Új privát üzeneted érkezett!

kisbaby! téged is ilyen korán visszahívtak vvtelre, h h nem 14. napon, és is most nézem h engem okt 12, és az a 12.nap.

én eddig punkciótol reggel 2 utrogestan délbe 1 este 3, plussz folsav napi 2 és aspirin 100

mától reggel 1 crinone gél reggel 3 utro este.

zita! de nekem a fekvésből volt sok.nem ugra bugrálok:)

KépKép
dike

Dike
remélem nem bántottalak meg az ugra-bugrával, nem úgy szántam :roll:
Nekem is elegem volt a fekvésből 3 nap után..... én inkább a sok folyadékot nem bírtam-bírom....
Én is ugyanilyen mennyiségben kapom a crinone-t, utrót, mint te, meg a folsavat, aspirint is.

Zita

Kép
zitácska79

Dike,
aspirin 100? mire jó? ja, folsavat én is szedek, meg vitaminokat.
Én Örülök, h ilyen korán visszahívtak, jobb hamarabb tudni, h mi van.
Nekem is nehezen megy a fekvés, nagyon pörgős vagyok, és beteg sem szoktam lenni, csak jó ritkán. Most viszont fájt a hasam, és lefeküdtem. ahogy Te, laptoppal az ágyban.
A hétfői munkáimat lemondtam, csak fodrászhoz megyek. De keddtől nagyon sok dolgom lenne, tárgyalások, megbeszélések, stb.. most fő a fejem. Ha fájni fog a hasam....talán lemondok egy pár munkát.
Neked nem fáj?

Zitácska, igazad lehet, próbálok többet pihenni, örülök, h Neked sikerült :D
kisbaby

Dike,
hülye vagyok, tudom mire jó az aspirin, de hogy neked miért írhatták azt akartam kérdezni. sztem gyulladáscsökkentés miatt.

pusz
kisbaby

Nekem csak utrogestant kellett hasznalnom 3szor 2 huvely tablettat.
Meg folsavat, napi 1 szemet.
Itt azt mondjak, igyak sok vizet, nekem is nehezen megy, de iszom ha kell, es enni egeszsegesen.
Sok gyumolcs, es zoldseg.
Ezenkivul semmi!
Se vitamin, se gyogyszer.
A hasam pedig fajt, a beultetes utan 2 napra egesz 2 hetig, mintha meg akarna jonni hullamokban jott ram a gorcs.
Amikor a 2 het el telt, aztan ra 2 napra egesznap gorcsoltem.
Most is neha gorcsolok, de enyhen, es a korhazban azt mondjak, az nem gondd.
Vendég

kisbaby! nekem nem fáj semmi, nem is érzek semmit.neked h fáj?
aspirin 100 úgy tudom a méhnyálkahártyát vastagítja,de zita lehet jobban tudja.

zita! neked is fájt végig a hasad? vagy mikortól?mindjárt vissza is olvasok miket írtál:)))

voltam fodrásznál,ebédeltem, most ledőltem megint:)

KépKép
dike

Sziasztok,

kisbaby
én is örülök, hogy sikerült elsőre! :) s neked is fog hidd el! :wink:
pihenj minél többet, első 3 napban szerintem érzi az ember, hogy kell is az a kis pihenés, már csak a lelki dolgok miatt is, engem megviselt lelkileg is.... bár az én esetem nagyon bonyolult volt...
s ne aggódj, nekem is fájt az alhasam, totál lent, olyan kapargáló érzés volt, mint amikor meg akar jönni, kapaszkodik a kicsike :) :wink: meg szerintem azért is van, mert a szervezet nem érti, hogy most mi van, hogy eddig megjött havonta, most meg mi lesz :lol: hát semmi, legalábbis mensi nem, csak egy kis baby :)
Laptoppal is vigyázzatok, hasatokra ne rakjátok, legalábbis szerintem, meg ölbe sem, mert ugye azt is tartani kell! nekünk van ágyba hozós reggelizős tálcánk, aminek van lába, én arra tettem fel a laptopot!
nekem is volt aspirini, de ez a 100 mg-os, ez vérhigító, állítólag a megtapadásban segít, vény nélkül kapható, ez nem az 500 mg-os, amit a tv is reklámoz fájdalomra.
Na jó sok rizsát nyomok neked :? :roll:

Georgia
A fehérjedús kaját sem mondták?
Nekem már ritkán vannak görcseim, szerencsére, csak nehogy elkiabáljam. De nekem is kb. 2-3 hétig volt az elején.

