Panini!
Nagyon örülök a pozitív tesztnek!
Tudtam én, hogy ennek így kell lennie!
UH-ra mikor mész az intézetbe?
Ágnes!
Én bízom benne, hogy ezentúl már csak csupa pozitív "élményed" lesz a Tanár Úrral!
Tetszik az eszmefuttatásod az esélyeinkről! - De szerintem neked is sokkal több esélyed van 2%-nál!
Beus!
Örülök, hogy minden rendben a picikkel! (Aranyos lehetett, ahogy a "kis csibecsapat" ment utánad mindenfelé a klinikán!
)
Pocaksimi a bébiknek!
Sonjus!
Nem szabad előre félned attól, ami még sehol sincs! Én nagyon drukkolok neked, hogy a novemberi lombikod sikeres legyen!
Az örökbefogadáson pedig neked nem is kell még gondolkoznod, hiszen annyi lehetőség áll még előtted, és fiatalabb is vagy nálam!
Akkor te már a hónap végén kezded is a stimut, ugye?
Én is szeretnék látni képet a már kész ékszereidről - annyira kiváncsi vagyok!
Lojcika!
Pocaksimi Benikének!
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!
Babszi!
Szerintem nagyon jók az IR-eredményeid, nekem is hasonló!
Biztos vagyok benne, hogy S. doki nem volt figyelmetlen, hanem teljesen komolyan gondolta, hogy mehet a következő lombik!
Nagyon drukkolok!
Belluska!
A dominómérgezésnek mi az ellenszere?
Várom az újabb aranymondásokat a gyermekeidtől!
A cukis találkozó szerintem szuper lenne, ahogy már telefonban is beszéltük! Anyósomnak most lesz a 60. szülinapja, és a Zilából rendelünk tortát neki, mégpedig az ezévi "ország tortáját", a szilvásgombóc tortát! (Már kóstoltuk, s nagyon-nagyon finom!
)
Minnie!
Nati olyan gyönyörű!!! S azok a nagy és okos szemei!!!!
Úgy örülök, hogy időnként raksz fel róla képeket - nagyon jó gyönyörködni benne!
S nagyon bíztató!
S milyen ügyes már! Egyedül ül, sőt áll is!
Szilva!
Én is edzőterembe járós vagyok. Az augusztusi sikertelen lombik után (hosszú idő után
) ismét elkezdtem járni, s nagyon élvezem.
(Csak most a megfázásom miatt ezt a hetet kihagyom...
)
Kata!
Puszillak! Sokat gondolok rád!
Örülnék, ha megírnád, mi volt ma a kontrollon!
Rólunk annyi, hogy hétfőn voltam 3. napi UH-n az intézetben, s most is van egy 3 centis visszamaradó tüszőm. Ezért Tanár Úr visszaküldött az eredeti kezelőorvosomhoz, hogy csináljon laparoszkópiát. (Nem a mérete miatt, hanem azért, mert már több mint 1 éve ott van... Azt mondta: "Ezzel nem lenne semmi baj, ha nem akarnánk gyereket. De akarunk.") De amikor ez korábban szóba került, a férjem mindig mondta, hogy ezt ő nem engedné, mert nagyon félt. (Ugyanis neki is megmutattam a Hír TV-n az ezzel foglalkozó 2 adást...
) De most úgy néz ki, hogy vagy lapar, vagy nincs több lombik, hanem marad az örökbefogadás és a csoda... Így átbeszéltük férjemmel, és megcsináltatjuk a műtétet. Most beszéltem a dokimmal, és november 18-ra jegyzett elő.
S bár Tanár Úr azt mondta, hogy utána egyből jöhetek/jöjjek lombikra, mástól úgy hallottam, akinek szintén volt laparja, hogy neki a műtőorvosa azt mondta, hogy jobb várni valamennyit, hogy minden szépen visszarendeződjön a helyére a pocakomban. Így szerintem könnyen lehet, hogy mégsem megyünk már novemberben lombikra, inkább csak majd jövőre... Majd meglátjuk.
Mindenkit puszilok és mindig sok szeretettel gondolok rátok!