Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Beus, akkor már szép nagyok Vagytok...egy srác, egy csaj?Szerintem, ha minden O.K. és tudsz otthon pihenni ne feküdj be....többet árt, mint használ.....

Nekem is jól esik a biztatásotok, mert hiába szoktam meg bizonyos fokig, hogy nagycsaládosként időnként megszólnak, csak nem jók az ilyen helyzetek...
Amúgy kedves volt a Tanár Úr, csak érdekesek voltak a kérdései, úgy kérdezett rá, hogy miért akarok még egyet, mintha nyomozó lenne én meg a gyanusított, és párszor próbálta a válaszomat kiforgatni.
Ezen kívül 50-szer mondta el, hogy nem tud a pénzemért a minimálisnál több esélyt ígérni. Mondtam Neki semmi gond, hisz ezt alá is fogom írni, ha jól tudom....Erre megint(kb. hatodszor), hogy kicsi az esély és ott vannak a szövődmények.Kérdeztem nálam a leszívás szövődményei, mennyivel nagyobbak, mint 30 évesen. Azt mondta semmivel.... Na, erre bedurrant az agyam, mondtam Neki, hogy én nem akarom senkire rá erőltetni magam, és csak azt kérem, hogy most itt tegyünk vagy így, vagy úgy pontot a történet végére, mert nem vesztek időt, egy ciklust sem. Azon felül a véleményem, hogy az egész élet kockázat.....

Mindegy túl vagyunk rajta...Sipos aranyos volt azt mondta, mikor bementünk Hozzá, hogy"megharcoltuk".
És Ő rém korrekt, mert mondta, Hogy a Tanár Úr jót akar(ezt én sem vonom kétségbe).
Most tudtam meg, hogy Neki is 5 gyermeke van.

Üdv.

Ágnes
ágnes13

Kata!
Nagyon izgultam értetek és szinte nem volt olyan órája a napnak,hogy ne gondoltam volna rátok!Végtelenül megérintett ez az egész engem is,és borzasztóan felbosszantott,hogy így bántak veletek a kórházban.Ebben a helyzetben amiben most ti voltatok azt gondolom,hogy a futószalagos viselkedésnek,és a semmiről semmit nem tudunk dolognak nincsen helye végképp.De hiszem én is,hogy az élet kárpótol majd benneteket!
Millió ölelés!

Beus!
Jövőhéten tuti megnyugtat majd a doki!És bízzunk abban,hogy minél tovább otthon maradhatsz és nem kell befeküdnöd!De Belluska kifejezetten sok pihenésre kér,amit be kell tartani! :lol: :wink: Puszillak és sok simi a drágáknak!

Ágnes!
Ne is idegeskedj semmin,Sipos doki és az ügyes kis csapata az intézetben úgy is hozzásegít benneteket a két csíkocskához majd!Én nagyon fogok drukkolni!

Lojcika!
Szépséges a kis Beni kuckója! :P

Hbzs és mindenki!
Millió puszi!

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok .

Megjöttem. Hát felhívtam a dokimat, hogy mit érzek, persze ő erre azonnal menjek be a klinikára. Hát anyukám el is vitt,megvizsgált az ügyeletes orvos /azt hittem beteg szállítós annyira fiatal volt, szégyelltem is magam nagyon/ a méhszáj zárt , babák rendben vannak,mind a kettő fejvégű fekvésű, az egyik 28 a másik 29 hetes terhességnek felel meg.Vérnyomásom most oké volt. Felmentem a patológiára, ott volt egy nővér, aki nagyon figyelmes volt, ö mérte a vérnyomásom,meg mindig figyelt hogy üljek:) na mindegy
végül is a lényeg, hogy mivel panaszaim voltak bent kellett volna maradnom, de mivel az eredmények jók lettek, így saját felelősségre hazajöttem.
Majd sokat pihenek, volt lent egy szülésznő, kis duci volt aranyos..., azt mondta egyek bonbont meg diannás cukorkát mert az alkohol ellazítja a tartóizmokat,és jobb lesz,kísérgetett mindenhova.
Voltak tanoncok is kis fiatalok,jöttek velem ők is mindenhova.
Most 7ikres kismama van bent.3 3-mas ikres a többi kettes ikres:)
Na ha bent leszek,akkor én se fogok unatkozni, azért annyiból jó, hogy lesznek bent állandó kismamásak.

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Panini!

Gyorsan jöttem kis lelkiismeret furdalással,mert hozzád nem is "szóltam"! :oops:
Csak semmi negatív gondolat a rendes tesztelős időpontig!
+++++++++++++++++++Nagyon szorítok!

Beus!
Örülök,hogy jók lettek az eredmények és otthon pihizhetsz és növesztgetheted a babócáidat!Biztos Lintner doktor volt!Nekem is volt szerencsém hozzá! :lol: :wink: :wink:

belluska

Kata!
Az elmúlt pár napban te jártál (ti jártatok) a fejemben, szívből sajnálom a történteket. Nem tudom, mit is írhatnék, de továbbra is sok erőt és kitartást kívánok neked (nektek)!

