Új privát üzeneted érkezett!

jeanner:D reméljük tényleg bejön ez a laptető dolog:D

mi az az aviva torna?

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


sziasztok!

Bogárka!!!!!!
aznap fájt a pocim de akkor ugy mintha szét akarna durranni be volt dagadva...ugy mintha fel lennék fuvodva.
Másnap már csak kicsit fáj,fájdolgált de az elözö naphoz képest már kevésbé.
Ami viszont érdekes,fáj a hátam vagyis itt lennt oldalt,a fenekem fölött jobbra.

A tezstet 3 napja csináltam,azzonnal negativ lett...
ma is volt barnázgatás,de most egy pici vér is társult...lehet mégsem az amit gondolunk,egy kicsi görcs is van de szerintem picit pszihésen is beképzelem... ha holnap is csak ennyi lesz,akkor hét végén tesztelek!!!!

Bogárka!!! még egy kérdés,voltam gyogyszertárbab kérdezetema homeos bogyit,azt mondta a csaj van 12 fajta nem tudja melyiket adja.
Az omega 3-6 sem tudta hogy melyik,mert 3 is van 6 is van és van egyben 3-6-9...
Vendég
 


Kati ,Jeanner köszi a drukkot reméljük siker
Vendég
 

 
 

Lanyus!! Rejtely vagy!:) Mindenesetre fura ez a Te "menstruaciod"! Baratnom is ilyen furan verzett es terhes volt. Most nem folbiztatni akarlak csak, na, irom, hogy annyi fele terhesseg van, hogy huhhhuuuuuu!!:) En azert drukkolok!

A Schussler fele homeobol igen sok fajta van. Magnezium, kalcium, D vitamin, stb. stb. Neten ra tudsz keresni, hogy Dr. Schussler sok es kidobja milyen fajtak vannak, tudsz valasztani melyiket szeretned. En a magneziumot javaslom majd mert ez beagyazodas segito es egesz terhesseg idejen nagy mennyiseg kell belole. En ha babas leszek veszek meg kalciumot is es nem tudom vas van e Schussler-ben de ez is kene majd nekem. En nem akarok szedni terhes vitamint mert nem termeszetes vitaminokat tartalmaz hanem vegyileg eloallitottat es azt mondta a nogyogyim, hogy nem biztos, hogy a mehlepeny tudja szurni a kemikaliat mert ugye ezeket igy allitjak elo. Es azt is mondta, hogy a baba egeszseges lesz ugyan de par ev mulva lehet betegsege a sok vegyi vagyis mu vitamintol. Igy engem meggyozott. Es van nehany gyogyszeres pasi ismerosom es egyik sem engedte szedni a felesegenek egyik fajta terhes vitamint sem. Ez nem tobb, mint jo biznisz a gyogyszertaraknak es gyogyszercegeknek, dokiknak, van beveteluk boven de az mar senkit nem erdekel ha a gyerekek x eves korukban betegek lesznek. En kihagyom de mindenki mas azt szed amit akar csak gondoltam leirom, hatha erdekel. Az en nogyogyaszom akademiai kutato, tudomanyos doktor en neki hiszek nem a gyogyszercegek reklamjainak. Le van mar itt paktalva mindneki mindenkivel.-szoval erted.
Vendég
 


Lanyus! Ja, Omega 3-6-9 is jo, 3-6 is, mindegy melyiket veszed csak azt nezd meg a higany ki van e tisztitva belole. Az enyemre ra van irva a dobozra, hogy nem tartalmaz higanyt, tisztitott. Az a legjobb ha olyan helyen veszed ahol csak termeszetes alapanyagu vitaminokat lehet vasarolni. Bar gyogyitarban is biztosan van higanymentes is. Na, mindegy a higany a lenyeg.
Vendég
 


ezek vannak a tájékozatón
:

-calcium fluoratum
-calcium phosphoricum
-ferrum phosphoricum
-kalium cloratum
-kalium phosphoricum
-kalium sulphuricum
-magnesium phosporicumgondolom erre gondoltál a beágyazodásnál,meg a hányásnál(
-natrium chloratum
-natrium phosphoricum
natrium sulphuricum
-silicea
-calcium sulphuricum


ezek lenének az omega 3-6-9 et nézem a dobozán a higynról semmi nem volt azt mondta a gyógyszerés hogy elvileg tisztitva van és nem tartalmaz...


