Új privát üzeneted érkezett!

Nikvik,
háát, igazság szerint azt a napirendet követjük, de amikor 8kor aludt el, akkor éjjjel 1kor és 5kor kelt,
amikor 9kor akkor csak fl5kor
éa amikor 10kor akkor 5kor kelt.
szóval az éjszakai max alvása eddig egyszer 7,5 óra volt.
és köszi a leírást, tök jól kialakultatok!!!

eszterxx,
nagyon menő a csíkos rugiban Beni :lol:
Vendég
 


Sziasztok! Geo, nekünk a napirendünk eszünk-eszünk-eszünk......mivel egy szopi 1.5 és 3 óra közt változik, ezért a világon semmi napirend nincsen. De kit érdekel, olyan gyorsan elmúlik ez az idő is..........amikor meg nem eszik, akkor általában játszik vagy a tesót figyeli, ez a két kedves foglalatossága van. Az alvással nem vagyunk jóban......

Én asszem minden könyvnek ellentmondok, nincs napirend, mellettem alszik, cicin alszik el...egy dolog van, ha Andrisnak szüksége van rám, akkor ha sír, akkor is lerakom.

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok

Én is itt vagyok néha :wink:
Sajnos már esélyem sincs visszaolvasgatni, de remélem mindenkivel minden rendben van :D
Velünk mindössze annyi van, hogy kb 1 hete éjszakára meg kellett kezdeni a tápszer pótlását, mert Arni 3 óránként ébredt fel. Azokban az időkben is, amiket ki szokott hagyni. Én meg mindig másra gondoltam, hogy éppen az idő viselte meg, vagy az, hogy visszaköltöztettem a szobájába, de kiderült, hogy éhes...
Azóta este 7-8 között megitatom, aztán megszoptatom és reggel 5-6-ig alszik.
Írjátok ezeket a napirendeket, nekem ennyire nincs meghatározva, minden attól függ, hogy Arni mikor kel reggel és onnantól számítjuk a 3 órákat. Aztán előfordul, hogy ezt felülírja és egy szopi után nem 3 órával, hanem 4-4,5 után kel. Így nálunk a fürdés időpontja is mozog. Fél 7 és fél 8 között van.
Szerdán megyünk a következő 3 :!: hónapos tanácsadásra, kíváncsi leszek hány centi és kiló :D

Biztos nem hiszitek el, de nagyon sokat gondolok rátok, olyan jó lenne napi szinten beszélgetni, most csak igazán :roll: majd megpróbálok gyakrabban jönni. Kíváncsi vagyok hogy vannak a porontyok :lol: :lol:

Eszterxxx engem érdekelnek a használt cuccok, bár mi még csak a 62-esnél járunk :lol:
Beni nagyon cuki :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek és megpróbálok holnap is benézni.
Sziasztok!!!!!!!!

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 

 
 

Sziasztok!

TALI:
Na, kor legyen úgy, hogy hivatalosan 11től lehet jönni, (9től nyitva vagyunk :D:D) és akkor 12re jönnek Csilláék, addigra meg tuti érjen ide mindenki :D:D
Arra kérnélek benneteket, hogy csörgessetek meg, ha itt vagytok, mert a csengőnk nem műkszik.
Címet elkezdte kiküldeni azoknak, akik még nem voltak nálunk :D:D


Tatim!
Jöhetsz, persze, vagy bármikor :D Vagy addig isznak üveg pohárból a csajok :D

Nanetto!
Mesélj, hogy mi volt!!!! És legközelebb meg másold ki a szöveget, mielőtt elküldöd... én úgy szoktam :D:D

Geo!
Szerintem ennyi alvás elég napközben, még akkor is, ha csak 7,5 órát alszik éjjel egyhuzamban. Bele fér. Vannak kevesebbet alvó gyerekek (lsd Hanna :D)

Mi ma voltunk egyenlőre utoljára tornán. Nem bírjuk már anyagilag a dolgot. remélem Alexnek elég lesz, ha sokat van hason és fordítgatom a fejét...
Orrunk javul :D Ennek kifejezetten nagyon tudok örülni :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


csak egy bekukk!ma a gyerekorvosnál kezdtük a napot!
hát lányok panaszkodhatnék ezer dologról de már ahhoz is "fáradt" vagyok.... meg már beszéltem a pszichommal (anyu) - még jó hogy ingyen hivjuk egymást :lol:

először is hétvégén kiborított az anyós! elegem van hogy csak 2 percre jön fel látja mi folyik nálunk mert a kedves fia ugye 3 napja a szarjait intézi - após tök szarul van rosszabbodott az állapota - de leszarja azt is még ezt csinálja meg azt - azt ugye rosszul lett kijött az orvos szigorú pihenés!!!! ... és megkérdi az anyja mitől lett rosszul!!! a babára nem bír vigyázni még 10 percre sem ... és ami a lényeg Esztinek megint elkezdett a fogcsíra mozgolódni! ettől k.o. a gyerek és én is! éjjel nem aludt fél 8-as lefekvést felejtsd el! és az a kínkeserves üvöltés! ... a szemeim bedurranva ... szóval bocsi ne haragudjatok a sok panaszért! :-(
képzeljétek ma kaját is kellett rendelnünk mert konkrétan elmentem a gyógyszertárba és 5000 forint volt nálam és mind otthagytram ... kereken 5 rugót (4999 forint) fizettem igy a cba-ba nem tudtam bemenni visszamenni nem volt kedvem! úgyhogy megállitottam egy traktort ami totál teli vitt káposztát hogy koldulok egyet és képzeljétek kaptam is :-) viszont azt én nem ehetek a puffadás miatt (tej) és igy a lelkesedésem alább is hagyott most a hűtőben figyel :-) és rendeltünk sültkrumplit és rántott sajtot!!!!

