Új privát üzeneted érkezett!

Kubu, ha aktuális még: Anyukámnak volt helikobakter vizsgálata és helikobakter vírusa is. :? :(
másodszorra sikerült csak kiírtani erős antibiotikummal.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Maccs: ma is mennek a drukkok a kiscicuskáknak!!

Kuttynak meg egy térkép,hogy gyorsan hazataláljon!!!
Vendég

Békus, látom még hezitálsz a melón, nem irigyellek. abszolút megértem hogy normális hangulatban akarsz eljönni, hiszen ki tudja mindannyiunknál mikor jön végre a baba és nem jó ellenséges légkörben dolgozni... :-(
drukkolok hogy találjatok normális megoldást! :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönöm Zsuzsó,abszolút jól érted a helyzetet!

Nem egyszerű tényleg :?

Talán napokon belül eldől,ki hogy áll a dolgokhoz.

Neked viszont sok-sok ragacsot küldök,nemsoká már kezedben a +++ teszt!!! :D
Vendég

Sziasztok! Ma én vagyok az első... sajnos :( alig aludtam...
Köszönöm a viszketős tanácsokat, de azt hiszem nem ezzel lesznek gondok, hanem azzal, h. megy a hasam... de vmi eszméletlenül :twisted: Ma reggel irány a doki, mert még a víz sem marad meg. Nem értem az egészet, mert az epekő, epepangás, epés dolgok nem járnak hasmarssal, hanem hányással, szóval ha nem jönnék du-ig, akkor bentfogtak :( nehogy kiszáradjak!
Próbálok teát iszogatni, meg kekszet enni, de nem tudom meddig marad velem...
Totál kész vagyok, nagyon félek, de inkább legyen egy vírus, ami talán kiírtható v. epekő, ami kezelhető legalább a szülésig, mint hogy megcsászározzanak mostanában :?
Nem tudom, miért vonzzok be ennyi szart, de komolyan?!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, próbálj meg pozitív maradni!A Kicsid miatt nagyon fontos, hogy ne gondolj rossz dolgokra!Csillagrombolók mennek Nektek!

Békus...nekem azt mondta Flóra, a kinez, hogy munkahellyel nem foglalkozunk, nem hagyjuk magunkat felidegesíteni...próbáljak meg én is ,ha úgy látom, elszeparálódni a bosszantó kolléganőtől(nekem konkrétan energiavámpír a nő), inkább ne legyek annyit a tanáriban, menjek fel a termembe, a gyerekek közé...Te esetleg el tudsz különülni? vagy össze vagytok zárva?
Vendég

nava: Drukkolok, hogy ne legyen gond. Nemsokára a kezedben lesz a babó, de addig még legalább egy hónapig maradjon a pocakban.
vicky79
Budapest III. kerület

Kahlan: sajnos egy "bútorboltban" dolgozom,eladó és kasszás vagyok,így egymásra vagyunk utalva,hisz bármire szükségem van,azt kérnem kell,illetve hogy leváltsanak,ha enni szeretnék,vagy mosdóba menni...
Mikor visszajöttem a 6 hetes táppénzről,mikor emelni se lett volna szabad,és 4 de max 6 órában szabadott volna csak dolgoznom, közölték,hogy akkor maradhatok,ha ugyanúgy dolgozom,mint addig...

Simán emeltem a dobozokat tovább,mert muszáj volt...
És nem 5 kg-osokat :?

A kasszából se engedtek ki,így míg le nem járt a munkaidőm,8 órán át bent voltam.
Aztán azért volt,aki kiengedett,de folyamatosan kommunikálnunk kell mindenhez,így nem tudok bezárkózni egy irodába,vagy ilyesmi.
Ha ilyen munkahelyem lenne,akkor talán nem is mennék táppénzre, ha lehetne ülni egy asztalnál.

Csak amiatt mennék az első perctől,mert nagyon nagy a nyomás nálunk,a stressz,és a fizikai terhelés :?

Sokszor maradtam egyedül a boltban (többiek az irodában),és ha kellett vmi a vevőknek,a sor ellenére ott kellett hagynom a kasszát.
(Amit ugye nem lenne szabad,de hosszú negyed órákig nem jött ki senki...)

Szóval kb. így néz ki a munkahelyem. Iwiw-en ha megnézed,hol dolgozom,azt hiszem megérted.

