Új privát üzeneted érkezett!

bogi: helló! te mindenhol ott vagy? :lol:
hallottad, h elmarad a tekerésem? a másik topicban pont most sírtam ki magam. szomorú vagyok!!!! :cry:

lanyus: munkakörödből fel kell, h mentsenek. ugyanennyi pénzért kell, h más jellegű munkát ajánljanak. (papírforma szerint!)
előtte pedig kíméld magad amennyire csak tudod! csodállak, h egy ilyen fizikai, már majdnem férfias munkát ennyire szeretsz. mondjuk nekem is van egy barátnőm, aki pék-cukrász és nagyon szereti.
ha nem, akkor marad a táppénz. a munkaviszonyod határozatlan? akkor meg sem szüntethetik azt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jeanner:LAPTETŐŐŐ
csip-csip18
 
 


jenner: aranyosak a vonalzóid!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

[quote="csip-csip18"]J írta:csip-csip18eanner:LAPTETŐŐŐ


Jé, tényleg... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati, köszönöm szépen :) eddig nem működött a mamanet, ezért cseréltem le őket egy kicsit, de már megint jó :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Milyen tekerésre nem jutottál el?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Nincs mit :D Akinek jár annak jár :wink: :wink:
csip-csip18
 
 


És laptetőből mennyit kell összegyűjteni egy babához? :lol: nekem eddig van már vagy 10 :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: már évek óta járok spinningelni és konditerembe. januárban hagytam abba, amikor elkezdtük a babaprojektet. majd most kaptam engedélyt a dokitól, h járhatok, de csak tekerni nem gyakorlatozni, mint eddig, max a kargyakorlatokat csinálhatom pulzusmérővel és ésszel.
a múlt héten voltam konditeremben. csak gyalogoltam 2 km-t, meg a taposógépen tapostam 10 percet közepes fokozaton. és megújultam tőle.
és hiányzik a társaság is. a spinningen fantasztikus a hangulat. és ma mentem volna, de sok ember lemondta, így a mai elmarad, pedig már nagyon készültem rá. ezért vagyok szomorú. majd holnap este megyek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ne is mond... én sem tudom mi lesz a tánccal, ha várandós leszek.. nem a mozgás, hanem a bejárás Vácra... :( szal lehet én is inkább csak sétálok otthon sokat vagy ilyesmi nem tudom... bár én nehezen illeszkedek be bárhová is, de am kismama jógára akarok járni majd, tényleg a társaság miatt :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Én is szeretnék kismama tornára járni :) be is fogok majd íratkozzni, csak kérdés hova...ha jól tom van ahol fizetni kell van, ahol nem...kiváncsi vagyok mit mondnak majd, csak közel legyn, mert ha messze van, sajna hajlamos vagyok nem járni :D

Jeanner: mit táncolsz???
csip-csip18
 
 


Versenytáncolok... :) már 4 éve :) latin + standard + karibi táncok alap szinten...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeannaer, ne kotekedj velem Te noooo!!! :D :D :lol: :lol: Egyebkent azt irtam, hogy sok nonek mar elege lesz a LH tesztbol, homerozesbol, sarokba dobjak es akkor jott a baba. Szoval Gabinak meg nem biztos, hogy elege lett a LH tesztelesbol. En most ott tartok, hogy mar eleg mert hiaba LH tesztelek...nincs gyerek. Ezt a honapot mar teszt nelkul csinaltuk de meg mindig elegge ra vagyok kattanva akcio kozben arra, hogy na majd most megfogan. Megprobalok ezzel sem torodni es hatha ez sikeres lesz. Tul sokat foglalkozom ezzel agyilag ez nem jo.:(:( Egyebkent nalatok mizus babatemaban? Megy mar a projekt vagy meg egyelore keszultok ra suli es stb miatt? Suli?
Nekem mar ezer laptetom van megsem vagyok babas. grrrrr. En mar utalom a laptetoket!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kati, igen, mindenhol ott vagyok!! Vagyunk!!! Legalabb itt is talizunk neha!! hehe Naaaa, mizus mar spinningel?? Nem jartam most masik topikon de minnnyyyaa elolvaslak!!
Vendég
 


sziasztok!!!