a doki nagyon jó fej volt vagyis védőnő bocsi! elejétől a végéig olyan storyt levágott! az egész burjánzást a fogcsirától a fogig milyen fájdalmon mennek át a babák hogy - hogy van kitalálva a természet miket adjak neki (homeós szereket javasolt) miket csináljak és hát hogy hajtsak a túlélésre :-)
na úgyhogy én a babatalira nem valószínű hogy tudok menni mert apóst bevitték ma a kórházba ... tartanom kell itthon a frontot mert a pasim szerdánként megy mindig az irodába tudjátok ...
de majd küldjetek fotót - meg esztit sem tudom hogy lesz a fogzással ... annak semmi értelme hogy elmegyünk és üvölt!!! :-(
és autóm sincs!
Vendég
 


Nanetto!
Figyi, bár nem csesztetésből, de ha nem 4x írtam le, hogy elmegyek értetek, akkor 1x sem.
Esztinek meg kéne végre adnod valami homeós fájdalomcsillapítót :D És szerintem jöhetnétek... főleg azért, mert ha apósod kórházban, párod melózni, akkor anyós maradt csak :D Ő meg úgy sem akar sokat lenni veletek...
Én örülnék annak, ha jönnél.
Apósod állapot romlását sajnálom!!!! :?

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Vok, köszi!

Nanetto,
szerintem is gyere, osztom Vok álláspontját. Jót tenne neked egy kis környezetváltozás! :-) Merre fele laktok? Szívesen elhozlak én is. Én észak felől közelítem az objektumot az M0-áson...
cicmarek_
 
 


Nanetto, légyszi gyertek!!! Légyszi, légyszi, légyszi.
Apósodat igazán sajnálom. :(

Hát nekünk is megjött ma a borostyánlánc. De nem értem, hiszen azért Léni már nem olyan kicsi és ez a legkisebb méretű lánc egyszerűen hatalmas rajta. Csináltam rá egy csomót, aztán kipróbáltam úgyis, hogy cérnával összekötözöm egy részét, de végül inkább kiengedtem. Nagyon szép, de bazi nagy rá. 2 cm híján az én nyakamra is ráfér, pedig én aztán nem vagyok kis darab.

És képzeljétek, nem kell mennünk holnap a budaörsi gyógytornászhoz, mert jövő hétfőtől járhatunk az innen 30 km-re lévő nőcihez. Jaj, úgy örülök.

Vik, Zoé-t (Zoe?) mindannyian így hívjátok vagy az első keresztnevét is használjátok?

Geo, hogy van Dávid? Ti is jöttök ugye a talira, ugye?

És nyugtassatok már meg, hogy nem csak én Apa lesz ott az egyetlen férfiember? Mert akkor kint hagyom a kocsiban, hadd aludja ki az éjszakai műszakot. :)

Tegnap óta itthon van a járókánk, kíváncsi leszek, hogy fog szeretni benne Léna. Az ágyában szeret a legjobban, hát majd meglátjuk.

Ma ismét hétfő, 20 hetes a kishölgy. Ma mérlegelés. Már nem is tippelek (dehogynem), úgysem jön be.

Nagymamám állandóan azzal fáraszt, hogy délelőtt és délután is kell levegőzni. Ma volt itt a védőnő, Ő is azt mondja, télen majd úgy legyen, hogy délelőtt egy óra, délután egy óra. Hát én eddig sem így működtem, de télen a ku*va sok ruházat, ruha fel, ruha le, hát nem. És ha lemegyek délelőtt is, akkor mikor főzök pl. basszus? Nekem nagyon bevált, hogy délután megyünk le, akkor viszont 2-3 órát lent vagyunk (nyilván a téli hidegben elég lesz 1-1,5 óra is) és ugye itthon is nyitva van mindig az ablak, éjjel is, az is némi levegő, még ha azért nem ér fel egy levegőzéssel, akkor is.

Ugye nem csak én megyek le egyszer egy nap?

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Nanetto,
baszki, nagyon sajnállak... de egyetértek ám a Vokkal, hogy gyertek, legalább picit töltődteök egy kis dumcsizással!! és ha az Eszter épp vendégeket fogad, én is el tudlak hozni. szóval asszem nem menekültök :lol:

Cicmarek,
észak felől közelíted az objektumot??? tök jt nevettem ezen :D

Csila,
köszönöm érdésedet, jól van már a kisfiam, megyünk, hát, már tök várom!!!

és képzeljétek, hogy már rám jönnek a legbővebb farmerjaim!!! soha nem gondoltam volna, hogy annak örülök, hogy azok a gatyák rámjönnek amiket begombolva is le tudtam tolni... :roll:

Hari,
mi van veletek?

Csilla,
mi délután, meg délelőtt is sétálunk egy órát.
úgy, hogy 9-10ig, aztán 10kor megetetem, és akkor én utána szoktam főzni.
de figyi, úgy csináld, ahogy nektek jó. a ti napi egyszeri sétátokkal pont annyit levegőzik Léni, mint Dávid a mi napi kétszerinkkel. :wink:

csajok,
valamit akartam, de elfelejtettem, mert közben az andrás meg dávid végeztek a fürdéssel, én meg etettem, aztán most megint itt vagyok, ugyanis:
8óra van, és a fiam ALSZIIIK!!!
azaz, az is lehet, hogy ordít, mert kint vagyok a konyhában, és nem találom a bébiőrt... :x
és lövésem sincs hol lehet... talán a wc-ben... egyedül ott nem néztem még :roll:
Vendég
 


Köszi hogy igy vártok és tudom Voki hogy átakarsz értünk ugrani olyan drága vagy! ... de nem szeretnék sokáig időzni a baba miatt meg hogy ilyen nyügős és azért nem jelentkeztem be senkihez nehogy a terhére legyek aztán ott valakinek értitek???
ha mennék délre mennék és fél 3-ra - 3- ra hazaszeretnék érni hogy itthon aludjon a megszokott környezetében ... :-( ...