Ja,és mivel a kasszában mi is csomagoljuk el,amit a vevő vesz,ott állandó a hasizom munka a nehéz zacskók emelgetése miatt, tehát ha el tudnám intézni,hogy CSAK kasszázni kelljen,az sem megoldás,eléggé megterhelő :(

És mivel 3 hónap a próbaidő bárhol,előbb nem is tudnék elkéredzkedni vizsgálatokra,ha úgy döntenék,hogy máshova megyek a lombik után dolgozni,márpedig kell a folyamatos munkaviszony a segélyekhez :?
Vendég

navared
hallottam, hogy kering vmi ilyen vírus mostanság.
Torokfájás, taknyosság, hőemelkedés is van? Vagy "csak" a menésed?
ann74

Én is hallottam erről,de nem tudtam,hogy vírus vagy mi..
Anyumnak is tegnapelőtt egész nap ment a hasa... :?
A tanítványaitól kapott el valamit,azóta ő is fújja az orrát,ledöntötte a lábáról szegényt.

Végül nem mentem ma IR-re,mert mire a beutaló után odaérek,nagyon elment volna az idő,így jövő hétre halasztom,akkor kaptam 2 nap szabit.
Az úgy pont jó lesz,mert nem kell utána munkába rohanni :D
Vendég

Macs, már "csak" hét nap!
mai drukkok itt mennek! :arrow: :arrow: :arrow:

Gigi, neked is mennek drukkjaim a teszteléshez! :arrow: :arrow: :arrow:

Nava, remélem jobban vagy, gyógyítóhullámok itt mennek!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: hamarosan Te is tesztelsz!!! :D :D :D
(Vagy a BMC :) )

Gigi mikor tesztel?

Mindenkinek megy a sok babaragacs,akinek még szüksége van rá!!! :D :D :D :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

köszi Békus a ragacsokat. :-D :-D

Gigi úgy emléxem holnap tesztel. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi: remélem minden rendben van Veled és Zorkával! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
jobbulást!
Vendég

Ez olyan izgalmas!!! :)
Mindenki tesztelget,beindult a babagyár :D

Nekem még várni kell,de én leszek legtovább pocakos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tervezed az otthoni tesztet,vagy BMC? :)
Vendég

Idézet Gigitől:

[quote]A írta:múgy rajtam is kezd eluralkodni a para! Annyira izgulok, nem győzöm kivárni, hogy péntek legyen. Remélem nem lesz csalódás!!!!!

Ezek szerint holnap megtudja az eredményt :) :) :)

Remélem ++++++++!!!! :)
Drukkolok!!!
Vendég

de ma még csak csütörtök van. :roll:
én mindenképp tesztelek itthon, ha +++++ akkor kell csak bemennem bmc-be. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ha nem lenne +++,akkor nem is mész be?
Így beszéltétek meg BMC-ben? Ha én is így lettem volna,nem derült volna ki,hogy mégiscsak +++....

Igen,majd holnap tudjuk meg Gigi eredményét :D
Vendég

ezt mondta Sz, szerintem azért mert a teszt napján nem lesz bent. ha nega lenne, de nincs vérzés, akkor még1 teszt kellene 2 nap múlva.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Nnnna, jól elfáradtam!
Mary rendes kislány volt, bejeletkezett reggel ahogy kell, tehát holnap kezdem a bökést :)

Sajti, Rita,
nekem így sajnos kedd lesz a napom a bmc-ben, nem talizunk :?

Csajok,
volt közületek olyan, akinek a stimu közben adtak gynazol krémet meg a párjának vmi fura nevű tablettát az 5. naptól? :shock:

Navi,
voltál dokinál? Mizu????

Zsuzsó,
naná hogy mentek a bmc-be Zsuzskával karöltve hamarosan a ++++++++++++++++ eredményekkel!

Csak előbb még Gigi hoz nekünk egy kis zebrát, ugye? :wink:

Breki,
megértelek hogy már tűkön ülsz, hogy kezdhettek-e.
Én mindenképpen elkezdeném a fogigátlót, aztán igyekeznék rávezetni a főnököt a helyes válaszra!
Nekem tegnap bejött, pedig csak telón beszéltünk, de így is elég szuggesztív voltam!
Neked is menni fog, használd a titkot!!!

