Na, megkajoltunk és végre odajutottam a nethez.
Szóval: igen, abban igaza van a Rojkónak, hogy akkor a peteérésed érzed, mert a ciklus hosszától függően ezt érezheted a 10-től akár a 20-ig napig is. Olyan mensi szerű fájdalom. Nekem is olyan szokott akkor lenni és az egyértelműen a peteérés jelen. Annak csak örülj, hogy peteérésed van, így tehát más gond lehet, ha nem jön a babó. A gynevac injekciót én adatnám a helyedben, az nem hormon: bővebben,
www.gynevac.hu. És a múltkor is akartam mondani, hogy talán a pároddal kellenne kezdeni, mert 37 éves (ha jól emlékszem), gyereke sincs még és azért 37 év alatt számtalan fertőzést (nem feltétlenül nemi betegséget) is összeszedhetett, amiről nem is kell feltétlenül tudnia. Ezt államilag az urólógián ingyen megcsinálják. Beutaló sem kell hozzá. Otthon leveszi a spermát egy általuk adott edénybe és azt hiszem 20 perc alatt be kell vele érni és onnantól kezdve kb. két hét míg meg van az eredmény.
És Neked egy hormonvizsgálat sem ártana. Hisz peteérésed van, de esetleg magas pl. a prolaktin szinted, ami gátolhatja a teherbeesést. Ez egy sima államilag is kérhető vérvizsgálat, kb. két hét eredménnyel. Mensi 3. és 21. napján hasznos kérni.
Én az építkezéstől függetlenül ezt mindenképpen meglépném a helyedben, mert kevés erőfeszítéssel, nulla pénzzel jár, de sok mindent megtudhatnál.
Én tbányán annak ellenére hogy van rossz tulajdonsága, de szerintem ő a leghozzáértőbb ebben a kérdésben, a Lollok Zoltánt ajánlanám. Ő neki sárberekben van rendelője. De mondom, a fenti két vizsgálatot államilag is lehet kérni, mindenféle magyarázkodás nélkül.