Sziasztok!
Anett!Minél hamarabb gyógyuljanak meg a csajok!Mi a Ságvári oviba járunk.Itt akik otthon vannak általában hazaviszik a gyereket ebéd után.Nem nézik jó szemmel,ha ott alszanak.De megengedték.Elvileg nem fél napot fizetünk az oviban.Jobb ez így nekünk,mert Jázminka sokkal korábban tud lefeküdni,Milán nem alszik annyit az oviban,mint itthon és este hamarabb van nyugi.Téged is megértelek a napközi miatt.Aki meg rossz szemmel nézi,semmi köze hozzá.Legalább tudsz Miussal is külön foglalkozni.Egyre nagyobb lesz,egyre többet igényel belőled.
Andi!Márkónak is mihamarabbi gyógyulást.Itt az ősz,úgy néz ki.Betegek a topic babák.
És reméljük Vivike nem kapja el és mehet oviba!
Zsuzsi!Azt hiszem neked is jót fog tenni,ha Bius már ovizik.Mi tegnap megkezdtük.És annyi mindennel tud haladni az ember lánya,ha nem ugrándoznak ott körülötte.
Reggel fájt a hasam.(Erős paprikát ettem vacsorára...
).Erre a Milán elkezdte mondani,hogy ő is beteg,nem megy oviba,fáj a hasa.Na szép...Mondom neki,hogy akkor felhívjuk az orvost.nem is ellenkezett.Ott sírt az ölembe könnyek nélkül,hogy ő itthon marad velem.Mondtam neki megyek majd érte és utána lesz a bulija itthon.Erre: ő is akar a tortáért jönni.Úgyhogy ma sírva ment oviba.Mi lett míg odaértek apával nem tudom...
Tegnap is pityergett délelőtt a csopiban,hogy haza akar menni.Azt mondta az óvónő,ez ilyenkor természetes.Épp hogy beszokott,beteg lett,olyan mintha megint elölről kezdte volna.
Szegénykém mostanában mindig azon aggódik,hogy kinevetik.Sok mindenre az a válasza,hogy nem mondom el az oviban,mert akkor kinevetnek...Pedig nem nevették ki és mi sem szoktuk...
Alma hét volt az oviban,sok mindenről lemaradt,de tegnapelőtt direkt vettem neki szép almákat (itthon is volt,de nem olyan szép),nehogy rosszul érezze magát,hogy csúnyábbat visz,mint a többiek.És képzeljétek az ovi legnagyobb almája lett az övé, és ki is rakták a bejárathoz.Én úgy örültem neki,hogy lehetett egy kis sikerélménye.
Tegnap anyukám elvitte a Müllerbe.Egy markolószállító kamiont választott.Pedig napok óta állítja,neki dózer kell.Mikor hoztuk haza,kijelenti,hogy neki mégsem kell már dózer,mert ez sokkal jobb.Egész este azzal játszott.Mondja neki az apja,hogy majd elmondod az oviba mit kaptál,erre megint csak az volt a válasz,hogy akkor kinevetik.Annak örülök,hogy nem a nagy munkagépek közül választott...Mert már nem férünk el.Ez akkora,mint a Matchboxok.És egy-két markoló már van belőle,és ha nagyobb lesz,az a tervünk apával,csinálunk neki terepasztalt.Nem a vasutat,hanem egy kőbányát.És ezek jók lesznek bele.(Amennyibe kerülnek,el is várható.)
Anyósom küldött pénzt,hogy vegyek valamit a Milánnak,de nem tudom mit kéne.(Ő sem tudta és rám bízza,hát kössszzziiiiii.)Apa szerint kis fúrógépet kéne,mert annak a Milán örül,vagy mondtam hogy a dózert,ha már azt akart azelőtt,vagy bicót
mondjuk azt nem akar a kislegény.)Ha előbb tudom,hogy nekem kell megvenni,rendeltem volna Thomas vonathoz még cuccokat,mert mostanában sokat játszik vele,gondolom mert össze tudja rakni.
Megyek,mosakszom,felöltözöm,felmosok,meg feldíszítem a lakást.A kajában a szendvicseknél maradtunk,azt majd délután megcsinálom.Egy kicsit mosok/szárítok.
Szép napot mindenkinek,jó hideg van kint...
Edit