most sietek nagyon, de két dologhoz hozzá szeretnék szólni:

A felhúzós játék tuti jó. Nekem Nórival nagyon pici hasam volt, kb. mint aki bekajált egy kicsit és volt benne egy 3,5 kg-os bébi. Mivel kicsit hasam volt, igy Nóri frankón a húgyhólyagomon meg a bordáimon táncolt. Ha nagyon fickándozott csak felhúztuk neki a zenélőt és már abba is hagyta. Mikor megszületett frankón felismerte a hangját. Ha nagyon sirt csak felhúztuk és már meg is nyugodott.szóval tutira hatásos!!!! :)

A másik pedig a hányinger. Én Nórival nagyon hányós voltam. De a tuti megoldás a gyömbér. Nem vicc, bármi amiben gyömbér van az jó!!!

A kismamáknak jó egészséget, a többieknek meg jó babásodást kivánok!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


whááá írtam és elszállt...na csak felboszant valami, elveszik csak a jókedvemet valami :(

Na mind1...előről...Szóval nem rég lassan már fél órája abba hagytam a takarítás, elöbb elkeztem, hogy ne kelljen kapkodnom, és legyen időm mikor jönn az apácsak vele foglalkozzni :D de furi Apácska :) olyan jó, annyir szeretem :D Remélem Ti nektek is hamar teljessül az, hogy kismamák lesztek :) Mien jó is :) Igaz hol síros hangulatom van, hol pedig fülig ér a zám :) hol aggodom egy picit hol bíztatom magam :D De szerintem ez így van rendjén....
Minden rendben lesz, hinni kell benne :) és hinni fogok benne :)
Na megyek, mert mindjárt itt van a szerelmem :)

Szép Estét
csip-csip18
 
 


Huuu lányok termeltetek rendesen.
Holnap biztos hozok képet, csak elfelejtettem lefotózni a pocim, de bepótolom ígérem. :oops:
Voltam ma védő néninél hallottam a pici szívét. Annyira jó volt. :D
Csip: Üdv a klubban!!! Ez a hányinger ez egy nagyon idegesítő dolog tud lenni. Mondjuk nekem ma már nagyon enyhe volt, de helyette kaptam fejfájást. :twisted: Sosem voltam az a fejfájós típus, de most bepótolom. Remélem téged elkerül.
Mindenkinek köszönöm a bókokat. Nagyon jól esett. :)
Kati: Köszi az infókat, ha lesz eredmény majd írd meg.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Hahó!

Ezt most meg kell osztanom veletek! Egész nap tesztelek a sztrada.net-en a jövhő keddi KRESZ-vizsgámra készülendő, és minden második tesztem sikerül..erre írásos értékelésem:
"na ez az a pont, amikor vagy sikerül, vagy nem" :D:D:D pff..nem mondja:D amúgy nagyon be vagyok szarva ettől a vizsgától, elég gáz lenne megbukni...pedig esélyes...

Gabi: tényleg nagyon kis cukorborsó a babád:D

ja éss Kati, Gabi, Csip: irigyellek titeket:D:D:D nagyon-nagyon:D de nekünk még várnunk kell...csak egy picikét...

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok,nah hazaértünk haveréktól...jó volt jól éreztem magam szerencse hogy rábeszéltem magam ... :D :D :D

Holnap veszek olyan homeos bogyot köszi a atnácsot,de nem fogja utni a femibion magzatvédöt?????
mert az hogy segit a babónak beágyazodni hát ne muljon azon az 1000-2000 ft-on!!!!

Nah helyzetjelentés,menzi nincs meg ma csak egy iciri piciri barna volt,de semmi...nem értem... egyik nap is csk egy pici vér volt,ha nem lett volna tampon meg sem látom.
Nem értem...sosem barnáztam.csak mikor legeslegelöször jött meg . Vélemény????
Vendég
 


