Szia Lanyok!
Mona, a kinezes novel nem beszeltem mostanaban. Allandoan nem szeretnem a gondjaimmal terhelni, eleg "sokat" irtam Neki miota visszajottem. Viszont Nektek ha minden igaz akkor az oktober sikeres lesz!:):) A kinezes no szerint.
Legyen igaza!
Viragom, csucs, hogy Apjuk igy besegitett.
Es persze, hogy bent lesz meg Gergo egy jo darabig!!! Simaaaan!!! Lat majd meg a vilagbol eleget nem siet, hidd el!
Mondd Neki, hogy novemberig maradjon bent vagy legalabb oktober vegeeig! En akkor szulettem! hihihi Egyebkent igen, ugralozom meg! Minden nap 45 perc torna van, egyik nap ugralozok, a masik nap tornazom ezzel a Polar oraval es miota hasznalom (Tesom most hozta utanam otthonrol) egesz szepen lefogytam. 52 kg a versenysulyom es most 54nel jarok az 58rol. Persze eszem edesseget
tegnap is benyomtam 4db gofrit, meg jegkremet meg szombaton megettem egy zacsi gumicukrot es meg sorolhatnam de igy ezzel az oraval tok jol fogyok. Ez az ora egy vilagbajnok! Majd szepen csinike leszel Te laziban amikorra szeretnel!! Az alakod kifogastalan, gondolom a hasikad is szepen vissza fog menni. Figyu az a krem amit ajanlottam Neked, erre is tokeletes. Ha kened vele a hasad, fele annyi ido alatt huzodik vissza, mint egyebkent. Es olyan feszes lesz, mint 18 eves korodban volt! Majd meglatod. Cickora is kenheted, feszesit, mint atom!
Viragom, hajraa!! Egyelore Gergo a legfontosabb, aztan is de Te is!
Rita, remelem nincsen semmi gond!! Ird meg mit mondott az orvos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huu, most nagyon aggodom. Ez olyan rossz amikor ilyet irtok. Nem, nem, nem nyilt ki a mehszaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zarva van!!!!!
Dike, na gyere, meselj!! Itt az idoooo!! Nagyon drukkoltam. Uramnak is meseltem amit irtal, pasi energiak is mentek, ugy izgulok mit irsz!!!!!!!
Mia, jobbulast Tomcsinak!!!!!!
Nita, ez borzalmas, hogy igy beszel Veled anyosod!! Nem egy urino ez teny, felhaborito mit meg nem enged maganak! Azert utal mert elvetted tole a kicsi cuki fiacskajat. Borzalom!! Ven csoroszja!! Megis mit kepzel magarol???? Amikor meg csak egyutt jartal Apaval akkor is ilyen bunko volt???? Van akivel kedves???
Kati, draga Kati, Nalatok mizus??:) Rugdos a picike?? Micsoda elmenyeken mennek at a terhes nok! uuuuuuu, dejoooo!!!!:):) Elvezd!! Elvezd!!
Amugy.....jol erzed Kati, eleggge el vagyok kenodve. Most Apa miatt. Ugyanis az a helyzet, hogy par heten belul megszunik az allasa. A ceg becsodol, nincs megbizasuk es a fonok most szolt mindenkinek, hogy legkesobb decemberben el leszenek bocsatva. Total kivagyok. Mar regota kuldozgeti egyebkent is a jelentkezeseit de....semmmi valasz. Es kollegainak sem. Ereztek mar vagyis tudtak, hogy sullyed a hajo de a kollegaknak sem volt meg sehonnan visszajelzes pedig kb. 20-30 emberrol van szo. Sztem anglia nagyobb valsagon megy, ment at, nagyobb a k.ki, mint otthon Magyarorszagon. Ezert is jar azon az agyam, hogy hazamenni. Csak otthon is mihez kezdunk. Ott sincs nagyobb remeny.
:(