Új privát üzeneted érkezett!

Hát nem sokat fotóztam :oops: De remélem a többiek többet csináltak.
Félreértések elkerülése végett, Léni Levi anyukájának ölében van a képen, csak Külön kérésre Csilláról nem tettem fel képet :lol:

Nagyon jól éreztük magunkat, elnézést ha túl sokat járt a szám, de én már csak ilyen vagyok. :roll:

Vok, köszönjük a vendéglátást és remélem nem hagytunk nagy kupit.
Majd még később jövök, csak megyek Lilit fürdetni.

Kép
Kép
hari
 
 


Juj, nagyon jó volt a tali, én nagyon jól éreztem magam. Szerintem Léni is. :) Ha Apa nem ment volna dolgozni, még szívesen maradtam volna.
Annyira jó volt találkozni veletek. Legközelebb legyünk többen! A bébik élőben is cukorfalatkák.
Én is csinálgattam képeket, rakom is fel. Ha valakinek kell, küldjetek mail címet és küldöm mindet. De az itteni privit nem mindig kapom meg, úgyhogy nem is tudom, hol írjátok meg.

Voki, köszönjük még egyszer a vendéglátást és köszi, köszi, köszi, hogy megmutattad a Te kötési módszeredet, mert basszus ugyanaz a végeredmény, de sokkal könnyedebb így, most is itt feszít a jányka rajtam.
Ja, és Ádi kérlek szépen megkérdezte a ház előtt, hogy hazafele megyünk-e és hangosan köszönt 2x is! :):):)

Hari, Neked pedig nagyon köszönjük a hálózsákot (bundazsákot), anyummal levágatom a kapucnit és már meg is van a vágyott téli hálózsákunk, amit annyira régóta keresek. Hosszú ujjú és meleg, jeeee! A fényképet majd küldöm róla. ;)
És köszike, hogy nem raksz fel rólam képet. Bár arra gondoltam, igazából tudnak azonosítani, ha akarnak, de azért inkább mégse.

Nem is beszéltél sokat. Én mindig úgy érzem, hogy az én szám jár legtöbbet.

Nyuszi, édes Liza, néztem már reggel a képeket, csak elfelejtettem írni.

Léni itt a fiúkkal a napfény miatt úgy néz ki, mintha kopasz lenne. :)
Dorkával nagyon tündériek voltak, szuperul elnézelődtek egymás mellett.
Jaaaa, és Vokiéknál történt az első hangos kacajunk. Igaz, csak én hallottam, de akkor is nagyon örültem.


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Na mi a helyzet? A többiek nem értek haza még a taliról? Vok, te már biztos "hazaértél". Vagy így lefárasztottunk?

Luna, tényleg nem a legélesebb, de a lényeg pontosan látszik!! :lol: Lehet, hogy tényleg itt a "varázslatos" kor, amit vártál? Jó lenne!

Ja, amúgy a pogácsa nagyon finom lett Csilla! és persze a többi süti is, meg a Geo féle saláta. De főleg az volt jó, hogy most már személyesen is láttalak titeket. Igazából Geo volt az egyetlen, akit az írásai alapján olyannak képzeltem, mint amilyen az életben. (mondjuk Dettit és Vok-ot ugye már ismertem)
Remélem lesz hamarosan újabb találkozó is.

Kép
Kép
hari
 
 

 
 

Sziasztok!

De jó nézegetni a képeket! Biztos nagyon szuper volt a tali. Jópofa, hogy egymás mellé beraktátok a babákat! Egytől-egyig mind gyönyörűek!!!!!!! Remélem a legközelebbire már mi is tudunk menni.

Luna, Aron nagyoooon édes!!! Csak látszik a fény az alagút végén!!!! Reméljük egyre többet lesz ilyen cuki kis mosolygós!

Azt szeretném kérdezni, hogy nekem most a kiscsaj huzogatja a hasát. Mármint ha hason fekszik, akkor felhúzza a hasát (csípőjét), és behúzza alá a lábait. Ez szerintetek hasfájás, vagy már ez a következő mozgás, amit csinál (most 3,5 hós)? Mert gondolom ha fájna a pocak, akkor azért sírna is, nem? Amúgy ebből a felhuzogatásból előbb utóbb át is fordul...
cicmarek_
 
 


Sziasztok.

Nagyon jó volt a tali. :D :D :D
Nagyon finom volt minden! :)
Nagyon cuki volt mindenki!!!!!!!!! :D :D :D

Fényképet nem tudok még felrakni, mert Voknál hagytam a fényképezőm. :( :(

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Mi is haza értünk, igaz elég lassan, még időztünk anyuéknál is egy kicsit, aztán elmentünk Apáért, fagyizás, majd kutya sétáltatás, és negyed 8-ra itthon is lettünk.

Nagyon jó volt végre személyesen is találkozni, furi volt látni hogy mennyire nem olyanok vagytok mint amilyennek elképzeltelek titeket. :D (bár határozott eképzeléseim nem voltak...)

