Új privát üzeneted érkezett!

Kata, veled leszek holnap!!!
babszi

Katám!

Erőt és kitartást a holnapi és az utána következő napokhoz. Gondolatban veled leszünk!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata sok erőt a mai naphoz:( Lélekbe veled leszek.

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Kata!

Nagyon sok erőt kívánok én is neked a mai naphoz!Lélekben mindannyian veled leszünk!Ölellek!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
belluska

Kata!
Sokat gondolok rád! (((((((Kata)))))))
sonjus

Drága Kata!
Sokat gondolok rád! Nagyon sok erőt kívánok a mai és a következő napokhoz!

Panini!
Az első hét már letelt a kettőből! :wink: Nagyon drukkolok!
hbzs

Sziasztok!

Olvastalak Titeket a hét végén, csak nem írtam. Nagyon sokat gondoltam Katára......,hogy legyen ereje.....
Panini, mikor lesz eredmény?

Üdv.

Ágnes
ágnes13

sziasztok,

Kata, lélekben Veletek vagyunk, legyetek erősek! puszi!

Kép
Kép
tündérlétra

sziasztok!
Pont ma egy hete kaptam vissza a kis csöpikéimet. szóval, még egy hét! Vánszorog az idő. én meg hullámzok a nagyon pozitív és nagyon negatív hangulatok között. Nem szabad a neten sztorikat olvasgatnom, ez már biztos. :) várni kell türelemmel. :)
panini

Ne haragudjatok...annyira hülyén jön ez ki...

Közülünk valaki élete legnehezebb napját éli meg, én meg mosolyfejekkel tarkított kommentet írogatok.
Bocsánat.

Kata, mégegyszer: nagyon sok erőt kívánok neked!
panini

panini, nyugi. szerintem mindannyian értjük, és tudjuk, hogy Te is aggódsz Katáékért, és gondolsz rájuk. ők is.

Kép
Kép
tündérlétra

Drága Kata és párja!
Nem találom a szavakat.... :cry: Teljesen levagyok döbbenve.... :cry:
Én is csak nagyon nagyon sok erőt kívánhatok nektek...
felfoghatatlan

Kép
Kép
ancsa81

Kata!
Sok erőt és kitartást nektek!!! Pusza!
lojcika
Nagyvenyim

Kép kiságy

Kép Szekrény
lojcika
Nagyvenyim

sziasztok
lehet nem tartozik ide de lehet valakit erdekel
eladnam ket konyvemet
Simo Tinea Ha nem jon a baba
masik Aviva torna
lehtoleg pesti atvetellel
babaszeretet

Sziasztok

Jaj Kata, egész nap Te jársz a fejemben. Nem tudok mit írni... sok erőt kívánok neked és remélem hogy a lehető leggyorsabban túl leszel mindenen.

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

[quote="babaszeretet"]s írta:babaszeretetziasztok
lehet nem tartozik ide de lehet valakit erdekel
eladnam .....

off topic
Szia
ne haragudj, ez itt nem piactér. naponta ki van írva a fórumra hogy a moderátorok törlik a tiedhez hasonló hozzászólásokat/topikokat. Ezt itt egy elég régi topik, sok hasznos információval, nagyon nem szeretnénk hogy a te eladó 2 db könyved miatt törlésre kerüljön, úgyhogy légy oly kedves és töröld ki innen a hozzászólásodat.
/off topic

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Jaj Kata, nem tudom mit írhatnék vagy mondhatnék neked. Egész nap te jársz a fejemben, sír a lelkem, de nagyon... :cry: :cry: :cry:

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kép

beus84

[quote="beus84"]h írta:beus84ttp://video.xfree.hu/?n=fama2|3770a72fd85d6fe7908088342210f575

:)

de Te miért nem alszol ilyen zöld hajnalban???????????????