Gabi, fejfajasra Omega 3-6 kapszula! De csak naturalis, ami nem vegyi uton eloallitott. Basszus hat nem igaz, nem talalom a szot. Nem bio, nem organic, na, tudod, amiben biztos halolaj van, meghozza igazi halolaj. Es feltetlen nezd meg ha ugy dontesz veszel, hogy szurve legyen benne a higany. Bar ha szedsz kismami vitamint abban van csak nem sok az erre nem eleg. Az 1000mg-s a jo, attol elmulik, napi 3 kapszula es soha nem fog fajni a fejed. Beallitja a vernyomast is ha esetleg a kesobbiekben a terhesseg folyaman folmenne vagy le, ettol nem fog. Es jo a szivedre, errendszerre is. A babarnak is jo.
Bnom anyukajanak szivkoszoru er elmeszesedese volt+magas koleszterinje. Vettem neki egy 250 db-os ilyen kapszulat es 1 honap mulva mikor ment orvoshoz, a koszoruere le volt sokkal tisztulva, a koleszterinje pedig normalis volt. Kerdezte a doki mit szed On? Mutatta es azt mondta neki a dokker, szedje is tovabb!! Tuti recept! En migrenes voltam es miota szedem, megszunt.
Vendég
 


Lanyus!! Te nem terhes vagy????????????????????? Mikor volt pe-d? Nem akarsz tesztelni???????
Nem uti a terhesvitamint!! Nyugodtan szedheted melle! Ez olyan, mintha gyumolcsot ennel vagy etelt ennel es igy kerulne be a szervezetedbe a magnezium. Ez nem gyogyszer+a magneziumot tul sem lehet adagolni+nem termeszetes alapu, ne aggodj!!:) ES drukkolok, hogy a barnazas az babat jelentsen!!!waaaaaaaaaaaa!!!!:):):)

Bejni, Neked is nagy drukk, hogy mielobb csikos teszttel gyere!
A vizsgad pedig meglesz! Miert ne lenne??!! Hm??! Most mar kapcsolj ki es pihizz egyet!! Hajra, ugyis meg lesz, alig lesz hibad, sztem eselyes vagy a hibatlan tesztre!!!!
Vendég
 


Gabi, ja es orulok, hogy orulsz a kicsi szivkalapaknak!! Nagy elmeny lehet!! Ilyenkor nem pityeregsz? Apa is volt?
Vendég
 


nem tudom iukor volt peteérésem...mára kellett volna megjönni de nem nagyon érzem jelét,egy hete nagyon fájt a mellbimbóm...de ennyi ma meg barnázok..
teszteltem de negativ,egy csíkos volt...
hogy is kell számolni???
az utolsó menzi augusztus 26 volt,23 ra volt irva h megjön mert én 3-4 napot menzizek...
Vendég
 


szeptember 11én volt ovulácois fájdalmam ami a peteérés jele,nem???azanp és kövi napon is együtt voltunk apával... reménykedek még hátha...csak egy picit
Vendég
 


Te Noooo!! Te most agyazodsz meg be jelenleg meg a beagyazodas folyamataban vagy. Es faj meg a mellbimbod?? Es 11en fajt a pocid vagy meg masnap is? Csak mert nekem pe-kor 3 napig faj a hasam es a 3. napon van a kilokodesem. Ha 11-12en volt pe-d akkor ma vagy 11-12. napon. Holnap fejezodik be a beagyazodas. Vagy holnaputan. Ezert is "verezgethettel" barnazhattal!! Csaaaj, nekem Te, babagyanus vagy!!! Mikor teszteltel negat?? Ha 2-3 napja akkor meg siman negativ lehetett. De meg ha 1-2 napja, akkor is! Ez egyen fuggo, kinek hogyan termeli a szervezete a hcg-t. huuu, de izgulok erted!!
Vendég
 


Sziasztok!

Lanyus, hát akkor nagy drukk neked, hogy pár hét múlva már pozi legyen az a teszt :)

Bogi, ezt ismerem, ezt az érzést, hogy minden szexnél, na most tutira jók voltunk!!!!! Ilyen nekem is volt, jajj de utáltam... olyan muszáj lett tőle a szex... most már szerencsére régóta nincs ilyen, kellett az a szünet, na :roll: mint mondtam, én úgy vagyok vele, hogy majd csak lesz baba, ha meg nem, annak oka van és majd utána kell járni :) de egyelőre annyi beadandóm meg tanulni valóm van, hogy van, ami elvonja a figyelmem :) de am rajta vagyunk a projecten, ahogy a vonalzómon is látod, 10-11 napja múlt a menzim :lol:

Viszont nálunk most 2 hónap cickamentes időszak következik, hagy tisztuljak :) most a sok ösztrogéntől ha nem lesz baba, megint nagyon hamar fog megjönni...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


sziasztok!
nem akartam írni csak olvasni!
lanyus, miattad írok mégis. NAGYON drukkolok! ezek simán lehetnek beágyazódás jelei, de bármi más is! szóval, amíg nem jön meg ott a remény és szorítok nagyon!!!! nálam "csak" a cicifájás volt és még azt vettem észre, h a mellbimbóim akkorák lettek, mint a buszkerék.
mikor tesztelsz megint? hétvégén már mutatnia kellene.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jenner: mégis teázol? azt mondtad neked az zavarta be a ciklusodat.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, csak cicka teát iszok és csak mensi alatt görcsökre... ez 2nap/ciklus... muszáj, mert már megszoktam, h nem fáj (évek óta így csinálom), és rossz, ha fáj :D de most abbahagyom kicsit, anno is így volt, nem ittam mindig, csak 2-3 hónapig, aztán 2 hónap szünet, aztán ha megint fájt nagyon, megint ittam... ez tette am helyre megint, meg nekem azóta rendszeres a ciklusom, meg normális, mióta olvastam, h a cicka jó fájdalomcsillapító, és azt iszom gyógyszer helyett... azóta preciz 30 nap (kivéve ha csúszik, de ez +/- 1-2 nap). Szóval, ha úgy vesszük, nem teázom, csak a szokásos... :roll:

De ha megnézed a hőgörbéimet, én teljesen rendbe jöttem:

http://www.fertilityfriend.com/home/2f430c#share

Meg a júliusi amit Lanyusnak betettem... szóval azt hiszem, nincs semmi bajom :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ja, az alsót úgy nézd, h ott az esküvői össze vissza kelések miatt vagy 5 napig nem mértem, az a szaggatott vonal...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeannaer, drukkolok nagyon! Suli mellett nehez, de siman osszejohet. Hanyad eves vagy? Hova jarsz suliba? A hod szep. Semmi bajod!:) En, mint fogadott orvosod aszndom!:):)
A vonalzod nem lattam, bocsi :oops: :shock: !! Igazabol sosem nezem senkinek, nem tudom miert ez nalam kimarad. Es most latom, hogy alig 3 hetes hazasok is vagytok!! Nagy gratulaciom es sok boldogsagot Nektek!! Jojjon az a baby!!!! :wink:

Lanyus, Nalad mizus ma reggel??? Barnazgatas?
Vendég
 


Bogarka, 2.-os vagyok, még ez az év + másfél... hát sok... azt nem mondom, hogy túlstresszelem, mert már nem nagyon érdekel... második félévben sem stresszeltem, mégis meglett, jó lett, most sem fogok... valami nem lesz meg, akkor így jártam... :) majd felveszem újra :) nem én vagyok a suliért, a suli van értem :D

Amúgy a fogadott dokim is azt mondta, h nincs semmi bajom, szal már csak egy baba kell, és ennyi :D Gratulációt köszönöm szépen :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ja, az kimaradt, h Kandós vagyok :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: sajnos nem értek a görbékhez, de ha dr.bogi azt mondja, h jó, akkor semmi teendőtök nincs, mint élvezni egymás társaságát apával!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, igyekszünk, amikor úgy adódik ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner, a Kando az jo kemeeeeny!! huuu, elismeresem hozza! A vizsgad ugyis meg lesz. Mi leszel ha nagy leszel?
Akkor meg hajra babagyar!!:):)

Udv, itt is Kati!:):)
Vendég
 


Bogarka, elvileg robot technológus :lol: meg irányítástechnikai mechatronika mérnök :lol: ha felvesznek... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Robot technologus!! Ejjjjha!! Ebbol nem fogsz ehen halni az biztos! A robotoke a jovo+ugye nem beszelve a gyartasrol foleg autogyartas, bar az most nincs toppon de mire vegzel meg barmi lehet. Es ott az iranyitastechnikai oldal is, kemeny faba vagtad fejszed de erre lehet epitkezni. Es ez honnan jott Nalad? Foleg ez a robotos dolog. A csaladban van hasonlo bealitottsagu ember netan dolgozik is valaki ezen a vonalon? Es sokan vegeztek ezen a szakon? Es mizus a munkaero piacon? En sajna kozgazdasz vagyok akikkel ugye Dunat lehet rekeszteni.:(:(
Vendég
 


Hát, itt általában 1-2fő/szakirány az irányszám, nem vagyunk sokan, és ennek a kevésnek a 80%-a is kimegy külföldre...