Igen elég fura ez a dolgo nem tusdom mit gondoljak én is,mert semmi más tünetem nincs nem émelygek,nincs hányingerem...csak fáj a hátam ott lent,meg a barnázás,meg a mellbimbó de már az sem,hanem pont egy idöben volt mikor az ovulácios fájdalom,de akkor ez jó pár napig fájt még utána...vagy 4-5 napig,aztán elmúlt.
Vendég
 


sziasztok!

lanyus!!!
egy cipőben járunk! :)
nem tudom, emlékeztek-e még, múlt héten meséltem, hogy megjött, és akkor kezdhetem a closti kúrát.
na, hát nem jött meg rendesen, barnázgatás volt, nagyon pici vér társult, de csak olyan pici volt a "vérzés", hogy a betéten nem láttam, csak akkor amikor megtöröltem magam...
múlt héten szerdán negatív volt a teszt.
mostmár teljesen elmúlt a "mensim".
valszeg 7végén tesztelni fogok...

ferrus phosphoricum:
pont tegnap vettem ezt a schüssler sót, én Dávidnak vettem, mert vizes orrfolyása van, és arra jó.

kalium cloratiumról csak azt tudom, hogy sűrű, fehéres orrfolyásnál lehet azt szedni.

a többit nem ismerem.
belani
 
 


Igen, Nekem ez a magnezium van. Ez nem jo hanyinger ellen ez csak beagyazodas segito es terhesseg alatt jo hatassal van a mehre mikozben a meh tagul a baba fejlodese alatt. Es be szokott gorcsolni a kismamik hasa idojaras valtozasra, sokuknak kezuk, labuk is, erre tokeletes ez a homeos magnezium. Nehany perc alatt hat. Vizben oldva ha iszod es nem szopogatod akkor meg szinte azonnal.:) :wink:
Hanyas ellen bnom szedett valamit de nem tudom mit de ezt tudnak adni homeos boltban.
A gyogyszertaros is jo fej, hogy azt mondja, elvileg tisztitott. Nekem azt mondtak, ha a dobozon nincs feltuntetve, hogy tisztitva van, akkor nincs. Ha nincs tisztiva az nem jo, a higany mergezo a babara nezve.

Egyebkent neten az osszes Schussler fele so melle van tajekoztato mit mire kell szedni, kinek, es mikor. Fene tudja, lehet van hanyingerre is.:) Meg en sem neztem csak regen de akkor meg nem ez volt a cel igy nem emlekszem van e kifejezetten hanyingerre de majd neten megint rakeresek csak most rohanok mert ma progi van Apaval. Jon ide Londonba a Dumaszinhaz. Kiss Adam es Kovary Zoltan es ide megyunk.:) Remelem jo lesz. Meg lesznek magyar kajak, piak:):) es dizsi lesz musor utan. Na, szoval majd megnezem holnap neten ezeket a homeos bogyokat.

Nagyon izgulok, hogy babas legyel!!:):) :wink:
Vendég
 


Belani, huuu, ne izgass Te is!!:):) Drukkolok!!!+++++++
Orulok, hogy Neked is bevalnak ezek a Schussler fele sooook.
Vendég
 


Köszi Bogárka a segitséget és a drukkot is.. picit félek...
annyira szeretném,hogy túl szép lenne ...
szereintem holnap megjön...belül igy érzem...majd meglátjuk!!!Én babás szeretnék lenni!!!!!De belül van egy hang:) ami azt mondja megjön.
Vendég
 


Lanyus,ezt talaltam nagy hirtelen, Belani esetleg Teged is ha erdekel:

1, CALCIUM FLUORATUM: mely Schüssler-só megerősíti, feszessé teszi az izmokat, inakat, szalagokat, és az elasztikus szöveteket, fekélyek kiegészítő kezelése. (A Calcium fluorátum Schüssler-só alkalmazása max. D12 - 4 tbl./nap krónikus kezelésben - DHU gyártó esetén!)

2, CALCIUM PHOSPHORICUM Schüssler-só: mely Schüssler-só tápláló, növekedést elősegítő és robolálószer, táplálja az idegeket. Vérszergénység, tüdőproblémák, menstruációs panaszok, csont és fogbetegségek esetén ajánlott.