Zita

Kép
zitácska79

Zita

De a feherjedus kajat mondtak, es fogyasztom is.
Gorcseim nekem is ritkan vannak, de puffadni szokott a hasam neha.
Vendég

Dike

Nekem kozben be kellett jarnom a korhazba vervetelre, nehogy trombozist kapjak, mert nekem 27 tuszom volt, es 20 petesejt volt benne, es tulreagalt es gyorsan a szervezetem, igy vert vettek 2 naponta, es neztek van e gyulladasom.
Mivel nem volt gondd :D :D igy nem adnak gyogyszert.
Vendég

Georgia
én az elején fehérjedús kajákat ettem, de már meguntam és nem tartom be, hogy csak azt eszek, igyekszem sok tej, sajt, medve sajt, de már nem eszek csirkemellfilét, halat állandóan, sőt.... utálom már őket :)

Zita

Kép
zitácska79

Zita

En sem allandoan azt eszem, de csirket eszunk inkabb.
Itt marhahusra azt mondtak nemtul jo, inkabb keruljem, voros hus nem jo.
Sajtot sem ehetek, inkabb vaj vagy tej.
Itt a hollandok sajtrol hiresek es a sajtba sok a bakterium, es rengeteg gyerek a sok sajttol, visszafordult labfejjel szuletnek.
A szomszedom is ugy szulte a kisfiat, es fel evig huzadtak neki gondolod.
Ugy sajnaltam.
Ezert nem ajanljak a sajtot itt.
Vendég

Georgia
ne ijesztegess! akkor nem is eszek több sajtot! A pláne az hogy tökre dicsérik a holland sajtokat, legalábbis nálunk, bár mi az óvárit szoktuk venni :)

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Nem ijeszgetlek, en azt irtam amit a doki mondd, es amit latok.
Amugy ha van kedved es fent vagy az iwiwen nezz meg nyugodtan.
Bikkesne es Bikkes Robi igy talasz meg.
Tegnap Ancsa is megjelolt, ugy orultem neki.
Vendég

Sziasztok,
Dike, ha felkelek és csinálok valamit, akkor bele-belenyilal. Ha meg csak fekszem, akkor nem fáj, az túlzás, de érzem, hogy van méhem. Ez nem fájdalom, de normál esetben ezt nem érzem. Mivel csak tegnap volt a beültetés, gondolom azt érzem, hogy megpiszkáltak. Ez még más nem lehet 1 nap után. Meg puffadok is, gondolom a gyógyszerektől.
NNA jobb is, hogy kedden elkezdem a munkát, minthogy ezt figyelgessem még másfél hétig :lol: bár, úgyis ezt fogom :) Ez most mindannyiunknak nagyon izgis időszak
puszi
kisbaby

lányok! már vagy 4-5 napja nem volt székletem...annyira rossz. szerintetek mitől? mit lehetne szedni h legyen?még a kávétól se reggel.semmi melyik gyógyszer foghat meg? femibiont is már leszívás óta nem is szedtem,mióta csak folsavat irt fel a doki.

KépKép
dike

Dike,
Én ugyanígy voltam, tegnap bevettem eg szűztea kapszulát (gyógyszertár, vagy drogéria zöld doboz). Nem gyógyszer, gyógynövény alapú. Nekem tutira bevált. Inkább, mint erőlködj.
kisbaby

Suzy

Neked hogy csinaltak a nyakiredo mereset?
Vendég

Helló lányok!
Ég a pofám,hogy nem írok és olvasni is csak ritkán tudok :oops:
De már így is sok a dolgom,hogy Roli még a kórházban van :cry:

Jövök majd ígérem!

