Sziasztok Lányok!
Tudom, nagyon eltűntem……. szánom – bánom bűneimet!
Nagyon sok minden történt VELETEK!!!!Megpróbáltam visszaolvasni mindenkit, úgy ahogy sikerült.
Lányok, GRATULÁLOK Hepehupának a gyönyörű kispasiért!
Bari, DRUKKOLOK 1000rel neked!!! Hogy vagy?? Izgulsz ugye?
Babaragacs bogyókánknak!
Etus, megy a DRUKK 1000rel Neked is!!! Babaragacs lencsikéknek! Tök jó, hogy „furcsán” érzed magad, meg hogy szurkál a hasad, mert azt olvastam valahol, hogy más is érzett szurkálást, amikor megtapadt a baba!
Bodzássüti, kitartás a vérömleny miatt, nekem is ez miatt kellett 1 hónapot csúsztatni a lombikot, de a következő hónapban biztos indulhattok, addigra felszívódik, meglátod!
Zafír, küldöm a katonajavító DRUKKOKat!
Mi most úgy állunk, hogy szüneteltetünk több okból is.
1, Szedjük a MERCKFORMINT és a jövő héten kell menni kontrollra az endokrinológushoz. De közben meg egy csomó vizsgálatot még meg kellett csináltatnom ( pajzsmirigy UHU + hasi UHU , teljes vérkép és vizeletvizsgálat, különféle hormon stb. ) ez is eltartott egy darabig
Ráadásul az ultrahangon kiderült, hogy a pajzsmirigyem nem valami okés ( több kisebb cisztikus képet mutat , ami valószínű visszamaradt gyulladás lehet) annak ellenére, hogy az eddigi hormonértékek nem mutattak eltérést!
Háááát a jövő héten minden kiderül!!!
2, Sajnos többször volt arc- és orrmelléküreg gyulladásom és most is rendetlenkedett, ezért elmentem az egyik nagyon jó fül-orr-gégészhez ( aki épp a Cirisbe is kezdett rendelni ), őt már ismertem (sajnos), mert ő műtötte az apukámat, és anno amikor nekem is műteni kellett a fülemet hozzá szerettem volna menni, de sajna rengeteg betege volt és nem tudott fogadni.
A lényeg, elküldött CT-re és kiderült, hogy van egy 10 x 15 mm-es ciszta az arcüregemben + egy szép kis orrsövényferdülés is a problémás oldalon.
Tegnap derült ki, hogy a cisztát csak műtéti úton tudja eltávolítani, és ha már elaltatnak, akkor egyben megcsinálná az orrsövényműtétet is! Na szóval….. kurv@ jó, mehetek október 7-én műtétre!!! Viszont rohadtul félek az orrsövényműtéttől, úgyhogy megpróbálom, megbeszélni vele, hogy ezt inkább hanyagoljuk.
Szóval……… sok hülye vizsgálat és sajna nem valami jó eredmények.
Valószínű, hogy megint eltűnök egy darabig, de OLVASNI azért foglak Benneteket!
További szép napsütéses napot!