Afonya,
a csajaink egyre jobban hasonlítanak
Mindenesetre ebben (is) sorstársak vagyunk...
És a pisis pelusok hogy mennek nálatok? Nálunk az, amiben szerinted benne van a 2.5 dl tápi, a "tripla" pelus, annál súlyosabb nem látezik. És akkor arányosan van "dupla" meg "szimpla". Ebből összesen olyan 7-8 szimpla adag jön össze egy átlagos nap. Pl. egy tripla meg egy szimpla, meg két dupla. Elég golyós vagyok már?
Nálunk ha kb. átlag nap van, akkor reggel megy kb. olyan másfél deci kakaó (csak melegen, és kizárólag szívószállal), aztán délelőtt gyakorlatilag semmi, egész nap olyan két-három deci (a három, az már nagyon jó). Plusz háromszor szopi, gőzömsincs, mennyi. Édespia ügyben mázlink van, mert csak egyetlen féle szívószálas löttyöt hajlandó meginni, azt se mindennap, illetve nagy ritkán a gyümiteát, ha elég citromos
Egyébként sznob csapvízrajongó
Főzi, gyümi csúszik nekünk is, igaz, főzi nem túl sokféle, de szereti pl. hígan is őket (levest persze nem eszik, a nemevés miatt nem nagyon csinálok, nehogy azzal töltse föl magát, merthogy a jóféle húslevest azért megkóstolja
). Gyümiből megyeget, ami van, jó napon pl. egy alma, egy banán, vagy egyik helyett egy üveges gyári gyümi.
Fűszerek, hajaj, Cicó az a fajta kölkec, aki kolbásszal a kezében futkosna, ha hagynám
Szóval pontosan olyan fűszerezést eszik, mint mi, gulyást és trásait, bár én nem főzök nagyon fűszeresen, csak ha néha véletlenl megborul a sótartó... Nass idejében le lett állítva, néha tízórai vagy uzsi péksütivel váltódik ki, de nem gyakran, inkább legyen leves gyümi, éppen a nemivás miatt.
Lelke, hát ha ez a mérce, akkor tökéletesen rendben van
Most hogy így leírtam, kezdek megnyugodni, bár ma meghajtotta a spenót, úgyhogy megint önteném belé a piát, ha hagyná...
Üdv
Kriszi