Képeket nem tudok csatolni, mivel itthon hagytam a gépet :) :)
Na majd legközelebb... Remélem lesz rá alkalom

A babák nagyon édesek, és mennyire látszik már most hogy milyen mások, még ha ilyen kicsik is.

Luna, ott a fény az alagút végén? Van nagy áttörés? Cuki Áron hogy végre mosolyog.

KépKép
tatim
 
 


Csilla, elküldtem a címemet, küldesz képeket?

KépKép
tatim
 
 


hát én nagyon irigylem ezt a talit, hihetetlen édes minden gyerek a közös képeken, megható, ahogy a kép is visszadja, kalapálnak ám a kicsi lábak ezerrel! És Léni a párnácskájával a sarokban, jaj, Istenem... meg van olyan kép, ahol majd mindnek eltörött a mécses, hát, milyen drágák!!!!! de meséljetek is! Pl. óriási volt a hangzavar? Voltak nagy sírások? Altatás? miket csináltatok? na, legalább egy kis beszámolót írjon valaki, aki ráér! Méghogy minden baba egyforma, mondják sokan!

detti_10
 
 


ami még érdkelt: a picik egymással mennyire foglalkoztak? Nézték egymást? Volt nyúlkálás? Bocs, ha ez béna kérdés, de mi még nem találkoztunk Szendével egyidős babával, és nem tudom, ha mellé fektetnék egy hozzá hasonlót, egyáltalán törődne -e vele, vagy ez hogy van
Na, megyek aludni
detti_10
 
 


Sziasztok!

jajjj, csajok, ooolyan jó volt!!! :D:D Nagyon jól éreztem magam!!! :D:D Jöhettek máskor is :D:D

Csilla!
Ádi benyomta az összes maradék pogácsát, szóval kómásan is extra finomat tudsz csinálni :D:D
Te meg ne aggódj a súlyod miatt! Ha újra lesz időd rendszeresen mozogni, pick-pack lemegy! :D
Kérek szépen én is képeket!!! :D Tudod még a emailomat?

Geo!
Sajnálom, hogy a tészta salidat nem kóstolhattam meg.. Hari olyan jóízűen evett belőle... :D
És hangsúlyoznám még 1x... szerintem naaaagyon csinos vagy!!!! És azért elgondolkodtam,h ogy mennyire lehettél vékony korábban, ha neked ez a "nem férek bele a cuccaimba" verzió :D:D

DhDetti!
A fényképezőt megoldjuk :D:D
Levi még mindig cuki :D:D:D:D És olyan édesen sír, amíg nem hergeli be magát :D:D:D:D:D

Detti_10!
Hát ilyen kicsinek már észre veszik egymást, ha véletlen összetalálkozik a kezük valamivel, akkor azt megfogják (lehet egymásé is), Alex pl dumált is,d e Hanna nem.. szerintem Alex azért beszélgetett, mert van nagy tesó és már tudja, hogy azt kell csinálni :D:D:D
Hogy vagytok????

Hari!
Mit szólt Lili a varázs pálcához???
Ja, és hogy jó legyen, Hanna reggel anyámnak azt mondta már befele az úton, hogy fáj a torka és ő beteg... :?:? Ez aztán szívás már megint... :? Majd este megnézem a hölgyet, hogy hogy van.

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


hallo!
látom nagyon nagyn jól sikerült a tali!!! sajnos én a tegnapot sehogy sem tudtam megoldani!!!! :-( a páromnak aztán hamarabb is el kellett mennie dolgoznia én ki voltam purcanva na majd a legközelebbin - remélem azért meghívtok! :-)

Bh Detti: jelentem a fényképezőgéped nálam van! ugyanis elhoztam Voktól! mi hétvégén megyünk haza (gazdagrét) és akkor valahogy talizhatnánk de ha nem ott hagyom anyunál apu egész nap otthon csücsül és felugrasz érte! az gondolom kisebb táv mint Gyál :-)

most megyek mert hazaértünk aztán ugye kezdődik a délutános műszak! ... anyu hozott bográcsos gulyást azt ebédelünk!!!

a képek CSÚCSAK

vik: a videó KÉÉÉÉSZ :-) ez a görög nyelv nem semmi :-)
Vendég
 


Sziasztok,

Látom a találkozó nagyon jól sikerült! Legalábbis így képek alapján ez jön le :lol: Kár hogy hangosfénykép nem létezik, ahol hallani lehetne a bébidumát, meg a sírást.
Bárcsak ne lennénk olyan messze és mi is tudtunk volna menni!
Geo Dávidja hol van a képeken? Vagy cenzúrás a legény és azért nem lehet látni :wink:

Nyuszika,
Liza nagyon édes, látszik milyen boldog, kiegyensúlyozott baba!