homeós szereket ma adtam neki kupot és bogyit is!!!
a mai napunk - délután egy katasztrófa anyós ma sem segitett helyette fotózta após daganatát! ... :-( nem tudom mi a f-nak látjuk igy is hogy mekkora a baj!!!

párom egész nap látástól mikulásig melózott!!!!
ezenkivül ELROMLOTT A FŰTÉSÜNK KONKRÉTAN NINCS pedig nekünk kell mert kurva szar a ház alig van szigetelés és a legszarabb téglából épült rohadt vékony a fal eszti szobája pedig a leghidegebb amúgy is! úgyhogy hősugárzunk de marha jó....

viszont csináltam ostoros kalácsot és lányok olyan mennyei lett...
súlyom 53 kg. ... ha igy folytatom.. de igérem összeszedett vagyok és tartom is magam csak valahogy most úgy érzem hogy nem a gyerek szakadt rám amivel nem lenne a gond hanem ugye az hogy itt van az anyós téma- após akit imádok és szarul van - a párom aki egyre feszültebb baba aki fogzik :-) én aki dolgozom ... na mindegy túlleszünk ezen telik az idő és hipp-hopp minden és mindenki meg fog nyugodni mert én ÍGY AKAROM

Csilla: nekünk délelőtt 2,5 órát van kint a gyerek - délután pedig 1-2-öt attól függ mennyire nyügi! de szóval nagyon sokat és előre félek a jövőhónaptól amikor óraátállítás lesz és 4 kor már koromsötét lesz mit FOGUNK CSINÁLNI.... BENT A LAKÁSBAN!!!!

na megyek muszáj aludnom de még eszem mert most hízókúrára is fogtam magam!!!!
Vendég
 


ja és Csilla én megszállott vagyok! főzés úgy zajlik, hogy
minden héten leülök szombaton és kitalálom a jövőheti kaját mindennapra!!!! :-) és akkor ahhoz vásárolok csak be!!!! ... ha beüt a krach akkor van mélyhütött csibehusi :-) az magában és salival is jó... és kizárólag !!!! 20 perces kajákat főzök! C S A K !!!!! és leves ritkán van :-(
általában hús van mindenféle ötletekben
olívabogyós fetasajttal töltött csirke sültkrumplival öntettel
sonkával uborkával töltött csirke :-)
krumplifőzelék fasirttal
egybefasírt salival
borzaska
rakott krumpli
rakott lasagna
tojásos dolgok :-)
szóval ilyesmiket eszünk :-) ezek nagyon hamar kész vannak
(párom nem eszik sem tésztát (semmilyen formában) sem sütit, úgyhogy azért a sok hús!!!)
mai kajánk: ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ma rendeltünk kaját de ezt azt hiszem irtam pedig kunyerbáltam egy káposztát ... most a hűtő ott zöldlik bent! :-)
Vendég
 


Na sziasztok.

Ma is itthon volt Attila, olyan jó volt. :)
Reggel voltunk oltáson: 3 hónapos meg Rota 2. adag. Kb. 1 másodpercig sírt. Délutánig aludt, csak enni keltettem fel, így voltunk IKEÁban meg Mom parkban. Délután meg most volt egy ici-picit nyügi, de nincs láz! :lol: :lol: :lol: Remélem nem is lesz.
Egy picit szörcsög még, de adom neki a Coryzaliat.
Tegnap este meg vendégségben voltunk, Ádámmal (23 hónapos unokabáty) meg tök jól elvolt. Meg fél 8-tól aludt. :) Hála istennek tartja magát a napirendjéhez még máshol is. Én is ilyen voltam.
:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nanetto: tessék jönni!!!!!!! Majd ott alszik!!!!! Szokja, hogy máshol is aludjon!!!!!! Szóval nincs kifogás!!!!!! Mondd meg Voki mikorra menjen érted!!!!!!! Ennyi szar után tessék kimozdulni!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja meg végre rám jön az egyik farmerom!
:lol: :lol: :lol: Viszont mellben nem sok minden! :oops: :oops:

Holnap megpróbálok elmenni a bőrgyógyászatra is, mert a bal cicim még mindig nem okés. :( :( :( :(

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Ja és Levi 5410g (!!!!!) és 61 cm. Nem is hittem volna, hogy 1 hónap alatt 700g-ot hízik! Asszem tartalmas a tejcsim. :)

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Nanetto!
Háát, azt hiszem nm menekülsz :D Geo elmegy érted, ha délre akarsz jönni és ha kell, én viszlek haza 3ra. Laksz keményen 5 percre tőlem, megoldjuk :D És nem fog zavarni senkit ,ha sírni fog Eszti! De legalább teszteljük a homeós bogyókat, hogy melyik jó Esztinek :D

Csilla!
Ne aggódj, mi is max! 1x megyünk ki 1 nap. Ma pl "csak" a tornára és orrszívásra jutottunk ki... egyszerűen nem bírtam magam rávenni. inkább bent játszottunk egy nagyot, én meg takarítottam a fürdőt, meg a konyhát.

Detti!
Szép :D Látod, megy ez a szopi. Szerintem egyébként tejköved van, az sajna visszatér. :?

Csilla!
Na, mennyit hízott Léni????

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Vok: most nem az van. Továbbra is piros az udvar. Olyan, mintha gomba lenne, de a gyereknek semmi baja nincs meg csak a bal olyan. :?: :?: :shock: :shock:

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Nanetto, szerintem is tessék jönni a találkozóra, jót fog tenni neked, a gyereksírás meg szerintem senkinek sem idegen. :D

Vok, 11-re megyünk tornára, utána bedobom a cuccot.