Kispatak,
annyira-annyira szorítok neked azért az állásért!!!

Kép
judit0713

Judit: nagyon örülök,hogy Mary Nálad is gyorsan beköszöntött,és ezzel a +++ teszt is közelebb van :D

Az a baj,hogy én nem csak rávezetni próbáltam a főnököt,hanem kimondtam,hogy ezen nincs mit halogatni,de közölte velem,hogy nem enged el november-decemberben... :?

Nem tudom,mi lesz,Sz ügynökkel mindenképp beszélni szeretnék,hogy mit gondol erről.
Hogy egyáltalán lehet-e esetemben halogatni a dolgot,végülis "csak" 2 hónappal csúszna,azaz 56 nappal az egész.
decemberben már szedném a fogamzásgátlót,január elején meg már szúrnék is :)
1 év múlva meg már lenne babácskám :D

Neked hogyhogy nem kell fogamzásgátló? Mitől függ,hogy kell-e,vagy nem?
Vendég

Zsuzsó, igen, bármelyik dmben, ha még nem fosztották ki 

Zsuzsijaink, Gigi mikor is tesztelnek? Magán otthon, vagy bmc? :D Hajrá mindenkinek!!! Holnap reggel jövök olvasni, az tuti :D

Maccs, írtam privit :D )

Kispatak, nagy drukkok!

Woody, igen, én is várom majd az új szokásokat :D Most jó sok gyereket hurcolok haza, amikor csakis a gyerekekkel foglalkozom… egyenlőre nagyon édesek, nem nagyon foglalkoznak vele. Remélem így is marad, bár kétlem :D

Navi, jaj, most olvaslak. Gyógyulást mihamarabb!!!
mieza

Zsuzsi: Nekem ez fura,hogy így kérte,de ő tudja.
Mostmár az előzmények miatt mindenképp kérnék vv-es tesztet is,mert az alacsony HCG-t nem mutatja ki a vizeletes.. :roll:

de azért valamelyik nap megcsinálják Neked bent is a tesztet?
vagy ha pozitív,akkor is csak telefonon intézik?
Vendég

Békus,
ha az itthoni +, akkor megyek bmc-be helyetteshez akár van Mary akár nincs.
ha nega és van Mary, akkor p....golyó abbahagy és folyt lombikkal.
ha nega és nics Mary, akkor újabb teszt.
asszem, de most jóóól elbizonytalanítottál :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ne haragudj,nem az volt a célom :lol: :lol: :lol:

de amit leírtál,az logikus :) Csak sajnálnám,ha nem hallanád ott a bűvös mondatot,de ígérem,amint megírod ide,hogy ++++, Tőlem hallhatod!!! ;) :D
Vendég

Hali Lányok!

De aranyosak vagytok, hogy igy aggódtok értem, szurkoltok nekem. Remélem Istenke meghallgatja és rátok is gondol, mint ahogy én rátok.

Most a jövő héten lesz még egy interju egy másik cégnél, ez is nagyon komoly hely, és végre a német is kell, ami ritka,mint fehér holló. De ahog mondják, az is ritka, aki ennyire tudjon németül mint én meg még jó nagy gyakorlata is legyen, hát bizakodom.

Holnap elutazom, remélem ott is minden ok-s lesz.

Nem látom, hogy kinek hogy sikerül, remélem lesznek zebrás tesztek!!????? Legyen minél több!

Breki: Nem semmi a helyed. Szerintem beszélj a dokival, amit ő mond tedd azt. Ha nem lehet várni, akkor nem vársz és kész, csinálod a programot ahogy kell, a bolt meg ... Na veled se törődtek, mikor még a kasszát is ott kellett hagyni, na ilyent - erre gondolj és csak magadra, mert senki sem köszöni meg a sok jót - láss engem!!!!

Navi: jobbulást, mit mond a dokker, valami virus?

Macsek: jaj már nem sok van hátra.

Kubu: merre jársz, Liza fotó???

Eszter: veled mi van, párod?

