Sziasztok!
Én már megint éjjeli bagolykodok, nem tudok aludni
Ez hihetetlen, pedig érzem, h fáradt vagyok
Kinga
Kitartást a fogorvoshoz!
Angie
Örülök, h Szilárd jobban van!
Majd írd már meg légyszi, hogy milyen gátmasszázs olajat sikerült beszerezned
Lehet, h én is beruházok
Homeo: hát nálunk a chamomilla pl. fogzásra nagyon bevált. Vagy egy a sinupret is bejött, ez valami gyógynővényes csepp. Persze, ha pl. Marci beteg, azért elviszem ám az orvoshoz!
Tatjana
Nem semmi amit tanulsz
Én a matekhoz tökhülye vagyok
Pedig ha nem lennék, akkor jelentkeznék a számviteli fősulira. De ahhoz, h felvegyenek, újra kellene érettségiznem matekból és hát igy esélytelen vagyok...
Sajnálom a rendőrségi mizériát
Remélem meglesz az elkövető!
Henne
Na, mi volt uh-n?
Dorka
És ti hogy vagytok? Mi volt az uh-n??? Huh, nem semmi szülésekről számolsz be... :O
Apa hajnalos volt eddig (reggel 6-tól vezetett műsort) ezt most befejezte egy időre, igy többet lesz velünk itthon
Ancsa
Nahát nagyon szupi, hogy mindent megkaptok a kórházban
Ma pedig sokat fogok gondolni rátok, szép lesz ez a mai nap
Nálunk lassan alap a 2 gép
Én örülök, h van sajátom, mert van, h azért egyszerre ülnénk előtte, de leginkább azért kell, mert apa sokat dolgozik itthonról, és jobb ha nem túrok bele abba a gépbe, amin ő dolgozik.
Régebben volt amikor egy gépünk volt, és persze akkor ment gallyra az a szemét gép, amikor én ültem előtte, apa pedig nem tudott dolgozni :O Meg én amúgy is szeressem a laptopokat, meg a telefonokat
Fagyasztó: nekünk is tök jó lenne, mert annyira kicsi, h semmi sem fér bele, de nagy fagyasztó úgysem fér el nálunk
A szárítógép sem
A laptop legalább kicsi, az elfér
Mikegirl
Hát te sem vagy semmi ezzel a pörgéssel! Sikerült végül mindent kivasalni?
Navi
Na, volt az orvos? Mit mondott?
Eszter
Köszi a híreket!
Macs
Továbbra is nagyon nagyon drukkolunk Nektek, ügyesek a babák is, a tejcihez pedig hatalmas gratula!!!!
Emese
Drukk a holnapi nst-hez!!! Majd írj, hogy mi volt!
Micimacis függöny
Lájkolom
Mi Marcival ma kiszabtuk tigrist kartonból, össze is állítottuk, a kontúrokat meg a csíkokat festem rá, a fele kész van
De tényleg jelentkezz, hogy mi van veletek, mert folyamatosan izgulok értetek. Ma is tökre izgultam, hogy mi lehet, mert nem volt bevetve a farmod
LÁNYOK!
Képzeljétek kész a töltőm
Úúúúgy örülök Neki! No most még azért apa gépéről írok, mert az enyém a hálóban van, ja meg be kell üzemelni a routert is, de apa azt mondta, hogy holnap megcsinálja
Basszus fél 2... nem tudom mikor fogok tudni elaludni :O