Csilla, mi is csak egyszer megyünk ki általában, mármint úgy hogy babakocsival mászkálni... Tudatos útvonalon mentek, vagy csak sétáltok céltalanul? Vagy esetleg padon ülve olvasgatsz? (egy bartánőm ezt csinálja) Tegnap átsétáltunk anyuékhoz, ami olyan 5-6 km, és mindenki azt mondta hogy nem vagyok normális. :)

Délután elmentünk a paphoz, hogy megbeszéljük a keresztelőt, hát, nem lesz egyszerű. Végigveszi a szertartást, viszont minden mondathoz van hozzáfűznivalója, szóval egy óra alatt a feléig sem jutottunk. Lesz következő alkalom is, ezek után, viszont már tegeződünk, mondjuk szerintem velem egykorú lehet kb. Előtte rémisztgettek minket hogy kicsit kekec, és gond lesz hogy nem vagyunk házasok, meg a keresztszülők sem, és hogy nem ők tarthatják majd Dorkát, de nem csinált beőle gondot egyáltalán, szerencsére.

Nanetto, milyen kenyérsütőd van? Most akarok venni, és gyűjtöm az infokat. Apósnak kitartást, és ha lehetséges jobbulást.

Ja, és remélem hogy csak fejlődési ugrásunk van, de Dorka éjjel 2x ébred mostanában, és gyakrabban is kér enni, eddig simán ment a 3 és fél óra, most meg a 3 órát sem húzzuk ki alkalmanként...

KépKép
tatim
 
 


Sziasztok!

Sajnos nálunk biztosra eldőlt, hogy nem tudunk menni holnap a találkozóra. Mivel nem vezetek, már szerveztem Anyukámmal, hogy elvisz, de sajnos nem, hogy nem tudja megoldani mégsem, hanem még ő kért tőlem segítséget, így muszáj maradnom. Pedig jó lett volna találkozni és tapasztalatot cserélni és egyáltalán... szomorú vagyok, mert úgy érzem, nagyon jól telik majd a napotok, és kimaradok egy állati jó hangulatú "buliból", de remélem, azért nem "túrtok" ki majd... ez van...

Hamarosan készülök, keltem Szendét, indulunk a gyógytornászhoz. Csütörtökön pedig dokihoz megyünk, szuri, méricskélés, és egy kis "szégyenkezés" mert pár napja még romlott a buksi emelgetése, és rémesen féloldalas is. Olyan rossz. Mennyivel jobb lenne vinni, és bezsebelni a dícséreteket. De tudom, ez az én hülyeségem, h az iyleenek miatt szinte szégyellem magam. Talán gyerekkoromból jön, én nagyon szégyenlős, ultra félénk, gátlásos kicsi voltam. :(

detti_10
 
 


Köszi a válaszokat levegőzés ügyben.

Nanetto, azért az más, ha valaki kertes házban lakik.
Én is nagyon egyszerű kajákat főzök egyébként.
Örülök, hogy jöttök.
Pont most néztem, 85 km az út, szóval jó lenne, ha minél többen lennénk, ha már egyszer elindulunk. Eddig úgy néz ki, nem áll utunkba semmi. :)

Detti, úgy sajnálom, hogy nem jöttök. :(

Én megint nem aludtam szinte semmit, 4 órakor még fent voltam. Azért ez már kezd aggasztani.

És Léna is fent volt 1,5 órát éjjel. :( Cumi be, cumi ki, cumi be, cumi ki...

Most néztem, a bundazsák, amit vettem még a várandósság alatt, nem számítva rá, hogy Léni korábban érkezik, hát akkora, mint a ház, úgyhogy kellett egy kisebbet e-Bay-eznem.

Kérem szépen, 5200 gramm a hölgyike, azaz 180 grammot hízott. Jeeee! Most már mindennap elérjük az 500 millit, sőt, nagyon sokszor a 600-at és volt olyan nap a múlt héten, hogy 670!!! lett a nap vége. Hát ez valami csúcsszuper.

A talival kapcsolatban álmodtam. Még ekkora ökörséget! Lunáéknál voltunk, függőlétrán kellett a sok-sok emelet között közlekedni a lakáson belül, de nem is írom le a többit, annyira zagyva baromság volt. Még szoptattam is, de nem ám Lénát, hanem egy ismerős, most 11 éves gyereket. Ahhhh...

Jaj, nem is írtam, hogy ugye két hete csináljuk a tornát és látványosan javult Léni. A kis kezei egyre többször vannak nyitva, úgy örülök.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Luna, merre vagy?
Holnap lejár a 3 hónap. :) Hogy viselkedik Aronedu?

Kép

Kép
***csilla***
 
 


KÖRKÉRDÉS: Szerintetek icipici panel még annál is kisebb konyhájába milyen praktikus, de azért használható etetőszéket vegyünk?

Voki, Hannánál végig mosható pelust használtál? Megfigyelhető valóban, hogy hamarabb/könnyebben lesznek szobatiszták azok a kölkek, akik ilyen pelenkát használnak?
Viszem ám holnap, nem felejtettem el. Meg a kendőt is, bár mintha megtanultam volna egész jól megkötni. Most is itt alszik benne Léni.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Sziasztok,

Hát írgykedem, hogy holnap buliztok! De azért nekem se lesz rossz, mert Nikos szabadnapos lesz! :lol:

Csilla,
Hát mind a két nevét használjuk. Én egyáltalán nem akartam a Marina-t, de itt hagyomány, hogy az első lánygyermek a férj anyjának, az első fiúgyermek meg a férj apjának a keresztnevét kapja. Bár már egyre többen adnak más neveket. Azt hittem az én férjem is felvilágosultabb, de sajnos nem :( :evil: . Még az esküvő előtt volt 2-3 nagy vitánk ebből, aztán kiegyeztünk, hogy én is választhatok egy nevet és a gyerek majd ha már elég nagy lesz eldönti, melyiket akarja használni. Ha mindenképpen a nevén kell szólítanom őt akkor mind a két nevét mondom, hagy tanulja meg, hogy két neve van. Mert azt nem akarom, hogy a második általam favorizált név a süllyesztőben eltünjön. De egybéként Beba-nak szoktam hívni, a lány kisbabákat itt így becézik, vagy méhecském-nek görögül (melissaki mou).
Erről a témáról tudnék regélni, de nem akarok senkit untatni.....