Tallin, Nanetto,
Hát lehet, hogy a görög így kívülállóként dallamos nyelvnek hangzik, de borzasztó nehéz megtanulni.
Nyelvtanra a németre hasonlít. Ugyanúgy hím, nő és semleges nem van. Az igék ragozása is hasonló mint a németben. Viszont vannak olyan szavak amik leírva ugyanúgy néznek ki, de kiejtésben az tesz jelentés különbséget, hogy hol van a hangsúly. Ebből adódóan egy kezdő tud bődületes nagy baromságot is mondani, ha nem figyel oda. Nekem kb 7 hónap itt élés kellett ahhoz, hogy elkezdjek úgy ahogy normálisan beszélni. Bár nyelviskolába nem jártam és amikor kiköltöztem a köszönésen és a hogy vagy kérdésen kívül nem sok mindent tudtam, de a görög tv, rádió, meg az, hogy rá vagy kényszerülve a beszédre, ha meg akarod értetni magad. Hiába a rengeteg turista azért nem mindehol beszélnek idegen nyelvet.

Luna,
De még mennyire látszik, hogy jól érzi magát a legény! Még az is tisztán látszik, hogy mosolyog :lol: :lol: Látod mégiscsak van remény a javulásra!!!!!
A lányosíott ágy meg szuper! :lol:

Mi tegnap voltunk oltáson, nem volt se hőemelkedése, se láza utána, a combija lett egy kicsit puffadt ott ahova a szurit kapta és kész, meg délután nyomott egy 4 órás alvást.
5300 gramm és 62 cm a hölgy per pillanat.
Azt hiszem mi is átállunk lassan a napi 5 evésre. Ma legalábbis eddig 4× evett és még egyszer fog alvás előtt. Bár ez alatt a 4 alkalom alatt megevett 2×160-at és 2×170-et. Szóval ha ez így marad akkor mi is búcsút intünk a kicsi üvegeknek, illetve azok maradnak a víziváshoz.
A tegnapi nap nekünk is szuper volt, hogy apa is itthon volt velünk. Oltás után sétáltunk a városban,meg kiültünk egy kávózba, ahol mi kávét ittunk a lány meg a tejét :lol: . Csináltunk egy csomó fényképet, tegnap extra mosolygós napja volt a lánynak :D
Aztán egész délután otthon voltunk és este még elmentünk a havi nagybevásárlásra a szupermarketbe és sajnos egy rakat pénzt otthagytunk, pedig semmi olyat nem vettünk amit nem kellett volna.

Remélem a fórum nem hal ki....
Hol vagytok?
Vendég
 


Voki, Tatim, küldem 2 turnusban a képeket, de hibaüzeneteket kaptam vissza, gondolom megtelt a fiókotok. Kaptatok azért valamit?

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Hát hosszú beszámolóra most sem fogja futni, mert már késő van, de még csak most értem ide a géphez.
Lilivel megint fogorvosnál voltunk és megnyílt valami fogbél? vagy a fene tudja mi, úgyhogy kapott érzéstelenítő injekciót is, amitől én nagyon féltem, neki fel sem tűnt :roll: Olyat csináltak neki, mint nekünk a gyökérkezelés, csak nem teljesen, mert akkor sérülhetnek a fogcsírák. Viszont betömni nem lehet, amíg ki nem esik a fog, úgyhogy lehet, hogy 9 éves koráig egy lukas foga lesz ott. Kihúzni se jó, mert akkor meg összecsúsznának a fogai. Szóval nálunk most ez van. De egy igazi hős volt!

Vok, Lili nagyon örült a varázspálcának, köszöni szépen!!!! És kifejezte sajnálatát, hogy csak egy volt, így Hanna nem kaphatott. Olyan édes azért, hogy gondol másra is :lol:

Detti 10, csak röviden: szerintem még igazából nem annyira vesznek tudomást egymásról ilyen korban, de azért "fogdosás" volt, csak szerintem inkább olyan akaratlan. Sírás is volt, hol egyik hol másik sírt, de egyik sem sokat, vagy vészesen, csak megmutatták, hogy van hangjuk.
Vok tényleg nagyon csini, szerintem sem kell fogynia, a frufruja volt furcsa, de leginkább neki :lol:
Altatás: volt aki aludt, volt aki nem. Ilyenkor azért borulnak a dolgok, mert más a hely, mások a hangok, egyik gyerkőc sem úgy "működik", mint otthon. Legalább is szerintem. De minden esetre nagyon jó volt, remélem sokszor fog ismétlődni.

Na hát röviden ennyi.

Kép
Kép
hari
 
 


Én is kérek fényképeket privibe, légyszi-légyszi-légyszi.