Belluska!
SOK-SOK PUSZI!!!!!!!!!!!!!! :D

Beus!
Én is örülök, hogy minden rendben a picurokkal, tessék hallgatni Belluskára és a doki bácsira és sokat pihenni, mert nagyon rád/rátok fér! Pocaksimi a babáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Lojcika!
Nekem is nagyon tetszik Beni baba kuckója! :)

Sonjus!
Ha jól emlékszem, te kérdezted, hogy Nati nyakában a nyaklánc mire való. Borostyánnyaklánc, azt mondják immunerősítő és fájdalomcsillapító hatása van, dicsérik fogzásra. Azt olvastam róla, hogy a borostyánban lévő illóolajok meleg hatására kipárolognak és felszívódnak a baba bőrén át, így hat. :)
Nem tudom mennyire igaz ez, de amióta a nyakában van, egyszer-kétszer sírt csak a foga miatt... lekopogom (kopp-kopp-kopp) :wink:

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Beus! Örülök, hogy minden rendben veletek!

Ágnes! Én is úgy gondolom, hogy a Tanár úr csak jót akar :) Lehet, hogy vannak olyanok, akik reklamálni visszamennek, ha nem jön össze és talán le akarta védeni magát, hogy ő mindenre felhívta a figyelmet. A lényeg, hogy sikerülni fog :) Jó helyen vagy!

Panini! Szerintem mindenki megérti, hogy ellőttél egy tesztet :) továbbra is drukkolok a pozitívért!

Minni! Igen én kérdeztem a láncot és köszi a választ :) A szomszéd lányokon is van, bár ők már nagyok. Az egyikőjük borostyánt, a nagyobbik színes ásványokat hord. Örülök, hogy használ (kopp-kopp-kopp) :)

Hbzs! Olvastam, hogy érdeklődés szinten voltatok már örökbebabás helyen. Én valahogy még gondolatban sem tudok ideáig eljutni. Volt idő, mikor úgy gondoltam simán bevállalnám, aztán az elmúlt :( Most épp azon agyalok, hogy miért félek jobban a következő lombiktól, mint az elsőtől. Először még volt bennem várakozás, most meg előre félek a kudarctól :?

Tegnap megjött, így 3 hét múlva 21. napi vv.

Mindenkinek a legjobbakat!
sonjus

Sziasztok!

Beus: Örülök hogy minden rendben van veletek:) Vigyázz magatokra nagyon!!!!! Puszika!

Ágnes: Tök jó hogy kezdhetsz!! Gratulálo neked hozzá és várom a további fejleményeket! Amúgy amikor nem voltam kismama már volt hogy a barátok közt nem bírtam végignézni! Ez még a terhességem elején is így volt,nemrég kezdődött de azt mondták ez is lehet a terhesség velejárója így a vége felé!

Kata: Nem semmi amin túlmész!! Továbbra is sok erőt kívánok neked a további napokhoz,hetekhez!!! Pusza!

Pannini: Én is megértelek hogy hogy elöbb teszteltél:) Én is hamarabb csináltam:) De csak 3 nappal a kiírt tesztnap elött mutatta ki de aznap már esti vizelettel is kimutatta!:) Úgyhogy semmi negatívitás!!! Szorítok neked!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek köszönöm a sok dícséretet!Puszi érte!

Ja Beus: Annak az ikres lánynak a neve Lisa!
A babáit Kittinek és Krisztiánnak hívják:)

Mi jól vagyunk,Benike esténként lett mostanság nagyon aktív és amjd kidöfködi az oldalam!:):):)
Hétfőn megyünk dokihoz kíáncsian várom már,remélem még mindig zárt a méhszájam,mert mostanában keményedik a pocim rendesen és görcsölget is.

Puszika mindenkinek!
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok.

Belluska, megnéztem a dokit akit mondtál a neten...huh hát sajnos nem Ő volt :lol: :lol: :lol: :lol: Ti hogy vagytok? Már nagyon hiányzol, hogy minden nap itt legyél velünk...

Minnie a húgom is vett ilyen nyakláncot, és én is kérdezem mindenkitől... nagyon bevált biztos nem hülyeség. Ti hol vettétek?

Sonjus nehogy így fuss neki a dolgoknak! Nagyon fontos a hozzáállás!! Hidd el, nem vagyok egy tapasztalt, de e téren, hogy hinni, és bízni kell, maximálisan biztos vagyok.

Lojcika, akkor te a Hoxán olvasod a naplóját, amúgy egy és ugyanaz a személy:D Csak ő a BMC-be járt. Most meg a Sote I -en fekszik, hamarosan jöhet haza:D a férje "J" :D
Majd írj ám, hogy mit mondott a doki.

Panini mennek a drukkok.

Szilvia, Ágnes, hbzs és többiek nagy ölelés.

Kata, ma is gondolok rád....és minden nap....

Kép

beus84

Kata, minden sorod belém égett :( Ettől félek mindig a legjobban, és attól, hogy nem tudnám elviselni. Persze a "muszáj"t túl kell tudni élni...

Voltam vérvételen, és egészen tűrhető eredményre jutottam:
GLUKOZ 5.50 mmol/l
INZULIN 4.88 mU/l

GLUKOZ 9.68 mmol/l
INZULIN 37.54 mU/l

GLUKOZ 6.35 mmol/l
INZULIN 38.88 mU/l

Telefonban azt mondta Sipos doki, hogy novemberi lombik mehet. Remélem nem volt "figyelmetlen", és szimplán rávágta, hogy mehet minden átgondolás nélkül. Mert ahogy így elnézem a táblázatot, még nem vagyok teljesen elégedett, hiszen még mindig nem megy vissza az inzulin, csak már nem száll el annyira. :( Persze maximalista vagyok, és simán győzködném a dokit, hogy ez még nem egy tuti eredmény, miközben kezdeni szeretnék, csinálni szeretném, esélyt szeretnék. Értitek. (Közben bennem ég Kata minden sora, rohadtul félek tőle)
Közben: HURRÁ kezdés lesz...Sonjus, Hbzs, GYERÜNK!!!!
Szóval nagyon így-úgy érzem magam.