3, FERRUM PHOSPHORICUM Schüssler-só: mely Schüssler-só elsősegélyszer, lázas, fájdalommal járó állapotokban és sebek, vérzések, zúzódások esetén, fájdalmas heveny gyomorhurut és hányás, lázzal járó nyári hasmenés idején hatékony.

4, KALIUM CHLORATUM Schüssler-só: mely Schüssler-só méregtelenítőszer, segít a salakanyag kiürítésében, feloldja a kötőszöveti pangásokat, hurutos gyulladások váladékait. Főleg a szem-orr-torokbetegségekben, tüdő-hörgő és mellhártyagyulladásban, oltási károsodások és égés esetén használatos.

5, KALIUM PHOSPHORICUM Schüssler-só: mely a legfontosabb idegrendszeri Schüssler só, szívritmuszavaroknál, alvászavarokban, kimerültségben, depresszióban, izomgyengeség, vérzések, bénulások, üszkösödés esetén hatásos.

6, KALIUM SULFURICUM Schüssler-só: mely Schüssler-só anyagcsere szabályzó, a bőr és nyálkahártya (orr-torok-fül-hörgő-kötőhártya) gyulladásait, sérüléseit gyógyítja. A méregtelenítő és kiválasztási funkciókat fokozza.

7, MAGNEZIUM PHOSPHORICUM Schüssler-só: mely Schüssler-só idegrendszeri és nyugtató hatású, görcsoldó hatású, frissítő, élénkítő, kiváló fájdalomcsillapító idegfájdalmak, migrénes hajlam, és kólikák (hasi görcsök) esetén.

8, NATRIUM CHLORATUM Schüssler-só: mely Schüssler-só szabályozza a szövetek víztartalmát, vízhajtó, hidratálja a kiszáradt nyálkahártyát, serkenti az anyagcserét és salakürítést. Vérszegénység, étvágytalanság, tejhiány gyermekágyas anyáknál, könny-és nyálfolyás, fejfájás, neuraszténia esetén hatásos.

9, NATRIUM PHOSPHORIKUM Schüssler-só: mely a savakat semlegesítő és lebontó hatású készítmény, vese-epehólyag kő és homok esetén ajánlott.

10, NATRIUM SULFURICUM Schüssler-só: mely Schüssler-só anyagcsere fokozó, méregtelenítő, a máj-epe-vese betegségeire, bőrkiütésekre, sömörös bőr, nedvedző alsólábszári fekély és influenza esetén hatékony.

11, SILICEA Schüssler - só: mely Schüssler-só erősítő, regeneráló, idegrendszeri készítmény, az ingerekkel szemben ellenállóvá teszi az idegeket, reszorpciós szer, a gyulladásos folyamatokban képződött nedveket felszívja, gennyes gyulladások esetén alkalmazható. Erősíti az ereket, a bőrt, a hajat, a körmöket, porcokat és a csontokat.

12, CALCIUM SULFURICUM Schüssler-só: mely Schüssler-só kitisztítja a nyirokfolyadékot, az anyagcserét fokozza, vértisztító, gennyes sebeket és tályogot tisztít. Orrmelléküreg gennyes gyulladása, reuma, szédülés és fokozott álmosság érzet esetén alkalmazható.
Vendég
 


Lanyus!! A belso hang az sajna sosem csap be, de hatha most nem lesz igaza!!:):) :wink: :wink: Addig van remeny amig nem jon meg!!!!
Vendég
 


igen tudom...majd meglátjuk.
A holnapi nap minden eldöl!!!!!!!!!!!!

nektek jó szórakozást a duma szinházba!!!!!!
Vendég
 


Koszi, Lanyus!! :D :D Remelem jol kinevetem ma magam!! :lol: :lol:

Majd irj, mi volt reggel!!!!
Vendég
 


Beszereztem a magnéziumosat,már el is szopogattam egyet.
hogyan alkalmazzan,elég 1 nap 1 tabi vagy???
Holnap irok,majd ugy 4-5 fele,mert akkor érek csak haza,addig ezerrel drukkolok hogy ne legyen semmi...bizom ...
Puszi.jó szórakozást mégegyszer
Vendég
 


Lanyus és Belani mennek a drukkok ezerrel!!!

