Sziasztok,
Régen voltam…. Egész pontosan 1 hónapja.
Katjja,
Múlt héten voltunk másik bölcsiben és képzeld ott van egy extramini csoport, a legfiatalabb legényke 5 hónapos. Mondjuk az nekem is nagyon furi volt.
Hogy áll Anyud nyugdíjkérelme ?
Remélem mandulád teljesen rendben már.
Cicizés van, mindenesetre még mindig (vagy már) nem az teszi ki a teljes napomat, de a lényeg hogy 80%-ban anyatejes Liza és ez nekem nagyon jó. Többre sajna képtelen vagyok, hiába próbálkozom.
Hasfájás lekopogom eltűnt.
Hajrá állás és járás, nyugalomnak vége
Zizi,
Tök jó alvásos próbálkozás, ügyesek vagytok, biztosan most már tök egyedül alszik el Fló.
Huh hasmenés, sajnálom, ilyenkor normaflore-t szedtek ? Piros popsi, vérzéses hacukára van a naturlandnak egy kenőcse, borax... valami, nagyon jó !
Szupi hogy minden okés Verával.
Millye,
Vízórás torta jól sikerült ?
Próbáltam én mindenfélét hasfájásra, fogalmam sincs hogy mi használt. Tejserkentőt is ittam és most is iszom, érdekes hogy azzal nincs semmi gond.
Andris láz szupi hogy lelépett
Caramel,
Na túl már az első talin Szuromival ?
Claire,
Hogy vagytok ? Mitől lett az agyhártyagyulladás, olvasom hogy a füle felől, istenem. Szegénykéim, annyiszor eszemben vagytok, remélem hamarosan hazamehettek.
Nonó hogy bírja a kórházi létet ? Család ?
Kis törékeny Joni, gyógyuljon meg gyorsan gyorsan !
Hihetetlen hogy milyen pörgés van nálatok, a gyerkőcök tanulnak otthon is vagy a suliban letudják ?
Képzeld én a Pálvölgyi barlang fölött dolgozom
Jaspis,
Bölcsi okés már nálatok ? Ekcéma ?
Hintaló tök jó ! Kép isteni.
Szonce,
Tök jó hogy Zalánnal minden okés. Hát igen féltékenység….. Nem eccerű, én az ikeában találkoztam ezzel most hétvégén, Marci lenyomott mindenkit aki bármivel, ami a játszóban volt játszani akart. De pl Lizával totál nem féltékeny.
Tök jó a pacis kép.
Tény hogy nem lesz eccerű két gyerekkel, de ügyes csajszi vagy !
Szegénykém ezzel a megfázással, tényleg jó hogy hétvégén volt, mert így teljes kényeztetésben volt részed.
Hajrá diéta !
Mulan,
Remélem apud vérnyomása okés.
Gratula terhességhez, dejódejódejó, remek hír. Hematóma eltűnt már ?
Képek annyira jók ! Az a haj.
Agyalás hidd el teljesen normális.
Próbáltál már teszveszen nézni hintapacit ?
Zita,
Nagyon jó Julcsiról kisállokkal kép.
Szopimentesség ?
Nátha hess !
Az összes többi kép is, hihetetlen mennyire szép a kiccsajod
Tatyi,
Tök jó hogy újra otthon
anyósékkal most milyen a viszony hogy elköltöztetek ?
Örülök hogy Milánnak tetszik a bölcsi és remélem Te is gyorsan túl leszel a kiscsoportos beszoktatáson.
Lizihez gratuláltál
Milán nátha nincs már ugyi ?
Képek isteniek !
Szilvi,
örülök hogy gyors szülésed volt.
Szonja és Levente nagyon jó egészséget kívánunk Nektek.
Ha lesz majd időd
várjuk a születéstörténetet és persze képeket is.
Boti hogy viselkedik ?
Reni,
hogy vagytok ?
Köszönjük Mindenkinek bébidicsiket.
Bölcsi: Nálunk nem volt beszoktatás, első nap odavittük 8-ra és 4 után mentünk érte. Időközben váltottunk, okt 1-én egy másikban kezdett, amit alapból szerettünk volna, de csak akkortól volt üresedés. Van heti 2x angol, ringató és tánc is. Imádja és őt is imádják és mi is imádjuk hogy van egy kis nyugalmunk napközben.
Marci kórház: 1 hete vasárnap ajándék telefonból elemet nyelt, sajna olyan volt a játék, hogy az elemes része nem volt lecsavarozva, ja és belül nem látszik, hogy mennyi elemmel műxik, (rugó van benne) tehát a véletlenen múlott hogy észrevettem, hogy mi történt. Rongyolás Heimbe, ott azt mondták majd 3-4 nap kijön, és persze megkaptam hogy caranya vagyok. Nem nyugodtunk várakozásba bele, felhívtuk Madarászt, azt mondták sos induljunk befelé, na ez vasárnap este 10-kor kicsit gázos volt, Lizit a szomszédra hagytuk, átjött hozzánk aludni
. Madarászban azt mondták hogy elem oldódik, felrobban, belet kilukaszt, hasnyálmirigy-gyulladás és az uccsót nem írom le, mi LEHET.
Kaptunk hashajtót, istenem, mire beadtuk, a 2 ml vitaminon kiakad mostanság, ez pedig 13 ml cuccos volt. Hétfőn délelőtt még a gyomorban volt az elem, nem mozdult, akkor nekiálltunk zabálni, hogy minél több legyen a cucc ami nyomja lefelé az elemet, ami végül is este 20.30-kor kijött.
Remélem nem leszünk kórházi vendégek sűrűn, de tudom hogy 100x inkább megyek a Madarászba mint a Heimbe....
Lizát nem sok választja el attól hogy megforduljon, duuuuuuuuurva ! Brutál mennyire igényli a figyelmet, egész nap vigyorog, mosolyog, és próbál már "beszélni".
én hulla, annak ellenére hogy Marci napközben bölcsiben, apa itthon, de KO vagyok, ja és áprilisban államvizsga