Addig is mindenkinek pusz,akciózóknak drukk!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó :!:

Gabi
Itt is egy nagy cupp Nektek, Roli baba az első, ne törődj most mással, szorítok, h minél hamarabb otthon legyen a kis drágátok :!:

Dike
Szedjed csak a Femibiont :!: Laevolac szirup, Bolox Laxans ezeket recept nélkül lehet kapni :!: nekem régóta van székrekedésem és ezeket ajánlották nekem és bevált,terhesség alatt szedhetőek :!: nagyon vigyázz, h ne erőlködjél, mert az nem tesz jót :!:

Georgia
Nekem rendes uh-val csinálták a mérést nem hüvelyen keresztül :!: egy profi uh-s doki csinálta, nem volt szükség a jó eredmény miatt kombinált tesztre, nem csináltattam vérből szűrést, mert nálunk egyébként fizetős, de vannak olyan helyek, ahol automatikusan leveszik :!:

Kisbaby
Üdv. a topikban, szorítok, h sikerrel járj :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zita
Penészes sajtot nem szabad enni a terhesség alatt :!: :arrow: baci :!:

Aspirin:segíti a megtapadást, vérhígító :!:

Ancsi
várunk nagyon :!: :wink: sok boldogságot drága, remélem minden ok volt tegnap :!: :?:

Szép napot és jó pihit a hétvégére :?: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!

Meg volt a lagzi, férjes asszony lettem :D Nagyon jól sikerült, képeket remélem hétfőn tudok hozni,mert Anyu gépével fotóztunk :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

Dike
a Femibiont mindenképpen szedjed! Abban nincs vas, s így attól nem lehet székrekedésed, vitaminra meg szüksége van a babynek! Próbáld ki, amiket Suzy írt. Nekem szerencsére nem voltak ilyen problémáim, de lehet rajta segíteni természetes módon is szerintem, pl. gyümölcs, tej :wink:

Gyancsi
Gratula Asszonyság! :) Felvetted a férjed nevét?

Suzy
Ok, még jó hogy utálom a penészes sajtot :) csak sima trappistát, ill. medve sajtot ettem.
Akkor jól tudtam, hogy mire jó az Aspirin!

További szép hétvégét Mindenkinek!

Kisbaby
Azt olvastam a szűztea kapszuláról, hogy nem lehet terhesség, szoptatás alatt alkalmazni! http://www.bioszallito.hu/Szztea-kapszu ... ermek-8959

Zita

Kép
zitácska79

gyancsi! ez igen, gratulááálok, sok boldogságot!

köszi csajok a tippeket,majd sztem csak hétfőn veszek.

KépKép
dike

Gyancsika sok sok szeretettel gratulálok!

Gabi remélem már nagyon hamar otthon lesz veletek Roli!

Suzy szupi hogy minden rendben!

Dike, kisbaby drukkok mennek!!!

Kismamiknak pocisimi!
Vendég

Ancsi
várom a képeket, gratula sokadszor is :!: :wink: legyetek nagyon boldogok drága szívből kívánom :!: :wink:

Vanili
drukk a mihamarabbi kezdéshez++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Gyancsi, garatulálok, sok boldogságot, küldjék képet!
Nekünk is februárban lesz :D

Zitácska, tényleg igazad van, nem néztem meg a szűzteás használati utasítást,hallgatni fogok én is Suzyra, veszek Femibiont.

Vanili, köszönöm a drukkokat, Ti mikor tudtok kezdeni?

Dike, mizu? Hogy vagy? Nekem tegnapra elmúlt a hasfájásom, nagyon jól vagyok, nem érzek semmit. Csak ezektől a progeszteron pótlóktól enyhe hányingerem van, nincs étvágyam.

Puszi nektek
kisbaby
kisbaby

kisbaby! nekem meg fordítva van. tegnap már egész nap feszített a méhem, egyszer görcsöltem is. ma is görcsöltem már egyszer.
nincs hányingerem,étvágyam k nagy!:) ami idegesít, h nekem pé után már szépen felszokott ugrani a hőm mindig 37 körül van hüvelybe, de most megmértem csak úgy az előbb hónaljban és csak 35.8.te jesszus,még soha nem volt ilyen alacsony. :oops:

megmérnéd te is most h neked mennyi?

