sziasztok!
köszi lányok a dícséreteket ketteskére! úgy néz ki, hogy megvannak a nevek! tegnap ebédelni voltunk apával, bár lehet, hgoy nem kellett volna, de erről majd kicsit később! :S
szóval, ha kisfiú, akkor Mátyás lesz, ha viszont tényleg kicsi lány, akkor Lilla, vagy Izabella, attól függ, hogy milyen lesz születésekor! ha olyan mexikói "szépség", akkor apa belemegy az Izába, ha viszont nem, akkor marad a Lilla!
Benivel ma mentünk vissza a dokinénihez, hát, semmi jó! a múlt szerdai kezdődő hörgőgyulladásból mára tüdőgyulladás lett, erősebb antibió, és erősebb köptető!
sajnos úgy látszik, hogy nekünk ez a gyengénk!
csütörtökön kontroll!
aztán a 7 vége gyorsan eltelt, csak a vége volt rossz. anyósnál volt Beni, ameddig mi elrohantunk megkajcsizni, és mire visszaértünk, megint jött ezzel a wc-zős témával. korábban is mindig noszogatta ezzel, pedig Beni még szerintem nem érett a dologra. ha sikeresen is ráülteti, szóval van kedve, akkor is egy borsónyi kakit nyom csak bele, aztán egész nap szenvedünk a többi részével, így kértem már a múlt héten is, hogy hanyagoljuk a témát... erre, tegnap megint újságolja, hogy Beni megjegyezte, hogy kakik, ő meg szaladt volna vele a wc-re, persze Beni ellenkezett. na, erre elöntötte a sz@r az agyam, hogy hiába beszélek neki, ha meg sem hallgat, és tökre nem tartja tiszteletben. annyira kiakadtam, lehet, hogy baromság, de még sírtam is, hogy miért kell nekem az anyósommal hadakozni ilyen témában. persze megjegyezte, hogy ő már két gyereket felnevelt, stb. stb. és, hogy könyvből nem lehet gyereket nevelni, mert említettem neki, hogy ma már más a nézet a szobatisztaság terén is. stb. szóval szar kedvem lett ettől, főleg, hogy a férjem inkább csak hallgatott, és nem szólt közbe, így kicsit cserbenhagyottnak éreztem magam!
na. száz szónak is egy a vége, most kicsit hanyagolom anyóst, max. heti 1x kívánok vele találkozni, mert elegem van a sok okoskodásból, és abból, hogy nekem kell vele összezárva lennem órákon át! :S
Dia, szerintem a 6 órás + a GYES, az kb. ott van, mint a 8 órás munkabér, persze nem tudom a fizud, de nagyjából ez a trend. olyan 25%-kal kevesebb a 6 órás, és azért azt is lássuk be, hogy a multiknál nem annyira izgat senkit, hogy neked a bölibe kell szaladnod a gyerekért, ha túlórázni kell, akkor mi van!? én szerintem 6 órában mennék, bár nekünk is kellene a pénz ebben a helyzetben, de akkor sem érné meg nekem a 8 órát ott tölteni! ez az én véleményem! annak viszont nagyon örülök, hogy Virág jól elvan a bölcsiben!
Boni, nektek is sok sikert a beszokáshoz! a fogyóhoz meg még nagyobb drukkok mennek! ügyes leszel biztosan!
Julcsi, nagyon cuki Eni beszólása!
nálunk a legújabb, hogy a porszívó ugye elől van, és elkéri hozzá az orrszívó szerkentyűt, és szól apjának, hogy "gyere apa csakcsak, muszáj"!
hogy ebből a csakcsak mit jelent, azt nem tudom, de olyan cuki! persze, mikor az ő orrát próbálom szívni, hát, annyira nem lelkes, ilyenkor elfelejti, hogy muszáj!
a síeléses dolog pedig nagyon szuperül hangzik! merre mentek? bár én nem tudok, de a havas táj nagyon jó, megnyugtatja az embert!
Sziszka, jó lehetett a szüret, már csak a társaság miatt is! sajnálom, hogy amúg nem volt jó idő, és a termés is megsínylette az időjárási körülményeket!
és végezetül egy aktuális fotó, végre készült rólam egy valamelyest normális, már, ami a hasamat illeti! itt 31 hetes és 5 napos vagyok, még vacsi előtt!