sziasztok lányok!
Dorka!!! de jó, hogy van kölcsön laptopi! nagyon ügyesek vagytok, az 1 hét, vag akár több, pedig simán meglesz! sajnálom, hogy a szobatársad ilyen, nem lehet könnyű... de azért Te jól fogod bírni, szóval minden rendben!
egyébként ő miért van bent?
írj, ha tudsz, akár minden nap is!
visszaolvastam mindent, de már megint szita az agyam!
Gyancsi, jajj, azt mindig elfelejtem, hogy igen, sikerült anyuéknak olyan tárolót hozni! szuper! az egyiket már be is fogtam az ágyneműinknek!
úszást sajnálom, de annak örülök, hogy 1-jén mégis megtörténik az, aminek meg kell történnie!
mi jól vagyunk, még mindig köhögök ugyan, és lehet, hogy ma vissza is megyek a dokihoz, de Beni sajnos szarul van!
reggel apával visszavittük őt, mert nagyon csúnyán, sőt, csúnyábban köhög, mint eddig. azt hittem, csak a köptető hatása, de sajna nem. a múlt szerdai kezdődő hörgőgyulladásból, mára tüdőgyulladás lett, így erősebb köptetőre, és antibiotikumra váltottunk! csütörtökön reggel kell visszamennünk újra, ahol ismét meghallgatja a dokinéni, hogy mi a helyzet! amúgy Beni nincs rosszul, már, ami a közérzetét illeti, láza sincs, az orra sem folyik, egyszerűen a köhögése aggasztó "csak"!
a 7vége amúgy egészen jól eltelt. voltunk szülinapozni, meg aztán tegnap apával édes kettesben kajcsizni, addig Beni anyósomnál volt, amit most már bánok, mert sajnos nagyon felbosszantott újfent, és ezeket nagyon nehezen tolerálom mostanában!
az történt ugyanis, hogy múltkor mondta, hogy megpróbálta Benit rátenni a wc-re, hogy oda kakiljon, persze van, hogy sikerül, de akkor is csak egy-egy bogyót produkál, mert türelme még nincs ahhoz, hogy ücsörögjön ott percekig. akkor mondtam neki, hogy ezt inkább hanyagoljuk, mert mi itthon most nem erőltetjük a wc dolgot, ráadásul egy egy ilyen akció után, még 23x kakil a pelusba, ahelyett, hogy 1x kakilnak egy normálisat! na, ezt megbeszéltük úgy 2 hete, a férjemnek még említettem is, erre tegnap, megyünk Beniért, és nagyban újságolja, hogy jajj, a Beni szólt, hogy kakil, és akkor ő megint a wc-re akarta vinni, de a gyerek nem akarta! na, itt eldurrant az agyam, és kiosztottam, hogy ezt már azt hiszem, hogy a múltkor megbeszéltük, és kértem, hogy hanyagolja a témát, mire ő, hogy ő már bizony 2 gyereket felnevelt, és én honnan veszem, hogy ez jó az én gyerekemnek...
meg, hogy akkor majd szólunk-e, ha ő ráteheti a gyereket a wc-re. én persze mondtam neki, hogy nem biztos, hogy az, hogy 2 gyereket felnevelt, annyira nagy szám, mert ma már teljesen más nézeteket vallanak pl. a szobatisztaságról is, mint anno, 28, vagy 39 éve, mikor az ő gyerekei kicsik voltak! na. nem ragozom, a lényeg, hogy marha szarul esett, hogy a kérésem ellenére csak presszionálja a gyerekem, ráadásul a magyarázat az volt, hogy ő elfelejtette, hogy ezt megbeszéltük...
jól ki is sírtam magam, mert annyira felzaklatott, bár a férjem szerint ez egy hülyeség, mert ez nem egy akkor horderejű dolog! de sajnos nekem most nem megy elnézőnek lenni, főleg úgy, hogy már egyszer megbeszéltük, hogy én mit szeretnék!
Vikoo, nagyon szép vagy,
Eta, Te is!
csináltattam én is végre apával egy pociképet, hát, nem lett valami jó, de a hozott anyagból ugye...
beteszem, hogy lássátok, mekkorák vagyunk mi.
ja, és nem tudom, hogy ki is reagálta le a pocakvéleményemet, de nem a csíkok miatt mondom, hogy más, mint a tiétek, hanem azért, mert nekem a babahason felül, van még háj is jócskán, így nem egy igazi gömb alak a pocim, főleg alul... de ez van! Benivel is ilyen volt, több babát már nem valószínű, hogy szeretnénk, így ennek kell örülni!
és még egy dolog, úgy néz ki, hogy megegyeztünk apával a Lillában végérvényesen, azzal a kikötéssel, ha esetleg mexikói jellegű babánk születne, akkor lehet Izabella!
alapjában, abban tökéletesen igaza volt, hogy ha a Lilla tetszik, akkor a vezetéknévvel együtt is kell, hogy tetsszen, ráadásul igen ritkán hívja az ember a hivatalos, teljes nevén a gyerekét! szóval engedtem neki, had örüljön a feje!
31w5d
a haskeményedőknek jobbulást, és minél több pihenést!