Este még bekukk

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: örülök nagyon a híreidnek,csak így tovább!!!
Látod,a türelmednek meglesz a gyümölcse :)

Megkapod a legjobb lehetőséget,ahol meg is becsülnek majd :D

Úgy fogok tenni,ahogy Sz mondja. Sőőőt,ha azt mondja,hogy muszáj sietni,akkor erről kérek valami "igazolás"-félét is,és azt nyújtom át a főnökömnek,hogy ne higgye,hogy csak lógni szeretnék,mert nem vagyok olyan,de mindennél fontosabb,hogy a babázás lehetősége megmarajon :)
Vendég

Breki,
eddig ez a legjobb ötlet!!!
Orvosi szakvéleményre csak nem legyinthetnek!

Kispatak,
az tuti, hogy ma majdnem mindenki az angolt nyomja, így ha valaki németül nagyon jól beszél, annak sokszor nyert ügye van!

Mieza,
saját babával biztosan másképp fognak viselkedni!
Nekünk volt kutyusunk amikor Simon született, igaz, ő a kertben lakott...de a baba órákig kint szunyált, ő meg ott őrizte, ha nyafogott azonnal ugatott, hogy menjek mert baj van :)
Aztán amikor már járókában játszott, mindig kinyúlkált a hálón, meg kidugdosta a játékait a kutyusnak :lol:

Kép
judit0713

Judit: jó lehetett kutyussal együtt babázni :D
én is szeretnék majd egy kutyót,bár most inkább a cicám reakciójától tartok :D

Ő is olyan,mint a gyerekünk,nagyon féltékeny lesz az új jövevény miatt :)
mióta magunkhoz vettük anyum nyusziját,rá is nagyon féltékeny,így ha átmegyek hozzá megetetni,vagy csak játszani szeretnék vele,cicám egyből elkezd nyávogni,hogy ő éhes,vagy megtámad,hogy játsszunk vele :D

de majd valahogy bevonom őt is a dologba,elvégre nálunk ő is családtag :)
Vendég

Judit: igazad van,nekem is jónak tűnik ez az ötlet,de nem tudom,tud-e Sz bármilyen igazolás-félét adni nekem,de talán azt komolyabban vennék.
Nemigazán találkozott még egyikük sem a meddőségi kezelésekkel,a közvetlen főnökömék már 2 abortuszon voltak :shock: :shock: :shock: :?

Szóval számukra ismeretlen ez a probléma. :?

Emiatt úgy veszik a dolgot,mintha csak azt mondanám,hogy én a mellemet Karácsonyra akarom megcsináltatni...
Mintha ez lenne a mániám,hogy kitalálok valamit,ami miatt jó sokat hiányozhatok.
Vendég

Sziasztok!Ma minden vv.n túl vagyok,F.doki immun panelje is megvan.
Nagyon segítőkészek voltak az ÁEKben.Még mindíg a favoritom.

Sajti!Judit!sajna nem lesz meg jövő hétre az eredmény,így csak okt 5 körül megyek!Sz. remélem engedi a kezdést!Remélem rövid stimuval,megpróbálom meggyőzni,nekem a long nem volt jó.

Beni!ÁEK,Máv,magán.Én elég jól vettem az akadályokat,mert tényleg mindenem megvolt,az immun panel kivételével.

Macs!Drukkok mennek!Csodálom az erődet :arrow: :arrow: :arrow:
ritabmc

Kispatak!Remélem már találsz v.mit,ebben a nehéz mai helyzetben nem könnyű.Én is pont úgy szurkolok mint te nekünk!

Béku!ez szomorú hogy van aki ezzel nincs tisztában,de látom a védekezéssel sem! :wink:
ritabmc

Andikám!Minden rendben ?Sokat gondolok rátok!Nálunk a matiszolás szó azóta használatban van.Néhány nap múlva szükséges jó.
ritabmc

Sziasztok!

csak gyors bekukk mielőtt haza indulok... :oops: :oops: :oops:
nagyon sajnálom, hogy nem tudok jönni, de annyira nehéz visszarázódni a dolgos hétköznapokba :(
És mivel 1 hónapot kihagytam, és addig csak egyedül volt az irodám, így jó sok minden várt rám most!
Ha minden jól megy, akkor talán jövő héten már kicsit többet lehetek...bár nem tudom mitől, de a nagy kupacok körülöttem addigra tuti felszámolódnak...

Szóval:

Macs:
Olyan aranyos...teljesen elszokott a kinti világtól :D
Mármint a kórház kapuján kívülitől!