Megmértétek Lénit???????

Tallin,
tök jó hogy jelentkeztél! Gyere többször ha tudsz!

Tényleg hol vannak a többiek????
Luna, Heni, Hari, Gem, Jenny, Nyuszika, Picur??????

Luna,
holnap lesz a nagy nap!!!! A legény 3 hónapos lesz! Kíváncsi vagyok bekövetkezik-e a nagy változás! Remélem igen, vagy legalábbis sokat fog javulni a helyzet!

Nanetto,
sajnálom apósodat, remélem hamar jobban lesz!
És Eszti, hát szegény már megint a fogacska miatt szeved :( , reméljük a homeos szerek használnak!

Mi holnap megyünk 4 hós oltásra meg méricskélésre.
Ugyan a fejünket még nem emeljük, de már sokat javut szerintem a helyzet a mindennapos edzéseknek köszönhetően.
Viszont olyan büszke vagyok rá, mert már eddig is nagyon sokat mosolygott és dumált, de egy pár napja be se áll a szája. És ha elkapja a csögőt akkor van amikor elég sokáig tartja a kezében, de van, hogy elkapja, megfogja, felemeli és eldoja.
Na hát hagy büszkélkedjek nektek, íme itt mi beszélgetünk:
http://www.youtube.com/watch?v=RPFxIwInR38&feature=channel

itt a játszószőnyeg játékaival beszélget egy kicsit:
http://www.youtube.com/watch?v=1AeP7TmfiGo

És itt a csörgőt tartja a kezében elég sokáig:
http://www.youtube.com/watch?v=jrT36EAcr4s&feature=channel

Bocsánat, de olyan büszke vagyok rá :lol: :oops:

Aztán csináljatok sok képet a találkozón és tegyek fel belőlük! Mindenki érezze nagyon jól magát!
Vendég
 


Csilla,

látom miközben én írtam, ítál te is!
Szépen halad Léni! Az 5200 gramm szerintem tök jó!
És milyen jó, hogy megint belejött az evésbe is!

Hát én le se merem írni, hogy múlt hét kedd óta amikor is tápszert cseréltünk mennyit eszik egy nap, és nem tömöm!
A hasfájós időszakban evett úgy 620-700 körül naponta.
Most meg, hogy nincs hasfájás 750-800 az adaja, inkább közelebb a 800-hoz. Hajnalban amikor felkel most már egy hete simán bevágja a 160-170-et :shock: . A napközbeni maradék 5 alkalommal pedig olyan 110-130 az adagja :roll:
Erre mondaná Luna, hogy jó huzatja van a lánynak :lol: :oops:
Vendég
 


Vik, olyan cukiiiiiiiiiiii. De fura, hogy görögül beszélsz, atya ég. De azért szerintem a magyart se hanyagold el. Szoktál neki úgyis beszélgetni?
Köszi a tájékoztatást név ügyben. Asszem írtad is még a pocakosság alatt ezt a névhistóriát.

Feljebb ott vannak a válaszaim. ;)

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Akkor Zoe 6x eszik egy nap ezek szerint?
Léni már nagyon-nagyon régóta 5x. Mindjárt meg is nézem, mióta. Na, azt nem gondoltam, hogy már 6 hetes korától, de most ellenőriztem. Egyszer-egyszer becsúszott még ott az elején egy 6. is, de aztán már szinte soha.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Sziasztok!

Vik,
nagyon édes Zoé! Jók a videók. Nekem is fura hogy görögül beszélsz, de nekem nagyon tetszik az a nyelv.
Nekünk egy nap 5-ször eszik a kiscsaj. Alkalmanként megvan a 160. Nekem a gyerekdoki azt mondta, hogy testsúlykilógrammonként 150 gr kaját kell kb megenniük egy nap. Szóval mi okésak vagyunk, mert 5420 gr volt a múlt héten a törpe.

Buli,
Én sajna le kell hogy mondjam a holnapi napot. Most volt nálunk a gyerekorvos. Vagy a táptól véres a végtermék, vagy fertőzése van. Utóbbi is esélyes, mert az embernek második napja megy a hasa, és már neki is véres... Szóval nem szeretnék senkit sem továbbfertőzni...
Most egy hétig kell normafloret szednie a picúrnak, ha nem javul vagy lázas lesz, arra kaptunk valami bogyót. Azért remélem hogy a normaizétől rendbe jön ...
Ember meg talán ma eljut a háziorvosához. Még nem mert nekiindulni, hosszú az út ...
cicmarek_
 
 


Csilla, Cicmarek,
köszi a dícséretet.

Jelen pillantaban vegyesen beszélek neki, addig amíg Nikosnak itt nem lesz velünk minden nap. Onnantól csak magyarul fogok.
A videokon főként azért beszélek görögül, mert így is mindig azt mondja, hogy teljesen lemarad a lányáról, meg tök kirekesztettnek érzi magát (amikor este hazajön már alszik, amikor reggel elmegy még alszik). Így ha a videokon magyarul beszélnék valszeg még jobban kiakadna.