Mihelyt visszakapom a gépem, én is küldök.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Csilla!
Átjöttek :D Csak válaszolni nem volt még időm... most akartam.
Köszönöm!!! :D:D

Hari!
Ugye úgy értetted, hogy Geo csinos :D:D és nem én nekem nem kell fogyni :D:D:D:D:D
Majd szerválunk Hannának is valami varázsbizét és akkor varázsolhatnak együtt :D:D:D:D

Vik!
Örülök,h ogy jól viselte a kiscsaj a szurit :D és hogy a párodnak végre volt egy szabad napja :D A 7 hónap szerintem nem rossz időarány ám :D még akkor is, ha ott élsz kint! sőt. :D Ha magyarul próbál valaki megtanulni, az még 1 év után is olyan ragozási hibákat csinál, hogy ihajj :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok

Látom jól sikerült a tali, remélem a következőre már én is el tudok menni :roll:
Annyira édesek a babák :lol: :lol: :lol: tényleg nagyon jó ötlet volt egymás mellé fektetni őket :lol: :lol:
Áh, már vagy 10x megnéztem, nagyon tündériek :lol: :lol: :lol:

Mi tegnap voltunk tanácsadáson, Arni 59 cm és 5120 g. A védőnéni ismét :!: kevésnek találta ezt a súlyt, nem értem miért, amikor az előző hónaphoz képest 800 g-ot hízott. Tényleg kevés lenne?!
Na mindegy. Az oltás nagyon megviselte most is, ilyenkor nehezen lehet megnyugtatni, úgy sajnáltam. Hála Istennek nem lázasodott be ő sem és nyűgösebb sem volt emiatt.

Nik akkor tényleg nem lehet könnyű ez a görög nyelv, de akkor is tök jó hallgatni :D

Luna Áron nagyon huncutul mosolyog :lol: :lol:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Talinn: várunk szerettel következőre is. Nekem levi 61cm és 5410g. :)

Következő tali nálam lesz.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Sziasztok!

Nagyon édesek a képek, mindegyik baba csodaszép! Geo Dávidja nem a kárómintás mellényes kicsi? Amúgy Lénin kívül elég sokat kellett agyalnom, melyik pici kié. :wink:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Mi is most kaptuk meg a 3 hós oltást, szerencsére most nem volt láz, mint 1 hónapja.
Nati meg óriás gyerek, kereken 7 kiló és 65 centi. :D

Talinn, 800 g gyarapodás egy hónapban nagyon jó, nem tudom, miért kevesli a nő. Ne izgulj, nincs ezzel semmi baj! Nati is ennyit hízott egy hónap alatt, 6,2 kg volt múlt hónapban.

Vok, mi ez a varázspálcás dolog? Sosem értem, mikor irogatjátok egymásnak. :)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Haat a mosolygas meg nem jelenti az alagut veget, ez megy azert mar egy ideje. A szulinapjan hibatlanul viselkedett de ma pl bombolos napja volt Aronnak, na de ezt betudjuk az oltasnak... bar mar elotte is bombolt :)

Azert erost igyexik Aronedu a javulas utjara terni, ezert uj musorszamot vezetett be, a molyolast :D Nem nagyon tudok ra mast mondani, ugye fogni meg nem tud, nagyon koordinaltan nyulni sem, valoszinuleg egyelore mentalizal es ugy dolgozik, de azt nagyon... (Eszternek volt szerencseje videon is megtekinteni az akciot)
A kovetkezokeppen nez ez ki allokepekben:
Kép
Kép
Kép

Amugy ez itt a reklam hleye (nem fizetnek erte sajna :D:D) de egy ilyen dolgot varazsolgat a muki, es irtora bejott nala, az esocsinalo utan (azt is reklamoztam mar anno) ez a masodik olyan dolog ami telitalalatnak tunik nala :D
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-MANHATTAN-ZIG ... 255d6c1000

Halkan csilingel, huzkodhato, pufolheto, birizgalhato szines kis szalagocskak, ragnivalo (na az meg nalunk nem jatszik) szoval gyonyor-kavalkad :D

luna6
 
 


Oo most nezem, Arnold eggy fel hangyanyival kisebb, mint Aronedu. JEEEEEEEEEE!! Mikor a minap mondtam jelentkezzen akinek a fia kisebb, o elkerulte a figyelmemet :) De tenyleg csak egy fel hangyanyival, Aron 5250 es 60 centi :D

Tali... ize... az vanik, hogy hetkozben szoktatok akkor mondjuk egy okt 18-22 kozottihez mit szolna a nep?? Detti ti merre laktok? Tomegkozlekedve... meramugy rogton Geoot javasoltam volna, mert az alteregom aki sugja ezeket az adatokat azt a kornyeket legalabb bizton tudja es meg tudja kozeliteni :D

luna6
 
 


Bh Detti: olvastál? a fényképezőgéped NÁLAM VAN!!!!!!
holnap megpróbálom eljuttatni ha nem anyuéknál lesz Gazdagrét tetején! oda el is tudsz sétálni Levivel :-)
szép napot mindenkinek még jövök!
Vendég
 


Nanetto: persze, ma fel is akarlak hívni!!!Köszi-köszi. Meg Vok is hívott!

Jön-jön-jön a Luna"pók"! :lol: :lol: :lol: :lol:

Luna: akkor okt. 18, mert én 19-én utazom. Én Gazdagréten lakom, M1-M7 kivezető. Ti merre fogtok lakni?

