Sziasztok LÁnyok!
A tegnapi napom merő egy káosz volt, néha olvasgattalak titeket, ilyen szófoszlányokat, de nem sok sikerrel...
A libával még nem beszéltünk, csak a főnökömmel kettesben, kiáll mellettem, kirúgjuk a csajt...épp ideje volt, ezt pofázom már június óta, hogy alkalmatlan és szarkeverő. Meghallgattunk 2 új csajt, az első nagyon nagyon meg fog felelni (én őt már júniusban is felhívtam). Nagyon kedves, nagyon képben van és korrektnek is tűnik, ő nem fog hátba támadni.
Mindezek tudatában mente vissza a szállodába és a kis drága kolléganőm tiszta ideg volt már. Mondta nekem is és a főnökömnek is, hogy pénteken szeretne velünk beszélni. Hát abban nem lesz sok köszönete, már alig várom. Tegnap megint kiderült valami, amiről nem tudtam, elszállt úőgy az agyam, hogy iszonyatosan leüvöltöttem. De nagyon összevesztünk, ő meg nem hagyja magát, folyamatosan magyaráz. Én voltam a hülye, mert belementem egy felesleges vitába, de legalább jólesett. Az a gáz, hogy ilyenkor repkednek a bazmegek (nem veszem észre). Szegény Zsófi annyira rugdosott utána, győztem simikézni, meg bocsánatot is kértem.
Kinga, neked nem rúgdosott Bence, amikor veszekedtél APukával?
Na, a lényeg, hogy Ana, nem hoztam rád szégyent, sikerült véghez vinni a küldetést. Iszonyat, hogy milyen emberek vannak. Közgazdász (én sajnálom, de nem bírom őket, mert a tudásuk túl elméleti és el vannak szállva - nyilván tisztelet a kivételnek), nem tud semmit és akkora önbizalma van, hogy ha kiteszem a lábam, a tudtom nélkül intézkedik és ellenem fordítja az egész személyzetet.
Na, ennyit róla, ma aludtam egy jót és már minden rendben.
Ma megyek a háziorvoshoz belgyógy. vizsgálatra. Talán tud majd választ adni, hogy miért zsibbad folyamatosan mindkét kezemen ugyanaz a 3 ujjam...
Csillag: én az idióta emberekre csak annyit szoktam mondani, hogy nagy az isten állatkertje és kicsi a kerítés...csak néha kimegy a biztosíték...Találkoztam már néhány hülye állat vendéggel és kollégával is, de általában tudják, hol a helyük. Na ez a kiscsaj nem tudta eddig, talán majd ez után. Aki ajánlotta, nagyon ég a feje, mert jóban vagyunk és nem akart velem kiszúrni, de tőle is megkapja.
Hm, nekem nincs Anyósom, de megkapom máshonnan.
A szép idő engem is feltölt, a héten már 2x sétáltam is!
Te Mares, lehet, hogy hamarosan Gergőzöl? Huhúúúúúúúú de jó is lesz neked! Te választottál szülésznőt? Nekem azut mondták, inkább mostanában azt éri meg, mert a dokik egyre leszarósabbak, a szülésznők meg tényleg alaposak...de hát én is ragaszkodni fogok a dokimhoz, mégiscsak nem egy mai csirke vagyok, bármi lehet...meg aztán az a bunkó Molnár doktor még csak véletlenül se találjon meg!
Kinga, ilyen rémálmaim nekem is vannak...már kétszer álmodtam, hogy megvan a baba és elfelejtem etetni és tisztába tenni, na akkor kész vagyok, mire felébredek...
Ana, meggyógyultál már? Vagy legalább jó úton haladsz? Ilyenkor elkapja a család is, mi? Nagyon szép a kis rokonlány!Hajas baba - téányleg, akit múltkor mutattál, ő is ilyan hajaska volt... Én is nagyon örülök, hogy visszajöttél! Mikor raksz fel sütiképeket? Tőled is akarok kicsit tanulni
. Most ráállok a sütésre. eddig a Nagymami minden vasárnap sütött, most se ő, se Anyukám nincs olyan állapotban ezért magamra vállalom. Csak kell egy kis rutin, mint ahogy a kuglófból is láttuk...
Meg le kéne róla szoknom, hogy nassolom a tésztát...
oops:
Niki, te nem vagy semmi! Betege 5 fokban biciklizel, gondolom, nem lassan. Ez nagyon jót tesz a toroknak! CSoda, hogy nincs hangod????? Vigyázz nekem magadra! Hétvégén PÉ? Foglalkozzatok ám ezzel a témával is, hisz szeptember van!
Chris, te is rendesen a finish-ben vagy! Majd írj a szülőszobáról meg a laborról!
Betti,
nincs kép a babáról? Vagy neked is ilyen 3 perces vizsgálat volt?
Na, ma már lesz időm jönni többet, most pihizek még egy kicsit.