sziasztok!
vagyok ám én is, csak ma bőrgyógyis napom volt! :S anyósom jött, aztán én elmentem, de mikor jöttem, már nagyon készülődött, mondván, hogy dolga van, így nem sokat voltunk együtt, de nem is gond!
reggel a gyerekdoki nagyon örült, hogy Beni ilyen jól reagált az antibiotikumra, szóval végre jól vagyunk, köptetőt ugyan még 1 hétig érdemes adni neki, de csak a gyengébbik fajtából. én is voltam a háziorvosnál, nekem nem adnak antibiot, pedig már kezd az orromból kifújt cucc színeződni, de ezen kívül semmi, szóval sirályság! remélem, hogy már a végét járom én is!
Kitti, örülök, hogy befordult a hercegnő! a 10es fájás az jelent valamit!? mármint lehet belőle jósolni? vagy mit mondd a doki? Levinek jobbulást, mi a baja???
Sziszka, nem semmi melóhely. nálunk is most került elő csak a szülinapi gyurma, Beni él-hal érte! csak én kapok agytubit, hogy kis morzsákban a szőnyegből vadászom!
de ez van!
Barbi, jó, hogy jöttél, és úgy, ahogy jól vagytok! sulis téma kiakasztó! tanárnő szerintem direkt utazik a családra, vagy legalábbis a Te idegeidre...
mellgyulladással mit kezdesz? többet szopiztatsz? jobbulást!!!
ágyakról majd dobj képet!
Panna, gratula a 12. heti uh-hoz, hogy mennyire repül az idő! durva! csak így tudom lemérni, mert magammal nem foglalkozom azért annyit, persze mit szövegelek, már én is lassan 36 hetes leszek! :S
Réka nagyon ügyi, hogy így szereti már a bölcsit!
Boni, a bölcsis, csanás dolog eléggé bosszantó, mármint a buzi ügyvéd fószer, de biztosan nagyon ügyi lesz Zsigi, csak picit hagyni kell, hogy felfogja, hogy nem marad ott örökre! szerintem nagyon jól haladtok!
Beni Bogija is kezd 3 hét múlva a bölcsiben! rossz lesz, hogy nem lesznek itt egymásnak!
amúgy az anyukája az októberi kismamában írt egy cikket, a legutolsó oldalon van!
csak érdekesség!
visszatérve az eltűntekhez! nagyon sokan hiányoznak már jó ideje... pedig jó lenne, ha néha, legalább életjelet adnának magukról!
HRK Rituséknak minden jót! nem semmi, hogy 3. baba!
tök jó! (nekünk szerintem nem lesz, legalábbis mostanában tuti nem...)
lányok, a só-liszt gyurmának mi a "receptje"!?
mindenkinek szép napot! holnap még jövök!