Igen 6× eszik egy nap:
Hajnalban 4-5 körül, inkább 5
8-8.30 körül
10.30-11 körül
14-14.30 körül
17.30-18 körül
és az utsó az 20.30-20.45 körül van

Egyszer eszik sokat egyszererre hajnalban akkor lecsúszik neki a 160-170, a többi evésre meg 110-130 körül, de a 130 a jellemzőbb.
Próbáltam már húzni az időt, hogy 5 evés legyen nálunk is, de nem lehet, olyan hisztit csap hogy csak na! Ezt az evési rendet is ő alakította magának. Neki jó nekem is jó.

Cic,
hú, reméljük a normaflore segít majd a picúrnak!
Vendég
 



Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Nekünk van, én imádom! Anyukámnál ebben ült Andris mindig. Na, ez aztán tényleg nem foglal helyet, a többi monstrum...persze van itthon hagyományosunk, de én nem sokat használtam, talán ha fél-egy évet, utána már a nagyszéken ült Andris. Igy, hogy van, persze használni fogom, de még egyszer nem venném meg

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Na, megjöttünk a gyógytornásztól, azt mondja, nem extra nagy a baj Szendével, sűrűn kell tornáztatnom, és javulnia kell. Aztán megyünk jövő héten is hozzá. Amúgy a kisasszony úgy összeszedte magát, hogy a fitness kezdetén csak ámultam, amilyen magasra kitartotta a fejét, stb, de persze elfáradt és utána már eléggé rákezdett a sírásra, és nem is volt annyira együttműködő, de sebaj, én végülis kicsit megnyugodtam. Most persze kinyekkenve alszik, kitettem a jó levegőre, ahogy hazaértünk.

Ezt a levegőztetős dolgot sosem értettem, hogy miért is kell, mikor mi magunk sem vagyunk annyit szabadban (már aki, szóval) de elfogadtam, hogy kell és kész. Amúgy bevallom, mi többet is lehetnénk kint, mint ahányszor kedvem van, mert csak úgy aludni babakocsiban nem szeret, kivéve, ha séta alatt elnyomja az álom, és akkor kint hagyom a teraszon... de hogy úgy kitegyem és abban aludjon el, úgy nem. Nekem pedig sokszor nem volt kedvem elindulni nagy sétára, főleg, amikor ramaty idő volt; d emost már erőltetem magam, ha tényleg ennyire fontos, nekem is jót tesz.

Nik, nekem most elromlott a hang a gépemen, nem tudom, mi a baj, de csak nézetgetni is szuper volt a kislányodat, lehetsz is büszke, nagyon cuki. Majd meg akarom hallgatni, mert kiváncsi vagyok, d e akis pofija így is irtó édes, és ügyesen fog.

Csilla: de jó, hogy eszik Léni! És ügyesedik, szuper!
detti_10
 
 


Evés: nálunk 5-6 alkalom van/nap, most már egyre gyakoribb az 5, azaz egy kimarad, de ezt szintén Szendike alakította, alakítja, nem én.

detti_10
 
 


Megvagyok am meg :)

Detti, a levegoztetes miszteriumat feloldom neked: ahoz, hogy az agyunk (a gyerekagy foleg) rendesen mukodjon es a novekedest meg az egesz ingeruletatvivo rendszert jol mukodtesse sok sok oxigenre, lehetoleg friss oxigenre van szuksege. Ezert viszik ki az ovisokat vacakabb idoben is ha nem tul szelsoseges (bar szeretik sokan azt hinni, hogy azert, hogy az ovoneniknek lehessen bandazni es csevegni mig a gyerekek elvannak magukban :D persze ez reszben lehet igaz is) meg ezrt vanolya surun szunet a (magyar!!! :( ) iskolakban is, hogy felfrissuljenek es az agymukodesuk oke legyen. Amikor te is be vagy zarva napokig te is almosam, nyomotabb vagy ha elhasznalodottabb a levego., Ezt a gyerekek jobban megerzik. Es a minel tobbet vannak friss levegon annal jobb altalabn az alvokajuk is! :)

luna6
 
 


Cic!
A kid+pro-t is szedjétek mellé. abban 5 féle probiotikum van!
Jobbulást!!!!

Detti_10!
Jössz a következőre! sajnálom, hogy most nem jött össze....

Csila
Ádi itt lesz, de ő elégé antiszoc... bár, lehet rá lehet bírni valami kommunikációra a köszönésen kívül :D
de a párod akár itt is aludhat. itt legalább ágy van :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


sziasztok! gyors bekukk!
képzeljétek Esztinél olyan erős volt a tegnapi nap hogy este fél 8-kor beadtuk a homeós kúpot majd elaludt fél8-kkor és 22:30-kor kelt! aztán dajka tente-baba stb. stb majd cicin elaludt aztán 2:30-kor kelt és onnan reggel 9-ig fent volt! LÁNYOK ILYET NEM LÁTTATOK VAGYIS DEZSAVÚM volt amikor megszületett és fájt ahasa! .. reggel 6-kor azt hittem elesem kiment belőlem minden erőm akkor a férjem besegitett de pont ma rohadt sok fordítanivalója volt - úgyhogy fél órát aludtam
jövök felébredt
Vendég
 


Eszter, köszi, én is ilyet néztem. Brendonban ha jól néztem, újonnan van már 6000-ért is.

Voki, ááá, ne erőltesd Ádit, mondta Párom, hogy akkor megy ki a kocsiba aludni. :)

Cic, óóó, akkor jobbulást.

Ha eBay-en kaptam egy mailt, hogy a csajszi visszatérített nekem némi kis pezót az olcsóbb posta miatt, azzal nekem mit kell csinálnom, hogy meg is jelenjen a számlán? Vagy mit tudok ezzel tenni?