A II-es Klinikát én nagyszerű kórháznak tartom. Tudom, hogy mit élt át ott Kata, és valóban embertelen dolgok ezek, de amikor én voltam bent, maximálisan meg voltam elégedve, jó kezekben voltam. Kicsit szeretném őket megvédeni, de nem mentesíteni a felelősség alól. Ellenben lehet, hogy cserélődött a gárda azóta, valamint lehet, hogy Kata "másik osztályra" került, mint én voltam. Futószalag volt akkoriban is, mert annyi abortuszos van, hogy nem öregedő társadalom lennénk, ha annyi gyerek megszületne, mint ahány nő terhesen bent volt abortuszra... A dokik szerintem sehol nem tudnak a másik pácienséről semmit, nemcsak ebben a kórházban :( Nem tudnak azok semmit, csak jönnek-mennek, és csak a saját betegre figyelnek. Van más tapasztalatotok?

Ágnes, örülök a kezdésnek, és sajnálom azt a bizonyos megbeszélést. Az "Öreg" hangulata is befolyással van egy-egy ilyenre szerintem. De kezdtek, és ez a lényeg.
babszi

Babszi, szerintem szupi lett az eredményed.
Hajrá kezdés!!!!!
A kórházzal kapcsolatba, én voltam ott tegnap de nekem eddig +++tapasztalataim vannak.
Az biztos, hogy nem extra hely, de hát melyik kórház az?Mind rideg, hideg...csak itthon jó.

Kép

beus84

Beus: Igen a Hoxán olvasom:)

Babszi: Biztos nem engedte volna Sipi hogy kezdj ha nem nem jó lombikhoz az eredméyned!
De jó hogy kezdhetsz ,lesz kinek drukkolni!!!! Én is fogok:)
Pusza
lojcika
Nagyvenyim

Beus!
Szóval nem volt olyan jóképű! :lol: :wink:
Pusssssz!
:P

Babszi!
Tessék csak pozitívan hozzáállni a kezdéshez!FONTOS!!!!!!!!
Kell,hogy a novemberi kis csapat sikeres legyen! :wink:

Egyébként én is általában véve jó tapasztalatokkal vagyok a kórházzal kapcsolatosan.Én a terhespatológián is szuper nővérekkel voltam körülvéve,nyilván nem a legmodernebb hely,de sajnos Katával nagyon embertelenül bántak és ezt végtelenül sajnálom.
A csecsemős nővérekben láttam kivetnivalót egy-kettőben,de volt köztük rendes is.Az orvosokról,egy kivételével csak maximálisan szuper tapasztalataim voltak.Figyelmesek!

belluska

Csajok, én a 2. emeleten voltam a nőgyógyászati osztályon. Teljesen más, mint a terhes patológia, amiről ti beszélgettek. Egy nővér volt, aki igazán kedves volt, de ahogy észrevettem ő S. doki egyik jobb keze ott bent.
Az is biztosan más, ha mondjuk rendes szülésre megy az ember fogadott orvossal, fogadott szülésznővel...nem gondoltuk volna, hogy előre kell fizetni a szülésznőnek ahhoz, hogy legalább annyit mondjon, hogy akkor átad a kolléganőjének.

Lényegtelen, ne rágódjatok ezen, ne kerüljön senki ilyen helyzetbe, hogy így kelljen éreznie magát!
i.kata

Szia Kata!

Persze!A te eseted teljesen más....,sajnos!Ezt mindannyian tudjuk. :cry: Én azért gondoltam,hogy ott voltál te is,mert mikor én bent feküdtem ott is volt hasonló sorsú kismama mint te....
Maga a nővérek hozzáállásának fogadott orvostól függetlenül kedvesnek kellene lennie....!

Párod otthon van most Kata?

belluska

Kedves Lányok! ET+12 mi a véleményetek?... Kép ET+12
panini

Babszi,

Az IR eredményeidhez: NEkem is elég hasonló eredményeim voltak, annyi különbséggel, hogy a 0 perces inzulinom 2 alatt volt, de a 120 perces 44. Ezzel is engedték, szóval ne aggódj!
Milyen gyógyszert szedsz?

Sonjus,
Hajrá kezdés! elkezdted a diétát?

Belluska,
puszillak, hogy miattam visszajöttél! :)

Beus,
Remélhetőleg, még sokáig növesztgetheted otthon a babókat!

Az én tesztjeimhez annyit, hogy csináltunk még egy harmadik márkájút is, de az gyatrább eredményt hozott ki. ott valójában csak nagyítóval lehet látni valamit. De inkább semmit. hozzá kell tennem, hogy ott a kontrol csík is csak egy-két perc múlva jelent meg. kár volt... Direct Corax - Be sure nevezetű teszt, ami megbolondít...
panini

Panini ez ++++++++++juj erősödni fog a csík az már biztos!!!!

Belluska, hát igen nem volt olyan helyes mint Lintner doki.
Bassz...s ez a pasi... :oops: :oops: :P :P :lol: :lol:

Kép

beus84

Panini: Ez POZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula!!!!
lojcika
Nagyvenyim

Panini, köszi, köszi, már agyhelyen aggódtam magam - minél többet vizslatom az eredményem, annál inkább nem tetszik. De amit írsz, az igeeeeeen. És nagy gratula a csodához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem nekem is lesz részem benne - eddig (hbzs, most ne olvass) eddig minden rendbetett ir-esnek sikere volt. Hbzs, mienk a november!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babszi

Telefonról írok, ergo rövid leszek:
Panini GRATULA és DRUKK!