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


október 16???? (pont gazdagréten leszem :-)) persze ez egy szombat! :-)

Luna te tényleg jösszM és miért vagy pók???
Vendég
 


Fogalmam sincs rola miert vagyok pok :d Miert vagyok? :D

Egyelore nehez konkret datumban nyilatkoznom... bar a 16 eleg korai de mukodokepes... vegulis a 18-is, de egyelor emeg nem tolem fugg.
Ellenben Gazdagret... a vilag tulso fele utan van ket sarokkal :D:D Ha jol remlik, a Delitol megy oda direkt buszjarat ugye? En amugy Vacon... szoval onnan csak valtott lovakkal...

luna6
 
 


Halihóóóó!!!!!!!
na végre géphez értem!!

a babatali után még Andrásért mentünk, de mivel még dolga volt, ott rostokoltunk az irodában, épphogy a fürdetésre hazaértünk...

tegnap meg egész nap Pásztón voltunk anyával, jó volt, csak fárasztó.
ma van egy kis pihi, de egész hétvégére is programunk van..

babatali:
ahhoz képest, hogy milyen nehezen oldódom, azért néha meg mertem szólalni :oops: :D
de nagyon jó volt, Levi nagyon jó kisfiú, Andrásnak mindig mondom is, hogy ő átalussza az éjszakákat, bezzeg az n fiam 3óránként kel... arra gondoltam talán azért, mert nappal nem eszik eleget, és este pótolja. úgyhogy ma szopik után kap egy kis pótlást, megátom mi lesz így este
na de a lényeg, hogy nagyon jó volt, mindenki tök jó fej,és a végén Hari egyedül TOLATOTT ki Eszteréktől :lol:
Eszter neked meg köszi, hogy fogadtál minket, szuperjó dolgok vannak a házatokban, főleg a reluxa, a lámpa, a kanapé, stb. :wink:
legközelebb, ha sokan leszünk, lehet nálunk :wink: :P

na visszaolvasok
Vendég
 


Geooo, csak hogy ne legyenek komolyabb illuzioid es ne csalodj nagyon ha a plussz kaja nem segit: Aronba egyszer sikerult plusz 50 tapot ugye beletenni es ugyanugy remekul kelt utana 2 vagy 3 oravala, mar nem is emlekszem :) Aztan azota sem eszik tobbet, tapot meg ugye plane nem es mostanaban kevesebbet kel es eleg sokszor mar csak 4 oranknet (nagyon neha meg az 5 is befigyelt). Es masik topikon ahol ez tema volt mas is mondta, hogy naluk sem volt erdemi osszefugges felfedezheto az esti bekajalas es az ejszakai kelesek szama kozott :)
Persze siman el tudom kepzelni, hogy egy nagyobb gyereknel befigyel az ehseg, de nekem ugy tunik, hogy nem ez az oka a kelesnek, hanem egyszeruen ilyen a gyerek abban a szakaszban.
Aron pont ugyanugy annyit eszik mint mikor 2 orankent kel, es vanm, hogy felkel kettokor meg otkor es kesz is.

luna6
 
 


wááá, lányok marhajóók a képek!!!! figyeltétek az evolúciót? :lol:
1.rákezdett Levi
2. folytatta Alex és Léna
3. aztán beszállt az én fiam is :wink:
hát nagyon cukik!!!! :D

Csilla,
a pogácsa tényleg nagyon finom volt, ha lesz időd, a receptjét felnyomhatnád a receptes oldalunkra

frufru:
hagyom a fenébe, majd megnő.. :D
de megmostam a hajam, tök laposra szárítottam és így már azért elviselhetőbb... :roll:

Luna,
Aron nagyon édes!!! 8) 8)
és irtó klassz cuccokat találsz te ebayen. :shock:

Jenny,
de igen, Dávid a kárómintás mellényes :P
Nati tényleg nagyon nagy baba :shock: :D

Luna,
ha neked egyszerűbb, akkor nálam is tarthatjuk, a lényeg, hogy el tudjatok jöni :wink:
Vendég
 


kismajom itt alszik rajtam... persze ha letenném... :roll:

Vooook!!!!!!!
akkora béna vagyok... hallod azóta sem tutam a kendőt megkötni... :evil:
addg oké, hogy hátul keresztezem, és a jobb kéz van alul. nade ezután mit úzok át és mibe bújok bele??? :shock:
lécci-lécci segíts, mert fogalmam sincs... :?
Vendég
 


Hat nekem hetvenszer kozlebb vagy Vachoz (a vonathoz ugye) mint Gazdagret :) Hozzad csak egy vonat kell (het kozben fel orankent jar) es atgyalogolni, mert meg csak messze sincs. Tiszta elvezet lesz ugyis az egesz hetem, hogy lehet gyerekettologatni babakocsiban nem macskakoves uton :D:D:D

luna6
 
 


Detti, e-mail címet kérek és küldöm a képeket.

Tatim, megkaptad?