KépKép
dike

Dike
csak egy tanács:most nem érdemes hőt mérni, mert van progi pótlás és az befolyásolja a mérést :!: ezzel most ne idegesítsd magad, pihi van és nyugi...részemről megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kisbaby
drukk neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Dike
Igaza van Suzynak ne idegeskedj és valóban felesleges mérni a testhődet, főleg, hogy még csak 3 nap telt, ill. a progeszteront kapod! Én először a 8.napon mértem meg a testhőmet, de csakis azért, mert azt hittem, hogy lázas vagyok, mert olyan melegnek éreztem magam, ill. a férjem akkor volt vírusos beteg, nagyon magas lázzal. Igyekezz kikapcsolni magad, hidd el szükség van rá, hogy ne foglalkozz mindig ezzel! Tudom, hogy nehéz, mert én is ezen mentem át, de igyekeztem magam lefoglalni kedvenc filmekkel, könyvvel stb. s rengeteget pihentem!
Nagyon drukkolok neked! :) Minden rendben lesz, csak pihenj nagyon sokat!

Kisbaby
Megy a drukk neked is! Csak óvatosan mindent! Pihenj még! :wink:

Vanili
Mikor kezdetek? Drukkolok nektek! :)

További szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok,

Dike, nekem reggel hüvelyben 37.1 volt a hőm. De látod, azt írják a csajok, ez most nem számít, mert progit szedünk.
Azon kívül, meg hónaljban mérted, és már jóval felkelés után, nem? Azt meg ne hasonlítsd össze a hüvelyivel, ez utóbbi magasabb mindig.

Viszont, nekem meg nincs semmi görcsöm ma, és tegnap sem. Ez sztem nem jó, idáig mindenki görcsölt, ahogy olvastam :?

Ja, és fel vagyok puffadva. Gondolom a hormonoktól. De jó lenne nekem is egy kis görcs.....:) Remélem ezek a görcsök mindenkinél máskor jönnek, nem?

Zita, Suzy, köszi a drukkokat!
kisbaby

Gyancsikám:
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!

Kép

Gabi:
Csak a Roli baba a lényeg mi kivárjuk a sorunkat :-)

Vanili:
Közeledik a te időd sokat gondolok rád csuriban van mindenem érted :wink:

Puszikálok mindenkit.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

kisbaby! én úgy nézek ki mint egy 3 hónapos...de már zavaró alig kapok levegőt, akinek ma mutattam a hasam mindenki megrémült,gondolkoztam is h felhivom holnap a kaálit,hatalmas a hasam, és kemény!

ha nekem nem sikerül,akkor tudom h azért mivel nem pihentem eleget:(((legalább is tegnap se meg ma se:((
remélem nem ezen múlik.

KépKép
dike

zita se görcsölt,csak a vége fele ha jól tudom, meg sokan mások!

KépKép
dike

Dike

Ne aggodj mar annyit, minden rendben lessz!! :D :D
Nekem 2 hetig gorcsolt a hasam es akkora volt mint egy haromhonaposnak a hasam.
De mindenkinek mas.
Lassan fog elmenni ez a 2 het, probald meg magad elfoglalni valamivel.
Nezz vigjatekot, vagy olvass, stb. :D :D
Eleg lessz a 10dik naptol agyalni, most meg tul korai, lazulj!! :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem nagyon jövök mostanában, de olvasgatni azért szoktam!
De most úgy éreztem, írnom is kell!!!!!!!!!!