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Csajok,
ki, mikor érkezik holnap Vokékhoz? :roll:
Vendég
 


Csak egy rövid bejelentkezés, majd holnap be nem áll a szám a talin cserébe :lol: (szerencsésebbek kimaradnak belőlem :lol: )

Szóval mi reggel megyünk úszni, az 9-10-ig van, utána már megyünk is. Tehát kb. 1/211-11 körül érkezünk. Sütni persze nem volt időm, úgyhogy kókuszgolyót viszek csak. Meg szörpöt. Meg a kendőt és magunkat. Elviszem a téli "bundazsákot" is, hátha valakinek megtetszik, mert itt senki nem kérte, de azért én csak rábeszélek valakit holnap :lol:

Na sziasztok, remélem jó lesz a holnapi nap, fényképezőt is viszek, feltéve, hogy van benne elem :roll:

Kép
Kép
hari
 
 


Na sziasztok.

Én 11 fele érkezem. Még sütnöm kell, de valószinűleg reggelre marad.

Hari: hova jártok úszni. Nekem azt mondták, hogy 4-5 hós korában mehet csak és én már úgy vinném, mert imád lubickolni.

Ja, hogy én is panaszkodjak: végső diagnózis, amit sajna jól tippeltem: a cicim ekcémás!!!!! És ez ilyen is lesz, amíg szoptatok!!!! Nem elég, hogy a kezem, nyakam, szemem olyan, most már a cicim is. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: KIRÁLY!!!!! :cry: :cry: :cry:

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


sziasztok

Kicsit eltűntem igyekeztem visszaolvasni, hogy nagyjából mindenkivel képben legyek, de bevallom volt oldal, amit csak átfutottam. :) :oops:

Nálunk a helyzet. Mi jól vagyunk, stabilizálódni látszik a napirendünk, remélem a fogzás nem rontja össze majd teljesen. Liza minden éjjel 12 órát alszik, 5 alkalommal eszik minden nap ugyanakkor (kb.5-15 perces eltéréssel) és mindig fél 8-kor fürdik, 8 előtt vacsi, és alvás. Ő is most emel adagot, 170-re a 130-ról, most váltunk nagyobb üvegre és 3-as cumira, szóval alakulunk. :D Megvolt a 3 hós oltás, most 5830 gramm, és 63 cm, nagyon kis csini :)

Mózes téma: mi is észrevettük, hogy néha nyűglődik azért, mert nem lát ki, és már majdnem végig is éri, de még küzdünk a mózessel, amíg csak lehet, tudjon valamennyire ülni, mire az ülőt bevetjük.
Ja, erről jut eszembe, mindenáron ülni akar, és ha ölben van, fel is ül, úgy kell visszanyomni, hogy nehogy megerőltesse a hátát.

Levegőzés: Mi is általában napi egyszer megyünk, délután, de akkor minimum 2 órát, vagy 3-at. Ha én kétszer mennék vele, akkor ennél is jobban úszna a lakás....én minden házimunkát délelőtt lezavarok, mert délután fél 3-tól általában 5-6-ig déta van, aztán kaja, aztán játék, fürdés, vacsi, utána nekünk kettesben szabadidő Párommal. (mint most, mindketten monitor előtt....:) )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Bocsi a sok fotóért, nem tudtam választani. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


Az előzőben az nem déta, hanem séta... :D

Holnapra jó találkozást anyukáknak, babáknak is!!!! :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


Sziasztok

Vik Zoé nagyon cuki a videón, pont úgy sikkantgat, mint az én fiam :lol:
Tényleg olyan fura volt téged görögül hallgatni, na nem, mintha magyarul hallottalak volna már, csak olyan érdekes :lol: :lol: Még soha nem hallottam görögül senkit, szép dallamos nyelv :D

BhDetti sajnálom a cicidet :( :(
nekem még 2 hete is durván be volt gyulladva, pont annyira, mint a kezdet kezdetén. Erről panaszkodott Hari is, meg Luna is, ha jól emlékszem. Annyira fájt, már átsugárzott a karomba és a hátamba is, nem szép dolog, de akkor elgondolkoztam azon, hogy feladom :cry:
Aztán meggyógyult hála Istennek, de ez már a 3. ilyen durva gyulladás volt, szóval lehet, hogy nem is gyógyul meg, csak lappang? :roll:

Mi holnap megyünk tanácsadásra, kíváncsi vagyok mekkora már Arni. Remélem leszünk mi is annyik, mint Léni :lol: :lol:

Nyuszika Liza gyönyörű :lol: :lol:

Nálunk 5-6 etetés van és még mi is a mózest használjuk, de tényleg nem akar már ellenni benne. Viszont a sportrész meg irtó nagy még neki, abba hiába kötném be, könnyen ki tudna esni. Így viszont a tesóm babakocsiját fogjuk használni, ami sport jellegű, de nagyon le lehet fektetni, hátha ez majd tetszik neki. A mózest viszont azért szeretem, mert aludni nagyon tud benne, de ha nem álmos, akkor ölben akar lenni kint is, szóval... nem egyszerű :D

Na megyek, jó éjt!

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


Nanetto, mi lesz veled holnap? Ki megy érted? Szívesen vállalom én is a fuvart, csak szólj nyugodtan, Eszter tudja a számom is, hívhatsz ha úgy alakul hogy itt már nem tudunk beszélni...

Szerintem mi dél körül megyünk, Dorka délelőtt még alszik egy sort.