Kép
Kép
tündérlétra

sziasztok!
Nem akarom,h velem legyen tele az oldal, de a mai vs tegnapi tesztemet is megmutatnám nektek. :) Mondjuk nem igen látom azt, hogy erősödött volna a csík (a fehéren legalábbis...sőt), de a picin talán igen. a fotóra nem tettem fel a tegnapi picit, mert kiszáradás után eléggé elhalványult, így csalóka lenne. :)
köszönöm mindenkinek a drukkot! Kéretik még tartogatni, mert úgy érzem, csak az első akadályt ugrottuk meg! És amúgy is, csak holnap lesz a hivatalos tesztnap. :)
puszi mindenkinek! Panni Kép
panini

Panini!
Ez fantasztikus!!!!!!! :P Nagyon örülök!!!!!

belluska

Panini, különben se kell foglalkozni, hogy halvány-e a csík vagy erős. A lényeg, hogy ott van, és kész:)
Mennek a baba ragacsok!!!!
Szép hétvégét mindenkinek.

Kép

beus84

Panini!
Nagyon örülök, csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok babaragacs és pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Beus!
A nyakláncot Nati barátnőmtől kapta amikor megszületett. Szerintem olyan boltban tudsz venni, ahol ásványokat árulnak, meg a neten is, ha beírod a keresőbe egy csomó helyet kiad. De jól nézz körül, mert van ahol nagyon elszálltak az árakkal... :? Remélem tudtam segíteni. :) Pocaksimi a picuroknak!!! :D

Kata!
Sokat gondolok rád, nap, mint nap eszembe jutsz... Ha lesz erőd hozzá, várunk vissza sok szeretettel :!:

Belluska!
Hatalmas pusza és ölelés! :P Sokszor eszembe jut, amit nemrég "beszéltünk", olyan gyorsan elmúlik az ősz és a jó idő... :? :)

Remélem nem bántok meg senkit, de szeretnék megosztani veletek 2 fotót, az egyiken Nati egyedül ül, a másikon már áll, mindezt az elmúlt 2 hétben produkálta... :P

Kép Nati egyedül ül 2010.09.17.

Kép Nati egyedül áll 2010.09.26.

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Panini!
Így kell ezt csinálni :) Gratulálok!!! :)
sonjus

Babszi!
Szerintem jók lettek az eredményeid, de nem én vagyok a mérvadó :D hanem Sipos doki és ha ő azt mondta ok, akkor az ok.

Én még mindig nem diétázom, aminek több oka is van. Az első, hogy anyósomék etettek minket az utóbbi időben, mert olyan marha jól álltunk anyagilag, valamint depis is vagyok, szóval még sehol nem tartok és ettől még depisebb vagyok :)

Minni!
Nagyon helyes Nati :) és milyen kis ügyes, hogy már ül és áll egyedül :)
sonjus

sziasztok,

ági, nem csinálsz vonalzót, hogy lássuk, mikor indul a dolog? én nagyon örülök, hogy végül Forgácsos maradsz :) ráadásul laptető is... :D

sonjus, azta, Te is mindjárt indulsz! aztán hbzs is! Ti akkor nagyjából egyszerre csináljátok majd, nem?
jut eszembe, hogy áll a kreatív ötleted?????????????

lojcika, mi volt a dokinál?

babszi, most látom, Te is novemberi leszel? micsoda szép kis trió áll össze :)

panini, szerintem semmi gond nincs a tesztjeiddel, a vérben 2 naponta duplázódik a hcg, a vizeletbe pedig egyénfüggő, hogy milyen koncentrátumban választódik ki. ha mindenféleképpen látni akarod, hogy OK-e minden, 2 naponta menj el megnézetni a véredben a hcg szintet - bár ez már függőség :wink: :wink: :wink:

minnie, nagyon ügyes a kislányotok, és a képek is szuperek. szerintem senki nem bántódik meg, ha a jövőben is hozol :)

még én sem vettem rá magam a diétára... olyan nehéz :(

Kép
Kép
tündérlétra

Silvi: 17:00-re megyek dokihozmajd jelentkezem!! :) pusza
lojcika
Nagyvenyim

Minnie: Olyan édes Nati baba:):):)
lojcika
Nagyvenyim

Szilva!
Halad a kreatívkodásom, de egyenlőre nincs manim új gyöngyöt venni, így azokkal próbálkozom amik otthon vannak. Ott meg nem valami nagy a választék :) Már több dolog elkészült, régieket visszabontottam. Gyűrűk, fityegők, fülik. Az ékszerekkel az a gond, hogy nem lesz szívem eladni, mert inkább elhordanám :D Tesztelésre már némelyik volt rajtam 1 nap :) szeretem őket :)
Figyi! Nem olyan nehéz ez a diéta, csak szánjuk rá magunkat. Én már mondtam a páromnak, hogy az első normális fizetésünkből már úgy kellene bevásárolni, hogy nekem is jó legyen, mert úgyis üres a hűtő :) Sőt azt is mondtam neki, hogy ő simán diétázhatna velem :lol: erre annyira nem indult be :D Ha van kedved elkezdhetjük együtt. Neked is azok a papírok vannak meg, amik nekem Hbzs-nek és Panini-nek köszönhetően, szóval lássunk neki! És egy héten 3x mozogjunk 1 órát! ???? No? Én mondjuk otthon fogok tudni csak mozogni, de talán neked is van valamilyen dvd-d vagy akármid, amire lehetne, nem? Valaminek ki kell mozdítani a depimből, hátha ez lenne az :)