Ma betöltötték a 31. hetet. Egy hét múlva a kezében lesz Kitti és Balázs :D
Sajnos Foltos kuty nem került elő azóta sem, így nagyon szomorú miatta... :cry: :cry: :cry:

Jövő hétfőn ismét megméricskélik a Picúr Cicóit :D Én alig várom már, hogy megmondják nekik, hogy mekkorát nőttek ezek a Kismacsekok :D
én Balázs: 2200g, Kitti 1800g-ra tippelek!!! Nagyon jó lenne, ha így lenne, vagy ennél is nagyobbak lennének :D :D :D

Magunkról majd máskor... minden ok!

Puszi és drukk mindenkinek!!!

Gigi! Holnap bekukkantok mindenképpen hogy végre lássam az örömújjongásodat :D

eszter82
Budapest

Sziasztok,
fogalmam sincs mikor olvasom vissza a lassan hetes elmaradásomat :-(
mi jól, Lizahiszta mindenperces :-) imádom de ő úgy gondolja hogy csak rajtam van élet, ma már odajutottunk hogy bekapcsoltam neki a porszívót hogy nyugodtan tudjon aludni, így nyomta is két órát én meg tudtam egy kicsit házimunkázni, persze amikor a porszívót kikapcsoltam máris elkezdtett üvölteni, így porszívó vissza és nyomta még 2 órát.
ááááááá brutál a csajszi, fiúk jól érzik magukat, ma nyíregyházi zoo-ban voltak holnap jönnek haza, már nagyon várom őket
mindenkinek cupp és drukkjaim

Judit
úgy sajnálom, de majd MOST ! ujjaim csuriban !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszter: küldök Neked sok-sok pozitív energiát,hogy a munkahelyed kellemesebb légkör legyen,könnyebben visszarázódj!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Tudom,milyen nehéz visszatérni,idén már 3x játszottam ilyet.

Maccsnak most is,mint mindig sok-sok drukk!!
Nagyon keményen kitartott eddig is,pedig nem kevés időt kellett a kórházban tölteni,de nemsokára legalább gyönyörködhet a kis tündérkéiben!! :)

Jobb lenne persze,ha a Jóisten még több időt adna a kiscicácskáknak a pocakban,de ha így alakult,akkor a lehető legtöbbet kell kihozni az adott helyzetből! Így aztán nemsokára mi is megismerhetjük a 2 gyönyörűséget,akik most még odabent úszkálnak :)

Eszter: Adjatok magatoknak egy kis időt a pároddal! Lemaradtam,hogy mi a probléma,amiért áll(t) a bál,de az előzmények és a munkába való visszatérés miatt elég nagy feszültség keletkezik otthon,mindkét fél részéről.

Tudom,hisz az este nálunk is állt a bál...
Úgy éreztem,nem segít eleget a párom,és este kicsit kibuktam,mindent rázúdítottam.
A probléma valósnak tűnt,de tény,hogy kicsit jobban felfújtam a dolgot,mint amennyire szükséges lett volna.

Párjaink legalább annyira várják a lombik/inszem. gyümölcsét,mint mi,és nem irigylem őket,mert én a helyükben eléggé tehetetlennek érezném magam.
Hiszen csak javasolhatják nekünk,hogy feküdjünk sokat,étkezzünk egészségesen,stb.,de ezután rajtunk múlik az,hogy mennyire vigyázunk magunkra,hogy ne erőltessük meg magunkat,ők segítenek a szurikban,de csak remélhetik,hogy ezzel megtették a maximumot.

Remélem nem írtam félreérthetően :)
Vendég

Kubu: no akkor hasfájós Lizácska megtalálta a módját,hogy még a porszívó is csak neki szóljon :lol: :lol: :lol:

Ezt a megoldást még nem hallottam :D
Az autókázásosat már sokmindenkitől hallottam,de hogy a porszívó legyen a bébiszitter :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