Kép
Kép
tündérlétra

Szilvia minden nap 4-kor kelek:P Én keltem a kis férjem fincsi kv-val, és utána már nem tudok visszafeküdni:)

Kép

beus84

Hű Beus :D Akkor biztos tudsz aludni éjjel és hamar el is alszol:)
Én legkorábban 00:00-kor alszom el és aztán minden pisi után fél óra min. míg visszaalszok.1,5-2 óránként pisi..... így ma is 10:00 után keltem:)
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika ez nem semmi, én éjszaka csak egyszer kelek fel pisilni, max 2x.
Este megnézem a Barátokat majd azután alszok.

Tegnap elég rosszul voltam:(a sírás is elkapott.
Fájt a hasam alja, meg be is volt keményedve,
alig kaptam levegőt,meg fájt a gyomrom is.
Nem tudom mi lehetett, de eléggé beparáztam:(:(

Kép

beus84

Beus: Szerntem említs meg a dokidnak azért ezt!!!! Inkább mondja azt hogy nincs baj és te is megnyugszol,főleg ha többször előfordúl. Nekem mostanában a szívem rendetlenkedik,néha olyan erősen és sokat dobog... Azt mondta rá hogy a baba egy hasi aortát nyom ilyenkor és utána a szívem próbálja behozni a lemaradást. Ilyenkor ki kell mozdítani abból a pózból a babát. Levegőt én is nehezen kapok már nyomja a tűdőmet is a Benike,de nemsokára beilleszkedik,leszáll a hasam és akkor kapok majd levegőt!

Képzeldd egy csajszi (nem forgácsos) ikrekkel volt terhes most szűlt vagyis megcsaszizták a 31 hetes volt,a kislány 990gramm a fiú 1400gramm körűl volt és köszönik szépen jól vannak csak icike-picikék. Azt hiszem a kislány már nem érezte jól magát bennt így csaszi lett!!!
lojcika
Nagyvenyim

Lányok! Tud valaki valamit Katáról? Hogy van? Sokat gondoltam-gondolok rá...
babszi

Lojcika. Véletlen nem Macsra gondolsz?:) Leveleztem vele sokat.
A kislánynak volt rossz a vérkeringése,és így 25 hetes korától kórházba volt.

Babszi, sajnos nem tudok semmit Katáról. Gondoltam, hogy írok neki, de aztán mégse, nem akarok én zavarni, meg hát szegénykém mit is írhatna:(:(csak várni tudunk, hogy egy kicsit enyhüljenek a fájdalmai, és tudjon jelentkezni.

Kép

beus84

sziasztok,

beus, hogy Te milyen rendes asszonka vagy :) büszke lehet Rád a férjed (és biztosan az is :lol: ) a keményedést szerintem is említsd meg a dokidnak (ha más nem, hívd fel, hogy mondjon valamit), lehet, ikerterhességnél ez normális, hogy már a 28. hétben keményedik a hasad, nem tudom... megismétlődött azóta?

babszi, én sem tudok semmit katáról :( ráadásul nem is ismerem annyira, hogy tudjam, minek 'örülne' - ha érdeklődnénk, vagy szeretne inkább magában lenni... mindenesetre nincs nap, hogy ne jutnának eszembe... :cry: :cry: :cry:

lojcika, meg sem dícsértem a babasarkot :) nagyon klassz! végül kaptatok valami kedvezményt a kellemetlenségekért cserébe?

többiek? panini, hbzs, sonjus, ági, belluska???????????????? merre vagytok?

Kép
Kép
tündérlétra

Sziasztok!
Én is érdeklődni jöttem, tud-e valaki Katáról valami közelebbit?
Aggódom, remélem a körülményekhez képest minden rendben!
(((((Kata))))))
sonjus

Sziasztok!

Gyorsan megírom mi volt.
Hétfőn a kórházban uh-gal kezdtünk, persze nem a jobb gépre küldtek le, pedig S. doki direkt ráírta hogy vezető C kategóriás doki nézzen meg, de ezt valahogy nem sikerült elolvasnia az osztályos dokinak. Végül mindegy is lett volna, mert kb. 10 perc "nézelődés" után vették észre, hogy a picinek már keringése sem volt. Én vasárnap este még éreztem mocorogni, mondtam is férjemnek, hogyha szeretne, köszönjön el tőle.

