Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen soká jelentkeztem... Köszi mindenkinek az együttérzést a rablás miatt, de azt hiszem, hogy kezdek túl lenni rajta (már csak úgy napjában egyszer jut az eszembe). Igaz a vonatozás gondolatától is kiráz a hideg, de az első utam majd csak október 1-én lesz (akkor muszáj mennem suliba, így is nagyon rendesek a tanárok, mert nem kell bejárnom és mégis levizsgázhatok vagy október közepéig vagy majd valamikor januárban).
Vannak jó hírek is: hétfőn voltam diabetológusnál és a mért cukros táblázatom alapján azt mondta, hogy minden érték nagyon jó, de ha nem okoz problémát, akkor a terhesség végéig tartsam ezt az 5-6-szori evést 1 nap (hát nem okoz, mert eddig is így csináltam a súlyom miatt, igaz az az esti 6. evés már nem megy, képtelen vagyok akkor is enni, de a doki szerint ha nem vagyok éhes, akkor nem probléma ha kimarad). Ja és még mindig csak 4 kiló van rajtam
A szülés után 2 hónappal majd vissza kell mennem terheléses cukorra
, meg a doki mondta, hogy ami a pajzsmirigy miatt feljött 20 kiló, azzal is kezdünk valamit
Na a nőgyógyászommal először nem volt ilyen szerencsém. A héten kellett volna kérnem időpontot a 32 hetes uh-ra, de mivel a telefonszámát nem tudtam, így nem tudtam neki telefonálni és amilyen szerencsém volt, elkerültem egy párszor (az osztályon meg sosem tudták megmondani, hogy mikor dolgozik és a telefonszámát sem mondták meg, pedig mondtam, hogy csak az utolsó 2 számjegyet nem tudom, a telefonszámla részletezőn azt kicsillagozzák).
Na de csütörtökön végre sikerült vele találkozni és elmeséltem neki, hogy mi történt velem és miért nem tudtam hívni. Rendes volt, mert rögtön megvizsgált és még az uh is szabad volt, így az a része is letudva, így majd csak a 36. héten kell legközelebb mennem Nst-re meg vérvételre.
Manócskánk pont akkora méretű volt, mint amekkorának lennie kellett (31+4) és már 1788 gramm volt
Jaj és képzeljétek, meséltem, hogy a dokinő 2x lányt látott, a 4d-n meg fiút láttak és most megint lányt látott
, de sosem mutatta magát rendesen. De már csak nevetünk rajta Apával
Akaratunkon kívül meglepi Babóka lesz
A buksija viszont nagyon lent van és a doki azt mondta, hogy készüljek fel, hogy lehet hamarabb fog jönni, pedig a méhszáj teljesen zárt, meg a méhnyak sincs megrövidülve, nem tudom, hogy miből gondolja, hogy hamarabb jönne.
Viszont a lábamat (a nuni mellett
), ahol nagyon fáj a rablás óta, meg kell mutatnom szakembernek, mert a nődoki szerint a szülésig azt helyre kell hozni
Na, most így, hogy fél oldalt csak magunkról írtam, megpróbálok reagálni az eddigiekre (le vagyok maradva rendesen):
Vikoo: köszi a biztatást, lelkileg biztosan sokáig még megmarad bennem, de szerencsére itt a Babóka, aki itt van velem és szinte egész nap csak vele foglalkozok gondolatban
Befekvéssel kapcsolatban hogyan döntöttél vagy még vársz a döntéssel?
Szisszka: milyen az új albérlet? Berendezkedtetek már?
Rodi, Hajnii: szülésfelkészítőre nagyon szerettem volna menni, de sajna Jani dolgozott és most is dolgozni fog kedden, egyedül meg még nem mertem bevállalni az esti közlekedést
Viszont a jövőhét keddin nagyon ott szeretnék lenni, úgyhogy lehet erőt veszek magamon....
Ebba: nekem hasonló "rémálmom" volt a kisággyal kapcsolatban, mint neked a babakocsival
Azt álmodtam, hogy megszültem és nem volt még kiságy... egyébként még most sincs, mert még mindig kint van a hugomnál Ausztriában, de mondta, hogy valahogy hazahozza, ne izguljak, de csak október közepén.
Eclipse: nagyon sajnálom az elszólást Apa előtt, de gondolom nem bánta, ha pozitívan reagált rá. Örülök, hogy végre neked is vége a munkának! Mosógéphez gratula! Apa nagyon ügyes!
Az én párom sajna nem ilyen önálló... ha kell valami, akkor mindenképpen beszéljük meg, de én intézzem
Viszont a fürdőszobával tényleg vigyázni kell, én már régóta nem sikálom pont a vegyszerek miatt, de szerencsére ezt a részét Jani kiveszi a kezemből
és csak a maradék az enyém (konyha, szobák, nappali).
Dorka: sajnos túl késő írok és gondolom a kórházban nem tudod olvasni, de hátha van valaki, aki "közvetít". A fotózáson nagyon jól néztek ki, nagyon tetszenek a fotók
Szorítok, hogy még 2 hétig bent maradjon Luca baba! ++++++
Rabbe: küldöm a fiadnak a pozitív energiát, remélem semmi komoly. Majd gyere a hírekkel, hogy mit állapítottak meg.
Gyancsi: köszi az együttérzést. Sokan voltak a vonaton, de mindenki olyan 45-55 év közötti nő volt és olyan gyorsan történt, hogy senki nem tudott volna semmit sem tenni. OKtóber 1-ig szerettem volna dolgozni, de ezek után az volt az első, hogy hétfőn bementem a dokimhoz és kiírattam magam, képtelen lennék mostanában vonatra ülni
Jaj, nagyon tetszik a babaszobátok
Már alig várom a tavaszt, hogy én is csinálgathassam a miénket
Mikegirl: jobban vagy már mandulagyulladás terén?
Lucuzs: nagyon pörögsz, azért vigyázz magatokra!
Navared: viszketéssel kapcsolatban voltál dokinál? Mit mondott?
Aranyoska: ez a pocirázás nekem az első 4D-s uh-on volt és nagyon nem tetszett. Sajnáltam a Babókánkat.
Kinga: nagyon sajnálom a foghúzást
Macs: már csak pár nap a 32. hétig
De szorítok, hogy a jövőhetet még kihúzzátok egyben
Egyelőre ennyi, majd igyekszem mostmár folyamatosan olvasni és írni is.
Puszi mindenkinek!