Tigris,
NST-re én SZTK-ba, azaz kórházba (Uzsoki) járok, nincs csúszás, időpontot kell kérni telefonon és eddig még mindig vérvételnél is meg most NST-nél is betartották a pontos időket. Amúgy meg fel van újítva az egész részleg, voltam előadáson (ingyenes!
ahol megmutatták a szülőszobákat meg mindent, elláttak egy csomó hasznos tanáccsal, úgyhogy meg vagyok elégedve
Én se bánnám, ha Moci előbb jönne...majd megdumálom vele
Tegnap én is voltam a dokimnál, Moci is már nagyon babaarcú, csak a nagy buci-feje fért bele a monitorba
Van kép is, de sajna nem tudom feltenni, mert itthon nincs szkenner (ami eddig volt, azt a m.helyemen csináltam - de már nem dolgozom, hálIstennek, nem hiányzik egy csöppet sem)
Nekem a dokim azt mondta, hogy mostantól csökkenni fognak a "terhek" (mármint az anyagiak, gondolom...) de nem igazán értettem mit értett ez alatt
Talán azt, hogy most már hetente kell majd járnom hozzá és akkor nem kell leperkálni a szokásos díjat (10 e.)...De aztán majd ugye jön a "nagy csomag" ...
A szülésznőre én is rákérdeztem nála, adott is egy nevet, tel.számot, akit tud ajánlani, a tarifáját is megemlítette (min.40e)
Hát ezen még gondolkodunk...Mivel voltam a kórházban és az ottani nővérkék, szülésznők tök rendesnek tüntek, ezenkívűl a párom is ott lesz, nem tudom bevállaljuk-e még ezt is...Valahogy olyan furának tűnik, hogy most én előre lebeszélek valakivel valamit...inkább azt preferálnám HA MÁR, hogy ott a helyszínen meglátjuk ki lesz, milyen lesz és ha meg leszek vele elégedve, akkor persze szívesen adok...szerintem ez lenne a normális, ha már egyszer ilyen rendszerben élünk
Én is azt tervezem, hogy TGYÁS-ra megyek és azt már most elkezdem intézni, mert a szülés várható időpontja előtt 1 hónappal már lehet kérni.
Mumi,
Igen, úgy van hogy a 40. hét után naponta kell járni NST-re, találkoztam is ott egy kismamával, aki már néhány napja jár és állandó készenlétben van szegény...
Lányok,
Képzeljétek el, nekem mostanában rémálmaim vannak a szüléssel kapcsolatban (el sem merem mondani milyen szörnyűségek),pedig amúgy nem vagyok azért annyira besózva...sokkal inkább Moci miatt izgulok, hogy minden rendben legyen, én meg majd kibírom valahogy...úgyhogy nem tudom honnan jönnek ezek az álmok...Az a kevés idő is amit alvással töltök, ilyen hülyeségekkel van tarkítva
Bár lekopogom, ma végre kialudtam magam, csak egyszer mentem pisilni hajnalban...