Jut eszembe Hbzs merre arra vagy?
sonjus

sonjus, rábeszéltél :)
mikor kezdjünk? a mozgás heti 2x tuti meglesz, de nem otthon, nekem arra nincs motivációm, hiába próbálkozom... de ha gondolod, dvd-vel tudok segíteni, ha van kívánság, írjad, letöltöm :) de én maradok az edzőterembe járásnál :)

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva! Én akkor tudom elkezdeni, ha a kezemben lesz a fizetésem és el tudok menni vásárolni, ami a héten lesz!!!
Szóval tényleg elkezdjük :)
Van otthon valami dvd-m (talán Rubint Réka valami többször 20 perc), ha tudsz/tudtok olyat, ami jó lehet, vevő vagyok az ötletre!
sonjus

Szilva, Sonjus,

Hajrá diéta! Nem vészes egyáltalán! Az elején fura, hogy mindig mindent méregetsz, és jó, ha töltitek a naplót, az segít belőni, hogy kb mennyi is az annyi. Napi hány g CH-ra álltok rá? 160-170-nal még lehet fogyni. Én kb 3-4 hétig írtam a naplót, méregettem ki itthon az egész napi kaját, de mostmár lazábban kezelem. Ebédre húst eszem párolt zöldséggel, salátával v fél adag rizzsel. Tízórai, uzsonna - egy-egy gyümölcs v joghurt (diétás) :) A kenyér az, amit reggel-este lemérek szigorúan.
Én a mozgásra nem tudtam rávenni magam...:(
Szóval, menni fog az, hajrá!
panini

Minni,
Nagyon cukker Nati! és nagyon ügyes is, hogy már feláll!!!:)
panini

Sziasztok!

Méhszáj 3000-es még mindig:)))
Azt mondta látszik az arcomon hogy ödémás és megnézte a lábam azt mondta az is kicsit vizes! De a vérnyomásom jó volt,azt mondta mindig méressem a védőnővel,mondtam neki mindig azzal kezdünk!
Hát nem kell mennem 2 hét múlva..... Majd csak 3 hét múlva október 25-én és akkor már 36 hetes leszek.Hát gondolom hogy nem volt panaszom és a méhszájam is zárt így úgy gondolja ráérek vagy nem tom.... Szívhang is rendben volt:)))

Benikém majd szét szed belűlről csak úgy hullámzik a hasam hát nem kellemes mert már elég erősen dolgozgat:))) de inkább ezt csinálja mint sem hogy aggódnom kelljen!!!

Puszipá
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika,
Jó hírek! :) hadd mozogjon Beni, ő is örül, hogy nyugi van még egy ideig! :)
panini

Sziasztok Kislánykáim!!!!!

Először is köszönöm mindenkinek, aki szorít nekem. Nagyon-nagyon jól esik, és az is, hogy nem utáltok ki vénasszony létemre. El is döntöttem, hogy ha nem sikerül a dolog is Veletek maradok - legföljebb én leszek a Nagyanyóka!!!!

Lojcika! Majd csak tudsz megint aludni! Vagy tudnál, csak akkor már Bébike nem akarja! He-he...

Panini szuper , ügyesek Vagytok!

Tündérlétra, igen csodálkoztam hogy a szövegem laptető lett......hátha tényleg mázli lesz......
Hogy kell vonalzót csinálni? Bocs, ha sötét vagyok...

Sonjus! Találtál valami használhatót abban amiket a diétáról írtam? Nekem nagyon bejött tök jók az értékeim....
Igen biztos jót akar a Tanár Úr! Ezt nem is kétlem....más kérdés, hogy nem jön be a stílusa....de ez nem tragédia.

Minnie! Nati Baba gyönyörű, és ügyes...
Babszi, ezek nem rossz eredmények....nyugi....

Beus, én még mindig azt mondom ne feküdj be "csak" a protokoll miatt....többet árt mint használ.Viszont örülök, hogy minden O.K!!!!

Belluska! Apróféta szóljon Belőled! Mit csinálnak, a kis szépségeid?

Kata, látom azért kicsit velünk Vagy, ami jó, mert hiányoznál.....

Lányok, tudjátok mi villant most be....most azt hiszem én kezdek legkorábban....ha nekem nem sikerül, Nektek már "csakazértis" sikerülni fog, hisz sokszorosak az esélyeitek hozzám képest! Ha pedig megtörténik a csoda és sikerül 2% eséllyel, akkor Nektek hogyne sikerülne?! Na, o.k. az eszme futtatásom?!?!

JÓ ÉJT!