Kedden reggel megkaptam a tágítókat, majd egy óra múlva levittek a szülészetre, ott bekötötték az infúziót. Úgy volt, ha lemegy a 3 oxitocinos infúzió, utána még egy órát lent maradhatok megfigyelésen és ha nem történik semmi, visszaküldenek az osztályra. Fél órával mielőtt visszaküldtek volna, végre már érezték a burkot, így maradnom kellett. Szörnyű volt, nem hatottak a fájdalomcsillapítók sem. 11-kor elment a magzatvíz, és 11.20-kor megszületett a pici is. Csak annyit kérdeztünk, tényleg kislány-e, és milyenek a lábai. Kislány volt, és a lábacskái állítólag nagyon csúnyák voltak. Nem szerettük volna megnézni, legalábbis én nem akartam, hogy rossz emlékünk legyen róla, így férjemet is megkértem menjen ki a szülés idejére. Utána vittek egyből a műtőbe, és éjfél után kicsivel már bent voltam az ágyamban.

A kórház egy nagy szar!!! Lehet hogy a műtő és a szülőszoba jó, de a többi....
Nem oda küldtek vizsgálatra, ahova a saját dokim kérte, azt sem tudták a nővérek, miért is fekszem az osztályukon, az 1. szülésznő köszönés nélkül elment, a takarítónő közölte velünk, hogy most ment el a hátizsákjával...
Tegnap reggel a viziten azt mondták 17 hetes voltam, amikor már rég betölöttem a 19-et, azt sem tudták, hogy éjjel megoperáltak, és nem tudták értelmezni a trombózisos leletemet.
Ja és tegnap reggel elájultam a mosdóban, de még vérnyomást sem mértek, és persze a viziten a dokik ezt sem tudták.

S. doki aranyos volt, benézett minden nap, igaz hétfőn, meg tegnap csak 2-3 percre. Szerdán kontroll, aztán várakozás...
Kedden párszor rámnézett, de 15.30-kor már el is ment, úgyhogy nem ő műtött.

Mindenkit puszilok!
i.kata

istenem, kata :cry: :cry: :cry:
most már legalább otthon vagy, ugye? drukkolok, hogy a kontrollon minden rendben legyen (rendben lesz!), és mihamarabb felépülj.
puszillak!

Kép
Kép
tündérlétra

Kedves Kata! Szörnyű olvasni a soraidat, nagyon nehéz lehet átmenni mindezen. Kívánok neked mielőbbi felépülést! puszi! Panni
panini

Drága Kata!
Örülök, hogy legalább túl vagy már ezen az egész rémes történeten. Annyira sajnálom, hogy így kellett végződnie! :cry:
Most pihenj sokat, és kívánom, hogy mielőbb felépülj testileg és lelkileg is!
(Azt, hogy 17 hetes voltál, nem a baba méretei miatt mondták? - Legalábbis nálunk így volt: épp betöltöttem a 10. hetet, amikor megtudtam, hogy nincs a babának szívhangja; de a papírjaimon az áll, hogy 8 hetesen vesztettük el a picit.)
Sokat gondolok rád, és puszillak!
hbzs

Már itthon vagyok.
Szerintem csak elírta az osztályos nővér amikor felvette az adataimat, mert a szülőszobán is azt hiték. Nem volt olyan papírom, amin 17 hetesként szerepeltem volna... Még a hétfői uh-os papírra is azt írták 18-19 hetes. De ez lényegtelen, csak sok minden volt, ami elég bántó/zavaró. Az ember néha úgy érzi a kórházban hogy csak egy cafat hús...

Tegnap reggel az ájulásomnál szaladt a szobatársam a nővérért, és ő hozott magával egy lepedőt. Nem tudom mit gondolt, hogy meg is haltam és majd letakar??? Inkább hozott volna egy vérnyomásmérőt.
i.kata

Panini!
Továbbra is nagyon drukkolok nektek, s várom nagyon a hétfőt a jó hírrel!