KépKép
tatim
 
 


szia voki! (persze jó reggelt többiek)
az ÉJJELÜNK NYUGIS VOLT! viszont én nem tudtam bepótolni (még) ezt az elmúlt 3 napos 24 órás szolgálatot ... ma reggel jött ki úgy a fáradtság hogy BRUTÁL!!! Eszti viszont jókedvűen kelt!!!! :)

nem tudom még hogy alakul a délelőttünk és én sem magam hogy alakulok - de ha esetleg mennénk akkor a párom munkába menet tudna Vokiék fele kanyarodni kb. délre át is érnénk ... viszont én 3 - fél 4-re haza szeretnék érni!!!! (4-re jön anyós meg a párom öccse - és szeretnék itthon lenni mert apósról most fogunk híreket kapni aztán lelkitámasznak szeretnék itthon lenni ha már a párom csak este 8-9-re jön!) ... Voki be tudsz vállalni?
bár lehet az lenne a legjobb ha szellemileg testileg fizikailag frissen mennék a következő talira mert most minden olyan BONYOLULT ... szóval ha megyek Voki akkor dél körül ott leszem ha nem akkor alszom a babával ... és kidőltem a sorból! :-)
... este amikor végre lefeküdhettem volna kupaktanács volt anyós én párom - az após kezelésével kapcsolatban szóval nem unatkozunk ... és bevallom nektek és mindenki megvethet tegnap még lezuhanyozni sem tudtam este úgy éreztem belefulladok a kádba mert erőm nem volt arra hogy belemásszak! ... nagyon gáz... persze reggel akkora tusolást vettem hogy a párom bejött megnézni hogy mit művelek :-)

Esztinek meg most nincs kakija! lehet a homeós bogyiktól? születése ót aminden nap 2-3x produkál tegnap S E M M IIII!
még próbálok jönni .. meg menni bár tényleg lehet hogy csak a következőre mennék! ugyanakkor sajnálom is mert jó lett volna trécselni megismerni benneteket ...
Vendég
 


kakilt :-)
irdatlan mennyiséget :-)
Vendég
 


Nanetto, légysziiiiiiiiii gyertek! Megértelek, de egyben úgy sajnálnám, ha nem találkoznánk.

Tudom, nem ugyanaz, de én napok óta szinte semmit nem alszom, Párom is hajnalban jött haza, de azért útra kelünk.
A pogácsa is kel, de felelősséget nem vállalok érte, ilyen fáradtan csak minden kiesett a kezemből. :)

Aztán nem ám leléceltek, mire mi meg odaérünk. :)
Szeretnék mindenkivel találkozni.

Ja, azt már tegnap is elfelejtettem írni, úgy örülök, hogy mindenki fogy, csak én kezdtem el hízni. Pffff. :? :? :?

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Hari, úgy örülök, hogy jöttök. Többször akartam kérdezni Voktól, hogy nem értekeztetek-e, hogy esetleg beugortok-e.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Sziasztok!

De irígyellek titeket a tallkozó miatt.... Jó szórakozást! Nagyon jó idő is lesz!!! (Én meg addig átmegyek mosó-masába)

Az ember tegnap 4!!! órát ült a háziorvosnál, mire sorra került, és kalici vírust diagnosztizáltak nála. Nincs túl sok esélyem, hogy ezek után én is megúsznám. Majd ma még hívom a gyerekdokit hogy esetleg kell-e valamit módosítani a picúr kezelésén, de szerintem nem (ember sem kapott semmit, merthogy ez a dög baci saját magát nyírja ki ha már felzabálta az összes bélbolyhot).

Vok, köszi a szert, ki fogjuk próbálni.

Nyuszika, Liza nagyon ari.

bhDetti, úhh, a szemed is ekcémás!?!? Az hogy lehet, el sem tudom képzelni... De biztos nagyon szar...
cicmarek_
 
 


Gyermek 1 órával korábban kelt, ha készen lenne a pogácsa, ami persze nincs kész, már mehetnénk.
És úgy örülök, hogy a bal szeme már megint be van gyulladva. Éljen!

Na, kikapcsolódom.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Majd meséljetek mindent a taliról és soksok képet is kérünk szépen, mi, kimaradt tagok!

Nanetto: Eszti ezek szerint "eldugult" egy napra, és mint írtad, egyszerre pótolta a kakilást. Ügyi vagy, ha még fel is tudtad fogni a pelussal. Mostanában nálunk is többször van kaki nélküli pelus, de utána a következő kakilással együtt sokszor teljes ruhacsere is :(

Csilla. nem csak Te híztál! Én is :( rémes. 69 kg voltam, azt is utáltam, erre tegnap látom, hogy 70 vagyok, nagyon fura... én már az 59 felé akartam tendálni, nem pedig a terhességi súlyom irányába!!! Igaz, nem is kéne édességet ennem, amit soha ennyire nem kívántam és soha ennyit nem ettem életemben :( kezdek beletörődni, hoyg csak a szoptatás befejezte után lesz érdemi súlycsökkenésem, de szerintem akkor is meg fogok szakadni.

Hogy utazunk pár napra, nem akartam még fürdőruhát is venni (wellness is lesz) Anyu felajánlotta, hoyg az ő vagy 2 számmal nagyobb bikinijét vigyem nyugodtan. Felpróbáltam, és sokkal esztétikusabban nézek ki abban az "óriás" bugyisban, mint az én terhesség előttimben. Irtó fura ezeket megélni, és a fenekem, na, nem is bezsélek róla. Ellenben egy új farmerre és 3 felsőre beruháztam. Hiába terveztem, hogy majd csak, ha már csini vékony leszek újra... mert annyira utáltam magam már a szétnyújtott holmikban, hát, rászántam.

Na, de nem is én vagyok a lényeg ma, hanem a találkozó. Bármi történik, meséljetek!!!!! Jaj, olyan jó lehet Nektek. Mennyit fogtok nevetni.....!

detti_10
 
 


Egy kis kepes bejegyzes:

Aronedumukigyerek es az o lanyositott ágya :D

Kép

megdobbento, de mar neha jokedve is van (amit nem sikerul elesen fotoznom, a hiba bennem van tuti):

Kép
Kép

Es kitalalta, hogy cumizni jo (emelett ujabban a ketfele chicco cumit is preferalgatja mar):

Kép

luna6
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
hari
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?