Sziasztok!!!
Mindenkinek szép napot,én nemrég ébredtem fel éjszakai müszakból,még egész vasárnapig megyek,aztán 1 hét szabadság...
Mondanom sem kell apával kihasználjuk a szabad hetet.
sajnos volt egy kis összezörrenés 3 napja ,ami nem kis sirásba végzödött...
Mondtam neki hogy jövö héten ha itthon vagyok jönnének anyumék,vagy én megyek haza.
Erre beszól egy ilyet,hogy mi történ tanyádék eddig le se szartak...nah nekem nem kellett több...ilyen beszólást pont Töle nem várnék...rendszeresen tartjuk a akpcsolatot ,napi szinten beszélünk,csak megkértem hogy kicsit szálljon ki az életünkböl mert az elején nagyon ránk volt kattanva,de ez is normális hisz a lánya elkerül 250 km egyik napról a másikra...nah és akkor euzt meg beszólja férj...........áááááááááááááááááááááá
aztán már mikor kimondta tudta ez hülyeség volt,és bocsánatot kért nagyon sokszor.
Megbeszéltük arra kéretm hogy mutasson tiszteletet a szüleim felé,vagy ellenkezö esetben és is tudok ugyanilyen lenni az ö szüleivel...pedig anyósóm apósom imádom!!!!
Amióta együtt vagyunk látom a titkos csapározást anyu és közte,de ugy gondoltam idövel mulik,türelmes vagyok tudom mindkettönek nehéz.
Anyunka hogy távol vagyok töle,és addig mindent megbeszéltünk,olyan jóban voltunk,mosz próbálom ugy kicsit "koptatni" hogy tudja mi már külön közös életet élünk,és ö ebben m ost nem játszik,,,nagyon fáj ,mert imádom anyut de a békéért ez a ahelyes!!!Lacit is megértem hisz velem akar élni,ketten közös életet .
majd alakul ...szoktam mondani viccesen majd pár év és megszokják egymást!!!!!!!!
Babaprojekt,nálunk remélem jönni fog hamarosa,most hogy megjött29 napra (ami tökéletes) és helyre állt minden fogi után,remélem egy kisbabó ugy érzi minket szeretne és beköltözik a pocakomba
Nekem elvileg 11én lesz ovum,de mi már elötte ráerösitünk,ezzel nem árthatunk... söt hátah valami csoda folytán ...
Jók legyetek,amint tudok jövök!!!