Lojcika!
Nagyon szépek lettek a bababútorok, és nagyon tetszik a fal színe is!

Beus!
Nagyon jó a link amit átküldtél!

Mindenkit puszilok!
hbzs

Kata!
És mit mondtak az ájulásról? Elég ijesztő lehetett...
hbzs

Kata drága!
Borzalmas dolgokon estél át, köszönöm, hogy jelentkeztél és leírtad mi volt! Döbbenet, hogy tényleg ennyire sz@r tud lenni egy kórház, de nem is csak a kórház, hanem az ott dolgozók ilyenek! :evil: Amellett, hogy ezen át kellett menned egy kis emberséget elvárna az ember, nem? Ha úgy gondolod gyere és írj, hogy hogy vagy, hátha könnyebb talán kicsit, ha kiírod magadból! Továbbra is sok erőt kívánok nektek a történtekhez.
((((Kata))))
sonjus

Kata!
Nagyon nagyon sajnálom,hogy így alakult!Elmondani nem lehet mennyire! :cry:
Nem elég baj ami történt,és akkor még a kórház is... :x
Megnézik a kicsit,hogy volt-e más baj is?Hogy hogy nem volt keringése?
Ölellek sokszor!!!!!!!!!!!!
ancsa81

Lányok,
Tök nagy hülyeséget csináltam...most délben ellőttem egy tesztet. és az eredmény nem vidámság lett. Tudom, még bármi lehet sőt az ellenkezője is. De jól elszúrtam a kedvemet, a pozitív hozzáállásomat, a hétvégémet. Na majd a hivatalos napon is jelentkezem azért! :)
panini

Kata örülök, hogy jelentkeztél,már mindannyian izgultunk érted....
annyira sajnálom,hogy még a kórházi körülmények is nehezítettek a lelki állapotodon...nagyon remélem,hogy hamar felépülsz,pihenj nagyon sokat. Ölellek!!

Kép

beus84

Panini nehogy kételkedj!! Amúgy én is így voltam és lám....

Szilvia.Köszönöm az érdeklődésedet. a haskeményedés azóta nem volt, viszont szurkál a méhszájam, de zárt hál istennek.
Jövőhéten megyek konzira a dokimhoz, mindenképpen fogom neki mondani, de én még nem akarok befeküdni a kórházba...

Kép

beus84

Panini!
Nagyon sajnálom, hogy ellőtted a pozitív hozzáállásodat! :? Egyrészt van még 4 napod, másrészt reggeli első vizeletből kell tesztelni! :idea: Irgum-burgum!!!!
Én nagyon-nagyon drukkolok továbbra is!!! 8)
Puszillak, pocaksimit küldök a piciknek, s üzenem nekik, hogy kapaszkodjanak jól! :)
hbzs

Sziasztok Lányok!

Drága Kata! Nem volt nap, hogy ne jártál volna eszembe, és köszi, hogy tudattad, hogy túl Vagytok a dolgon. Talán kicsi vigaszt nyújtott a keringés leállása. Kívánom, hogy testben és lélekben mielőbb erősödj!!!!!!!!!Szomorúan olvasom, hogy a II-es női ekkora sz@r lett....jó régen is kicsit futószalagos volt, de nem voltak tán' ekkora bunkók. Én mindig azt vallottam, ha már úgy is ott vagyok 12 órát, ugyan annyiba van, ha mosolygok azokra, akik adott esetben nagyon is rászorulnak.Nem akarok Neked közhelyes hülyeségeket írni, mert tudom, hogy mikor velem a vetéléseim után ilyenekkel próbálkoztak ölni tudtam volna. De azért kívánok minden jót, szépet, és, hogy valami módon az élet kárpótoljon.
Beus! Elmúltak a fájdalmak. Ikreknél azért előfordul, hisz az ember igaziból egy bébire találódott ki.....
Panini! Csak nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lojcika! Ha nem Vagy terhes is ilyen nehezen alszol vissza?
Tündérlétra! Megvagyok, csak sok a meló....nem is baj, jobban megy az idő a lombikig....