Küldök álommanót Lizának,hogy hagyjon kicsit másfele is ügyködni! :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki ma drukkolt nekem, megvolt az átjárhatósági.
Nem mondom, hogy nem fájt, de ami tényleg rossz, az csak pár másodperc volt, a többi kibírható… Átjárható mindkét petevezetékem, Újvári csak azt mondogatta, hogy gyönyörű.
Aztán voltunk Sz.nél, átnézte a leleteiket, mindketten teljesen egészségesek vagyunk, semmit nem találtak.
Ő azt mondta, hogy a terminált együttléteket váltogassuk inszeminációval (vagy 2 terminált, 1 inszem), de nem vagyok elragadtatva az ötlettől.
Nem hiszem el, hogy nincs oka annak, hogy 2 éve várunk babára…
A termináltban meg nem bízom.
Kértem, hogy küldjön el IR-re, mert diéta és mozgás mellett is csak hízom, meg csomókban hullik a hajam, stb, de nem kaptam beutalót.
Azt mondta, hogy ez csak arra lenne jó, hogy rendbetegye a ciklusomat, de nekem az tökéletes, és ha akarok, magánban megcsináltathatom.
És Mary 3. napján várnak, hogy elkezdjük a szurit a terminálthoz.
Bejelentkeztem a Mensmetisbe vérvételre, viszont dokihoz időpont csak novemberre van.
Nem tudom, mit csináljak….
Nem akarok úgy hormonokat szúrni, hogy nincs meg az IR eredménye. Abba meg bele sem merek gondolni, mi van, ha az is negativ.
Nincs jó kedvem, na.

Navared
Remélem nincs semi baj, de azért menj el dokihoz!

Judit
Sajnálom :(
De jó, hogy már a következőre koncentrálsz!
Jó, hogy a főnök elengedett szabira.

ann
Jobbulást! Nekem a torkomra a Tantum verde pasztilla vált be.
Mikor lesz meg a vérvétel eredménye?

kispatak
Mikor less a másik két tulajjal az interjú?
Mentek végül wellness-hotelbe?

kahlan
Ez volt az első átjárhatóságim, remélem az utolsó is :)
estrella22

És itt az ígért képecske is :)

Kép EAlbert

Mi sokkal szebben láttuk, amikor a kép készült, pont már mozdult és az orra a képen egy kicsit el van kenődve :)
mieza

Hahó!

Hát olyan jó ide benézni, hogy Ti azt nem is tudjátok!

Itt - ha bajok is vannak, de mindig találok vigasztaló szavakat, remélem én is tudok valamit adni nektek!

Amin legjobban nevettem, Liza és a porszivó! Kubukám ha ez kell, akkor menjen a gép. Legfeljebb te és a szomszédok beleszédültök, ha a lány nem is. Marci és bölcsi?

Breki: igen kérjél igazolást, aztán tudod- kitörölhetik vele! Amugy abortusz, hát ez se semmi. Én az ilyent nem hagynám, szülje meg, ha már arra sem volt képes, hogy tegyen ellene. Nekem ez ismeretlen fogalom. Nekem akkor lett gyerekem, amikor akartam és utána soha többet (sajna!). Ha akart volna a férjem, biztos lenne még, bár lenne!

Macs: reméljük minden ok-s lesz, és jönnek a miákolók!

Sajti: dolgozóba? Nagyon hiányzol!

Estrella: látom közben irtál. Hát nem tudom mit mondjak. Tégy a doki szerint, de ha kell magánlabor menjél. Nézd meg a www.kramakft.hu-t is, lehet hogy ott olcsóbbak a dolgok (telefonálni kell). Interju jövő héten, nem tudom mikor, még az sem biztos, hogy behivnak. Amugy egy teljesen másik hely az kedden délelőtt. Mindkét cég nagyon komoly hely.

Mieza: babácska meseszép, pocakfotó kéretik!!!!

Na a holnapi tesztelők, jó zebrás teszteket hozzatok! Ja jövő héten, lehet megyek állatkertbe, a zebrát megnézem és majd küldöm fénypostával nektek.

Eszter, osztálypénztáros és kedves többiek:

ki mit szólna egy fórumtalihoz még a rossz idők előtt? Az a hely ott jó lenne a multkori vagy jobb ötlet????

Most lelép, mert csomagolni kellene - utálok, de kell. És vasárnapra mégis esőt mondanak, egész héten ezt lestem, ma reggel még másképp volt, de a fejem fáj, inkább annak hiszek!

üdv
kispatak
Vendég

Kispatak, hurrrá-hurrá!