Gabi, nagyon édes a pocid!!! Gratulálok!!! Nekem is ilyen picike pocim volt Nórikával. :)

Képzeljétek, annyira unalmas ez a tanfolyam amire beiskoláztak, hogy unalmamban végigolvastam az egyik szakvizsgakönyvet.

Nóri megint megy a hétvégén nyaralni a Mamiékhoz. Kettesben leszünk Apával! :oops: :D

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Morning..

Csak átfutottam, huu képtelenség ezt végig olvasnom :) Most lusta vagyok :)
Hoztam nektek valamit, igaz nem olyan jól látszik a vaku miatt, de ott van :D :D :D

Kép :) :) :) zebra :) :) :)

Lina: Na????????

Gabi: Cép pocak :D
csip-csip18
 
 


Szijasztok!

Csip, dehogynem látszik, ne hülyülj már!!!!!!! :D :D :D :D (jó a körmöd nagyon)

Bejni, ez egy olyan torna, ami jó hatással van a női szervekre... havonta 1x kell csinálni, attól függően, h babát szeretnél, v nem szeretnél, görcsölsz-e mensi alatt, ilyenek.. :roll: nagyon sok jót olvastam róla, szóval ki akarom próbálni :)

Lanyus, Belani, drukk megy!

Bogarka, ez egészen jól hangzik :) bár én most Gravidát szedek... de engem is eléggé padlóra vágott, amikor megláttam a papíron, h E-xxx meg E-yyy hát gyönyörű...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: köszi :D ari vagy :9 körmöm??Áhhhh le van nőve...most állok neki feltölteni:)
csip-csip18
 
 


Csip, te olyan sima francia manikürt is tudsz, saját körömmel, zselével?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Igen :) Mindent tudok :)
Mármint, Te arra gondolsz, hogy a saját körömre, francia műköröm zselével :) Gondolom :)
csip-csip18
 
 


Lanyus, drukkolok, remelem nincsen semmi. Irjal majd!!!!!

A homeos bogyorol ezt olvasd el mert fontos!:

http://www.luteolakft.hu/gyakori-kerdes ... okrol.html

Jeanner, ez az Aviva ez baromi jo! Bnomnek ludtojas nagysagu miomaja volt es ettol mult el neki. Csak Neki asszem talan heti 2x kellett tornaznia. Fogamzasra is NB I-es ezt tok jo, hogy irtad nekem pl. eszembe sem volt.

Csipp, ez olyan csik anyam, hogy kisuti a szemem!!!! A kormod pedig vagany!
Vendég
 


Aranyosak vagytok csajok. Elpirulok. :oops: :oops: :oops: Mondjuk a sok rosszullét miatt vagyok ilyen szikár, ha nem így kezdődött volna a terhességem, akkor már biztos nagyobb pocim lenne. Egyébként estére mindig megnő, aztán reggelre meg lemegy. Gondolom a sok állás meg járkálás befolyásolja.
Csip: Nagyon szépen látszik a második vonal. :) :) :) Ez annyira jó!!!
Drukkolok azoknak, akik most fognak tesztelni!!! +++++++++++++
Én is szedek magnéziumot, az elején 3x2-t kellett most már csak 4-et veszek be egy nap. Szerintem elég annyi. Mondjuk még szedek folsavat, meg terhes vitamint. Úgy hogy el vagyok látva mindennel. :lol:
Hétfőn megyek AFP-re, aztán meg 4 hét múlva dokihoz. Olyan hosszúnak tűnik. De csináltunk felvételt az uh-ról, úgy hogy addig is van mit nézegetnem. :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


:D

Csip, télleg látszik az a második csík:D majd rakom a képeket is amiket ígértem, csak most épp órán vagyok és figyelni kellene:D

jeanner: köszke, erről még sosem hallottam:) ja és ajánlom csipet mint körmöst mindenképp, nagyon szépeket csinál:D nekem is tegnap újította meg a kezem:D abszolút elégedett vagyok:D

fáj egy ponton a hátam..már 5. napja..ajaj..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Gabi, de akkor is jól nézel ki :)

Bejni, látom, nagyon uncsi az óra :D az a baj, h egyáltalán nincs most körmöm :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Basszus írtam, de hova lett??? :shock: Lehet máshova ment :lol:
No akkor másodjára is neki futok....
Szóval....