Ágnes
ágnes13

helló Lányok,

sonjus, akkor mit szólsz a jövő hét hétfőhöz, mint kezdéshez? sokat akarsz fogyni? a dvd-s dologhoz nem tudok sajna hozzászólni, nekem egyszer volt egy Béres Alexandra dvd-m (sőt, talán nem is dvd volt, hanem videókazetta... :oops: :shock: :oops: :shock: ), de nem sokat használtam... azért írtam, hogy ha van valami kívánságod, írd meg, megpróbálom megszerezni. kezdésnek akkor hétvégén megnézem, milyen RR dvd-ket lehet letölteni.

panini, ha napi 160-170g-nál még lehet fogyni, akkor nekem a napi 140-150 kéne, talán gyorsabban olvadnak le a kilók. lehet, el kellene mennem dietetikushoz???????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

lojcika, örülök, hogy nincs hír :)

ági nagyanyó :) vonalzót úgy tudsz a legegyszerűbben csinálni, hogy a google-be beírod hogy countdown ticker, kiválasztod a számodra szimpatikus oldalt, hátteret meg 'csúszkát' (ami majd halad, ahogy közeledsz a végdátum felé) választasz, beírod a dátumot, ameddig szeretnéd, hogy visszaszámoljon (azaz a lombik kezdési időpontját), elmented, és fogsz kapni egy BB kódot, azt kell bemásolnod az aláírásodhoz.
valójában nem olyan bonyolult ám, ahogy leírtam :)

kismamik, pocakfotót tegyetek :)

Kép
Kép
tündérlétra

sonjus, ági, Ti milyen diétáról beszélgettetek?

Kép
Kép
tündérlétra

Minnie!
Nati nagyon ügyes,hogy már fel is állt!Millió cuppantás neki az édes pofijára!
Igen!Sajnos nem jött össze a nyár végi-őszi találkozó,de ami késik nem múlik!Sajnos bent a lakásunk nem túl nagy nappalit illetőleg,de télen egy cukis(Zilahi?) találkozó szerintem nagyon jó lenne. :lol: Aztán ígérem tavasszal jöhettek Pécelre! :wink: Sok fini hamival! :D

Ágnes!
Nagyanyó! :D Így van, nem engedünk ám el!Most már ide vagy láncolva ehhez a topikhoz. :lol: De nem is lesz szükség máshová menjél,mert sikerülni fog a családbővítés! :wink:
Gyerekek jól vannak,most én vagyok egy kicsit náthás.
:? Tegnap dominómérgezést kaptam,annyit kellett játszani velük,de örültem,hogy már Barnit is így lekötik ezek a játékok.

Lojcika!
Örülök,hogy minden rendben! :P

Gabókám!
Igazán pár sort írhatnál mizujs!Vizsgák????Millió puszi nektek!

Wepe!
Zotinak a kis gyönyörűségnek millió ölelés!

Szilva,Sonjus!
Hajrá testmozgás! :lol: :wink:

belluska

Lojcika! Örülök, hogy minden ok :)

Szilva!

Nekem elég lenne -5 kg a boldogsághoz, ha és amennyiben most 57 körül mozgok, de nem merek ráállni a mérlegre és úgy sejtem, hogy több vagyok, tehát legyen inkább 8 kg. :)

Ágnes ezt írta a diétára:
Sonjus! Elég a szénhidrátot számolni, ha amúgy nem Vagy nagy zsír és fehérje evő.A nulla szénhidrát sem jó, mert akkor meg nem működik az inzulin termelés és némely estben így a máj szabadít fel káros szénhidrátot. A szénhidráttal reggel és délután érdemes spórolni, mert ekkor emelkedik sokkal jobban a vércukor, és déli esti órákban lehet bátrabban.

Kicsit átnézegettem az eddigi papírokat és frászt kaptam a számolgatástól. A kedvem is elment, de azért megpróbálom. Ma megyünk vásárolni, ha nem is leszek totál hű mindenhez, Ágnes tanácsait követve legalább megpróbálok közelíteni a célhoz :) A mozgást is próbálom majd, csak épp a depim alján vagyok, talán a rossz idő is rátesz, szóval nincs nagyon kedvem semmihez, de hátha pont ez kapcsol majd ki egy kicsit!

Lemaradtam valamiről? Hbzs merre van? Elutazott?

Belluska! Dominómérgezés? :D Édes :)

Ágnes nagyi :) szerintem sikeres leszel te is és nagyon remélem, hogy mi is! Az eszmefuttatásod teljesen jó, kalkuláld még bele a csoda kategóriát is ;) az sokat dob rajta

Pocakosoknak simi, többieknek hajrá és mindenkinek a legjobbakat[/i]
sonjus

sonjus, aztahétmegnyolcszázát neki, ne add fel már az elején, mert nem is tudom, mit csinálok Veled... :wink: nekem pont ciklus végére esik a jövő hét hétfő, amikor zabálhatnékom van állandóan, úgyhogy én sem leszek könnyű helyzetben, majd tartjuk egymásban a lelket, jó?
tényleg, képeket nem mutatsz az alkotásaidról? :)

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva!
Én próbálom nem feladni még a kezdés előtt, csak nehezemre esik :) A béka popsija jelenleg egy felhőkarcoló teteje nekem, szóval...
Azt hiszem tényleg depressziós lehetek. Borzalmas ez a hangulatingadozás. Egyszer minden szép és jó, lendületet kapok, aztán jön a mélység.
Nem sok "alkotás" van kész, de majd megpróbálok képet rakni a közeljövőben.
sonjus

Sonjus, én ismerem ezt az érzést és minden hasonlót is. Mindig azt mondom, hogy kellenek kicsi célok, hogy túléljük a dolgokat. Mert ha ilyen borúsak vagyunk (én folyton) akkor nem fog sikerülni. Én kirándulásokat tervezek, utazásokat ha a pénztárca engedi, vagy csak egy nagyobb sétát.
Aztán egy időben vezettem egy olyan kicsi naptárt, amibe 5 olyan dolgot jegyeztem fel naponta, ami jó volt aznap. Egyszerűen muszáj kilábalni, mert befolyással van ez az egész a jövendő életre is.
babszi

Sziasztok!