Ma voltam 21.napi vérvételen, és utána beszéltünk a Tanár Úrral és Sipos Dokival. Hát, volt kardváltás, aztán rövidre zárva megkértem, hogy mondja meg vállalják, vagy nem.........erre elmondta, hogy csak azért vállalja, mert látja, hogy eldöntöttem, és esetleg olyan helyre megyek, ahol nem vigyáznak majd rám így. És utasította Sipos Dokit, hogy milyen szöveget írasson alá velem. Így aztán 10-12 nap és indul az akció.

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ágnes13

Még ezt leírom, aztán szerintem nem jövök:
Elvileg lesz szövettan, aminek 2 hét az eredménye. Na azt nem tudom mi fog kiderülni, mert nekem hétfő este S. doki azt mondta nincs pénze a kórháznak ilyesmire. Megkérdeztem mennyi lenne, ha kifizetnénk. Megkérdezte egy ismerősét, de az azt mondta halott szövetből nehéz tenyésztést kinyerni, ezért nem vállalta el, pedig csak 60 lett volna. Szívesen kifizettük volna akkor is, ha nem sikerül, de azt mondta nem érdemes, elvileg ki kell majd derülnie a mi genetikai vizsgálatainkból. Hát kíváncsi vagyok...
De szövettan tuti lesz, mert erre ma rákérdeztem.
i.kata

Kata!
Én azt hittem, nektek már megvoltak a genetikai vizsgálatok. Vagy ez most valami új lesz?
Pihenj sokat, s várunk mielőbb vissza!!!

Ágnes!
Örülök nagyon a kezdésnek! És drukkolok már előre is!
hbzs

Kata!
Várunk vissza! Puszi!

Ágnes!
Tök jó, hogy kezdhettek! Hajrá!!! :)

Beus! Hbzs!
köszi! egy kicsit bizakodóbb vagyok most néhány óra elteltével. persze, hogy hülyeség volt. HAragszom is magamra, hogy ilyen gyenge voltam. de hát a nagy magány, és a feszültség....semmit nem érzek. még a cicim se fáj. :?
Ja és Beus, örülök, hogy már nem keményedik a pockos! Ne ijesztgessen! :)
panini

Köszönöm Hbzs! Én is a Tiednek, mert ha jól tudom, hamar "követsz" engem......arra az álláspontra helyezkedtem, hogy nem hagyom, hogy bántson a Tanár Úr véleménye.......
Kata! Talán elmondták Nektek, hogy ezek a halmozott rendellenességek általában nem ismétlődnek meg, nem öröklődőek.....szerintem ne rágódj.....gyászold meg, sirasd el,hogy tovább tudj lépni........hiszem, hogy az élet majd kárpótol.
ágnes13

Panini! Szerintem tök érthető, hogy nem bírtad ki.......én nem egyszer jártam így, mert ha babát akartunk mindig "be voltam sózva".Volt amelyiknél semmit nem éreztem...
ágnes13

Kata várunk vissza.

Ágnes te mindig meg tudsz vigasztalni, hisz te vagy itt a leg tapasztaltabb,és te tudsz mindent a terhességről is.
Olyan jó hogy végre kezdhetsz, úgyis Sipi fog mindent csinálni.
Sikerülni fog!!!

Kép

beus84

Beus! Örülök, ha picit segíthetek....ha mindent nem is tudok, de összegyűlt egy kis tapasztalat......mennyi hetes is Vagy?
Én is azzal vigasztalom magam,hogy Sipos Doki fog mindent csinálni, csak kicsit megalázó volt annak a 40 percnek ma az első fele , amit a Tanár Úrral eltöltöttem....

Üdv.

Ágnes
ágnes13

Ágnes 27 hetes és 5 napos vagyok:)
Hát elhiszem, hogy rossz volt, de szerintem ne is foglalkozz vele,mert tuti, hogy nem ő fog kezelni. Legalább megbeszélték, és így nem is lesz kavarc...

Kép

beus84

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?