Bejninek már mesltem tegnap mikor volt nálam, de nektek el is felejtettem megírni....
Mostani vacsorám :) tegnap is meg tegnap elött is a köv.volt :)

Vajkrémes-téliszalámis-karavános kifli, hozzá nagyon de nagyon erős paprika :) ja és ki nem találnátok az életben :) CÉKLÁT HOZZÁ :) :oops: :shock: Az uram már öklendezet, hogy tegnap ismét azt tettem, csak még paradicsom is volt...Nagyon kemény...De úgy ettem, mint aki meg halna érte, ha nem lenne ott a cékla :D :D :D
csip-csip18
 
 


Csip, biztos, h máshova ment :lol: az én privijeim közé :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Bejni: Ismerősek ezek az unalmas órák. Nekem is volt egy kettőben részem a fősulin. Az ember azt sem tudja melyik keresztrejtvényt fejtse meg közben. :lol:
Jeanner: Nagyon ari vagy. Te sem panaszkodhatsz, nagyon helyes vagy. :)
Csip: Ez jó!! Kívánós vagy. Remélem ez így is marad nálad és nem csap át rosszullétekbe. Engem ez a kívánósság teljesen elkerült, inkább undorodom egy csomó mindentől ide értve a nyers húst. Mondjuk most már egy fokkal jobban kezelem a találkozásokat ( :lol: ) , de régebben megláttam és felfordult a gyomrom. Azért illene most már elmúlnia így a 15. hét táján.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Én el sem tudom képzelni, mi lesz, ha egyszer 2 csíkot fogok látni. Nem íródik fel rögtön az ember homlokára, hogy TERHES VAGYOK?
A másik: eddig is csöpögtem, ha megláttam egy babát, ma már elég egy cumisüveg reklám is pl. :)
craven
 
 


Craven, az ember azért uralkodik magán, szerintem... :) bár itt a nagyon közvetlen kollégák már tudják, hogy babát akarunk, de szerintem nekik csak akkor fogok szólni, ha már legalább szívhang lesz...

Gabi, az egyik kolléganőm terhessége legvégéig hányt a lányával, mégsem fogyott egy grammot sem, sőt... :roll: szal ez szerintem alkatfüggő is... :) én meg messze nem vagyok már csini, de azért köszi :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Teszteltem és sajnos negatív! Ez van majd legközelebb sikerül!
Én már örülök a 2 évesemnek is! :lol:

Nem adjuk fel a kis tesót!Most még nem akar hozzánk jönni!De majd eljön a mi időnk is! :wink:

Réki alszik mert ma negyed 7 kor kelt!Eszméletlen! DE nem volt hisztis!
Most vissza olvasok és írok!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Lina, sajnálom :( de jó a hozzáállásod, tetszik :D majd akkor legközelebb ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


sziasztok!
bocs, h nem reagálok mindenkinek, de nemrég írtam egy hosszút és jól elszállt!!!!brrrrrrrr!!!! :twisted: :twisted:

mutatok én is fotókat:

pocak 17 hetesen:
Kép

babám 15 hetesen:

Kép

itt is babóca, aki azt mondja, h kukucs!

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Lina: :cry: :cry: :cry: jó hozzáálllás :wink:
csip-csip18
 
 


Csip: Tetszik a teszted!Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol:

Kati: Szép a pocid és gyönyörű a baba!

Nekem is a mai napig meg van a Réki uh-os képei!Olyan jó nézegetni!
Én is használta a terhességem alatt is homeos cuccokat! És Réki neki is volt!/fogzásra,orrcsepp)

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


lina: sajnálom a tesztet, de tök jó, h így látod. és így is van. neked van egy gyönyörűséges kislányod. és biztos vagyok benne, h jönni fog a kistesó is.

gabi: nagyon cuki a pocid. én látom rajta. és irtó csinos vagy!!!! egy gramm felesleg sincs rajtad. és most nagyon hamar fog nőni a pocid jó sokat. nekem is így volt. neked még látványosabb lesz, mivel ennyire vékony vagy. nekem elég széles a csípőm, így van helye a babának. én tartok attól, h bálnásodni fogok, de nem is érdekel, ha így lesz. most még szerencsére előre nő.
figyu! biztosan tudja a dokid, de nem lesz késő több, mint 20 hetesen menni? csak azért, mert általában a 18.héten szokták csinálni a genetikai uh-ot.
milyen lett a tarkóredőd és a kombinált teszted?mert ha azok jók, akkor az afp szinte csak jó lehet. és jó is lesz!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Köszönöm az együtt érzést nagyon aranyosak vagytok!