NE keressetek tüneteket magatokon, mert nincs recept rá, hogy kinek mikor maradnak meg a babák!
Sosem szabad hasonlítgatni!!!Minden szervezet más és más!
Lombiknál pedig nincs túl sok értelme hőt mérni, mert mesterséges progeszteront kap ilyenkor az ember lánya, ami szintén emeli a hőt!
Tessék lazítani, szépre gondolni!!!
És nem szabad már most azon görcsölni, hogy azért nem marad majd meg a baba, mert valamit nem jól csináltok!
Ez nem így van!!!!!!!!!!!Minden okkal történik ezen a földön, és mi kis emberek vagyunk ahhoz, hogy megmondjuk, mi miért van!!!!!!!!
Tessék pozitívan hozzáállni a dolgokhoz!
És ne azt olvasgassátok, hogy kinek milyen tünete volt.MErt semmit sem jelent!!

Sok sikert, és mennek a babatapik!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Írtam egy hosszú hozzászólást, erre elszállt, teljesen kivagyok!
De azért megpróbálom megint összeszedni a gondolataimat!

Gyancsikám,
hatalmas gratula az esküvőhöz, sok boldogságot kívánok Nektek!
Nagyon jó lett egyébként a gyerekszoba. :wink:

Angyal,
sajnálom ezt a rohadt tsh-t!Igazán beállhatna már!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bri,
örülök, hogy jól vagytok!
Hasonló korban vagyunk, én március 25re várom a babát! :D
Vérzés teljesen elmúlt már?Progit már le kellett építened, ugye?

Ancsuka,
nagyon örülök a két kis babácskádnak, gondtalan babavárást kívánok Neked is!

Betty,
sokat gondolok Rátok, és nagyon drukkolok!

Gabi,
gratulálok Roli babához, nagyon kis formás a drága!
Nem jött egyébként egy kicsit korábban?Vagy csak én emlékszem rosszul?

Sztrity,
ti mikor kezdhettek?Van már valami előreláthatólag kilátásban?

Vanili,
mikor kezdtek pontosan ?
Én nagyon úgy érzem, hogy most te is leszállsz arról a bizonyos buszról! :wink:

Zsu,
nagyon eltűntél! :cry:
Merre vagy?????

Minden újonnan csatlakozott tagot üdvözlök, próbálok majd visszakapcsolódni a beszélgetésekbe!

Akciósoknak mennek a drukkok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Akit kihagytam, annak dupla puszit küldök!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli:
nem tudom pontosan mert piroskára várok már jó ideje most olyan 40 és 50 nap között járok valahol de már nem is számolom :roll:
de utána elvileg ha minden jó fagyizunk...
:wink:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Meli
milyen szépen haladsz előre :wink: csak így tovább, és hogy érzed magad :?:

Szrityi
és teszt :?: hátha nem kell az a fagyika :roll: :wink:

Dike, Kisbaby
igaza van Melinek Én ezzel tökéletesen egyet értek, tudom, h nehéz, az ember okvetlenül keresi a tüneteket, kitartás és fő a pozitivitás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Az eltűnt jelentkezik! :oops: :)

Rég voltam, de most már megint nincs melóhelyem, így már rá fogok érni többet netezni!Főleg, ha pihennem kell majd.. :wink:

A jeleket tényleg nem érdemes nézegetni, nekem eddig a két rövid lefolyású terhességemnél más-más jelek voltak! Sosem tudtam kiigazodni rajtuk.

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek, de előbb teljesen képbe kell kerülnöm!
Persze mindenkinek nagyon drukkolok, kinek ezért, kinek azért!

pusza
Vendég

Sziasztok,

Dike, kisbaby
én is görcsöltem, főleg az első 2-3 hétben, persze nem egyfolytában és nem is olyan erősen, de minden szervezet más, s a görcsök nem jelentenek semmit sem.

Dike
elvileg a haskörfogatot minden nap mérni kell, ha 5-6 cm-re hirtelen megnő a hasad és nem is megy vissza, akkor jelentkezni kell a Kaáliban. Neked ezt nem mondták???? :shock: Ha puffadt, de mindig lemegy, akkor nincs semmi gond. Nekem is le-föl "mászkált" a pocim, de ez mind a progeszterontól van. Ha már nem megy le, akkor akár hasűri folyadék is lehet, de nem kell megijedni, mert az felszívódik, nekem is volt, annak ellenére, hogy nekem mindig le-föl "mászkált" a hasam.
Pihenj, ez a lényeg! S ne aggódj, nem tesz jót, ha mindig idegeskedsz!