Luna, de jóóó, jöttök haza? :) Akkor mindenképpen kell egy tali.

Pogácsa recept

Jaj, nincs meg a gépen. Hát ez meg hogy lehet?! Akkor még szóljatok, hogy írjam be, mert nagyon-nagyon egyszerű és nem nagyon lehet elrontani (kivéve anyósomat, mert Ő képtelen normális pogácsát sütni) és mi is imádjuk.

Örülök, hogy ízlett Nektek is.

Képzeljétek, Léni lába 9, azaz 9 cm!!! 6,5 volt 4 hetesen. Látjuk mi, hogy nagyon nagy, de hogy ennyit nőtt, jesszus!
Ha van időtök, kíváncsiságképpen megmérnétek Ti is?

Bocsánat, mennem kell.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Írom a Receptesbe mindjárt a receptet.

Kép

Kép
***csilla***
 
 



jajj én is úgy méricskélném Dávid talpát, kerestem egy mérőszalagot, de nem találtam... hogy mértétek? nagylábujjtól sarokig? vagy csak a talprészt?

figyi csajok (főleg bhdetti és Nanetto):
nálatok mikor van a délutáni alvás? mert most Dávid ráállt arra, hogy 3óránként eszik. ma pl. egykor kellett volna ennie, tehát éhes még nem volt, de fél1kor már elkezdett sírni, hogy ő fáradt. felvettem, hogy picit megnyugodjon, erre elaludt... na persze, mondom akkor kb fél óra múlva meg felkel, hogy ő éhes, tehát ezért megszoptattam (fekve) és most már másfél órája alszik.
szóval annyi a lényeg, hogy az lenne a célom, hgy cici nélkül is el tudjon a ludni. ti a délutáni alvás előtt mennyivel esztek? vagy ez higy van nálatok? na remélem értitek :lol:

Csilla,
na, szuper!!!! köszi a receptet!! :wink:
most jól áttanulmányozom, és holnap megcsinálom, és viszem délután a vendégségbe :D

ajjj.. herpeszem van... ez azért van, mert mindig tépkedem a számat, és akkor ott bejutnak a bacik, és ez lesz belőle...
és hát nem sűrűn találkozunk a barátainkkal, most hétvégén kb az összessel fogunk, erre ott virít a számo egy dudor :shock:

na mindenkinek szép napot (bazi jó idő van) és kellemes hétvégét :)
Vendég
 



Luna, köszi. Mondanám, hogy megnyugodtam, de nem. :) Aron mégiscsak egy pasi.
Jó ez a kis zörgőscsörgősizéke. De nem szeretem, ha eBay-es dolgot linkeltek, mert azt a pénztárcánk bánja általában. :)

Geo, nekem meg az orromban van már megint herpesz. Szerintem most az elmúlt 29 évet pótolja a szervezetem.
Majd számolj be, hogy sikerült a pogi.

Rejtély számomra, hogy mostanában miért kel fel éjjel Léna. Nem éhes, mert nem ordít és egy idő után, persze nem magától, vissza is alszik. Arra kelek, hogy pörög, forog, vagdalózik, aztán félig-meddig felkel, nyökög. Kap vizet, majd cumit és hol 15 perc, hol 1,5 óra! múlva visszaalszik és még alszik 2-3 órát az evésig. Csak az én alvókámmal ez nem valami kóser.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Sziasztok,
Gyors bekukk.

Csilla,
Nekünk 8 cm-es a talpunk. De ez nem jelent semmit, mert nekem sincs nagy labam. Az enyem 35-os, lehet tolem orokolte a kislabusagot :roll:
Vendég
 


Geo: nekem a délutáni alvás vagy 12-től alszik (akkor van etetés) !!!!
és akkor kiszedem a cicit és üvölt és visszarakok cumit és üvölt de tente baba tente megy és mindig elalszik VAGY
14:30-kor eszik és akkor altatok - azon általában magától bealszik mert délben ugye nem aludt!!!! de ott a cumi és a dal a számban ha kell :-)...

én nem mertem irni lányok és Vokkal akartam értekezni de mi még mindig 8-9x eszünk!!!!!!! ...
lehet hogy abnormális de Eszti kivánja szeretné! ... de nem kövér :-)
most 6 kg! ... inkább hosszú talpát én is megmérem
próbáljátok ki hgoy amikro kiszeditek a kádból és megtörülitek és kiszeditek a kistalpát a türcsiből és rápusszantassz vákumozva - akkor ilyen hosszú hangos puszit nyom ki a levegő! Eszti meg van bolondulva érte majd levideózom! hangosan kacag kééééész!
nálunk ez is már amolyan szeánsz :-)))))
Vendég
 


Köszi Csilla, igen, megkaptam a képeket :) Egyébként tényleg nagyon finom volt a pogi, receptet már mentettem is.
Ja, az oldal amit mondtam neked, imami.hu
Dorka talpa 9 és fél cm, de ahhoz képest hogy mennyivel nagyobb Léninél, akkor neki kicsi a lába :D

Luna, ezek szerint októberben egy hét itthon? És mindannyian jöttök?