Nincs ebben semmi, am így születtem, kicsi korom óta érdekelnek ezek a dolgok, csak ugye ezek nem "lányos" dolgok, így nem díjazták ezt sem... belőlem is közgazdászt vagy jogászt akartak csinálni, de ellenálltam :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jol tetted, hogy ellenalltal! Igy azt tanulod ami erdekel, amit szeretsz!
Az, hogy nem csajos szakma....semmit nem jelent. A megjelenes a lenyeg. Es ahogy a fotoidat elneztem a multkor van Neked akkora magabiztossagod es hatarozottsagot,+kisugarzasod, mint ide Jeruzsalem. Es ez sokat szamit, nagyon sokat. Es az elszantsag, akarat es ez is van benned nagy adag! Ezzel fogsz tudni ervenyesulni meg a diplomadon kivul!
Irtad minap, dolgozol? Hol, es mit csinalsz?

En is csak azert lettem kozgazdasz mert arra terelt az elet, ebben kezdtem dolgozni igy elkezdtem a fosulit. Vagyis be is fejeztem. Nem bantam meg mert imadtam a munkam es most is arra gyurok, hogy itt kint gyartastervezesben elhelyezkedjek. Egyelore nincs siker de nem adom fel. Egyebkent logisztika a szakiranyom. Ezt sokan a szallitmanyozassal teszik egyenlove. A szallitmanyozas egy aga a logisztikanak. A logisztika=egy termek utjaval. A beszerzestol, gyartas, ertekesites, szallitmanyozason at addig mig a vevo leveszi a termeket a polcorol es kifizette a penztarnal.-itt er veget a tortenet. Nekem az EAN kodos rendszer volt a kedvencem bar a munkam altal csak eppen belefolytam ebbe.
Vendég
 


Én Hewlettnél vagyok fejlesztő, ez sem túl lányos :)

A logisztika jó, érdekes is :) drukkolok, hogy sikerüljön az álmod!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Es jo ajanlo level lesz a tovabbiakhoz!!! :wink: A neeeeeev!!! Hewlett!!! Jo kis ugrodeszka!! :wink:

Koszi! :D
Vendég
 


Bogárka: Köszönöm az infókat, ki fogom próbálni az omega3-at. Régen én is szedtem, de akkor nem voltam fejfájós. Egyébként elég alacsony a vérnyomásom: 95/60 szokott lenni, és én a kávét ki nem állhatom.
Teszek fel képet a pocimról.
Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Lanyus: Megy a drukk, hogy babód legyen!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnyira csinos vagy, ez nem ér... nekem most ekkora a hasam baba nélkül :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Gabi, nagyon csini vagy!!!!!! Ott a poci is, latom, latom!! Nagyon kis helyeske!!:)
Nekem is ilyen alsom van csak nekem szurke benne hatul az a betet!:):)

Jeanner, az semmi az enyem meg meeeg nagyobb!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Holnap reggel gondoljatok rám!
Tesztet csinálok!
Már +14nap!

Majd később reagálok mindenre de nagyon fáradt vagyok! :(

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 


Az jutott eszembe, tegyek fel en is pocifotot?? Mit tippelnetek hany honapos vagyok??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihihihihi
Vendég
 


Bogi, na, pocifotót én is tudnék feltenni, pedig nem vagyok vastag annyira :lol:

Lina, megy a drukk, holnap jelentkezz, h mi van!!!! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


:D gabi:D:D

pocifotóval én nyernék:D:D:D legalábbis nagyságra..sajnos..
szóval Gabi, most dupla irigység tárgya lettél:D Remélem érzed:)

lina: druuuukkkk!

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, egy laptető neked :)

Én köv. ciklusban kezdem az aviva tornát, úgy döntöttem :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?