mosást Gergőnek! sálálálálálááááááááááááá, már csak meg kell várni, hogy megszáradjanak, kivasalni a cuccokat és KÉSZ VAN MINDEN!!!!! Jó, jó, törölgetni még fogok, meg átmosom majd a kiskádat, mérleget, de ezek pikk-pakk meglesznek.
Na meg össze kell még tennem a kórházi cuccot, meg összerakni egy táskába azt, ami majd Gergőnek kell a kórházban. De ezek olyan jóóóóóóóóóóó dolgok!