Nanetto, most mi is gyakrabban eszünk, tegnap éjjel 3x ébredt Dorka, és nem csak mocorgott, mert mindig vártam egy kicsit, hanem éhes volt, egyszer még sírva is fakadt, pedig nem szokott éjjel műsorozni. És ez már pár napja így van, remélem csak ugrik egyet...

Geo, az oldódással meg legközelebb nem lesz már gondod, mindig van egy első alkalom. Egyébként néha nekem sem könnyű, ráadásul és mozista típus vagyok, inkább figyelni szeretek.
Ja, és nekem izlett a salid is, szóval jöhet a recept.

KépKép
tatim
 
 


Luna: hogy miért vagy "pók"? Mert ráírtam arra, hogy: Jön-jön-jön a vizipók! :)

Geo: nekem nincs olyan, hogy délelőtti vagy délutáni alvás. Nekem akkor alszik, amikor álmos. Tartom nagyjából a kajaidőt és délelőtt meg délután egybe-egybe belealszik és akkor alszik. Ma pl. reggel 8-kor(!!!) kelt - este fél 8-kor aludt el (!!!!) -, illetve mi keltettük, mert már szétdurrant a mellem, utána meg visszaaludt még 10-ig. Utána még a délutáni sétánál aludt. A többi időben vagy én szórakoztattam vagy ő saját magát.

Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!! Már megint citrom a bal mellembe és mindig pénteken!!!!!! Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!! Mellmaszírozás az új péntek esti program?????????????????????????????
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Miért? Miért? Miért?

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Detti mindjárt indulunk gazdagréten! majd keressük egymást! mret ma már nem leszek többet netközelben
mimár 1 órája nyomjuk :-) de pakolunk ilyesmi úgyhogy legalább "pörgünk" elromlott a mérlegünk úgyhogy lőttek a beígért sok sok sütinek anyu szülinapjára! ezt a pechet! én mérleg nélkül képtelen vagyok bármit is sütni :-(
Vendég
 


Csilla,
ááá.. akkor jobbulást herpeszügyben!!
pogiról lemaradtam, mert eszembe jutott,m hogy tanulnom kell.. úgyhogy most András Dávidot babakocsiztatja, én meg elvileg tanulok.... szóval mindjárt megyek is, csak benéztem

lányok,
én is kérhetek képeket a babataliról? ki tud nekem küldeni? (én keményen 2-t fényképeztem :oops:
nade majd legközelebb :lol:

Luna,
áááááááááá
tegnap hiába tápláltam hozzá a nappali evéseihez, Dávid most is ugyanúgy kelt, mint eddig.
este8kor alvás,
majd kelt 11kor
és 4kor...

ja, és tudjátok mi a mániája mostanában????
hát az, hogy hajnali 4kor megetetem, és onnantól ébren van... :twisted:
egyáltalán nem akar visszaaludni... :cry:
valakinek csinálja még ezt a babája? Nanetto? vagy Eszti már nem kel olyan korán?
hallod azon gondolkodtam, hogy lehet hogy ez azért van, mert 8kor már alszik. és kipiihenik magukat 4re... szerinted? vagy ha Eszti már nem korán kelős, akkor viszont számomra is van remény.. :roll:

Tatim,
köszi, akkor majd beírom a sali receptjét

:lol:
amúgy ha jól emlékszem, még régebben te írtad, hjogy Dorka azért jött, hogy türelemre tanítson... háát, pedig egyáltalán nemtűnsz egy türelkmetlen léleknek :wink: :D :D

bhdetti,
na, mindig tartogatsz meglepetéseket!!reggel 8ig???? :shock: hát ez elég jó lehet :wink:
most legszivesebben megkérdezném, hogy hogy csináljátok, hogy Levi átalussza az éjszakát, de gondolom ilyen a fiad, és kész :D
pedig emlékszem, hogy korábban írtad, hogy Levi nagyon sokat sír, stb. és még kérdezted, hogy nem e azért, mert át fogja aludni az éjszakát.. aztán végülis tényleg ez lett. ugye, jól emlékszem? :roll:
Vendég
 


bhdetti,
mellednek meg jobbulást, elég makacsm hogy mindig visszajön... :x
Vendég
 


Mi az lányok? haldoklik a fórum? :shock: :D

na lenne egy kérdésem:
töben írtátok, hogy kevesebbszer eszik a babátok. és ez hogyan következik be?
úgy, hogy a megszokott etetési időpontban nem fogadsja el a kaját? vagfy hogyan? :roll:
Vendég
 