Babszi, milyen igazad van....az én filozófiám is az hogy próbálok mindennek örülni,bármilyen kicsi és minden napos. Csak úgy tűnik, úgy van szerkesztve az ember, hogy történnie kell némi rossznak, hogy eddig eljussunk...

Köszi Belluska! És a próféta szóljon Belőled a sikerrel kapcsolatosan! Gyönyörű korban vannak az Aprókáid - ilyenkor nyílik talán leglátványosabban az értelmük. Bár én minden korukat élvezni tudom.

Sonjus! Az én módszeremben az a jó, hogy laza.... mikor diétázni kezdtem még majd beleszakadtam a melóba. Arra sem volt(sőt arra most sincs)energiám, hogy külön kajákat vegyek és tároljak magamnak, kivihetetlen egy ekkora családban. Egyébként a max. siker érdekében én is csatlakozom, és szorítok az étrendemen. Ha meg így se sikerül, hát legalább fogyok még egy adagot....van miből...
Egyébként, ha nem nagyon van felesleged, akkor nem a diéta mértéke a lényegesebb, hanem, hogy minél kevesebbet ugráljon a cukrod! Én például szénhidrát evő vagyok sajnos és úgy bírom a dolgot, hogy minden nap eszem egy kis édességet, de délben vagy este. Mértem, alig mozdul a cukrom olyankor.
Jelentem értettem, már hozzá is raktam a csodát!!! Egyébként én tudom, hogy kicsi az esélyem, és annak is tiszta szívből örülni fogok, ha Nektek sikerül - sőt az még fontosabb!

Tündérlétra! Nekem már az eleje is bonyolult - de nagyanyó korban már ezen se lehet csodálkozni.....egyébként tényleg ezen múlik....elnézem, hogy már a 6 éves gyerekem többet tud a gépen, mint én mikor bénázni kezdtem vele.....10-en felül meg már Ők tanítanak....

Üdv.

Ágnes Anyó
ágnes13

Drága Sonjus!
Köszi szépen, hogy hiányolsz! :oops: Nem utaztunk el (sajnos), csak most annyira máshol jár az eszem, hogy csak gyorsan átolvasom, hogy kivel mi van, de írni már nem tudok. Amihez nagyban hozzájárul az is, hogy a hétvégére "sikerült" megfáznom, így most általánosan nincs kedvem és agyam semmihez...
Tegnap az intézetben is voltam, ott is vannak fejlemények... :?
Igyekszem hamarosan újra írni.
hbzs

Fel a fejjel Hbzs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És várom, hogy megírd a fejleményeket ha időd lesz!!!!!!!!!!!!!
ágnes13

Panini!
Nagyon örülök a pozitív tesztnek! :D Tudtam én, hogy ennek így kell lennie! :wink: UH-ra mikor mész az intézetbe?

Ágnes!
Én bízom benne, hogy ezentúl már csak csupa pozitív "élményed" lesz a Tanár Úrral! 8)
Tetszik az eszmefuttatásod az esélyeinkről! - De szerintem neked is sokkal több esélyed van 2%-nál! :wink:

Beus!
Örülök, hogy minden rendben a picikkel! (Aranyos lehetett, ahogy a "kis csibecsapat" ment utánad mindenfelé a klinikán! :lol: )
Pocaksimi a bébiknek! :D

Sonjus!
Nem szabad előre félned attól, ami még sehol sincs! Én nagyon drukkolok neked, hogy a novemberi lombikod sikeres legyen!
Az örökbefogadáson pedig neked nem is kell még gondolkoznod, hiszen annyi lehetőség áll még előtted, és fiatalabb is vagy nálam! :wink:
Akkor te már a hónap végén kezded is a stimut, ugye?
Én is szeretnék látni képet a már kész ékszereidről - annyira kiváncsi vagyok! 8)

Lojcika!
Pocaksimi Benikének! :D Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Babszi!
Szerintem nagyon jók az IR-eredményeid, nekem is hasonló!
Biztos vagyok benne, hogy S. doki nem volt figyelmetlen, hanem teljesen komolyan gondolta, hogy mehet a következő lombik! :wink: Nagyon drukkolok!

Belluska!
A dominómérgezésnek mi az ellenszere? :lol:
Várom az újabb aranymondásokat a gyermekeidtől! :wink:
A cukis találkozó szerintem szuper lenne, ahogy már telefonban is beszéltük! Anyósomnak most lesz a 60. szülinapja, és a Zilából rendelünk tortát neki, mégpedig az ezévi "ország tortáját", a szilvásgombóc tortát! (Már kóstoltuk, s nagyon-nagyon finom! :D )

Minnie!
Nati olyan gyönyörű!!! S azok a nagy és okos szemei!!!! :D
Úgy örülök, hogy időnként raksz fel róla képeket - nagyon jó gyönyörködni benne! :D S nagyon bíztató! :wink:
S milyen ügyes már! Egyedül ül, sőt áll is! :D

Szilva!
Én is edzőterembe járós vagyok. Az augusztusi sikertelen lombik után (hosszú idő után :oops: ) ismét elkezdtem járni, s nagyon élvezem. 8) (Csak most a megfázásom miatt ezt a hetet kihagyom... :( )

Kata!
Puszillak! Sokat gondolok rád! :)
Örülnék, ha megírnád, mi volt ma a kontrollon!

