Jó reggelt Csajok!
Lucuzs-Boginak mára nagyon sok drukkkk++++++++
De akkor ezek szerint ti jobban féltek,mint ő
Irigy vagyok a 100%-oslakés miatt....Bár nálunk is már csak az ablakok vannak kívűlről, csempe lemosás és konyhaszekrény lemosás..Ezek a nagy dolgok,takarítani meg vasalni úgy is fogok még dögivel addig
Lányok kifaggattam Melinda barátnőmet, hogy mit kell vinni a kórházi pakkban és mi az amit adnak....Hát levagyok döbbenve,mert mindent adnak, az eldobható bugyitól kezdve,a mellszívóig, a mindennapi tiszta törülközőtől a hálóingig,pelust,popsikrémet mindent
Azt mondta, hogy a szobatársai konkrétan kiröhögték mikor ő beállított a kis bőröndjével ami kibontatlanul hevert a szekrény alján amíg haza nem ment
Egyedül papucs,köntös és tisztálkodó szerek kellenek, na meg hajszárító, ennyi!!!Még jó, hogy időben mondta,mert én készültem ám már a DM-be beszerezni a dolgokat!
Henne-Milyen színű lesz a babaszoba???Nagyon várom ám a képeket
Lili is előszeretettel garázdálkodik a hólyagom környékén
Eclipse- Örülök,hogy minden rendben a kisasszonnyal
Én is simán beérem egy 3 kg körüli gyerekkel,majd idekint megnő
Bőven elég lesz ezt is kinyomni
MikeGirl- Annyira illik az arcszíneidhez ez a vörös, azért is kérdeztem rá, hogy természetes-e, mert annyira annak látszik...Nagyon jól áll
Mondjuk alapból tök szép kis család vagytok szerintem
Szárítógép szerintem is szuper, már egy ideje én is fűzöm apát....Csak nem tudom melyik a jobb , a külön szárítógép vagy ami mosó-szárító egyben....A fürdőszobánk sajnos elég kicsi, így arra gondoltam, hogy mint amerikában egymásra raknám a két gépet, na de ahoz elöl töltős mosógép kéne, persze a miénk felültöltős
Szóval nagy a dilemma
Meg hát most könyörögtem ki a hűtőládát,most nincs pofám még a szárítót is...Bár ha tél lesz és sokáig fognak száradni a cuccok szanaszét a lakásban,lehet Csabi maga ajánlja fel, hogy vegyünk
Ügyes vagy a gumikkal....Mekkorák voltak egyébként??Pont téli gumit keresek ( Ford Ka-ra)
Ebba- Remélem holnap tudom hozni a képeket, ha nem akkor csak hétfőn
Hayniii-Visszintesen felezed a takarítást
Ez jóóóó
Én helységekre osztva, bár ez sem teljesen igaz, mert pl a porszívózást,felmosást mindenhol ma csinálom a 2-ik felvonásban
Lehet oldalba kéne rúgnod egyszer kétszer a mosógépet, az talán felgyorsítja az amortizációs folyamatot
Szissz- Remélem megtudják szerelni a töltődet!!!!
Mi is gondolkodtunk , hogy kéne még egy lap-top ( bár most hogy így leírom a fagyasztó meg a szárítógép után,kicsit vicces....Nekünk mi nem kéne??????
),így egyszerre is tudnánk netezni Apával
Bár én napközben elintézem a dolgaimat rajta, este már úgy is inkább együtt vagyunk
Szóval még sem lesz laptop!!
Képzeljétek tegnap azzal sokkolt le Csabi, hogy majdnem vett egy széket 200 euroért
Azt mondta, hogy ha nála lett volna a bankkártyája, tuti megveszi......
Én meg tuti hajítottam volna ki a székkel együtt....Hát miről beszél??????
És próbált meggyőzni, hogy de ez masszírozós meg bőr meg minden kiskutya füle....NA NEEEEEM!!!Mondtam neki, hogy felejtse el, ha lenne egy millió eurom a bankba akkor se vennék ilyen baromságokat!...Félek nehogy haza hozza jövő héten
Hogy beszéljem le róla?????????El se fér.....
MACCS- KISMACSEKOKNAK NAGYON SOK DRUKKOT KÜLDÜNK++++Köszönjük a híreket!!!!!
Kinga-Ugye nem mondod, hogy megint a fogad??????????????
Angie- Jobbulást neked...Ha jól tudom van valami tengeri sóoldatos orrspray amit lehet kismamáknak is használni!!!
Tatjana- Igen,nagyon jó volt az úszás,élvezte a kisasszony is
Sajnálom,hogy nem lesz meg az az ágyatok, pedig hát 50 euroért tényleg ajándék lett volna!!!
Nézz körül a teszveszen és a vazterán, ki lehet fogni nagyon jó dolgokat
Dorka- Egykor gondolok rátok
Na ez a csaj most nekem is a példaképem lett, ez a kis villámszülő
Aranyos- 37-ik hét, juhéjjjjjjjjj
Holnap talizunk!
Én ma kitakarítom a lakás másik felét, meg készülöka holnapra, nehogy valamit itthon hagyjunk, aztán elmaradjon a hetedhét országra szóló lagzi
Azért a biztonság kedvéért kinéztem a legközelebbi kórházat, 21 km Soprontól , szóval egy köpés
Képeket megpróbálok holnap hozni, bár nem ígérek semmit,mert nem tudom mikor érünk majd vissza és milyen állapotban leszünk
Lehet hétfő lesz belőle.....Az úszás isteni volt tegnap,Lilinek is nagyon tetszett és nekem is
Mindenki vigyázzon magára!
Puszi
Ancsa