Geooo sajnalom, orultem volna inkabb ha nem lesz igazam... de hat Arongyerek is pont igy csinalt :(
Es az alvoka is ugyanez az eset, nem mi csinaljuk hogy alszik vagy sem, hanem a gyerek. Aron pl ma ejjel kelt 4x, pedig mostanaban mar csak 2 volt a standard... na es o ha a keles reggel fel het elott van, akkor meg visszaalszik. Ha ekkorra vagy ennel kesobbre esik akkor meg nem. Teljesen magatol csinalja, semmit nem csinalok vele :)
Amiket ki lehet probalni a nagyon hajnali keloknel (es amit en is csinalnek, meg amit csinaltammikor Aron a hasfajastol jol felebredt es nem aludt evestol vissza) az:
- sotetben maradni vele
- nem oltoztetni
- nem beszelni hozza (plane nem jatszani :D:D:D)
- en nem is maszkalok, leulok vele a hintaszekbe es megvarom mig 'elmulik' :) volt, hogy egy orat is uldogeltunk mire elaludt... de semmikeppen nem csinaltam semmi olyat ami arra utalhatna, hogy nappal van. (a haloszobat sem kozelitettem meg vele, nem vittem az agyunkba, egyszeruen sehova, csak ultem es kivartam :D)
Es siman lehet, hogy ez nem valik be masnal.

En azt kerdeznem mindenkitol es toled is, hogy csinaljatok, hogy a gyerek 'siman' elalszik napkozben es az agyaban :D Aron most is marha almos, ezert bombol a szekeben :) Es meg egy kis bomboles es valoszinuleg bealszik, de ugyanezt az agyaban nem csinalja hanyatt fekve. Kicsit ringatom a szekevel aztan mikor bekomalt kiekelem es ebben szunyal. Mashol teljesen ki van csukva :) Ez egy ilyen darab.

luna6
 
 


Nekem ha kevesebbet eszik egy nap az ugy alakul ki, hogy atalussza a soron kovetkezo etetest (alvo gyereket ugye alapbelvkent nem keltegetunk csak indokkal) es akkor megcsuszik a tobbi etetes is es HOPP egy kimarad :)

luna6
 
 


Geo: nem tudom, hogy csinálja. Szerintem ilyen a gyerek. Mondjuk nekem az elején is csak enni kelt fel, néha-néha sírdogált éjszaka. Voltak nekünk is kemény éjszakáink, de elmúlt. Majd lassan megint jön, ha jön a foga! :) És ez sajna mindenkinek. :(

Csilla: küldöm majd az e-mail címet, de iwiwen is ott van.

Ma elvileg visszakapom a gépem, így holnap tudok képeket küldeni-felrakni.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Geo, elküldtem az iwiw-en található címedre a képeket. Megkaptad?
A salid irtó jól nézett ki, de nem kóstoltam, viszont meg fogom csinálni.
Tessék szépen tanulni! :)

Fogalmam sincs, hogy alakul ki az, hogy kevesebbszer eszik egy baba. Nekem ebben nincs tapasztalatom, mert ahogy a minap is írtam, Léni már az itthon töltött első napoktól szinte 5x eszik.

Nálunk ma Lecsófesztivál van, mindjárt indulunk is. Aztán holnap szüleimnél vendégség.

Léni pontosan ma 1 éve fogant. :)

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Detti, a foga minden gyereknek jon, ez igaz, de egyaltalan nemmindet viseli meg :) Tuti hogy Aron nagyon maceras lesz ebben is, mert nekem a csajok egyike sem volt az :) semmi kulonosebb nagy cirkusz nem volt a fogaikkal. Es mivel Aronedumukigyerek mindent maskent csinal, asszem jobb ha felkotom a gatyamat :D

luna6
 
 


Ma megmértem hogy Dorka mennyit eszik reggel, egy ciciből, és 130-at mértem. Ami abból a szempontból nem jó, hogy ha azt veszem átlagnak, maikor elvileg nagyon tele vagyok, akkor nem jön ki neki az elvileg "előírt" mennyiség, feltéve ha 6x eszik egy nap. Ez mondjuk megdőlt az elmúlt napokban, mert egy hete kb kel éjjel is 2x-3x, ami eddig nem volt, és ezek szerint könnyen lehet hogy nem eszik eleget napközben, ezért éhes, és ébred éjjelente. Pedig a gyarapodásával nem volt gond eddig sem, már majdnem 7 kg. Mi lesz így vele ha két mellből etetem? Gurulni fog?

Geo, látod, már mennyit tanultam Dorkától :D :D
Igazság szerint ilyen típus vagyok, nincs más választásom, rám van utalva egyelőre, ha közben ideges lennék, vagy morcos, attól nekem nem lenne jobb, de Dorkának sem, az tuti. Így marad a türelem, ebben az esetben.

Nálunk npközben nem nagyon alszik az ágyáben, mert nem is nagyon vagyunk itthon, meg éjjel alszik 10-12 órát, így nappal nem is alszik sokat, átlag 30 perceket. Van hogy elalszik magától a járókábanm vagy a szőnyegén anyuéknál, de a kocsiban is sokat szunyál. Délután :) séta közben is szundit, de mindig akkor, amikor már haza felé jönnénk, és így ráhúzunk még egy adagot :)

KépKép
tatim
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?