Sziasztok!
Anyapoc,
szerintem sokat segit a dolog, ha kicsit felkeszulsz az esetleges csaszarra is. Na nem ugy, hogy bebeszeled magadnak, hogy az lesz
Csak hogy elofordulhat, es akkor mi a menet, milyen az elso par nap, par trukk, amivel konnyebb az eleted es talan igy nem eli meg az ember akkora tragedianak. Persze igy, hogy az elso nem csaszar volt, konnyen beszelek.
Lassan indul nalatok is a project, nem?
Mate es a forgas: azert ez még eleg kezdetleges, mert csak akkor sikerul neki, ha a keze veletlenul jo helyen van, szandekosan még nem nyujtja annyira elore. De dolgozik rajta
A feje-nyaka még mindig nem az igaz, jarunk tornazni, bar most epp kimarad az oszi szunet miatt, a gyogytornaszunk
otthon van a sajatjaival.
Az elso alkalommal Reka jott velunk, hogy lassa, mi is ez, hogy nem marad ki semmi jobol. Megnezte a termet, nyugtazta, hogy nem nagy szam es a kezeles alatt o inkabb kavicsokat dobalt a Lajtaba az apjaval
Aztan EnApum felajanlotta, hogy addig vigyaz Rekara es akkor MiApanknak nem kell itthonmaradnia, igy azota Reka inkabb itthon papazik addig, mintegy kivaltsagkent.
Reka es a hisztik: neha en is elfilozom, hogy hol rontottam el. Szerintem ott, hogy megkapta az en 23 kromoszomamat
Az biztos, hogy nincs elkenyeztetve. Eleg kovetkezetes vagyok vele. Muszaj is, mi lenne, ha nem? Nagyon okos
, rogton kihasznalná, ha hibaznek. Multkor is mondta, amikor leparancsoltam a kisasztalrol, hogy a papaeknal bezzeg fel lehet maszni az asztalra... probalkozik, no
.
Remelem, mar teljesen kilabaltatok a nathabol. Ez az oszi idoszak mindig ilyen, gondolom a bolcsi csak mégjobban noveli az eselyt..
Jo Apazast!
Meddig marad?
Zsuzsa,
mar aggodtam ertetek, ugy eltuntel.
Hogy Réka miket mond? Hat olyan szavakat hasznal, hogy "egyebkent" meg "tenyleg"... tegnap rosszalloan meselte a nagyi, hogy bilizeskor azt mondta neki a Reka, hogy "tenyleg kakilok, nem szivatlak, mama"
Meg kiseloadast tart a teliholdrol, meg hogy a szel elefujja a felhoket es azert nem latszik... es hogy a koala eukaliptuszt eszik, a falon meg kriksz-krakszok vannak. Az "eukaliptusz" szoval egy hetig kuzdott, a kriksz-kraksz még most sem tokeletes
Feltekenyseg: en nagyon sokszor elmondom Rekanak, hogy szeretem /Csi otlete
/. Latszolag nem is erdekli, meg olyankor is tovabbmegy a hiszti vagy epp a jatek, Reka nem az a bújós fajta. De neha-neha /hetente egyszer
/ azert egy meghittebb pillanatban mondja, hogy en _is_ szeretlek kisanya... /kisAnyanak hiv ilyenkor a KisReka utan
/. Vagy volt, hogy visszakerdezett, hogy "ha hisztizek, akkor is szeretsz?", szoval csak meghallja a szovegemet
A masik, ami most jo, hogy keso delutan, ugy 6 korul lemegyek vele kettesben setalni. Igy Apa is pihen munka utan egy kicsit, mert Mate nem igenyli a babusgatast, csak a jelenletet, a mozgast, beszedet. Es mivel mar sotetedik, ezert nem szaladgal el, nem maszokazik, nincsenk mar lenn gyerekek se nagyon, igy tenyleg "kettesben" vagyunk. Sokat beszelunk, sok kozos elmeny, mint pl. kiegett egy lampa, felborult egy kuka, ilyenek
Matet nagyon szereti, pl. ha sir, odaszalad es mondja neki: Itt vagyok, KisMate, nem kell sirni
/anyaszerep, engem utanoz/
Jo, hogy irod a memoriajatekot, nevnapjara kap majd. Csak felo, hogy siman lenyom engem
Mi meg most akarjuk a Teletubbie-t megszerezni, kivaltani vele a TV-t.
Bringa,
jelentkezz
Ugy remlik, hogy Zsuzsa tudja a szamodat, remelem, neki majd irsz sms-t, o meg tovabbitja nekunk a jo hirt
Tenyleg, mi van a szuleszettel, mit tudni ott a tuzkozelben? Nekem egyebkent tetszik az otlet, bar gyanitom, csak reszigazsagok keringenek a mediaban.
Kriszi,
ha olvasol minket, itt is gratula!
-Afonya