Sziasztok!
A mi napunk remekül telt, itt tiszta nyár volt ma is, így hatalmasat sétáltunk apával meg a gyerkőccel. Meg volt családlátogatás, meg a szokásos szombati ebédfőzés,bevásárlás ilyesmi. A sorrendet tegyétek össze, mert azt jól összekutyultam.
Botond tegnap is kelt 23 órakor még egy szopira, úgy látszik gyűjti a zsírtartalékot télire, mint az anyja.
De ez még mindig jobb időpont, mint a hajnali.
Nalika! Nem azért dicsértem ám meg Tüncsit, hogy te meg Botondról áradozzál.
De azért köszi
Ja és egyébként még nekem sem volt ekkora babám.
Anikó! De örülök, hogy bejelentkeztél!
Jobbulást Gergőnek, kívánom, hogy se Bencus, se a családod többi tagja ne kapja el! S tessék jönni gyakrabban!!!
Orsi! Szerintem sem lehet mindig úgy kiszippancsolni a bébi orrát, hogy ne szörcsögjön. Jobbulást nektek! Az viszont jó, hogy a közérzete nem rossz Prüntyöginek, remélem ma csak javult a helyzet! S még nem is gratuláltam a ruhákhoz, hát most megteszem! Milyen esküvője lesz a húgodnak? S milyen lagzija? Olyan igazi nagy eszem-iszom dínom-dánom 400 főre?
Mucska! Gino annyira de annyira cuki! Az első képen komolyan mondom teli pofával röhög! Látszik milyen rossz sora van nálatok!
Makói út
Tiszta hülye, aki nem normális! Köszi a köszöntést, hihetetlen, hogy már négy hónapos a kicsikém!!!
Robotgépről jut eszembe: Nem tudtok nekem normális gyümölcscentrifugát ajánlani? Mire érdemes odafigyelni egy ilyen vételénél???
Ha megtalálod a teregető mosógépet ne tartd magadban, azonnal szólj nekem is!
Lujzika! Engem is érdekelne, hogy mióta vagytok Berlinben? Beszélsz németül? Vagy ott elsősorban magyar körökben forogsz? Vannak barátaid? Te is dolgoztál/dolgozol ott? S egyébként hogy érzed kinn magad? Persze csak azokra válaszolj, ami nem túl indiszkrét.
Bea! Aranyos a kutyátok.
Tegnapi nap.
Tejtermelés fokozására esetleg nem próbáltad a sűrűbb mellre tételt? Ez igazából a Zita asztala, de a
www.szoptatasert.hu oldalon az oktatóanyagunk címszó alatt nagyon sok hasznos dologról olvashatsz ezzel kapcsolatban. De ez csak egy ötlet, persze csinálj mindent úgy, ahogy te gondolod, meg ahogy nektek a legjobb!
A.Hajni! Mielőbbi jobbulást neked! Óvintézkedésnek a szájmaszkot mondják, bár szerintem az nem véd meg egy olyan lakásban, amit amúgy is teleszuszogsz, de vannak akik esküdnek rá. Inkább gyógyítsd meg magad mielőbb c-vitaminnal sok kamilla teával, párásítással.
Zita! Réka mandulaműtétje
Ádám akkor nem egy sportos típus ha jól vettem ki az eddigi soraidból (foci, túra)
Okmányirodához szorítok!Hátha tekintettel lesznek rád, mint háromgyermekes anyára....vagy ez túlzott naívság?
Panó! De jó, hogy írtál!!!! Tessék száműzni azokat a bacikat vagy vírusokat vagy miket minél előbb!!! Tényleg ilyenkor hogyan bírsz három gyerekkel??? Én tényleg csak ámulok meg bámulok rajtatok!
Egyébként azon gondolkozom már napok óta, hogy mi van a kutyával, amit betettek hozzátok? Mintha a talin nem mondtad volna el a sztorit vagy nem emlékszem...vagy nem is betették, hanem találtátok? De kutya volt ugye?
Éljen a memóriám.
Zita! lehet, hogy a szülés az agysejteket is pusztítja?
Nanda! Annyira sajnállak benneteket. Én nem is akarok ebbe belemélyedni, de esetleg nem próbáljátok meg mégis egy új kiskutyával, hamár úgyis szeretnétek? Ezek a kedvencek olyan csodákra képesek, hátha lekötné Mayát és elterelné a figyelmét Maxiról, főleg ha úgy érezné, hogy neki is van kiről gondoskodni. De én nem értek ehhez, csak eszembe jutott. Szorítok nektek!
Bori! Dorka sírása.
Lehet, hogy a frontot érzi vagy ez a láz utóhatása, nem? Sok puszi neked!
Linda,Lino!!! Tessék nektek is előbújni!!!!
Zsuzsa! De olyan jó lazítani is.
Szavaztam!
Próbálom a mailt is, ígérem
Swen