Nem tudom megkaptad-e az emailjaim! Mert nem válaszoltál rájuk. Még mindig nem ért oda a csomagom? már pontosan 3 hete adtam fe és semmi hír felőle Azt hiszem újabb postás vált gyűjtővé Nézz be hozzám és válogass helyetük másikat! Van nagyon sok új fenn és én is folyamatosan teszem fel az újakat
Márti! Bocsiiii... nem válaszoltam??? Nem tudom hogy hagytam ki.. no mindegy.. Nem ért ide Hogy válaszhatnék, hisz Te azt már egyszer postáztad... Hajni
Az nem gond hogy nem válaszoltál csak a postával van bajom( Most Írtam neked emailt. Kértem megint pár szalvit. Azokért cserébe válassz tőlem. És még párat bónuszba!!!!!! Légyszi Szeretném ha legalább felét tudnánk pótolni az eltünteknek. JÓ???
Timtim! A ka 66-osra emlékszem, abból van norm méret is világos háttér(kerettel), érdekel? Ugye ez az?: Ánizs! Írtam mailt megkaptad? TEGNAP TETTEM FEL MÉG PÁR SZALIT Anna
Anna! Igen ez volt az egyik, amelyik már nincs fenn! Érdekel ez is, ha még van belőle, de a világosabb hátterű is, több db is jöhet belőlőlük! Bár így már szerintem én kértem többet! Írtam mailt!
Hali mindenkinek ! Megérkeztem végre. Sok minden kimaradt 3 hét alatt,vissza se tudlak olvasni benneteket. Folytonos éjszakai munka- nappal alvás ..-de itt vagyok megint. Van fenn egy csomó új szalvim,válogassatok. Üdvözlöm azokat is,akikkel még nem találkoztam. Pusza Zsóka
Kedves Betty! Jártam a honlapodon!Gratulálok a munkáidhoz és a tesóidhoz! Barbikának boldog szülinapot kívánok!Neked pedig sok-sok szalvétát. Régebben én is rengeteget rajzoltam. Mi leszel,ha nagy leszel? Zongoraművész,festőművész,v.informatikus? Edit
Halihó! Pakkot kaptam: Jucus-betlehem, Paat, Anna, Bizsóka, Csucsu!! Köszönöm szépen!!! Pakk elindult: Anna és Hajnii felé! Ma indul a második transzport!!!! Edit
Köszönöm a szalvikat, megkaptam, és jött az sms is a maniról A meglepit is nagyon köszönöm
Ánizs Ne csináld, multhéten pénteken adta fel apa, és már mindenki megkapta, csak te nem Remélem nem gyüjtő a postásod, mert akkor összeakasztom vele a bajszomat
Szilde! Köszönöm a sok dicséretet! Még nem tudom, hogy mi leszek, de legyenek benne? -rajz -ének -gyerek Mivel ezeken kívül elég jól tudok verseket és meséket is mondani, az óvónői pályára is gondoltam, de ebben még nem vagyok biztos. :-)
Off.Betty! Én is óvónő vagyok,most itthon kislánykámmal.Szép pálya.Jó esélyed lehet rá.Az adottságok mellé kell még sok sok türelem,kötélidegek.A magánoviknak lesz jövője. Sok sikert!E.
Ági! Megjött! ESte várt rám a csomag a lépcsőházban, Barna bicajának csomagtartójára téve!!! Azt hittem szívbajt kapok!!!! Bárki elvihette volna!!! Köszönöm! Válaszpakk és mani indult!!!
Zsuzska, abból a citromosból van még? Nagyon szép! Micimackósból milyet keresel?
Ánizs, Neked még múlt hétvégén írtam mailt csereügyben, de nem válaszoltál - vagy nem érkezett meg a mail. Itt van nálam félretéve Neked 4 db, küldjem vagy választasz még hozzá?
Ágiboszi! Én is megkaptam a csomagot! Örülök, hogy tetszenek a szalvéták! Betty! A tiéd is ideért! Köszike! Többet is kaptam a héten, írtam is mail-eket! Akiknek még lógok kukk be hozzám, van pár új cserém!
Sziasztok! Segítenétek nekem? Ma kaptam egy borítékban gyönyörű szalvétákat Pál Attilánétól, Pécsről. Csak az a gondom, hogy nem tudom összehozni a nick nevével, így nem tudom, hogy hogy állok vele, tartozok-e még neki szalvikkal stb. Kedves Pál Attiláné, beazonosítanád magad? Vagy ha te nem jársz erre, valaki tudna segíteni?
Cserébe van két keresett szalvi, a konyhai polc és a citromkoszorú barnás-cirádás, és a sielő rénszarvasból van egy negyedem. A továbbiakat innem válaszd ki, remélem lesz ami tetszik www.gportal.hu/kelly68
Anyko, Ánizs van nektek eltéve 2-2 szalvi elég régóta, válasszatok hozzá!
Anyko! KÖSZI! Megyek megnézem a cseréidet! Te is nézz körül nálam!
Conti! Félretettem neked őket! A ve13 virágtündéres "szellemképesen" van nyomva, szerintem azt nem nagyon tudod felhasználni, azt a gyűjtők miatt tettem csak fel. De ha kéred, szívesen elküldöm. Megyek szétnézek nálad!
Conti! melyik két szalvi van eltéve nekem? Már el is felejtettem! Ne haragúúúúúúúúúúúdj!!!! Neked tartozom? Melyikkel? Vannak felírva negyedek és kérdőjellel van elléírva, hogy feladva. Elküldtem? De válogass! Anyko
Jubi! Találtál nálam valamit? Ha nem, akkor elküldöm azt az egy féretett szalvit, jó?
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/babanet/public_html/theme-20242/box_koloknet_rss.php on line 13: file_get_contents(https://www.koloknet.hu/rss): Failed to open stream: Connection timed out
---