Bikfyke: Aranyos vagy hogy írtál. És annak örülök, hogy az én esetem visszacsalt ide egy kicsit.
Kár hogy ritkán jössz. Jobbulást nektek! Sajnos jön az ilyen szar idő tele a nyavalyákkal.
Egy óra múlva kéne ott lennem inszemin.
Nagyon nehéz volt a tegnapi napom, a mai sem könnyű még, időnként rámtör a sírhatnék, mint most is. Jelenleg reménytelennek érzem a helyzetünket, de volt már máskor is ilyen, csak nem ennyire. De tudom hogy kell egy pár nap és talpra fogok állni. Nektek nem kell mesélnem ezt az érzést.
Kata is mai napig minden nap eszembe van, hogy velük is milyen kegyetlen az élet.
Szóval Bikfy: A helyzet az, hogy apusnak ingadozó a spermaképe. Volt mikor tökéletes volt, volt mikor gyengébb, de a legutóbbi inszeminél is már azt mondta a doki, hogy nem sok az esély vele hogy sikerül. Utána ment el andrológushoz, aki szintén azt mondta gyenge a spermakép. Ezért kezdük el szedni a FERT. Szóval bíztunk abban, hogy javult a helyzet, de nem ez történt, hanem még rosszabb lett. Pedig tényleg volt magától jó is. Nem is értem most mi van vele. Hereviszeret láttak nála, de azt mondták hogy kisfokú. Na mindegy. A doki a Kaáliban azt mondta szedje tovább a FERT. Na ezt magyarázzam el apusomnak, aki eddig is olyan volt, hogy nem hitt az ilyenekben. Na mindegy szegénykém ő is maga alatt lehet, biztos neki sem könnyű ez most, nem is bántom emiatt, ez van, ez a mi sorsunk, ezzel kell szembe néznünk. Úgyhogy azt, hogy jó e spermaszám, ezt csak akkor látják sajna, amikor már ott vagyunk az inszemi időpontjában. Hát ez most tényleg szarul jött ki, hogy engem felkészítettek, kidobtuk a pénzt és most itt vagyok, hogy ma reped elméletileg a tüszöm és nincs esélyem. De ha megcsinálja az inszemit, akkor még plussz 40 000 forintot dobunk ki, mert annak meg ennyi az ára, úgy hogy az orvos határozottan mondta, hogy nincs értelme.
Az endokrinológusról annyit, hogy már feljött a múltkori inszeminél a lombik gondolata, és augusztusban voltam hormon vérvételen. A Kaáliban az én dokim azt mondta rá, hogy jó, határértéken belül vannak az eredméyneim. Aki viszont tegnap volt, ez egy másik doki, aki a lombikot is csinálja, ő meg azt mondta, hogy jó jó hogy hat. értéken belüli, de az alsó értékekhez állok közelebb és célszerű lenne megnézetni magamat endokrinológussal. Hát nemtudok mit csinálni, most jönnek az ez irányú vizsgálatok. Majd itt is biztos kitalálják hogy valami bajom van, már előre félek az egésztől.
A legérdekesebb, hogy eddig összesen vagy 2-szer volt hormon vizsgálatom, az is mindig a 3. napi ciklus elejei. Sohasem néztek még meg a vége felé, hogy akkor mizu a hormonjaimmal.
Ugyhogy ma kérek beutalót TSH, FT3 és FT4-re a körzetitől. Ebben a témában még nem vagyok otthon, de lassan beletanulok a pajzsmirigyes dolgokba is. Mindig van mit tanulnia az embernek.
Úgyhogy ez van. Azért apussal megtartottuk a menetrend szerinti hajkócolást, de nem olyan volt.... Mondjuk akkor néznék nagyot, ha mégis most sikerülne.