Estrella, ezek csupa jó hírek!! Látod-látod?
Van egy doki a Mensmentisben, akihez iszonyú sokára lehet bejutni. De rendel máshol is, egy ezresért olcsóbban és oda szinte mindig lehet időpontot kapni. Kicsit furi a néni, de jó szakembernek tűnt. Olyan fejcsóválós fajta, de lehet, hogy jobb mint várni hónapokat. Ha gondolod, megadom priviben a számát.
mieza

Látom, kispatak is pont most mondta :)
De nekem is eszembe volt már!

FÓRUMTALI:

3 időpont:
október 9 szombat
október 17 vasárnap
október 23 szombat

Helyszín:
A helyszín lehet nálunk, mert az Örstől nincs messze, a párom vállal akár fuvarokat is onnan. Mert sokunknak jó és mert ha hideg van, bent is lehetünk. Friss anyuk is jöhetnek, mert van pelenkázó és tuti cigifüst mentes. Kutyát ha zavarnak kidobjuk, de nagyon jó fejek, majd meglátjátok. Akik félnek tőlük, felülhetnek a kanapéra, asztalra, bármire :)
Másik opció: Valahol bent a belvárosban, cukrászdában, bárhol :)

Kéretik megírni mailben az info@okosanyu.hu-ra, hogy kinek melyik felel meg. Lci mindenki írja oda:
- a fórumos nevét is, hogy könnyebb legyen táblába rendezni
- melyik időpont
- melyik helyszín

ZUGOLVASÓKAT is szívesen látunk :)
mieza

Na, elég aktív voltam? :))))
mieza

Estrella, ez csupa jó hír, hogy nincs semmi bajotok! Ne legyen rossz kedved, sőőőőt! Remélem az IR eredményed hamar meglesz és akkor már azt is tudni fogod, hogy szuper!

Kispatak!
Remélem most már rájönnek a munkaadók, hogy nélküled nem élet az élet és felvesznek! Nem is tudom miért gondolkodnak ennyit rajta! Több éves tapasztalat, magasan kvalifikált, szerintem álommunkaerő! :)

Csajok holnap reggel tesztelek! Tiszta idegroncs vagyok! Tegnap egy másik fórumon olvastam, hogy őket 3 hét múlva teszteltetik és volt olyan lány, akinek 2 hét után nega volt, viszont 21 múlva pozitív!!! Most akkor miiiiii vaaaaan????
Én lelki szemeim előtt már látom a két csíkot, de ha nem, akkor hatalmas pofára esés lesz!
Drukkoljatok légyszi-légyszi!!!!
Köszi csajok!

Maccsnak mennek a drukkjaim, Zsuzsónak is, meg babaragacs!

Tiszta zizzent vagyok, bocs!!!!
gigibp

Mieza ez tök jó!!!! Ha jöhetek én is, akkor majd holnap megnézem az időpontokat, mert most beszámíthatatlan vagyok! ;)
gigibp

sziasztok,

Mieza pörgős kismami,
ez ám a nagy visszatérés!!!! gyorsan írtam is, mielőtt elfelejtem. mivel én is budapesti vagyok, segítek szívesen a szervezkedésben, majd egyeztessünk.
E.Albert látom megmaradt a név! :-D csodás a kép!!!

Rita, Esterella,
szupi jó hírek, bízzatok a dokkeretekben.
én az ir-t megcsináltatnám magánban. ha már megvan az eredmény, az már fél siker.

Gigi, jövök reggel. remélem jó hírre!!! drukkok! :arrow: :arrow: :arrow:

Judit, örülök hogy Méri legalább jó fej volt, hajrá szúrkálódás!!!!

Kubu, kitartás! kitartás! kitartás!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Gigi!légyszi növeld a + listát!drukkok!Már ennyi idő eltelt a beav.óta?!
ritabmc

Hajrá fórumtali!Mieza!Még ehhez is van erőd?Nem vagy semmi te kis energia bomba!
ritabmc

Hát igen, eltelt már az a bizonyos két hét! Bárcsak már holnap reggel lenne!
gigibp

Navi
A hugomnak volt viszketése, az epepangástól volt.

Csak egy ötlet és nem is tudom hogy kinek kéne címezni:

Azt a bizonyos névlistát kellen frissíteni, mert nagyon sok új van közöttünk.
vnbeni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?