Én a terhességem alatt 26kg híztam!60kg-mal kezdtem!De hál a 2évesemnek "már csak 6kg"felesleg van rajtam!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


lina: nem semmi! ez tök jó, h ilyeneket tud egy kétéves!!! akkor nem aggódok!!!

jó lenne, ha senki nem értene félre! nem érdekel, h hány kiló jön fel és hova! és nem azért mozgok, mert egy rubint réka akarok lenni!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


A mozgás kell is a terhesség alatt!Persze ha nem veszélyeztetett!
Én rengeteget mozogtam sétáltam!És lám 3óra alatt megszületett 3900g és 56cm -res lánykám!A terhesség nem betegség!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


lina: nem semmi méreteitek voltak!!!! anyám!!! ezt három óra alatt!!! gratulálok, minden elismerésem!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Igen, nekem is mindenki azt mondja, minél többet mozogsz terhesen, annál könnyebben fogsz szülni :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Meg ittam a MÁLNA levél teát!Ha jól emlékszem a 37héttől szabad csak inni!Segíti a tágulást!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


lina: eddig hittem ebben, de ma beszélgettem egy anyukával. kolléganőm volt. az első babájával végigdolgozta a terhességet, meg mozogta és másfél(!!!) óra alatt szülte 3600grammosan a kisfiát. aztán most 5 év múlva újra kismama lett és már a 20.héttől nem is dolgozott. óvatosan mozgott. tényleg óvatosan! a baba a 26.héten meg akart születni, de szerencsére visszatartották. de szigorú kórházi fekvés. végül a 41. héten jött csak a baba, aki 1óra 10 perc alatt volt kint. sajnos a férje be sem ért. és levente is közel 4kgos volt.
példa és ellenpélda egy anyukánál. úgy gondolom, h ez is alkati, mint sok minden.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jenner: azért még hiszek ebben én is, de majd olyan 20 hét múlva kiderül. :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, de én olyat is ismertem, aki agyon kímélte magát és 20 órát vajúdott... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: én is, meg olyat is, aki végig tornázni, meg jógára, meg mindenhova járt és így is 20 órát vajúdott.
ezért írtam, h alkati szerintem a dolog.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Terhesség-mozgás: érdekes példákat mondtok :D

Én nem nagyon mozogtam, persze, bevásárlás, gyalogás, lépcsőzés megvolt, de konkrét torna nem. Mégis sikerült 3,5 óra alatt megszületnie Dávidnak, 4,2 kg-osan és 59 cm-esen :D

Iszonyú hatalmas nagy volt a pocakom, a végén már nagyon nehezen mozogtam, és a 35-36. héttől durván vizesedtem, majdnem be kellett feküdnöm a kórházba.

Én homeopátiás bogyókkal, málnalevél teával és gátmasszázzsal készültem fel a szülésre.

9 nappal szülés előtt készült:

Kép

Kép
belani
 
 


Nagyon szép szülésem volt ezért is szeretnék még egyet!Ezt is át élni még!Meg mindent!
Most csak pozitívan szabad mindenhez hozzá állni csak úgy lesz valami!

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Jézusúristen, belani, ez állllllati nagy!!!!!!!!!!! (csak mobilon tudtam megnézni)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati, tudom, hát ilyen is van... :( anyu velem is feküdt, mert ugye majdnem koraszülött lettem, és 4 óra alatt megszült, de mivel és a szülőcsatornába fordulva fejlődtem, nem nőttem túl nagyra, tesómmal mosott főzött takarított, és 8-10 órát vajúdott, a többiről ne is beszéljünk... :? úgyhogy ez nagyon sok mindentől függ...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?