Zsu
Örülök, hogy jelentkeztél! Jelentkezz nálam is! :wink:

Zita

Kép
zitácska79

Jó reggelt Lányok!

Ancsu-Örülök, hogy jól vagytok, te is és a bébik is :wink: Mikor mész a héten pontosan dokihoz?

Vanili- Tudom,hogy csak azért írtad Bettyt,mert hiányzik :wink: Nekem is, szoktam mindig olvasgatni a blogját....Pont ma megy az első Uh-ra, drukkoljunk :D Nálatok pontos időpont???Hisz már október van :D :D :D

Angylikám-Köszönöm a gratulációt :D

Zita-Gratulálok a 2,2 cm-es babádhoz :D Vicces lehettél ahogy nyomtál egy streeptease-t :D ( Nem tudom, hogy így kell-e írni :D )

Dike- Babatapaszok mennek++++++ :D

Suzy- Örülök, hogy jól vagytok Cipikével mind a ketten :wink: Pihengess!

Szrityi-Még mindig sehol az a szemét piri???

Bri-????

Melike-Örülök, hogy te is jöttél és már ilyen szépen halad a várandósságod, szuper :D

Zsu-Mi történt a melóhelyeddel???Tudtok kezdeni októberben?

Kisbaby- Üdv közöttünk!

Gabikám- Neked most Roli baba az első, mi megvárunk :D :D Nagyon cuki a képeken!!!!!!!Mikor jöhet haza??

Csajok köszönöm a sok gratulációt, megtette a hatását,mert nagyon jól sikerült a lagzi :D Mondjuk nem azt a ruhát vettem fel végül amit elterveztem,mivel az Ember kitalálta , hogy ő bizony farmerben jön és egy Szex, Drog , Rock and Roll feliratú pólóban...Így viccesen néztünk volna ki egymás mellett ha én meg a kisestélyimben tipegek :D Így rajtam is farmerszoknya és egy sima fekete felső volt....nagyon sokat nevettünk,mert Csabi megivott pár sört előtte a volt soproni csapattársaival...Az anyakönyvvezető ráadásul vette a poénokat és így indított:" Üdvözlök mindenkit ezen a Las Vegasi hangulatú esküvőn, Elvis imitátorunk sajnos nincsen!! ":D :D ....Szóval végig nevettük az egészet, Anyu azt mondta, hogy ilyen jó esküvőn még sosem volt :D Utána kajcsiztunk egyet és mindenki ment haza :wink:
Képeket még nem kaptam meg Anyutól, amint meg lesznek azonnal teszem fel őket :wink:
Viszont ma reggel nem tudom mi van velem,elfeküdtem a derekamat oldalt, alig bírok menni :shock: Azt hiszem veszek egy fürdőt, hátha segít :wink:

Mindenkinek szép napot!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok! ok lányok nem keressük a tünetet, de azért leírhatom nem h mit érzek éppen? én ilyen vagyok szeretem leírni,mikor elkezdek egy fórumra írogatni, akkor bőségesen vissza szoktam olvasni és imádom ha vki a tüneteiről ír.megnyugtató. és mindenki ír róla, és mindenkinek el van mondva, h ne keresd a tünetet. én nem keresem, hanem érzem.
remélem senki nem haragszik meg!!!!!!!!!!!! :D

minden nap beszélek hozzájuk,még mondókát is kitaláltam.:)

ma is fájogat a méhem, egy egy beleszúrással.

zita! a hasam továbbra is puffadt,nem is ment le sőt hatalmas, de nem nagyobb mint leszívás után 1 nappal.

szrityi! jó lenne ha baba lenne a késés mögött!!!!

kisbaby! sziaaa sorstárs! h vagy???írj ám nyugodtan!!

KépKép
dike

Dike
Nem gond, ha leírod a tüneteidet, csak ne aggódj! S igyekezz lefoglalni mással, tudom, hogy nem könnyű, mert nemrég én is ugyanezen mentem át, amin te, de nekem sikerült elterelni a gondalataimat, azért adtam a tippeket, pl. filmnézés ;)
A lényeg, hogy ne legyen egyre nagyobb a pocid!
Mikor is lesz a vv?