Rólunk annyi, hogy hétfőn voltam 3. napi UH-n az intézetben, s most is van egy 3 centis visszamaradó tüszőm. Ezért Tanár Úr visszaküldött az eredeti kezelőorvosomhoz, hogy csináljon laparoszkópiát. (Nem a mérete miatt, hanem azért, mert már több mint 1 éve ott van... Azt mondta: "Ezzel nem lenne semmi baj, ha nem akarnánk gyereket. De akarunk.") De amikor ez korábban szóba került, a férjem mindig mondta, hogy ezt ő nem engedné, mert nagyon félt. (Ugyanis neki is megmutattam a Hír TV-n az ezzel foglalkozó 2 adást... :? ) De most úgy néz ki, hogy vagy lapar, vagy nincs több lombik, hanem marad az örökbefogadás és a csoda... Így átbeszéltük férjemmel, és megcsináltatjuk a műtétet. Most beszéltem a dokimmal, és november 18-ra jegyzett elő.
S bár Tanár Úr azt mondta, hogy utána egyből jöhetek/jöjjek lombikra, mástól úgy hallottam, akinek szintén volt laparja, hogy neki a műtőorvosa azt mondta, hogy jobb várni valamennyit, hogy minden szépen visszarendeződjön a helyére a pocakomban. Így szerintem könnyen lehet, hogy mégsem megyünk már novemberben lombikra, inkább csak majd jövőre... Majd meglátjuk.

Mindenkit puszilok és mindig sok szeretettel gondolok rátok! 8)
hbzs

Hbzs!
Sajnálom, hogy megfáztál, jobbulást!
Most lehet fura lesz, de én örülök kicsit a laparodnak, mert hallottam olyat is, hogy lapar után spontán jöttek babák. Lehet, hogy egy "tisztogatás" odabent sokat segít majd, akár spontán, akár lombik ügyben! Azt nem tudom, hogy utána kell-e várni és mennyit, de majd megmondja az, aki műt téged!
Drukkolok, hogy sikeres legyen minden!!! +++
Nálunk, ha minden stimmel majd, akkor e hónap utolsó napjaiban, vagy a következő elején indulhat az antagonista protokoll.
(10.21-én megyek először vv-re, ez nálam a 22. cn, majd a köv. ciklus 3. napjától indulhat a lombik)

Babszi!
Hogy áll a helyzet a melóhelyen? Gyerekek?
Én is tudom, és "hirdetem"is, hogy örülni kell minden apróságnak, mert annak is lehet, hogy épp süt a nap, vagy finom a tejeskávé, csak az a gond, hogy miután kiörömködtem magam, a következő pillanatban már be is borulok. De ki fogok ebből lábalni, mert ügyes vagyok és nem is vagyok annyira kövér és szomorú és öreg és és és :D

Ágnes!
Azért is tűnik jónak a te kaja módszered, mert megőrülnék, ha számolgatnom kellene. Azt inkább tudom vállalni, hogy fokozottan odafigyelek arra, hogy sűrűbben egyek keveset, szénhidrátot pedig még kevesebbet. Tegnap voltunk vásárolni és mielőtt megvettem valamit, megnéztem a Ch-ját és úgy döntöttem, szóval megy ez :D Húst csak zöldséggel, vagy főzelékkel fogok enni, kenyér max 2 szelet, az is teljes kiőrlésű és mindenből kevesebb stb.
A mozgásra is rá tudom venni magam, de egyenlőre csak az otthonira futja!

Szilva!
Akkor legyen hétfő az induló nap! :)
Reggel mérlegeljünk és hajrá :)

Igyekezni fogok a "műveim" képeivel :)
sonjus

sziasztok,

ági, akkor ha jól értem, nem lesz vonalzód... :) mikor is kezdesz?
és komolyan csatlakozol? de jó :)

hbzs, jobbulást, és hajrá lapar! szerintem jó döntés ++++++++++ legfeljebb együtt megyünk májusban :)
melyik edzőterembe jársz? jöhet priviben is :) megírod nekem, hogy hogyan csinálod? én azt terveztem, hogy a heti 3 alkalomból az 1. és a 3. csak kardió, a 2. a súlyzós-gépes, de nekem attól a múltkor is olyan szinten lett izomlázam, hogy 2 napig olyan voltam, mint akit agyonvertek... ráadásul keresgéltem edzésterveket, kajákat, és valahol azt olvastam (legalábbis én úgy értelmeztem), hogy ha csak kardiót csinál az ember lánya, akkor nem égeti annyira a zsírt. Te tudsz erről valamit?

sonjus, OK a hétfő, ennek örömére hétvégén pizzát és szilvásgombócot fogok csinálni :) tényleg, van valakinek bevált szilvásgombóc receptje? Nagyanyónk? :wink:
ja, még annyit, hogy a feminán vannak letölthető edzéstervek, ha érdekel, belinkelem.

Csajok, lenne 2 kérdésem:
- hamarosan aktuális lesz nekem is a 3. és 21. napi vv, és nem tudom, hogy az Intézetben mit vesznek 1. napnak. az első teljes napot, vagy azt, amikor megjön, függetlenül attól, hogy mondjuk az este 9 óra? én eddig úgy számoltam, hogy ha du. 4ig megjött, akkor az volt az 1. nap, ha utána, akkor a másnap.
- megyek IR vizsgálatra a Bálint Analitikába. mennyire necces ott a parkolás, volt ott valamelyikőtök autóval?

köszke :) és puuuuuuuuuuuuuuuuuuszi :)

Kép
Kép
tündérlétra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?