Jó reggelt Leánykák!
Nosza, megjöttem, bár ma is pörögni fogo: leltár, bér, KIRÚGÁS!!!!!!!!! Jupppiiiiiiiiiiiiii. A bunkó liba nem tudja, ma mennyire pofára esik. Óvatosnak kell vele lenni, mert az előző munkahelyéről is üzleti titkokat hozott el (címlisták, iratok, stb) és félünk, hogy tőlünk is lenyúl egy csomó infot, mert hozzáfért ezekhez. De 1 hónapos felmondási időt megkapja, csak nem kell ledolgoznia. Tegnap már majdnem megsajnáltam, de aztán rájöttem, hogy amikor ki akart csinálni, ő se sajnált.
Végigmutiztam Zsófika képeit, 4 egymástól független vélemény szerint tiszta apja. Én ezeket nem tudom soha megítélni...
Csillag, drukkolok a görbédnek.
babakocsi: jól néz ki, meg minden de lesz majd később is nagyon sok jó, jó áron is! AMikor az előző baba meghalt, én is bőgve járkáltam a Tescoban a babasorok között, minden alkalommal akartam valami jelképeset venni, de Apuci nem hagyta...és ez így volt jó. Ott csorgattam a nyálam minden héten könnyek között. Szerintem várj még vele...ne hari, ez csak az én véleményem. Még most is úgy vagyok vele, hogy megvan a pénz az ágyra, de húzom-halasztom, ráérünk még alapon...
Mares,
Gergő úgyis akkor jön, ha ő akar. Innentől kezdve elveszítjük a kontrollt az életünk felett
Tök jó, hogy először kapok infot!!!! Már várom!
Betti,
Ténylkeg jókora pocid van! MA talán én is csinálok egyet, de ha nem ma, akkor hétvégén. Úgyis előreláthatólag egyedül leszek már megint, Apuci a melóhelyén fog tobzódni.
Tényleg jó nagy a súlya (vagy az enyém kicsi9, Zsófika 25 hetesen 717g. Bár ugye az enyém lány, tied pasi...
Kinga,
olyan keményedés nekem is van. Reggel, amikor hanyatt fekszem. MInden reggel. Szerintem kidugja valamijét, mert egyszer csak elmászik, amikor simogatom. Szerintem is ez, ahogy mozognak! Vagy fordul...vagy kijön köszönni....
Nagyon szép a lakásotok! Ügyesek vagytok! A vasalás az jóóóóóóóóó dolog!
Te Kinga, milyen az a macskás banya,??????
Ez tetszett!
Szenyót azt én is mindig csomagolok a páromnak, meg általában ebédet is, ha nem vagyok túl fáradt este a főzéshez... Értékelik ezt, nem? Ez is az otthonhoz tartozik.
Ana, ez a lelet ügy ez nagyon gáz. Ismerős ez az érzés, hiswzen én is az a "türelmes" fajta vagyok, mint te
. Szerintem rendben lesz, csak szexeljetek ezerrel!
Chris,
Ez a dokinéni nagyon nagyon rendes! A mai világban? Tényleg nagyon megnyugtató! Milyen érzés a finish-ben?
Na Lányok, igyekszem jönni... aztán írjatok addig jó sokat! Nem ám péntek lévén mindenki eltűnik!
Millió puszika nektek!