Kisbaby
neked mikor lesz a vv?

Zita

Kép
zitácska79

zita! okt 12.

KépKép
dike

Dike
Gyorsan el fog telni az a 8 nap :) már alig várom, hogy mi az eredmény :)

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Te tudod mar mikorra vagy ki irva?

Dike

Pihi, es nyugalom. Minden oke lessz++++++++++++++++ :D :D

Kisbaby

Neked is nyugi, kuldom a ++++++++++++++++++++++++++ :D

En holnap reggel megyek vervetelre, a downsyndroomot nezik, vagyis minden oke e, remelem igen!!

Csutortokon delutan 14.00 ultrahang, majd 14.30 szulesznohoz kell mennem.
Jovo heten ugyszint nyakiredo vizsgalat.
Kicsit izgulok, de ugyse lessz semmi gondd!! :D :D
Viszont orulok, hogy csutortokon, megint lathatom ultrahangon, az en bebimet!! :D :D
Vendég

Hellóó

Melinda, Gyancsi, Zita, Kisbaby nem tudom még a pontos időpontot. Köszi a drukkokat, kedvesek vagytok nagyon hogy gondoltok rám!

Suzy pocisimi :D !

Gyancsi tök vagányak vagytok meg tökre lejön hogy jófej csaj vagy :D ! Várjuk a fotókat!

Szrityi köszi szépen, mikor csatlakozol máár be? Vagy most mi van 8) ?

Zsu írj mi van veled! Mi lett a rablás-ügyből? Fagyizol te is most?

Kisbaby, Dike drukkok továbbra is ++++++++++++++!!!

Georgia drukkok az uhu-hoz, minden rendben lesz!

Puszi mindenkinek
Vanili
Vendég

Sziasztok,

Kicsit aggódok, mert ma megemeltem magam, teregetés közben :( s azért érzem az alhasam, valami iszonyat rosszul emeltem a ruhákat, alig volt a kosárban pár darab ruha :? Fel is hívtam a dokimat, de azt mondta, hogy ne aggódjak, biztos nincs gond, s vegyek be 2 magnéziumot este, meg pihenjek, ill. ha holnap reggel is fáj, akkor keressem meg. Remélem nem lesz semmi gond. Amúgy lehet hogy enélkül is fájt volna. Minden de. 9-10 körül és este 6 körül érzem a hasam, ez nem tudom miért van, s miért pont akkor. Egyébként szerdán megyek hozzá!

Georgia
Máj. 7-re vagyok kiírva! Te nem csinálsz vonalzót?

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok Csajok,
itt vagyok ám, olvasok mindenkit,
Dike,
A hasam nekem is nagyon puffadt, hol kisebb, hol nagyobb. Nekem este és éjjel kicsit fájdogált, de nem vészes, és nem görcsölök. Most éppen semmi bajom, de idáig minden nap volt valami kis hasfájás. Ha nincs semmi tünetem, azonnal elkenődök, h biztos kéne valaminek lenni. Álmos vagyok a progeszterontól nagyon, te nem?

Zita
nekem október 11-én van a vv., nagyon várom már :D

Gyancsi, tök jó amit írtál, mi is hasonlót tervezünk, de semmiképp nagy felhajtást, pár barát meg a család.

Vanili, köszi a drukkot :D

Georgia, írj csütörtökön, hogy mi volt, gondolok rád. :D
Puszi mindenkinek

kisbaby
kisbaby

Zita

Ne emelgess!!
Nekem a ferjem emeli a ruhat a kosarba, an csak teregetek.
De amugy tuti nem lessz gondd.
Vonalzom van, a google elejere raktam ki, mikor bekapcsolom a gepet egybol latom.
Ide
nemtudom felrakni.
En majus 4re vagyok kiirva.

Vanili
Drukkolok neked
Vendég

Kisbaby

Laptetooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!1 :D :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X